Παιδια να είμαστε ρεαλιστες και να ξερουμε τι ζηταμε: νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε ότι το παν είναι να είναι καθαρή, ωραίο κορμί, φιλική, και από ώρα ....να μην βιαζεται.
Αν είμαι σωστός, κατ΄αρχήν όταν ακούω 20 και 30 ευρώ και χωρίς "σκουφάκι" εγώ τουλάχιστον τρεχω μακρυα. Ρε παιδια πηγαινετε λιγότερες φορες αλλά δώστε 50.ευρώ να είστε συγουροι και ευχαριστημένοι. Άμα είναι για 20 ή 30 και να τρεμω μηπως κόλησα τίποτα ή πάω με καμμια,..... με σαγιοναρα, βρήκα κάτι προχειρο καιέβαλα, ή να μοιρίζει, ή μαυρη ρε παιδιά...ξεφτίλα, ρε γαμωτο, από που ήρθε αυτή και που πάει και να μην μιλήσω για πρέζα (γανερή ή όχι) ή αν το μόνο κρητήριο ....ο κόλος έξω....όχι ευχαριστω (εγω τουλαχιστον) δεν θα πάρω.
Έξω από τα παραπάνω, εγώ προσωπικα προτειμώ την Λια, εδώ και 4-5 χρόνια, παω σχεδό πάντα μονο σ΄αυτην και το ευχαριστιεμαι (κατι σαν μονιμος πελατης σε μαγαζί), είναι φιλική και πολύ συμπαθητική όταν σε ξέρει, έχει ωραίο χώρο, ξεπέτα δεν είναι και πάω όταν μπορώ να δώσω τα χρήματα που θέλει. Όσες φορές δοκίμασα και πήγα με άλλη (όταν έλειπε, γιατί δεν είναι πάντα εδώ Θεσσαλονίκη) κρίνω ότι έκανα μαλακία.
Εγώ δεν γραφω συνήθως, αν και βλέπω το forum σχεδόν καθε μέρα, αλλά καλο είναι να μην ρίχνουμε το επίπεδο και να γραφουμε προσωπικές εμπειρίες και όχι το τι "ακούγεται" ...λες και είμαστε δημοσιογραφοι καναλιών τηλεόρασης. Αν κούρασα sorry.