Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
παιδια ξερουμε τιποτα για την κοπελα?...μου αρεσει και σκεφτομαι να δοκιμασω

www.adoos.gr/post/26146453/crossdresser_pepitta]http://www.adoos.gr/post/26146453/crossdresser_pepitta[/url]
δασκαλε αργησες να δοκιμασεις σε προλαβαν τα μαθητουδια στο συγκεκριμενο θεμα :cheesy: :cheesy:
λοιπον η κοπελα δεν παιζετε ειναι φισεκι να πουμε. φοβερη στο κρεβατι ανεπαναλπτη πιπα(βαθια και με νευρο οπως λεει και ο δασκαλος)
στη δε διεισδυση απο πισω ανακατεψε το συμπαν με τρομερη αντοχη σε ολες πλευρες και στασεις χαμος
βεβαια υπαρχει και ενα μειον οτι ειναι λιγο ακριβη η περιπτωση 150 για μιση ωρα και 250 η ωρα
συστηνετε ανεπιφυλακτα χωρις φοβο και παθος

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
ειχα παει πριν 3-4 χρονια. πολυ καθαρη οπως και ο χωρος, ομορφη και θηλυκη χωρις βιασυνες . με καποιους που μιλησα αργοτερα μου ειπαν πως πηρε μερικα κιλα, και αλλος οτι τα εχασε ξανα. σε γενικες γραμμες αν εχει ριξει το δωρο της (ειχα δωσει 120) θα ξαναπηγαινα ανετα. την θεωρω απο τις πιο ομορφες τρανς που εχω επισκευτει.

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
gia na eimai eilikrinis me xenizei polu to gegonos oti kapoioi apo edw mesa xeroun kai dinoun plirofories gia atoma cd i trans kai to poso kales einai stin ypiresies tous alla den tous vlepw exisou enimeromenous se oti xei sxesi me tin aneythinotita ayton kai tin merikes fores epikyndini symperifora tous , tha thela tin gnwmi tous loipon giayto to thema pou exw thesei!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
gia na eimai eilikrinis me xenizei polu to gegonos oti kapoioi apo edw mesa xeroun kai dinoun plirofories gia atoma cd i trans kai to poso kales einai stin ypiresies tous alla den tous vlepw exisou enimeromenous se oti xei sxesi me tin aneythinotita ayton kai tin merikes fores epikyndini symperifora tous , tha thela tin gnwmi tous loipon giayto to thema pou exw thesei!
τι ενοεις ρε φιλε πες το ξεκαθαρα σου ειπε να την πηδηξεις χωρις καποτα?

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
panw apo ola einai i asfaleia kai i ygeia tou kathe anthropou. To oti oloi exoume kapoies epithymies pou mas aresei na tis ikanopoioume den symenei oti to kathe atomo pou analamvanei na parasxei aytes tis ypiresies kai malista provalontas tes apo diafores istoselides exei to dikaioma na thetei se kindino tin ygeia kai ti zwi tou opoioudipote me opiodipote tropo. Auto dinei to dikaioma ston kathe ypopsifio <<pelati>> na provei stis opoies energeies krinei nomima fusika kai mesa apo yprxontes thesmoun na prostateysei ton eayto tou kai kathe allo antropo,prothesi gia skopoumeni varia swmatiki vlavi aloste den prepei na perna etsi aparatiriti kai oso afora emena prosopika sigoura den menw sta logia.Opies alles diafores proseggiseis anorimes kai afeleis perei to pws kai me pious trous metadidete i kathe asthenia tous afinw na tis lene ston klidona.Otan vazeis eggeleia oti parexeis erwtikes ypiresies prepei prin apo ola na exeis lavei kathe dynato kai adunato metro ayto na inet me tous pio aystirous orous asfaleias allios mporei na vrethei ayto to atomo na figourarei sta deltia eidiseon opos aytes i dysmoires toxikomaneis prin 2 mines stin athina ws ***** orothetikes.Terma ta asteia apo edw kai pera!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα γραφε ελληνικα γιατι στραβωθηκαμε και δευτερον μην πιανεις
ολες τις ενοτητες με την ιδια γνωμη σου

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θεωρεις δηλαδη οτι το θεμα δεν ειναι αξιο λογου να υποθεσω η οτι υπαρχει στοιχειο υπερβολης;

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
  Η λες οτι καλυτερα να αφησουμε μερικες και μερικους να αρχισουν να σκορπουν θανατο δεξια και αριστερα χωρις να γινει τα παραμικρο ετσι ωστε να προλαβουμε καταστασεις! Δεν ειναι εγωιστικο αυτο που θα σου πω αλλα πιστευω οτι πιο χρησιμο ειναι να υαπρχουν αυτες οι γνωμες παντου και απο εκει και περα ο καθε ενας που νομιζει οτι ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες να τις παραβλεπει παρα να μιν βγαζουμε αχνα μονο και μονο για να μηνχαλασουμε την διαθεση η ακομα και την μπιζνα καποιον! Θα μου επιτρεψεις λοιπον να καταθετω τη αποψη μου οπου θελω και με οποιον τροπο θελω χωρις να θιγω η να ενοχλω κανενα και χωρις να απαιτω απο κανενα να εχει την ιδια αποψη με μενα! Ευχαρισω πολθ για την ανοχη σας !

