Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
δεν μας ταιζετε,χαρη σας κανουμε!
εσπασαν οι καθρεφτες σπιτι και ανχωθηκες?
σιγά εσύ που κάνεις και χάρη... σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί την είπες τη μαλακία σου...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Νικιτα εισαι γυναικα 100 % ιεροδουλη? η τρανς - τραβεστι ???

gymnastis36

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προς :Νικiτα
Δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκες τόσο Νικiτα? Το θέμα που έθιξα νομίζω ότι είναι καίριο και σημαντικό και το έχω προσεγγίσει ειλικρινά πολύ καλόπιστα προς τον κλάδο σου. Τώρα οι όποιες απειλές  για μηνύσεις και όλα τα σχετικά είναι περιττές  και ο λόγος είναι ότι πρώτων δεν έχω αναφερθεί σε σένα προσωπικά πράγμα που αν ανατρέξεις στην αρχή της όλης συζήτησης που έχει γίνει  μπορείς να διαπιστώσεις ότι έχω κάνει αναφορά σε συγκριμένο πρόσωπο με το ψευδώνυμο  TRANS JESSIKA, εκτός και αν είσαι εσύ ι ιδία μια που και το Νικήτα ψευδώνυμο είναι και έτσι δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος.
Τώρα αν πραγματικά κόπτες για τον κλάδο σου καλό θα είναι να μετέχεις και εσύ με θετικό τρόπο σε όλη αυτήν την κουβέντα γιατί πιστεύω πως είναι προς το συμφέρων σας να μπει μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν  τεθεί μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση.
Μηνύσεις επίσης δεν φοβάμαι πρώτων γιατί ξέρω το δίκιο μου πιστεύω απόλυτα σε αυτό και ήδη έχω κάνει της δίκες μου ενέργειες προκειμένου να προστατεύει ο κόσμος από της κακές επαγγελματίες του χώρου σου και δεύτερων γιατί πιστεύω ότι δεν θα είχε πραγματικά καμία βάση νομική να μηνυθεί κάποιος που  θέτει λογικά  θέματα  ασφάλειας της υγείας  πολιτών.
Πριν λοιπόν επιτεθείς σε μένα προσωπικά καλό θα είναι να κάνεις μια ερευνά στο χώρο σου να δεις και να μάθεις πράγματα που ενδεχόμενος δεν γνωρίζεις και μετά απειλείς με μηνύσεις και όλα τα σχετικά ανθρώπους που έχουν να καταγγείλουν απλά γεγονότα και όχι παραμύθια.

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προς :Νικiτα
Δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκες τόσο Νικiτα? Το θέμα που έθιξα νομίζω ότι είναι καίριο και σημαντικό και το έχω προσεγγίσει ειλικρινά πολύ καλόπιστα προς τον κλάδο σου. Τώρα οι όποιες απειλές  για μηνύσεις και όλα τα σχετικά είναι περιττές  και ο λόγος είναι ότι πρώτων δεν έχω αναφερθεί σε σένα προσωπικά πράγμα που αν ανατρέξεις στην αρχή της όλης συζήτησης που έχει γίνει  μπορείς να διαπιστώσεις ότι έχω κάνει αναφορά σε συγκριμένο πρόσωπο με το ψευδώνυμο  TRANS JESSIKA, εκτός και αν είσαι εσύ ι ιδία μια που και το Νικήτα ψευδώνυμο είναι και έτσι δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος.
Τώρα αν πραγματικά κόπτες για τον κλάδο σου καλό θα είναι να μετέχεις και εσύ με θετικό τρόπο σε όλη αυτήν την κουβέντα γιατί πιστεύω πως είναι προς το συμφέρων σας να μπει μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν  τεθεί μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση.
Μηνύσεις επίσης δεν φοβάμαι πρώτων γιατί ξέρω το δίκιο μου πιστεύω απόλυτα σε αυτό και ήδη έχω κάνει της δίκες μου ενέργειες προκειμένου να προστατεύει ο κόσμος από της κακές επαγγελματίες του χώρου σου και δεύτερων γιατί πιστεύω ότι δεν θα είχε πραγματικά καμία βάση νομική να μηνυθεί κάποιος που  θέτει λογικά  θέματα  ασφάλειας της υγείας  πολιτών.
Πριν λοιπόν επιτεθείς σε μένα προσωπικά καλό θα είναι να κάνεις μια ερευνά στο χώρο σου να δεις και να μάθεις πράγματα που ενδεχόμενος δεν γνωρίζεις και μετά απειλείς με μηνύσεις και όλα τα σχετικά ανθρώπους που έχουν να καταγγείλουν απλά γεγονότα και όχι παραμύθια.

Όποιος ενδιαφέρεται για την υγεία του να ζητάει να του δείχνουν χαρτιά! οι σωστές επαγγελματίες κάνουν εξετάσεις..και αυτό το ακάποτο που έχει γίνει της μόδας τελευταία θέλει προσοχή.. ποιος είπε ότι με το στοματικό δε κολλάς αφροδίσια..μεγάλος μύθος! ρωτήστε και κανέναν γιατρό.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 
www.askitis.gr/telephone/]http://www.askitis.gr/telephone/[/url]

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
πολυ νεκρα εχει πεσει....δεν ειναι καμια εδω

ξερει κανεις αν θα ξαναανεβει η andriana suzuki?

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ωραιο κομματι φαινοταν η pamella με θηλυκοτητα αλλα εφυγε γρηγορα και αυτη...ας πει καποιος την γνωμη του αν εχει δοκιμασει και αν οι φωτογραφιες ειναι πραγματικες...

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
αυτη εδω ειναι οντως στη θεσσαλονικη η ειναι απατη?γιατι το τηλεφωνο που γραφει δεν καλει...παντως δεν εχουν ακουστει και οι καλυτερες κριτικες γι αυτη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.622
Πόντοι
7.095
αυτή δεν είναι μόνιμα εδώ????

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

και εγω αυτο σου αφιερωνω

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Α ρε :s&m_3: που θέλεις .εισαι φίλος του αγαπημένου μου αλ πατσινο και δεν μπορω ξέρεις να τον απατησω

isovitis 43

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
εχει παει κανεις με τη γιαννουλα? θελω πληροφοριες...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εγω πηγα ρε φιλε με τη γιανουλα,,,μωνω βολτα ομωσ εεεεεεε οχι τιποτα αλο. το κοριτσι εινε σε αλλουσ κοσμουσ δεν παταει καθολου εδαφωσ μιλαμεε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom