batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
καλα νταξ οτι ν ν γ κλότσε
οτι καλυτερο περασε απο την πολη μας τα τελευταια χρονια αυτη και η ιζαμπελλα
οχι την IsabbellyStrayt λεωΙσχυει νομίζω για την Ναταλι.
Ποια Ισαμπελα λες? Αυτην που είναι αυτες τις μέρες εδω?
οχι την IsabbellyStrayt λεω
Πριν κανα μισαωρο τα λεγαμε με την αμαντα και της ειπα πως ειναι καιρος να κατεβει παλι αθηνα.Θα κατεβει συντομα το ποτε ακριβως δεν γνωριζω.Ενημερωτικα αν θα κατεβει αθηνα θα ειναι η τριτη φορα.Καλησπέρα στους Θεσσαλονικείς!
Θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν . Η Αμάντα ( ) κατεβαίνει καθόλου Αθήνα ή την χαίρεστε μόνο εσείς
Ευχαριστώ.
Απ' ότι κατάλαβα δεν κατεβαίνει συχνά οπότε πρέπει να' χω το νου μου. Ευχαριστώ πολύ!Πριν κανα μισαωρο τα λεγαμε με την αμαντα και της ειπα πως ειναι καιρος να κατεβει παλι αθηνα.Θα κατεβει συντομα το ποτε ακριβως δεν γνωριζω.Ενημερωτικα αν θα κατεβει αθηνα θα ειναι η τριτη φορα.
Δικο μου λαθος και κακως που δεν το διευκρινησα.Οταν εγω μιλαω για ακαποτο σεξ εννοω να κανεις πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.Μπορει να ειμαι λαθος αλλα αν η αλλη παιρνει πιπα μονο με καποτα τοτε δεν συνεπαγεται οτι κανει παντα σεξ με προφυλακτικο?
καταλαβα τι λες αλλα αν η αλλη σου πει απο τηλ πχ που θα την ρωτησεις οτι κανει πιπα μονο με καποτα τοτε αυτο πιθανον σημαινει οτι νοιάζεται για την υγεια της αρα δεν θα τολμαει να κανει και σεξ χωρις προφυλακτικοΔικο μου λαθος και κακως που δεν το διευκρινησα.Οταν εγω μιλαω για ακαποτο σεξ εννοω να κανεις πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.
Σαν γενικη παρατηρηση θα συμφωνησω απλα εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση.Οι πιθανοτητες να κολησεις παρασημο απο ακαποτη πιπα ειναι πολυ λιγες αναλογικα αν κανεις πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.καταλαβα τι λες αλλα αν η αλλη σου πει απο τηλ πχ που θα την ρωτησεις οτι κανει πιπα μονο με καποτα τοτε αυτο πιθανον σημαινει οτι νοιάζεται για την υγεια της αρα δεν θα τολμαει να κανει και σεξ χωρις προφυλακτικο
γενικα αυτος που ειναι πιο ευαλοτος να κολλησει κατι ειναι ο παθητικος,ακομα και πιπα να σου παρει εσυ δεν θα κολλησεις κατι αυτη μπορει και να κολλησει, και στο πρωκτικο σεξ ο ενεργητικος εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να κολλησει κατι σε σχεση με τον παθητικο, γενικα παντος μια εκδιδομενη ειναι απαραδεκτο να ζηταει ακαποτο σεξ, απλα δεν ειναι επαγγελματιας, κανονικα θα πρεπει να εχει και εξετασεις στο συρτάρι τηςΣαν γενικη παρατηρηση θα συμφωνησω απλα εδω μιλαμε για αλλη περιπτωση.Οι πιθανοτητες να κολησεις παρασημο απο ακαποτη πιπα ειναι πολυ λιγες αναλογικα αν κανεις πρωκτικο σεξ χωρις καποτα.