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
  Η λες οτι καλυτερα να αφησουμε μερικες και μερικους να αρχισουν να σκορπουν θανατο δεξια και αριστερα χωρις να γινει τα παραμικρο ετσι ωστε να προλαβουμε καταστασεις! Δεν ειναι εγωιστικο αυτο που θα σου πω αλλα πιστευω οτι πιο χρησιμο ειναι να υαπρχουν αυτες οι γνωμες παντου και απο εκει και περα ο καθε ενας που νομιζει οτι ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες να τις παραβλεπει παρα να μιν βγαζουμε αχνα μονο και μονο για να μηνχαλασουμε την διαθεση η ακομα και την μπιζνα καποιον! Θα μου επιτρεψεις λοιπον να καταθετω τη αποψη μου οπου θελω και με οποιον τροπο θελω χωρις να θιγω η να ενοχλω κανενα και χωρις να απαιτω απο κανενα να εχει την ιδια αποψη με μενα! Ευχαρισω πολθ για την ανοχη σας !

Εχεις μπει σε ασχετο θρεντ κι εχεις σκισει ολο το φορουμ να γραφεις παπαριες! αν δεν εχεις να κατηγορισεις επωνυμα καποια τρανς,τρανσεξουαλ η σχετικη,να ανακαλεσεις γιατι εγω προσωπικα θα σου κανω μυνηση μιας που θυγομαι σαν επαγγελματιας του χωρου!
κατανοοω οτι ολοι πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πανω απο ολα την ασφαλεια και την υγειηνη αλλα διακρινω μια εμπαθεια σε ορια μανιας στο θεμα!
αν δεν εχεις να πεις κατι χειροποιαστο σταματα να κατηγορεις γενικα μια ομαδα ατομων!
το εννοω για την μυνηση!

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
Εχεις μπει σε ασχετο θρεντ κι εχεις σκισει ολο το φορουμ να γραφεις παπαριες! αν δεν εχεις να κατηγορισεις επωνυμα καποια τρανς,τρανσεξουαλ η σχετικη,να ανακαλεσεις γιατι εγω προσωπικα θα σου κανω μυνηση μιας που θυγομαι σαν επαγγελματιας του χωρου!
κατανοοω οτι ολοι πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας πανω απο ολα την ασφαλεια και την υγειηνη αλλα διακρινω μια εμπαθεια σε ορια μανιας στο θεμα!
αν δεν εχεις να πεις κατι χειροποιαστο σταματα να κατηγορεις γενικα μια ομαδα ατομων!
το εννοω για την μυνηση!

δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα... αν γράφει απο ιντερνετ καφέ ή απο το iphone του απο την πλατεία συντάγματος που είναι δωρεάν τότε το μόνο που έχεις είναι να του πάρεις τα αρχίδια.

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

και εσύ αν είσαι μια σωστή επαγγελματίας τότε βάλε την μούρη σου και πες μας ποιά είσαι παρά να κρύβεσαι... τις αλήθειες λέει το παιδί

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα... αν γράφει απο ιντερνετ καφέ ή απο το iphone του απο την πλατεία συντάγματος που είναι δωρεάν τότε το μόνο που έχεις είναι να του πάρεις τα αρχίδια.

και εσύ αν είσαι μια σωστή επαγγελματίας τότε βάλε την μούρη σου και πες μας ποιά είσαι παρά να κρύβεσαι... τις αλήθειες λέει το παιδί

ποιος σου ειπε οτι ειμαι υπωχρεωμενη να βαζω την μουρη μου στο νετ?
ποιος σου ειπε πως δεν πρεπει να βαλει πχ κι εσυ την φωτο σου επισης?
ποιος σου ειπε πως μπορει να συκοφαντει μια ομαδα ανθρωπων χωρια να μας λεει ποια και τι εγινε?
εγω πχ ειμαι δηλωμενη ιεροδουλη και ενοχλουμε να τσουβαλιαζουν τον κοσμο ετσι
οσο για το τι μπορω να κανω εστω κι αν μπαινει με δορυφορο αστο

