tomftomf
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα.Ξέρεις κανείς κατι γι'αυτήν?
ας μπει η Λια η ευθικτη να μας διαφωτισει ποιες ηταν οι 2 καινουριες ξανθιες κατω στον Οπαπ χθες τη νυχτα...καινουργιο θεμα κατω στο οπαπ ξανθια 190+ με μαυρο μερσεντεστες c cupe ξερει κανεις τπτ??? ηταν στο τερμα της μαζαρακη στον οπαπ μπροστα στο βουλκανιζατερ δεν λεω ποιες αλλες βγαινουν εκει να μην εχουμε μανουρες παλι
δασκαλε το γαμισες τωρα παλι χαμος θα γινει σια λιαροπουλου 1999 αλτερ θα το κανουμε χαμοςας μπει η Λια η ευθικτη να μας διαφωτισει ποιες ηταν οι 2 καινουριες ξανθιες κατω στον Οπαπ χθες τη νυχτα...
Εκει στην ουσια χθες ειχαμε πληρη απαρτια με εξαιρεση τη Λια και τη Βικτωρια τις οποιες δεν ειδα οσες φορες κι αν περασα
δωσε ρε φιλοξενουμενε καμια λεπτομερεια παραπανω εργαλειο κρεβατι κλτ?ΕΙναι θεσσαλονικια που ζουσε πολλα χρονια στην Αθηνα.
Part time πιατσα αφου το επαγγελμα της ειναι αλλο.
επεστρεψε μονιμα στην πολη μας εδω και λιγες μερες και προς το παρον βγαινει εκει...
ας μπει η Λια η ευθικτη να μας διαφωτισει ποιες ηταν οι 2 καινουριες ξανθιες κατω στον Οπαπ χθες τη νυχτα...
Εκει στην ουσια χθες ειχαμε πληρη απαρτια με εξαιρεση τη Λια και τη Βικτωρια τις οποιες δεν ειδα οσες φορες κι αν περασα
τι λενε πουλακι μου εκει στα πατρια εδαφη ανοιξαν τα πεπονια wave μουειβ και δεν συμμαζευεται?μια χαρα τα ειπε ο φιλοξενουμενος το ονομα της κριστυ.οσο για εμενα ειμαι διακοπες οπως και η βικτωρια.εχει πολυ ζεστη αλλα οπου ναναι θα εμφανιστω με ηλιοκαμενο κορμι μη ξεχνας ερχεται και η εφορια και πρεπει να πληρωθει
τι λενε πουλακι μου εκει στα πατρια εδαφη ανοιξαν τα πεπονια wave μουειβ και δεν συμμαζευεται?
θελουμε φωτο οπωσδηποτε...ενοειτε να ερθετε και εσεις για μπανακια εχω μαυρισει πολυ βραζιλιανα κορμι δηλητηριο λεμε και κλαιμε μπορει να ανεβασω και καμια φωτο να δειτε την πραγματικοτητα οχι photoshop και χαζα
γιατι σου ειπε κανεις οτι δεν εχεις τεραστιο κορμι?ατομικη βομπα κανονικα ξυραφιενοειτε να ερθετε και εσεις για μπανακια εχω μαυρισει πολυ βραζιλιανα κορμι δηλητηριο λεμε και κλαιμε μπορει να ανεβασω και καμια φωτο να δειτε την πραγματικοτητα οχι photoshop και χαζα
γιγαντας ο δασκαλος ετσι θα βγαλουμε το τοπ της πολεως να πουμε που λεει και ο δασκαλος στο γυφτακιθελουμε φωτο οπωσδηποτε...
Και μετα θα ψηφισουμε αναμεσα σε σενα και τη Νινα την καλυτερη
θελουμε φωτο οπωσδηποτε...
Και μετα θα ψηφισουμε αναμεσα σε σενα και τη Νινα την καλυτερη