Δυσκολη μερα σημερα..Απο χθες το μεσημερι ψηνομαι στον πυρετο.Ειμαι σε φαση..
Επειδη ηξερα οτι δεν θα ειμαι καλα σημερα ετοιμασα απο χθες γυρω στις 3 το πρωι...διοτι δεν επεφτε ο πυρετος τον σκελετο του κειμενου που υποσχεθηκανα ανεβασω.
Θα αναφερω προσωπικες εμπειριες και πολλα αλλα γεγονοτα.Οποιαδηποτε ομοιοτητητα σε περιστατικα ειναι τυχαια.Ονοματα ως συνηθως δεν θα αναφερω ουτε θα φωτογραφισω καποια συγκεκριμενη τρανς.Διοτι ξερω πως θα γινει παλι της πουτανας.
Αρχιζω λοιπον με τα κακως κειμενα...
Εισαι με μια τρανς και της λες τι μουναρα ειναι η ταδε.Η πρωτη ατακα που θα ακουσεις ειναι καλα δεν βλεπεις ποσο χαλια ειναι;;; Το γουστο ειναι υποκειμενικο..οποτε αν ακουσετε αυτη την ατακα μην μασησετε και μην δωσετε σημασια.
Της δειχνεις πχ μια αγγελια και στην αγγελια λεει οτι ειναι 25.Καλα τυφλος εισαι;;;δεν βλεπεις πως ειναι 40 πλας;
Προσωπικα αν μια τρανς ακομα και να ειναι μεγαλη αν μου αρεσει θα παω εν γνωση μου.Δεν χρειαζεται να μου κανουν υποδειξεις.
Παμε τωρα στα πιο σοβαρα..Στα χτυπηματα κατω απο την ζωνη.ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ..
Πχ..εισαι με μια τρανς και της λες οτι πηγα με αυτη την τρανς και εδωσα 50.
Καλα μαλακας εισαι;;;ρε συ αυτη ειναι η αιτια που εχουν πεσει οι τιμες στην αγορα διοτι γαμιεται για ενα 20ρικο και εσυ εισαι μαλακας και δινεις 50.
Αληθεια αυτο που λες μπορεις να μου το αποδηξεις η θα πρεπει να ειμαι πολυ καλοπροαιρετος η πολυ αγαθος για να το δεχτω;
Μιλας με μια τρανς και της λες γουσταρω την ταδε...Τι μαλακας εισαι ρε συ αυτη γαμιεται στις τουαλετες των μαγαζιων με οποιον της την πεσει.
Προσωπικαστις τουαλετες αν εξαιρεσουμε τα ετεροφυλα ζευγαρια στις 10 περιτωσεις τις 8 εχω δει αγορια να χαμουρευονται 10 τοις 100 λεσβιες και μια στις 10 τρανς.
Μηπως ειμαι τοσο γκαντεμης και γαμιεται στις τουαλετες τις μερες που εγω δεν βγαινω;;
ΑΚΑΠΟΤΟ ΣΕΞ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.Αυτο ποτε δεν το καταλαβα ..Του εχω εμπιστοσυνη μου λενε...να ενημερωσω πως οταν θα τελειωσει η σχεση σας θα παει σε αλλη και θα κανει τα ιδια.
ΑΚΑΠΟΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ Η ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.Για να καταλαβω ερχεται κανει σεξ με εσενα χωρις προφυλαξη και πηδαει την γυναικα του με καποτα;;ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΑΙΔΙΑ
Εκδιδομενες που γουσταρουν να γαμιουνται ακαποτα με πελατη...Μιλαω οχι γι για τον ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΛΑΤΗ που θα σου πει ποσα θελεις να σε γαμησω ακαποτα αλλα για την κρος-τρανς που θα γαμηθει με πελατη επειδη το θελει αυτη.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.
Αν συναντησετε αυτου του ειδους τις συμπεριφορες απιτει χαμογελο ψυχραιμια και καθαρο μυαλο.
Το κεφαλι μου θα σπασει...δεν μπορω να γραψω αλλο.
Υ.Γ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...