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
ποιος σου ειπε οτι ειμαι υπωχρεωμενη να βαζω την μουρη μου στο νετ?
ποιος σου ειπε πως δεν πρεπει να βαλει πχ κι εσυ την φωτο σου επισης?
ποιος σου ειπε πως μπορει να συκοφαντει μια ομαδα ανθρωπων χωρια να μας λεει ποια και τι εγινε?
εγω πχ ειμαι δηλωμενη ιεροδουλη και ενοχλουμε να τσουβαλιαζουν τον κοσμο ετσι
οσο για το τι μπορω να κανω εστω κι αν μπαινει με δορυφορο αστο

δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα αν πάει σε ένα ίντερνετ καφε σου λέω μην το ψάχνεις και καλά κανεί και τα λέει και καλά να σας κάνει... να μάθετε να δουλεύετε και να σέβεστε και μας τους πελάτες ... αν σε ενοχλεί αυτό που κάνει ο γυμναστής τότε βάλε την μούρη σου ΑΦΟΥ ΕΊΣΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ και πες μας ότι εγώ είμαι αυτή και είμαι δηλωμένη και είμαι υγιέστατη με χαρτιά παρά να φοβερίζεις... Δεν μπορείς να του κάνεις κάτι ... παπαριές λές και φοβερίζεις απλά.

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα αν πάει σε ένα ίντερνετ καφε σου λέω μην το ψάχνεις και καλά κανεί και τα λέει και καλά να σας κάνει... να μάθετε να δουλεύετε και να σέβεστε και μας τους πελάτες ... αν σε ενοχλεί αυτό που κάνει ο γυμναστής τότε βάλε την μούρη σου ΑΦΟΥ ΕΊΣΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΗ και πες μας ότι εγώ είμαι αυτή και είμαι δηλωμένη και είμαι υγιέστατη με χαρτιά παρά να φοβερίζεις... Δεν μπορείς να του κάνεις κάτι ... παπαριές λές και φοβερίζεις απλά.

εμενα οποιος θελει να με δει ερχετε απο την δουλεια μου!
που να κωλοχτυπιεσε κατω σαν χταποδι φωτο δεν βλεπεις
επισης  ελα στην πιατσα και πες τα μου απο κοντα,αφου θελεις να με δεις
πες μου ειμαι ο ταδε!
δεν ειναι ντροπη

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
εμενα οποιος θελει να με δει ερχετε απο την δουλεια μου!
που να κωλοχτυπιεσε κατω σαν χταποδι φωτο δεν βλεπεις
επισης  ελα στην πιατσα και πες τα μου απο κοντα,αφου θελεις να με δεις
πες μου ειμαι ο ταδε!
δεν ειναι ντροπη

μα δεν θέλω να σε δω ούτε από κοντά ούτε από μακριά απλά εσύ κτυπιέσαι σαν χταπόδι ότι θα τον μηνύσεις και ΠΑΠΑΡΙΕΣ..... τράβα στην πιάτσα σου «δηλωμένη ιερόδουλη» οι μηνύσεις και οι φοβέρες από νετ δεν μετράνε .... αυτά στην πιάτσα σου όχι στο νετ.. δεν φτάνει που σας ταΐζουμε θα μας απειλήσετε κιόλας... ΕΛΕΟΣ

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
μα δεν θέλω να σε δω ούτε από κοντά ούτε από μακριά απλά εσύ κτυπιέσαι σαν χταπόδι ότι θα τον μηνύσεις και ΠΑΠΑΡΙΕΣ..... τράβα στην πιάτσα σου «δηλωμένη ιερόδουλη» οι μηνύσεις και οι φοβέρες από νετ δεν μετράνε .... αυτά στην πιάτσα σου όχι στο νετ.. δεν φτάνει που σας ταΐζουμε θα μας απειλήσετε κιόλας... ΕΛΕΟΣ

δεν μας ταιζετε,χαρη σας κανουμε!
εσπασαν οι καθρεφτες σπιτι και ανχωθηκες?

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
δεν μας ταιζετε,χαρη σας κανουμε!
εσπασαν οι καθρεφτες σπιτι και ανχωθηκες?

τράβα στην πιάτσα σου και εδώ δεν σε πάει... αντε καλές δουλιές... και οι φοβέρες και οι απειλές στην πιάτσα σου όχι εδώ  :idiot: :idiot: :idiot:

nikita_

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
24
Πόντοι
1
τράβα στην πιάτσα σου και εδώ δεν σε πάει... αντε καλές δουλιές... και οι φοβέρες και οι απειλές στην πιάτσα σου όχι εδώ  :idiot: :idiot: :idiot:

τι εννοεις δεν με παει?
νομιζεις εισαι κατι παραπανω απο ολους τους χρηστες?
'η απο τις ιεροδουλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom