Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες,
Γι' αυτήν εδώ έχουμε τίποτα πληροφορίες; Στο πρόσωπο φαίνεται ωραία (αν είναι πραγματική η φώτο)αλλά απο σώμα;
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα, ας μας ενημερώσει αν γίνεται.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλησπέρα παίδες,
Γι' αυτήν εδώ έχουμε τίποτα πληροφορίες; Στο πρόσωπο φαίνεται ωραία (αν είναι πραγματική η φώτο)αλλά απο σώμα;
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα, ας μας ενημερώσει αν γίνεται.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς....
δε θυμαμαι να την εχω δει live γιατι απ'οτι λενε βγαινει μονο ΠΑ-ΣΑ που δεν βγαινω εγω.Ομως απο πμ μου λενε οτι προκειται για μια απο τις καλυτερες επιλογες,προσφατα καποιος μου ειπε οτι παιρνει 60ε στο χωρο της που ειναι καπου στη Διοικητηριου.
Ειναι εμφανισιμη λενε,πολυ καλη συμπεριφορα και μαλλον απ'αυτα που καταλαβαινω ειναι μαζι με την Κελλυ η μια απο τις 2 κορυφαιες επιλογες στη Θεσσαλονικη.

Με μεγαλη επιφυλαξη νομιζω οτι την ειχα δει πριν καμια 3,5 χρονια οταν πρωτοκανα τσαρκες και υπηρχε μια που ελεγε οτι ο χωρις της ειναι εκει που λεω.Αν ειναι αυτη απ'οσο θυμαμαι ετσι πολυ αμυδρα ηταν γκομεναρα.Αλλα περασαν και 3,5 χρονια...
Και η Στελλα πριν 3 χρονια ηταν γκομεναρα αλλα τωρα εγινε σαν παλαιστης :2funny:

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και καλως σας βρηκα
να ρωτησω αν καποιος ηξερε την izabella που εμενε αρχη αγ.δημητριου πριν την δεη??
δεν εβγαινε στην πιατσα απο οτι θυμαμαι,δεχοτανε σπιτι μετα απο τηλ,την εχω χασει γιατι ελειπα 2 χρονια και ψαχνω να την βρω,κουκλαρα με πολυ καλο εργαλειο.

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δε θυμαμαι να την εχω δει live γιατι απ'οτι λενε βγαινει μονο ΠΑ-ΣΑ που δεν βγαινω εγω.Ομως απο πμ μου λενε οτι προκειται για μια απο τις καλυτερες επιλογες,προσφατα καποιος μου ειπε οτι παιρνει 60ε στο χωρο της που ειναι καπου στη Διοικητηριου.
Ειναι εμφανισιμη λενε,πολυ καλη συμπεριφορα και μαλλον απ'αυτα που καταλαβαινω ειναι μαζι με την Κελλυ η μια απο τις 2 κορυφαιες επιλογες στη Θεσσαλονικη.

Με μεγαλη επιφυλαξη νομιζω οτι την ειχα δει πριν καμια 3,5 χρονια οταν πρωτοκανα τσαρκες και υπηρχε μια που ελεγε οτι ο χωρις της ειναι εκει που λεω.Αν ειναι αυτη απ'οσο θυμαμαι ετσι πολυ αμυδρα ηταν γκομεναρα.Αλλα περασαν και 3,5 χρονια...
Και η Στελλα πριν 3 χρονια ηταν γκομεναρα αλλα τωρα εγινε σαν παλαιστης :2funny:
Σαν παλαιστής έγινε η Στέλλα; Δλδ οι φωτο της στο ts-dating είναι πριν απο 3 χρόνια; Οχι ρε γαμωτο και την είχα στα υπ' όψιν!!!
Απ' την Κέλλυ έχουμε καμιά φώτο, έχει παέι κανείς μαζί της;

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα και καλως σας βρηκα
να ρωτησω αν καποιος ηξερε την izabella που εμενε αρχη αγ.δημητριου πριν την δεη??
δεν εβγαινε στην πιατσα απο οτι θυμαμαι,δεχοτανε σπιτι μετα απο τηλ,την εχω χασει γιατι ελειπα 2 χρονια και ψαχνω να την βρω,κουκλαρα με πολυ καλο εργαλειο.
Είναι αντιγονιδών.Υπάρχει το τηλ της σε κάτι αγγελίες στον αγελιοφορο.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καλές τιμές έχετε στη Σαλονίκη

βολτα αποψε στις πιατσες...

Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.

Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.

Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
30 σπίτι δεν υπάρχει κάτω

compass

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα,
Επειδή σκοπευω να ερθω Θεσσαλονίκη σε καμιά βδομάδα, θέλω λεπτομέρειες για 3 κορίτσια. Την Κελλυ, την Λουιζα και την Εστέλλα. Όποιος έχει πάει μαζι τους πρόσφατα ας μας ενημερώσει λίγο. (Ξέρετε: εμφάνιση, προτιμήσεις, τιμές, τηλ). Αντε ρε παιδιά γιατί επίκειται κατάθεση, τουλάχιστον να μην κλάψουμε τα λεφτά μας!!  :headbang: :headbang:
Πάντα με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
τη γνωρισα σε ενα ταξιδι μου για ενα συνεδριο στην αγγλια τον Ιουνιο!
μολις μου τηλεφωνησε και σκεφτεται να ερθει θεσσαλονικη για 4,5 μερες!!!!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αυτη ειναι η κοπελα

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 41

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
την ειδα και αθηνα πριν 2 εβδομαδες.
θα ερθει να δοκιμασει την τυχη της στα μερη μας απο την αλλη εβδομαδα.
δυσκολη εποχη διαλεξε παντως.
πολυ ωραια αλλα ο κοσμος δεν εχει χρηματα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Την είδες σε συνέδριο Αγγλία, την είδες και πριν 2 εβδομάδες στην Αθήνα...
Στο τέλος ρε Θεέ θα μας πεις ότι χτες κοιμηθήκατε και αγκαλίτσα... :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα σε πειράζω φίλος..
Λοιπόν

1. Κρατάω την κριτική αυτού του φίλου, ο οποίος είναι γνώστης του είδους κ φερέγγυος απόσο έχω καταλάβει

2. Κρατάω και αυτά τα βιντεάκια της
(εδώ πάντως δεν καυλώνει με τίποτα!!)

και
3.μετά πάω στα ερασιτεχνικά της κλιπ

κι εδώ φιλιέται με το γκόμενο....

και ένα κάρο άλλα που έχει στο γιουτιουμπ, αλλά βαριέμαι να τα βάζω...

Που καταλήγω? Είναι όντως σκέτη καύλα, όμορφη με βυζάρες και κωλάρα....
Όσο φοτοσόπ κ να κάνει στις φωτό, στα κλιπάκια της η καύλα της βγάζει μάτι..
Αλλά αν ζητάει 250 ευρώ για 1 ώρα ας πάει από εκεί που ήρθε,
γιατί πλέον με τα νέα οικονομικά δεδομένα είναι πολλά τα λεφτά Άρη... :think:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Την είδες σε συνέδριο Αγγλία, την είδες και πριν 2 εβδομάδες στην Αθήνα...
Στο τέλος ρε Θεέ θα μας πεις ότι χτες κοιμηθήκατε και αγκαλίτσα... :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα σε πειράζω φίλος..
Λοιπόν

1. Κρατάω την κριτική αυτού του φίλου, ο οποίος είναι γνώστης του είδους κ φερέγγυος απόσο έχω καταλάβει

2. Κρατάω και αυτά τα βιντεάκια της
(εδώ πάντως δεν καυλώνει με τίποτα!!)

και
3.μετά πάω στα ερασιτεχνικά της κλιπ

κι εδώ φιλιέται με το γκόμενο....

και ένα κάρο άλλα που έχει στο γιουτιουμπ, αλλά βαριέμαι να τα βάζω...

Που καταλήγω? Είναι όντως σκέτη καύλα, όμορφη με βυζάρες και κωλάρα....
Όσο φοτοσόπ κ να κάνει στις φωτό, στα κλιπάκια της η καύλα της βγάζει μάτι..
Αλλά αν ζητάει 250 ευρώ για 1 ώρα ας πάει από εκεί που ήρθε,
γιατί πλέον με τα νέα οικονομικά δεδομένα είναι πολλά τα λεφτά Άρη... :think:
εχεις δικιο...
αυτο εννοουσα πριν οταν ειπα για δυσκολη εποχη
για 250 ευρω ερχοταν αλλα της εδω να το κανει 150 -200 μαξιμουμ
τα 150 τα αξιζει 1000% παντως αν σκεφτεις οτι κατι αντροκοπελες  στην πολη μας παιρνουν 100...
ερχται το αλλο σαββατο αλλα δεν ξερει εκτος απο το ts-dating πως αλλιως να προβληθει
παντως οντως ειναι καυλα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Την καημένη δεν ξέρει πως να προβληθεί...
Άσε ρε φιλοξενούμενε...τι άλλο να κάνει δηλαδή
Το τιες ντέιτινγκ είναι η επιτομή των τρανς στην Ελλάδα
και εδώ πέρα της κάναμε ήδη τρελή διαφήμιση!

150 ευρώ πάντως είναι πολύ καλή τιμή για τέτοια τρανς, εννοείται.

Η μαλακία είναι ότι πάρα πολλές ξένες τοπ τρανς θέλουν να έρθουν Θεσσαλονίκη,
αλλά συνεχώς το αναβάλλουν επειδή δεν βρίσκουν χώρο για να μείνουν, εννοώ διαμέρισμα,
γιατί άλλο να δέχεσαι τον πελάτη σε ξενοδοχείο, όπου σε βλέπουν ένα κάρο άτομα, σε αυτό το μεγάλο χωριό που ζούμε
(ρεσεψιονίστ, και λοιποί υπάλληλοι ξενοδοχείου) και άλλο να δέχεσαι τον πελάτη σε διαμέρισμα.

Την κόβω την λεγάμενη να μένει σε ξενοδοχείο.
Εγώ πάντως τραβάω μεγάλο ζόρι να πάω με τρανς σε ξενοδοχείο που διαμένει, γιατί μπαίνοντας
το πράγμα ζορίζει...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Την καημένη δεν ξέρει πως να προβληθεί...
Άσε ρε φιλοξενούμενε...τι άλλο να κάνει δηλαδή
Το τιες ντέιτινγκ είναι η επιτομή των τρανς στην Ελλάδα
και εδώ πέρα της κάναμε ήδη τρελή διαφήμιση!

150 ευρώ πάντως είναι πολύ καλή τιμή για τέτοια τρανς, εννοείται.

Η μαλακία είναι ότι πάρα πολλές ξένες τοπ τρανς θέλουν να έρθουν Θεσσαλονίκη,
αλλά συνεχώς το αναβάλλουν επειδή δεν βρίσκουν χώρο για να μείνουν, εννοώ διαμέρισμα,
γιατί άλλο να δέχεσαι τον πελάτη σε ξενοδοχείο, όπου σε βλέπουν ένα κάρο άτομα, σε αυτό το μεγάλο χωριό που ζούμε
(ρεσεψιονίστ, και λοιποί υπάλληλοι ξενοδοχείου) και άλλο να δέχεσαι τον πελάτη σε διαμέρισμα.

Την κόβω την λεγάμενη να μένει σε ξενοδοχείο.
Εγώ πάντως τραβάω μεγάλο ζόρι να πάω με τρανς σε ξενοδοχείο που διαμένει, γιατί μπαίνοντας
το πράγμα ζορίζει...
σε ξενοδοχειο θα μεινει
δεν ξερω σε ποιο
μολις μαθω θα σου πω
εχεις και παλι δικιο αλλα εξαρταται απο το ξενοδοχειο η "ασφαλεια" του πελατη

τι εννοω, αν δε χρειαζεται να περναει κανεις απο ρεσεψιον κλπ δεν υπαρχει προβλημα πχ μακεδονια παλλας, καψης, holiday in κ.α.

μπαινεις στο ασανσερ και ανεβαινεις και ολα καλα!
την τριτη εχω ενα συνεδριο για τη δουλεια μου αθηνα και θα τη δω οποτε θα εχω σιγουρα νεα.
η αληθεια ειναι πως δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πολυ ομορφη και οντως τα βιντεακια ειναι αντιπροσωπευτικα

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
σε ξενοδοχειο θα μεινει
δεν ξερω σε ποιο
μολις μαθω θα σου πω
εχεις και παλι δικιο αλλα εξαρταται απο το ξενοδοχειο η "ασφαλεια" του πελατη

τι εννοω, αν δε χρειαζεται να περναει κανεις απο ρεσεψιον κλπ δεν υπαρχει προβλημα πχ μακεδονια παλλας, καψης, holiday in κ.α.

μπαινεις στο ασανσερ και ανεβαινεις και ολα καλα!
την τριτη εχω ενα συνεδριο για τη δουλεια μου αθηνα και θα τη δω οποτε θα εχω σιγουρα νεα.
η αληθεια ειναι πως δεν εχω παει μαζι της αλλα ειναι πολυ ομορφη και οντως τα βιντεακια ειναι αντιπροσωπευτικα

Ναι αλλά μην τρως παππά αδερφέ και άκου τον παλιό.
Πριν πας στο ξενοδοχείο που θα σου πει η τρανς, της τηλεφωνείς και της λες πόσο πάει, τι ώρα να έρθω και μπίρι μπίρι...
Αυτή σου απαντάει και σου λέει έλα σε 5-10 λεπτά.

Μέσα λοιπόν σε αυτά τα 5-10 λεπτά θα έχει ήδη ενημερώσει τον ρεσεψιονίστ,
ο οποίος με το που θα πας στα ασανσέρ θα ξέρει ότι εσύ θα είσαι
ο μάγκας που θα πάει με την τρανς, γιατί πολύ απλά δεν είσαι πελάτης του ξενοδοχείου.

Εμένα αυτή όλη η κατάσταση με ρεσεψιονίστ κλπ κλπ δεν μου πολυαρέσει, γιατί στο κωλοχώρι που μένουμε ο κόσμος παραείναι μικρός

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν ενημερωνεται κανενας ρεσεψιονιστ
στο ξενοδοχειο μπαινεις κανονικα σαν κυριος και πας στο ασανσερ
τα ξενοδοχεια εκτος απο δωματια εχουν και αλλους χωρους (εστιατορια, καφε, πισινες κλπ) οποτε ειναι εξαιρετικα σπανιο να σε σταματησει η να σε ρωτησει καποιος που πας. Μονο αν πιστευουν οτι κινησε υποπτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom