Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Eνω εσεις οι αθηναιοι στα θεματα της γενικης συζητησης δεν προλαβαινατε να γραψετε  :2funny: :2funny:πηγαινοερχεται αθηνα θεσσαλονικη.Απο κοντα καλυτερη απο οτι οι φωτο πανηψηλη εντυπωσιακη.Καποιος συναδελφος ειχε γραψει οοτι παιρνει 80 σε ενεργοπαθητικο προγραμμα με δικο της τελειωμα.
Μεταφερω οτι γραφτηκε... :heavymetalbig:
πολλα ειναι μουτρο !!!!!!!!

11Panos9

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Απο τις 9-9 2017 εχεις στειλει 22 μυνηματα εκ των οποιων τα 17 ρωτας για ενεργητικη τρανς.
Ειναι δυσκολο μετα απο 17 μηνες αναζητησης να βρεις μια καλη ενεργητικη τρανς;;;;;
είσαι τρελαρας πρώτα από όλα που έχει κάτσει να δεις από ποτέ γράφω εδώ μια ερώτηση έκανα και μου απαντάς έτσι επειδή ρωτάω αν θες με γράφεις στα αρχιδια σου κ δεν απαντάς φίλε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Πλακα μου κανεις.. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:εγω εγραψα τι γραφτηκε..τα παραπονα να τα κανεις σε αυτην :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε μούτρο οκ αλλά πάει τώρα ο άλλος κ δίνει 80? Κάτσε δεν τ πέτυχα ακόμα ελπίζω ν Μ κατάλαβει όπως κ άλλες π τώρα μου στέλνουν μηνύματα από μόνες τους

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
είσαι τρελαρας πρώτα από όλα που έχει κάτσει να δεις από ποτέ γράφω εδώ μια ερώτηση έκανα και μου απαντάς έτσι επειδή ρωτάω αν θες με γράφεις στα αρχιδια σου κ δεν απαντάς φίλε
Καταρχας δεν σε ειρωνευτικα απλα παραξενευτηκα.Σε ενα φορουμ οταν κανεις συνεχεια τηνιδια ερωτηση αλλιως διατυπωμενη ..υπαρχει θεμα.Εγω ΠΟΤΕ δεν αρνηθηκα την βοηθεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Το θεμα ομως ειναι να εχω και καποιον αξιοπιστο συνομιλητη.Μπορει να εισαι εξαιρετικος ανθρωπος και χαρακτηρας αλλα στο θεμα τρανς εισαι απλα αναξιοπιστος.
Δυο πραγματα συμβαινουν Πρωτον μας δουλευεις και κακως ξοδευω τον χρονο μου.
Δευτερον σου αρεσει η ιδεα να πας με τρανς αλλα απο την φαντασιωση ως την πραγματικοτητα ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Προβλημα μαζι σου δεν εχω...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ναι ρε μούτρο οκ αλλά πάει τώρα ο άλλος κ δίνει 80? Κάτσε δεν τ πέτυχα ακόμα ελπίζω ν Μ κατάλαβει όπως κ άλλες π τώρα μου στέλνουν μηνύματα από μόνες τους
Τωρα θα γινω κακως μαζι σου.Ενας που διαβαζει αυτο που γραφεις νομιζεις του ειναι δυσκολο να πει οτι αυτες που παιρνεις τζαμπα αυτες προωθεις;;;
Δινεις διακιωματα ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;Τι θεται θεμα αξιοπιστιας σου;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Τωρα θα γινω κακως μαζι σου.Ενας που διαβαζει αυτο που γραφεις νομιζεις του ειναι δυσκολο να πει οτι αυτες που παιρνεις τζαμπα αυτες προωθεις;;;
Δινεις διακιωματα ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;;;Τι θεται θεμα αξιοπιστιας σου;;
δεν Μ ενδιαφέρει μούτρο η γνώμη κανενός έχω δικιά μ κρίση .. αν πιστεύεις εσύ κ όποιος άλλος αυτο είναι δικαίωμα του όπως κ δικια μου η επιλογή..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν Μ ενδιαφέρει μούτρο η γνώμη κανενός έχω δικιά μ κρίση .. αν πιστεύεις εσύ κ όποιος άλλος αυτο είναι δικαίωμα του όπως κ δικια μου η επιλογή..
Εγω το τι πιστευω ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Εγω απλα σχολιασα.Ο καθενας εδω στο σαιτ κουβαλα την δικη του ιστορια .
Με εσενα ποτε δεν ειχα κατι διοτι και εσυ μετρας αρκετα χρονια στο χωρο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Εγω το τι πιστευω ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.Εγω απλα σχολιασα.Ο καθενας εδω στο σαιτ κουβαλα την δικη του ιστορια .
Με εσενα ποτε δεν ειχα κατι διοτι και εσυ μετρας αρκετα χρονια στο χωρο.
παντος ψευματα δεν λεω κρίνομαι οπως και ολα τ αλλα μελοι π εχουν χρονια στο χωρο .τωρα εαν εγω ειμαι σταθερος στ επιλογες μου και αυτο εχει ανταποκρισει λεγεται ενδιαφερων κ απο τ δυο πλευρες βλεπεις ειμαι ποιο συναισθηματικος απο πολλους αλλους που βλεπουν τ αλλος απλα σαν μ ανταλαγη.δεν αναφερομαι σ σενα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056

Παραθέτω μια αγγελία από το κανεσεξ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι αλήθεια

Πρόκειται για ένα άτομο που δεν στέκει καλά στα μυαλλά του...βρίζει σε όσους του στέλνουν μύνημα ...απο το τηλέφωνο που έχει έψαξα και έμαθα πως πρόκειται για έναν μπάρμπα στα 50 φευγα που χρησημοποιεί κλεμένες φωτογραφίες δεν ξέρω τους σκοπους του αλλά θα μάθουμε σύντομα...συνιστώ σε όλους την προσοχή σας Tώρα αλλαξε όνομα το εκανε tzesytravesti28thess πάλι με τις ίδιες κλεμένες φωτογραφίες

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Παραθέτω μια αγγελία από το κανεσεξ. Τονίζω ότι δεν ξέρω αν είναι αλήθεια

Πρόκειται για ένα άτομο που δεν στέκει καλά στα μυαλλά του...βρίζει σε όσους του στέλνουν μύνημα ...απο το τηλέφωνο που έχει έψαξα και έμαθα πως πρόκειται για έναν μπάρμπα στα 50 φευγα που χρησημοποιεί κλεμένες φωτογραφίες δεν ξέρω τους σκοπους του αλλά θα μάθουμε σύντομα...συνιστώ σε όλους την προσοχή σας Tώρα αλλαξε όνομα το εκανε tzesytravesti28thess πάλι με τις ίδιες κλεμένες φωτογραφίες
ν ηταν ο μονος μουτρο !!!!!

11Panos9

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καταρχας δεν σε ειρωνευτικα απλα παραξενευτηκα.Σε ενα φορουμ οταν κανεις συνεχεια τηνιδια ερωτηση αλλιως διατυπωμενη ..υπαρχει θεμα.Εγω ΠΟΤΕ δεν αρνηθηκα την βοηθεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Το θεμα ομως ειναι να εχω και καποιον αξιοπιστο συνομιλητη.Μπορει να εισαι εξαιρετικος ανθρωπος και χαρακτηρας αλλα στο θεμα τρανς εισαι απλα αναξιοπιστος.
Δυο πραγματα συμβαινουν Πρωτον μας δουλευεις και κακως ξοδευω τον χρονο μου.
Δευτερον σου αρεσει η ιδεα να πας με τρανς αλλα απο την φαντασιωση ως την πραγματικοτητα ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Προβλημα μαζι σου δεν εχω...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΑΣΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ναι πολύ εγώ έγραψα για μια τρανς ρώτησα αν ξέρει κανείς τι φάση αν θέλεις γράψε μου για αυτο

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Θες να τα ακούσεις τώρα... Μέσα σε 3 ώρες ρωτάς για την ίδια κοπέλα δύο φορές. Έχει άδικο ο λάγνος τώρα???
άσε που η ερώτηση έπρεπε να γίνει στο θρεντ με τις αλλοδαπές τρανς

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Λια και ποιος σου ειπε πως οταν γραφω κατι δεν εχω στο πισω μερος του μυαλου μου κατι αλλο;;;;Εσυ τι λες δεν διαβασα την κριτικη;;Εσυ τι λες δεν ξερω ποτε εισαι θεσσαλονικη και ποτε οχι;;Κατι εμενα δεν μου κολλησε στο κειμενο.
Την αποψη μου για σενα την ξερεις.
Εφοσον γνωριζεις τοω χωρο και εχεις αποψη θελω να να την καταθετεις στο φορουμ.
διαβασες τις κριτικες του τυπου ?? χα χα χα χα μια καλη δεν υπαρχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom