Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μαλακα σιγουρα δεν σε περασε.Απλα ειναι αυτη η ηλιθια και η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.Δυο πραγματα συναιβησαν.Η δεν της αρεσε η φωνη σου και ο τροπος σου και σου ειπε μια τρελλη τιμη για να φυγεις.Η απλα δεν ηθελε να κανει καποιο αλλοραντεβου διοτι μπορει να ηταν με την παρεα της με τον γκομενο η να ειχε περιοδο.
Τι πιο απλο αν δεν θελεις να δουλεψεις να κλεινεις το κινητο η αν εχεις μονο ενα νουμερο γυρισε και πες οτι απλα εχω κουραση και δεν μορω να δουλεψω.Τιμια και απλα πραγματα. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.683
Πόντοι
38.177
Μαλακα σιγουρα δεν σε περασε.Απλα ειναι αυτη η ηλιθια και η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.Δυο πραγματα συναιβησαν.Η δεν της αρεσε η φωνη σου και ο τροπος σου και σου ειπε μια τρελλη τιμη για να φυγεις.Η απλα δεν ηθελε να κανει καποιο αλλοραντεβου διοτι μπορει να ηταν με την παρεα της με τον γκομενο η να ειχε περιοδο.
Τι πιο απλο αν δεν θελεις να δουλεψεις να κλεινεις το κινητο η αν εχεις μονο ενα νουμερο γυρισε και πες οτι απλα εχω κουραση και δεν μορω να δουλεψω.Τιμια και απλα πραγματα. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Από πότε έχουν περίοδο τα τρανσφορμερ?  :think:

Σ'αυτό το σάιτ ζούμε μεγάλες στιγμές!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Από πότε έχουν περίοδο τα τρανσφορμερ?  :think:

Σ'αυτό το σάιτ ζούμε μεγάλες στιγμές!!!
Kερδισες τον αστερα 0-3  42 χρονια ειχες να βαλεις 3 γκολ σε ενα ημιχρονο και εχεις τρελλαθει τελειως :2funny: :2funny: :2funny:ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :happy:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Βάτραχε ακόμη και φούλ διαμονή μαζί φουλ διατροφή για τους εκλεκτούς συναγωνιστές εκ Αθηνών να είχε ψηνόσουν ????  :orchestra: :orchestra:

@ Λάγνος...αν βρουν το κινητό σου εκεί να δεις γλέντι, θα σε καλούν με απόκρυψη και θα σε ρωτάνε για πληροφορίες :2funny: :2funny: :2funny: πραγματικά αδερφέ μου ώρες ώρες απορώ με την υπομονή σου.

@Panos ρε συ παιχτούρα μου έλεος. Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η αγορά-πιάτσα της Θεσσαλονίκης ???? Περισσότερες ερωτήσεις έχεις κάνει, απο όσες είναι οι κοπέλες. Ο λάγνος στα χώνει με το γάντι ότι απλά ρωτάς και ξανα ρωτάς χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, ούτε μια γραμμή πέρα απο αν είναι καμία καλή!!! Πάρε ένα καφέ στο χέρι και διάβασε τις τελευταίες 50 σελίδες τόσο απλό είναι, αν πάλι έχεις απορίες ο Λάγνος διανυκτερεύει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.238
Πόντοι
606
:2funny:
Βάτραχε ακόμη και φούλ διαμονή μαζί φουλ διατροφή για τους εκλεκτούς συναγωνιστές εκ Αθηνών να είχε ψηνόσουν ????  :orchestra: :orchestra:

@ Λάγνος...αν βρουν το κινητό σου εκεί να δεις γλέντι, θα σε καλούν με απόκρυψη και θα σε ρωτάνε για πληροφορίες :2funny: :2funny: :2funny: πραγματικά αδερφέ μου ώρες ώρες απορώ με την υπομονή σου.

@Panos ρε συ παιχτούρα μου έλεος. Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η αγορά-πιάτσα της Θεσσαλονίκης ???? Περισσότερες ερωτήσεις έχεις κάνει, απο όσες είναι οι κοπέλες. Ο λάγνος στα χώνει με το γάντι ότι απλά ρωτάς και ξανα ρωτάς χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, ούτε μια γραμμή πέρα απο αν είναι καμία καλή!!! Πάρε ένα καφέ στο χέρι και διάβασε τις τελευταίες 50 σελίδες τόσο απλό είναι, αν πάλι έχεις απορίες ο Λάγνος διανυκτερεύει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

travelosucker

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
20
Πόντοι
0

Συμφωνω απολυτα! Μεγαλα παιδια ειμαστε αλωστε..Θα μαθει που θα παει..

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
μπα και μένα 150 μου ειπε στο τηλεφωνο (με δικο της τελειωμα)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εγω  δεν εχω παει με την τετα.Απλα εγραψα πως καποιος συναδερφος ειχε γραψει οτι του ζητησε 80 με τελειωμα.
Αν το ανεβασε στα 150 κακο του κεφαλιου της. :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Θα την ειδε βραζιλιανα :gay:

stonecold

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Ανεβαίνω σε λίγες μέρες θεσσαλονίκη. Γουστάρω φάση με διαφορετικό κορίτσι. Ποιά προτείνετε, με τα καλύτερα προσόντα και την καλύτερη απόδοση. Ενεργοπαθητικά πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπέρα παίδες. Ανεβαίνω σε λίγες μέρες θεσσαλονίκη. Γουστάρω φάση με διαφορετικό κορίτσι. Ποιά προτείνετε, με τα καλύτερα προσόντα και την καλύτερη απόδοση. Ενεργοπαθητικά πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γενικη ερωτηση=γενικη απαντηση.
Συγκεκριμενη ερωτηση =συγκεκριμενη απαντηση.
Τα πραγματα ειναι απλα.Μπαινεις πχ η στο εσκορτνιους η στο κανεσεξ τελεια κομ.Πατας στην κατηγορια τρανσεξουαλ.Πατας περιοχη θεσσαλονικη.Κοιτας βρισκεις κατι ενδιαφερον.Ψαχνεις κριτικη η σχολια στο σαιτ για την συγκεκριμενη.
Εφοσον δεν βρεις ρωτας για την συγκεκριμενη που σου εκανε κλικ.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom