Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
εγω πηγα ρε φιλε με τη γιανουλα,,,μωνω βολτα ομωσ εεεεεεε οχι τιποτα αλο. το κοριτσι εινε σε αλλουσ κοσμουσ δεν παταει καθολου εδαφωσ μιλαμεε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φοβερο φρουτο αυτη ημουν της προαλλες εκει στο φαναρι και περιμενα να αναψη και πεταγετε μπροστα μου την λεω φυγε ρε συ απο κει θα σε πατησω και μου λεει δεν πειραζει ενα καλο θα κανεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειναι της ιδιας καταστασεως με την αλλη πως στο διαολο την λενε? πανω στην γιαννιτσων που εχει τον κωλο της μονιμα απ εξω και ριχνει ενα βημα μπροστα και τρια πισω
αλλαγη κινητηρα επιγοντως και δυο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη προτεινες να τη γαμησεις και ειπε οχι? εχεις καμια προταση εγγυημενη?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δηλαδη προτεινες να τη γαμησεις και ειπε οχι? εχεις καμια προταση εγγυημενη?
οχι βεβαια και να τι γαμισω τρελος εισαι ρε φιλε?το ατομο ειναι για σφαιρα στα 3 μετρα χωρις ανεσθησια
φιλε μου καλε ο αλεφαντος αυτην την περιοδο εχει φαι τρελει καψουρα μιλαμε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
οποτε βλεπει σαν θεα μοναδικη αυτη(οχι οτι δεν ειναι δλδ)και ολες τις αλλες σαν μυγες αρα κριτικη αντικειμενικη δεν μπορει να κανει σχολασε για την ωρα σ αυτον τον τομεα της κριτικης δλδ
αχ λ...... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

iliashot1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεία σας συναγωνιστές ...
Εχουμε καμία καλή πρόταση για τρανς με δικό του χώρο θεσσαλονικη και τηλέφωνο για ραντεβου ..με ενδιαφέρει να είναι θυληπρεπης και όχι μονο μονο βράδυ ραντεβου 

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
παιδια ξερουμε τιποτα για αυτο το διδυμο?????
Η στελλα ειναι η μια και η αλλη αν δεν κανω λαθος ειναι η ντασμπι. δεν το λεω με σιγουρια. η στελλα ειναι κορυφη και σε συμπεριφορα και επαγγελματισμο. πολυ καλη στο κρεβατι και δυνατο εργαλειο ετοιμοπόλεμο για τους πελατες με ιδιαιτεροτητες. ειναι σουπερ και πολυ φιλοξενη . ανετη φιλικη και πανω απο ολα σωστη. για την αλλη δεν ξερω . αν ειναι οντως η ντασμπι οταν καναμε παλια πολυ ενα τριο μαζι περασα υπεροχα. κανε την επισκεψη σου και θα το δεις .

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Η στελλα ειναι η μια και η αλλη αν δεν κανω λαθος ειναι η ντασμπι. δεν το λεω με σιγουρια. η στελλα ειναι κορυφη και σε συμπεριφορα και επαγγελματισμο. πολυ καλη στο κρεβατι και δυνατο εργαλειο ετοιμοπόλεμο για τους πελατες με ιδιαιτεροτητες. ειναι σουπερ και πολυ φιλοξενη . ανετη φιλικη και πανω απο ολα σωστη. για την αλλη δεν ξερω . αν ειναι οντως η ντασμπι οταν καναμε παλια πολυ ενα τριο μαζι περασα υπεροχα. κανε την επισκεψη σου και θα το δεις .
καλη συμπεριφορα επαγγελματισμος φιλοξενη μυριζει πετα το πραγμα :uglystupid: :uglystupid:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
καλη συμπεριφορα επαγγελματισμος φιλοξενη μυριζει πετα το πραγμα :uglystupid: :uglystupid:
Μέγα Αλέφαντε ξεπετα δεν θα την ελεγα. πιστευω οτι ο ορος ξεπετα ειναι αναλογα το πως εννοει ο καθενας μας την ξεπετα. υπαρχει περιπτωση να μην γουσταρει η τυπισα εναν πελατη γιατι μπορει να ειναι χυδαιος μπορει να ειναι απλυτος μπορει να ειναι αξυριτος μπορει μπορει μπορει. παντως κατ'εμε η εννοια της ξεπετας δεν ειναι απλη. παιζουν πολλα. μου ελεγε καποια φιλη τρανσ καποτε οτι ενω γουασταρησε να κανει καλο παιχνιδι με εναν πελατη εκει που του εβαλε το δαχτυλακι  αμεσως μετα μυρισε ο τοπος ολος. ξερεις απο τι φυσικα. μετα απο μια τετοια φαση ποσο φλικη και ερωτικη θα μπορουσε να ειναι ? εσυ θα εισαι μεσα στην καυλα και μολις τον χωσεις σε καμια απο αυτες δεις οπως μπαινοβγαινει ο κατω αλεφαντος  κανενα καφετι γαλονι θα σου ερθει να χυσεις ή να την αρχισεις στις μαπες ? απλα εχουμε μαθει να ζηταμε τα παντα οταν παμε σε τρανς αλλα ποτε δεν κοιταμε να ειμαστε και εμεις στα παντα ενταξει. δεν λεω, φυσικα ειναι και αυτες που το εχουν στο αιμα τους μεσα να ειναι ξεπετες και να κοροιδευουν και γενικα να ειναι ειρωνικές και να μην σεβονται οτι απο εμας παιρνουν ενα σεβαστο ποσο τις μερες αυτες της κρισης. αυτες απλα τις απομονώνουμε.   παντα φιλικα φιλε μου. σεβομαι την αποψη σου σε οτι  λες. απλα παραθετω μερικα γεγονότα οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.  πληροφοριακα και μονο.  

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Η στελλα ειναι η μια και η αλλη αν δεν κανω λαθος ειναι η ντασμπι. δεν το λεω με σιγουρια. η στελλα ειναι κορυφη και σε συμπεριφορα και επαγγελματισμο. πολυ καλη στο κρεβατι και δυνατο εργαλειο ετοιμοπόλεμο για τους πελατες με ιδιαιτεροτητες. ειναι σουπερ και πολυ φιλοξενη.  ανετη φιλικη και πανω απο ολα σωστη. για την αλλη δεν ξερω . αν ειναι οντως η ντασμπι οταν καναμε παλια πολυ ενα τριο μαζι περασα υπεροχα. κανε την επισκεψη σου και θα το δεις .

:think: Δηλαδή προσφέρει γλυκό του κουταλιού συκαλάκι ?

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:think: Δηλαδή προσφέρει γλυκό του κουταλιού συκαλάκι ?
και αυτο φιλε χοτυ. επισης και προφιτερολ απο τικερλη μερια αν τον ξερεις.αλλωστε ειναι γνωστη η θεσσαλονικη για την φιλοξενια της και την φιλικοτητα της. μαι επισκεψη θα σε πείσει... 

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μέγα Αλέφαντε ξεπετα δεν θα την ελεγα. πιστευω οτι ο ορος ξεπετα ειναι αναλογα το πως εννοει ο καθενας μας την ξεπετα. υπαρχει περιπτωση να μην γουσταρει η τυπισα εναν πελατη γιατι μπορει να ειναι χυδαιος μπορει να ειναι απλυτος μπορει να ειναι αξυριτος μπορει μπορει μπορει. παντως κατ'εμε η εννοια της ξεπετας δεν ειναι απλη. παιζουν πολλα. μου ελεγε καποια φιλη τρανσ καποτε οτι ενω γουασταρησε να κανει καλο παιχνιδι με εναν πελατη εκει που του εβαλε το δαχτυλακι  αμεσως μετα μυρισε ο τοτπος ολος. ξερεις απο τι φυσικα. μετα απο μια τετοια φαση ποσο φλικη και ερωτικη θα μπορουσε να ειναι ? εσυ θα εισαι μεσα στην καυλα και μολις τον χωσεις σε καμια απο αυτες δεις οπως μπαινοβγαινει ο κατω αλεφαντος  κανενα καφετι γαλονι θα σου ερθει να χυσεις ή να την αρχισεις στις μαπες ? απλα εχουμε μαθει να ζηταμε τα παντα οταν παμε σε τρανς αλλα ποτε δεν κοιταμε να ειμαστε και εμεις στα παντα ενταξει. δεν λεω, φυσικα ειναι και αυτες που το εχουν στο αιμα τους μεσα να ειναι ξεπετες και να κοροιδευουν και γενικα να ειναι ειρωνικές και να μην σεβονται οτι απο εμας παιρνουν ενα σεβαστο ποσο τις μερες αυτες της κρισης. αυτες απλα τις απομονώνουμε.   παντα φιλικα φιλε μου. σεβομαι την αποψη σου σε οτι  λες. απλα παραθετω μερικα γεγονότα οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.  πληροφοριακα και μονο.  
εσυ τωρα φιλε μου περιγραφης μια ιστορια που αν ειναι για παραδειγμα πραγματικη εχεις δικαιο 1000%
αλλα οταν μου λες δεν σε γουσταρει και προσπαθει να σε τελειωσει στο μπαμπ αν εχει καλη συμπεριφορα οπως λες μπορει να σου το πει οτι δεν θελει και οχι να σου τσεπωσει το 50αρικο 100αρικο οτι ειναι τεσπα και μετα λεει οχι αυτο οχι εκει κλπ
αυτα μην τα ξανα λεμε τα εχουμε πει χιαλιαδες φορες
τωρα για την συγγεκριμενη εχει κανει κριτικη ο δασκαλος οποτε η γνωμη του ευαγγελιο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εσυ τωρα φιλε μου περιγραφης μια ιστορια που αν ειναι για παραδειγμα πραγματικη εχεις δικαιο 1000%
αλλα οταν μου λες δεν σε γουσταρει και προσπαθει να σε τελειωσει στο μπαμπ αν εχει καλη συμπεριφορα οπως λες μπορει να σου το πει οτι δεν θελει και οχι να σου τσεπωσει το 50αρικο 100αρικο οτι ειναι τεσπα και μετα λεει οχι αυτο οχι εκει κλπ
αυτα μην τα ξανα λεμε τα εχουμε πει χιαλιαδες φορες
τωρα για την συγγεκριμενη εχει κανει κριτικη ο δασκαλος οποτε η γνωμη του ευαγγελιο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

οκ . πάσο στον δασκαλο . οτι ειπα ειναι αληθινο. σκεψου ομως την εξης παραμετρο του ραντεβου. τον βαζει δαχτυλο και του εχει φυγει το σκατό. του λεει στα ισια παρε τα λεφτα σου πίσω και δεν θελω να συνεχίσουμε. ευχαριστω για την προτιμηση σου και μπλα μπλα μπλα. ο τυπος μετα τι φανατζεσαι θα γραψει στο φορουμ? οτι πηγε γεματος σκατο ? η οτι η γκομενα ειναι για πέταμα και δεν κανει μια? και οτι και καλα δεν ξερει τι θελει και ειναι άρρωστη στο μυαλο  και και και . τελος παντων . εγω μια γνωμη ειπα. ο καθενας πιστευω εχει τη κριση να κρινει και να αποφασισει τι και πως θα κανει σχετικα με το ολο θεμα. αλλα επειδη ειμαι της παλιας σχολης λεω και το εξης. αν δεν δω και δοκιμασω μονος μου κριση δεν μπορω να εχω. κατι σαν το φαγητο. δεν μπορεις να πεις οτι το φρυγαδελι δεν ειναι ωραιο και δεν μου αρεσει αν δεν ξεσεις καν τι ειναι και δεν εχεις φαει ποτε.

sortep

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
290

θενκς φιλε!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οκ . πάσο στον δασκαλο . οτι ειπα ειναι αληθινο. σκεψου ομως την εξης παραμετρο του ραντεβου. τον βαζει δαχτυλο και του εχει φυγει το σκατό. του λεει στα ισια παρε τα λεφτα σου πίσω και δεν θελω να συνεχίσουμε. ευχαριστω για την προτιμηση σου και μπλα μπλα μπλα. ο τυπος μετα τι φανατζεσαι θα γραψει στο φορουμ? οτι πηγε γεματος σκατο ? η οτι η γκομενα ειναι για πέταμα και δεν κανει μια? και οτι και καλα δεν ξερει τι θελει και ειναι άρρωστη στο μυαλο  και και και . τελος παντων . εγω μια γνωμη ειπα. ο καθενας πιστευω εχει τη κριση να κρινει και να αποφασισει τι και πως θα κανει σχετικα με το ολο θεμα. αλλα επειδη ειμαι της παλιας σχολης λεω και το εξης. αν δεν δω και δοκιμασω μονος μου κριση δεν μπορω να εχω. κατι σαν το φαγητο. δεν μπορεις να πεις οτι το φρυγαδελι δεν ειναι ωραιο και δεν μου αρεσει αν δεν ξεσεις καν τι ειναι και δεν εχεις φαει ποτε.

:hmm:   Δηλαδή σκατούλες αν δεν εχεις κάνει κλύσμα και σεν εχεις πιεί 2 κιλά καθαρτικό!!
Ασε που προβιβαζεις την "κυρία " σε συνάδελφο του αχόρταγου!!  :2funny:

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:hmm:   Δηλαδή σκατούλες αν δεν εχεις κάνει κλύσμα και σεν εχεις πιεί 2 κιλά καθαρτικό!!
Ασε που προβιβαζεις την "κυρία " σε συνάδελφο του αχόρταγου!!  :2funny:
:2funny:Για μια ακομα φορα σε βρίσκω σωστο χοτυ. πως τα καταφερνεις και εισαι μεσα στο μυαλο μου ειναι αξιον αποριας. επειδή μετα το εν λογο συμβαν η [size=10pt]' κυρια '[/size] επιασε δουλειά στον αχορταγο μου κανει εντυπωση μηπως και την γνωρισες και εσυ και σου τα ειπε. τελος παντων οπως και να εχει εισαι μεσα μεγαλε. αξιος αξιος αξιος... :rockon:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Ψηλή, με τακούνι πολυ ψηλη. Ωραιο σώμα χωρίς στήθος σε ενεργοπαθητικα παιχνίδια δεν λέει οχι ενεργητική όμως δεν την λές. Με χιουμορ χωρίς να τρελαθω περάσα καλά. 80 το μαλλί.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η πλακα με τον hoty  ειναι πως απο οτι εχω μαθει ειναι καλο παιδι και τακτικος πελατης κοριτσιων. η στοικοτητα του ομως ειναι ανεξηγητη...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
η πλακα με τον hoty  ειναι πως απο οτι εχω μαθει ειναι καλο παιδι και τακτικος πελατης κοριτσιων. η στοικοτητα του ομως ειναι ανεξηγητη...
ολες για γενναιοδωρους τυπους
κουτσοι στραβοι στον αγιον παντελεημονα ολες βιζιτες
φοβερα πραγματα να πουμε :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom