μηπως ετυχε να την δοκιμασει κανεις?? φαινεται τουμπανο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
μαλων χρεωνει κ ημιδιαμονη
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.625
- Πόντοι
- 456
μηπως ετυχε να την δοκιμασει κανεις?? φαινεται τουμπανο
travelosucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ξερουμε κατυ?? αποτι θυμάμαι ηταν θες καιρο !!
Στο τηλ μου ζητησε 150 ευρω! Πρεπει να με περασε για πολυ μα$#%%! Δεν την αδικω! χαχα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Μαλακα σιγουρα δεν σε περασε.Απλα ειναι αυτη η ηλιθια και η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.Δυο πραγματα συναιβησαν.Η δεν της αρεσε η φωνη σου και ο τροπος σου και σου ειπε μια τρελλη τιμη για να φυγεις.Η απλα δεν ηθελε να κανει καποιο αλλοραντεβου διοτι μπορει να ηταν με την παρεα της με τον γκομενο η να ειχε περιοδο.
Τι πιο απλο αν δεν θελεις να δουλεψεις να κλεινεις το κινητο η αν εχεις μονο ενα νουμερο γυρισε και πες οτι απλα εχω κουραση και δεν μορω να δουλεψω.Τιμια και απλα πραγματα.
Τι πιο απλο αν δεν θελεις να δουλεψεις να κλεινεις το κινητο η αν εχεις μονο ενα νουμερο γυρισε και πες οτι απλα εχω κουραση και δεν μορω να δουλεψω.Τιμια και απλα πραγματα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.683
- Πόντοι
- 38.177
Μαλακα σιγουρα δεν σε περασε.Απλα ειναι αυτη η ηλιθια και η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.Δυο πραγματα συναιβησαν.Η δεν της αρεσε η φωνη σου και ο τροπος σου και σου ειπε μια τρελλη τιμη για να φυγεις.Η απλα δεν ηθελε να κανει καποιο αλλοραντεβου διοτι μπορει να ηταν με την παρεα της με τον γκομενο η να ειχε περιοδο.
Από πότε έχουν περίοδο τα τρανσφορμερ?
Σ'αυτό το σάιτ ζούμε μεγάλες στιγμές!!!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Kερδισες τον αστερα 0-3 42 χρονια ειχες να βαλεις 3 γκολ σε ενα ημιχρονο και εχεις τρελλαθει τελειως ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΑπό πότε έχουν περίοδο τα τρανσφορμερ?
Σ'αυτό το σάιτ ζούμε μεγάλες στιγμές!!!
Βάτραχε ακόμη και φούλ διαμονή μαζί φουλ διατροφή για τους εκλεκτούς συναγωνιστές εκ Αθηνών να είχε ψηνόσουν ????μαλων χρεωνει κ ημιδιαμονη
@ Λάγνος...αν βρουν το κινητό σου εκεί να δεις γλέντι, θα σε καλούν με απόκρυψη και θα σε ρωτάνε για πληροφορίες πραγματικά αδερφέ μου ώρες ώρες απορώ με την υπομονή σου.
@Panos ρε συ παιχτούρα μου έλεος. Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η αγορά-πιάτσα της Θεσσαλονίκης ???? Περισσότερες ερωτήσεις έχεις κάνει, απο όσες είναι οι κοπέλες. Ο λάγνος στα χώνει με το γάντι ότι απλά ρωτάς και ξανα ρωτάς χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, ούτε μια γραμμή πέρα απο αν είναι καμία καλή!!! Πάρε ένα καφέ στο χέρι και διάβασε τις τελευταίες 50 σελίδες τόσο απλό είναι, αν πάλι έχεις απορίες ο Λάγνος διανυκτερεύει.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
Βάτραχε ακόμη και φούλ διαμονή μαζί φουλ διατροφή για τους εκλεκτούς συναγωνιστές εκ Αθηνών να είχε ψηνόσουν ????
@ Λάγνος...αν βρουν το κινητό σου εκεί να δεις γλέντι, θα σε καλούν με απόκρυψη και θα σε ρωτάνε για πληροφορίες πραγματικά αδερφέ μου ώρες ώρες απορώ με την υπομονή σου.
@Panos ρε συ παιχτούρα μου έλεος. Δηλαδή πόσο μεγάλη είναι η αγορά-πιάτσα της Θεσσαλονίκης ???? Περισσότερες ερωτήσεις έχεις κάνει, απο όσες είναι οι κοπέλες. Ο λάγνος στα χώνει με το γάντι ότι απλά ρωτάς και ξανα ρωτάς χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα στο φόρουμ, ούτε μια γραμμή πέρα απο αν είναι καμία καλή!!! Πάρε ένα καφέ στο χέρι και διάβασε τις τελευταίες 50 σελίδες τόσο απλό είναι, αν πάλι έχεις απορίες ο Λάγνος διανυκτερεύει.
travelosucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Συμφωνω απολυτα! Μεγαλα παιδια ειμαστε αλωστε..Θα μαθει που θα παει..
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
μπα και μένα 150 μου ειπε στο τηλεφωνο (με δικο της τελειωμα)Μαλακα σιγουρα δεν σε περασε.Απλα ειναι αυτη η ηλιθια και η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.Δυο πραγματα συναιβησαν.Η δεν της αρεσε η φωνη σου και ο τροπος σου και σου ειπε μια τρελλη τιμη για να φυγεις.Η απλα δεν ηθελε να κανει καποιο αλλοραντεβου διοτι μπορει να ηταν με την παρεα της με τον γκομενο η να ειχε περιοδο.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Εγω δεν εχω παει με την τετα.Απλα εγραψα πως καποιος συναδερφος ειχε γραψει οτι του ζητησε 80 με τελειωμα.
Αν το ανεβασε στα 150 κακο του κεφαλιου της.
Θα την ειδε βραζιλιανα
Αν το ανεβασε στα 150 κακο του κεφαλιου της.
Θα την ειδε βραζιλιανα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Γενικη ερωτηση=γενικη απαντηση.Καλησπέρα παίδες. Ανεβαίνω σε λίγες μέρες θεσσαλονίκη. Γουστάρω φάση με διαφορετικό κορίτσι. Ποιά προτείνετε, με τα καλύτερα προσόντα και την καλύτερη απόδοση. Ενεργοπαθητικά πάντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συγκεκριμενη ερωτηση =συγκεκριμενη απαντηση.
Τα πραγματα ειναι απλα.Μπαινεις πχ η στο εσκορτνιους η στο κανεσεξ τελεια κομ.Πατας στην κατηγορια τρανσεξουαλ.Πατας περιοχη θεσσαλονικη.Κοιτας βρισκεις κατι ενδιαφερον.Ψαχνεις κριτικη η σχολια στο σαιτ για την συγκεκριμενη.
Εφοσον δεν βρεις ρωτας για την συγκεκριμενη που σου εκανε κλικ.
kanonieris19
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
kanonieris19
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μπαρουφια μυριζεται..
kanonieris19
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.238
- Πόντοι
- 606
τ γιωρταζουμε μουτρο ???Καλημερα σε ολους και Χρονια Πολλα
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Τον άγιο Βαλεντίνοτ γιωρταζουμε μουτρο ???
Αν γκουγκλάρεις το τηλέφωνο της βγαίνει αγγελία από άντρα με περούκα καμία σχέση με τις φώτος αυτές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 165
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K