τι εννοεις δεν με παει?
νομιζεις εισαι κατι παραπανω απο ολους τους χτηστες?
'η απο τις ιεροδουλες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 7.095
σιγά εσύ που κάνεις και χάρη... σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί την είπες τη μαλακία σου...δεν μας ταιζετε,χαρη σας κανουμε!
εσπασαν οι καθρεφτες σπιτι και ανχωθηκες?
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αφού σας γαμάμε εμείς χάρη σας κάνουμε..οι άντρες δε θα σας γάμαγαν με τίποτασιγά εσύ που κάνεις και χάρη... σάλτα και γαμήσου τώρα γιατί την είπες τη μαλακία σου...
gymnastis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προς :Νικiτα
Δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκες τόσο Νικiτα? Το θέμα που έθιξα νομίζω ότι είναι καίριο και σημαντικό και το έχω προσεγγίσει ειλικρινά πολύ καλόπιστα προς τον κλάδο σου. Τώρα οι όποιες απειλές για μηνύσεις και όλα τα σχετικά είναι περιττές και ο λόγος είναι ότι πρώτων δεν έχω αναφερθεί σε σένα προσωπικά πράγμα που αν ανατρέξεις στην αρχή της όλης συζήτησης που έχει γίνει μπορείς να διαπιστώσεις ότι έχω κάνει αναφορά σε συγκριμένο πρόσωπο με το ψευδώνυμο TRANS JESSIKA, εκτός και αν είσαι εσύ ι ιδία μια που και το Νικήτα ψευδώνυμο είναι και έτσι δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος.
Τώρα αν πραγματικά κόπτες για τον κλάδο σου καλό θα είναι να μετέχεις και εσύ με θετικό τρόπο σε όλη αυτήν την κουβέντα γιατί πιστεύω πως είναι προς το συμφέρων σας να μπει μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν τεθεί μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση.
Μηνύσεις επίσης δεν φοβάμαι πρώτων γιατί ξέρω το δίκιο μου πιστεύω απόλυτα σε αυτό και ήδη έχω κάνει της δίκες μου ενέργειες προκειμένου να προστατεύει ο κόσμος από της κακές επαγγελματίες του χώρου σου και δεύτερων γιατί πιστεύω ότι δεν θα είχε πραγματικά καμία βάση νομική να μηνυθεί κάποιος που θέτει λογικά θέματα ασφάλειας της υγείας πολιτών.
Πριν λοιπόν επιτεθείς σε μένα προσωπικά καλό θα είναι να κάνεις μια ερευνά στο χώρο σου να δεις και να μάθεις πράγματα που ενδεχόμενος δεν γνωρίζεις και μετά απειλείς με μηνύσεις και όλα τα σχετικά ανθρώπους που έχουν να καταγγείλουν απλά γεγονότα και όχι παραμύθια.
Δεν ξέρω γιατί ενοχλήθηκες τόσο Νικiτα? Το θέμα που έθιξα νομίζω ότι είναι καίριο και σημαντικό και το έχω προσεγγίσει ειλικρινά πολύ καλόπιστα προς τον κλάδο σου. Τώρα οι όποιες απειλές για μηνύσεις και όλα τα σχετικά είναι περιττές και ο λόγος είναι ότι πρώτων δεν έχω αναφερθεί σε σένα προσωπικά πράγμα που αν ανατρέξεις στην αρχή της όλης συζήτησης που έχει γίνει μπορείς να διαπιστώσεις ότι έχω κάνει αναφορά σε συγκριμένο πρόσωπο με το ψευδώνυμο TRANS JESSIKA, εκτός και αν είσαι εσύ ι ιδία μια που και το Νικήτα ψευδώνυμο είναι και έτσι δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος.
Τώρα αν πραγματικά κόπτες για τον κλάδο σου καλό θα είναι να μετέχεις και εσύ με θετικό τρόπο σε όλη αυτήν την κουβέντα γιατί πιστεύω πως είναι προς το συμφέρων σας να μπει μια τάξη σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν τεθεί μέσα σε όλη αυτήν την συζήτηση.
Μηνύσεις επίσης δεν φοβάμαι πρώτων γιατί ξέρω το δίκιο μου πιστεύω απόλυτα σε αυτό και ήδη έχω κάνει της δίκες μου ενέργειες προκειμένου να προστατεύει ο κόσμος από της κακές επαγγελματίες του χώρου σου και δεύτερων γιατί πιστεύω ότι δεν θα είχε πραγματικά καμία βάση νομική να μηνυθεί κάποιος που θέτει λογικά θέματα ασφάλειας της υγείας πολιτών.
Πριν λοιπόν επιτεθείς σε μένα προσωπικά καλό θα είναι να κάνεις μια ερευνά στο χώρο σου να δεις και να μάθεις πράγματα που ενδεχόμενος δεν γνωρίζεις και μετά απειλείς με μηνύσεις και όλα τα σχετικά ανθρώπους που έχουν να καταγγείλουν απλά γεγονότα και όχι παραμύθια.
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προς :Νικiτα
Όποιος ενδιαφέρεται για την υγεία του να ζητάει να του δείχνουν χαρτιά! οι σωστές επαγγελματίες κάνουν εξετάσεις..και αυτό το ακάποτο που έχει γίνει της μόδας τελευταία θέλει προσοχή.. ποιος είπε ότι με το στοματικό δε κολλάς αφροδίσια..μεγάλος μύθος! ρωτήστε και κανέναν γιατρό.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
www.askitis.gr/telephone/]http://www.askitis.gr/telephone/[/url]
αυτη εδω ειναι οντως στη θεσσαλονικη η ειναι απατη?γιατι το τηλεφωνο που γραφει δεν καλει...παντως δεν εχουν ακουστει και οι καλυτερες κριτικες γι αυτη
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γνωριζει κανεις την κυρια?
ρε τι γινετεε
ρε τι γινετεε
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι φιλε την μπερδευεις με αλληαυτή δεν είναι μόνιμα εδώ????
βραζιλιανα απο την κοζανη κατι σαν τον πιου ειναι
lia(1)
Trans
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2010
- Like
- 1.202
οχι φιλε την μπερδευεις με αλλη
βραζιλιανα απο την κοζανη κατι σαν τον πιου ειναι
μπραβο ωραιο χιουμορ
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
μπραβο ωραιο χιουμορ
οσο για αυτο πολυ δεν με χαλαει καθολου
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
<iframe width="560" height="315" src="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
και εγω αυτο σου αφιερωνω
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατι ρε αγαπη θελω ??τι σου εκανα?Α ρε που θέλεις .εισαι φίλος του αγαπημένου μου αλ πατσινο και δεν μπορω ξέρεις να τον απατησω
isovitis 43
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει παει κανεις με τη γιαννουλα? θελω πληροφοριες...
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
εγω πηγα ρε φιλε με τη γιανουλα,,,μωνω βολτα ομωσ εεεεεεε οχι τιποτα αλο. το κοριτσι εινε σε αλλουσ κοσμουσ δεν παταει καθολου εδαφωσ μιλαμεε. .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K