Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
χθες βραδυ εκανα τη μαλακια να κλεισω ενα ραντεβου με μια νεοφερμενη trans εκ βραζιλιας .
ευτυχως ηταν ανωδυνη και ανεξοδη η προσπαθεια μου, λεπτομερειες σε ποστ που εκανα σε αλλο θρεντ...

σημερα λοιπον με την ουρα στα σκελια λογω του χθεσινου μου καζου  πηγα και συναντησα τη δοκιμασμενη Ditta  στο ξενοδοχειο της.
2 ευρω στο parking και απο  to parking κατευθειαν με ασανσερ στο δωματιο της. ουτε με ειδε κανεις στο υπογειο ουτε τιποτα.
ωραια περιποιηση και 150 ευρω για 1 ωρα και κατι...
θα μεινει μεχρι τη δευτερα!
ισως ξαναπαω!

ρε φίλε ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό που έχει παρκινγ και πας κατευθύαν στο δωμάτιο;

gioni99

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθές σε Lady Ditta....ξενοδοχείο το δεύτερο στην αρχή της Μοναστηρίου πηγαίνοντας δυτικά με parking στο πίσω δρόμο 2 euro...αν καιεγω μπήκα κανονικά από reception μαζί με ένα τσούρμο Λίβυους τραυματίες....δεν φτιάχνουν με τίποτα αυτοί μάλλον τους άρεσε εδώ...λοιπόν στο προκείμενο η κοπέλλα είναι απίστευτη...πανέμορφη, με τέλειο στήθος και τρομερό κολαράκι...και πάνω από όλα γουστάρει αυτό που κάνει..γεννημένη στη βραζιλία, με ιταλό πατέρα και μένει Παρίσι...έχει πάρει τα καλά από το καθένα...μια ώρα Full program, χύσαμε μαζί τόνους και μετά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...πεντακάθαρη, με τρομερό βλέμμα και καθαρή σκέψη...ξέρει τι κάνει, γιατί το κάνει  και πώς να σε ευχαριστήσει....top 3 από τις 100 και πάνω trans που έχω πάει...thanx filoxenoumene αν και δεν είχαμε την ίδια εμπερία με τη marianita....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μπράβο ρε παιδιά από Θεσσαλονίκη, έχετε το thread σας και ενημερωνόσταστε. Στο κράτος των Αθηνών όλο μακακίες γράφουνε και δεν μπορείς να βρεις μιά σωστή ενημέρωση.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μπράβο ρε παιδιά από Θεσσαλονίκη, έχετε το thread σας και ενημερωνόσταστε. Στο κράτος των Αθηνών όλο μακακίες γράφουνε και δεν μπορείς να βρεις μιά σωστή ενημέρωση.
φιλε σε εμας ειναι μετρημενα κουκια ομως!!!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
βολτα στις πιατσες χθες βραδυ η κατασταση απελπιστικη σαν την ελληνικη οικονομια ενα πραγμα
3η ΚΑΠΗ θεσ/νικης θυμιζε η περιοχη
τερμα κατω στη γωνια κοκκινο σιτροεν ελενα την λεν τα μαγουλα εχουν φτασει στα νυχια τον ποδιων πολυ φαγητο η κυρια
πιο πανω αναστασια αξιωπρεπες κορμι μεγαλη ξεπετα λεν ομως οι γνωστες απο φατσα δε τα "σαγονια του καρχαρια 2"
απεναντι αλεκα μαυρο σλκ κορυφαια τρανς 80-90΄ς τωρα πηρε το εφαπαξ και κανει αρπαχτες
λιγο πιο πανω πορτοκαλι φιατ η κυπρια νανα μιςς τρανς 91
τερμα πανω γωνια με γιαννιτσων αριστερα λαουρα πολυ καλο κορμι κολαρα αλλα μπερδεμενο μυαλο εντελως εκανα ισοροπια σε ενα πεζουλι ωσπου επεσε σε ενα χαντακι πολυ γελιο λεμε :2funny:
απεναντι απο αυτη το σεχυ μιλφ σοφια με μια αλλη που η κοιαλια της εφτανε στα γονατα
26ης στην αρχη η φιονα αλλο περιπτωση αυτη η εχει παθει αυχενικο και εχει κολισει το κεφαλι της προς τον ουρανο και δεν κατεβενει με τπτ η προσπαθει να γινει αστροφυσικος και μετραει τα αστρα να πουμε φοβερα πραγματα μιλαμε αλλα και πολυ σπασμενει στο προσωπο
λιγο πιο πανω αντιγονη η σοφια οπως την λενε αρκετα κιλα μηδεν φρεσκαδα
μετα μια με ενα σουζουκι σουιφτ ασχολιαστη παμε παρακατω
και τελος μια αλλη ξανθια με λεπτα χαρακτηριστικα κοντουλα πρωτη φορα την βλεπω οταν σταματησα ομως απελπισια ειχε κατι μουτρα σαν του παμπλο του γκαρσια τωρα στα πλει οφ αβαφει απεριπιητη ξυνει με κατι τρυπια καλσον εκει περα ενα χαλη και μισο
φωτεινει εξερεση χθες η νινα φοβερα ανανεωμενει περιποιημενη οπως παντα και με φοβερη διαθεσει που την ειδα για πρωτη φορα ετσι ουτε κινητα στα χερια και να μην ασχολειτε πολυ δυνατη χθες βραδυ και μπραβο της πηρε ποντους να συνεχεισει ετσι και θα αλλαξουμε γνωμη αν μας πει καποιος οτι αλλαξε και στο κρεββατι

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
για αυτον που με θεωρει βλακα, μαλακα ηλιθιο , κοροιδο ή οτιδηποτε αλλο που εδωσα για 2 επισκεψεις στη Ditta (150x2) 300 ευρω μεσα σε μια εβδομαδα δεν εχω να πω τιποτα...
καταλαβαινω την πικρα του που οταν πηδαω συγγενικο του προσωπο δε δινω φραγκο...
την επομενη φορα θα δωσω ενα δωρακι. αλλα λυσε μου μια απορια.
αφου θεωρεις τα 150 ευρω τη φορα κοροιδια ή βλακεια, γιατι φαγωθηκες να μαθεις σε ποιο ξενοδοχειο δουλευει?
Υ.Γ. :τα που τρωω τα λεφτα μου δεν αφορα ΚΑΝΕΝΑΝ. ενταξει μπουφακο????

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
για αυτον που με θεωρει βλακα, μαλακα ηλιθιο , κοροιδο ή οτιδηποτε αλλο που εδωσα για 2 επισκεψεις στη Ditta (150x2) 300 ευρω μεσα σε μια εβδομαδα δεν εχω να πω τιποτα...
καταλαβαινω την πικρα του που οταν πηδαω συγγενικο του προσωπο δε δινω φραγκο...
αφου θεωρεις τα 150 ευρω τη φορα κοροιδια ή βλακεια, γιατι φαγωθηκες να μαθεις σε ποιο ξενοδοχειο δουλευει?

Δεν έχω πρόβλημα που δίνεις τα λεφτά σου ή όχι απλά είπα ότι τέτοια κορόιδα ξάχνουν αυτές οι ξενοφερμένες... Τις τρελλένεις να ρθούν και μετά που έρχονται τις προωθείς και τις πληρώνεις; Έτσι έτσι ρε κορόιδο ... χαίρομαι που το λες δημοσίος το πόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι... την επόμενη φορά πές της να σου καθαρίσει τα πόδια, 300ευρώ είναι αυτά.. Όσο για το ξενοδοχείο ρώτησα όχι γιατι θα πάω σαν εσένα τον ηλίθιο να καταθέσω 150ευρώ για μια ώρα αλλά για άλλο λόγο και ξέρω που μένει... Αντε μαλάκα μου μπήκε και καινούργια εβδομάδα που τα καταθέσεις τα 150ευρουλάκια σου αυτη την φορά;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Είσαι ωραίος ρε φίλε και πολύ καλά ξηγιέσαι!!!  :rockon: :rockon:

Δεν έχω πρόβλημα που δίνεις τα λεφτά σου ή όχι απλά είπα ότι τέτοια κορόιδα ξάχνουν αυτές οι ξενοφερμένες... Τις τρελλένεις να ρθούν και μετά που έρχονται τις προωθείς και τις πληρώνεις; Έτσι έτσι ρε κορόιδο ... χαίρομαι που το λες δημοσίος το πόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι... την επόμενη φορά πές της να σου καθαρίσει τα πόδια, 300ευρώ είναι αυτά.. Όσο για το ξενοδοχείο ρώτησα όχι γιατι θα πάω σαν εσένα τον ηλίθιο να καταθέσω 150ευρώ για μια ώρα αλλά για άλλο λόγο και ξέρω που μένει... Αντε μαλάκα μου μπήκε και καινούργια εβδομάδα που τα καταθέσεις τα 150ευρουλάκια σου αυτη την φορά;

Με τον παρά του γαμά και την κυρά σου!! :grin: :2funny:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Με τον παρά του γαμά και την κυρά σου!! :grin: :2funny:
[/quote]
ειπαμε... δε δινω φραγκο!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
για ποιον αλλο λογο ηθελες να μαθεις δηλαδη???
στη στατιστικη υπηρεσια δουλευεις ή ηθελες να δεις αν δουλευει στο ιδιο ξενοδοχειο με καποια πολυ γνωστη σου?
οσο για το χαρακτηρισμο "μαλακας" που μου δινεις παλι σου ειπα...
ρωτα εκει στο σπιτι σου για μενα και θα δεις ποσο με αδικεις

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
λοιπον για να ξερετε ολοι ποιος ειναι ποιος και που δινουμε πληροφοριες παραθετω το μηνυμα που μου εστειλε ο John58321 και για το αληθες των γραφομενων μου μαρτυρες μου οι διαχειριστες...

"se rwtisa se poio hotel douleuei magka mou giati den kseris pou douleuw kai oti iparxi mia pliroforia gia tin sigkekrimeni kai ithela na to diastaurosw... kai to diastaurosa kai pira auto pou ithela... "

τα συμπερασματα δικα σας...

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
λοιπον για να ξερετε ολοι ποιος ειναι ποιος και που δινουμε πληροφοριες παραθετω το μηνυμα που μου εστειλε ο John58321 και για το αληθες των γραφομενων μου μαρτυρες μου οι διαχειριστες...

"se rwtisa se poio hotel douleuei magka mou giati den kseris pou douleuw kai oti iparxi mia pliroforia gia tin sigkekrimeni kai ithela na to diastaurosw... kai to diastaurosa kai pira auto pou ithela... "

τα συμπερασματα δικα σας...

μην ασχολισε με το τραχανα

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βολτα στις πιατσες χθες βραδυ η κατασταση απελπιστικη σαν την ελληνικη οικονομια ενα πραγμα
3η ΚΑΠΗ θεσ/νικης θυμιζε η περιοχη
τερμα κατω στη γωνια κοκκινο σιτροεν ελενα την λεν τα μαγουλα εχουν φτασει στα νυχια τον ποδιων πολυ φαγητο η κυρια
πιο πανω αναστασια αξιωπρεπες κορμι μεγαλη ξεπετα λεν ομως οι γνωστες απο φατσα δε τα "σαγονια του καρχαρια 2"
απεναντι αλεκα μαυρο σλκ κορυφαια τρανς 80-90΄ς τωρα πηρε το εφαπαξ και κανει αρπαχτες
λιγο πιο πανω πορτοκαλι φιατ η κυπρια νανα μιςς τρανς 91
τερμα πανω γωνια με γιαννιτσων αριστερα λαουρα πολυ καλο κορμι κολαρα αλλα μπερδεμενο μυαλο εντελως εκανα ισοροπια σε ενα πεζουλι ωσπου επεσε σε ενα χαντακι πολυ γελιο λεμε :2funny:
απεναντι απο αυτη το σεχυ μιλφ σοφια με μια αλλη που η κοιαλια της εφτανε στα γονατα
26ης στην αρχη η φιονα αλλο περιπτωση αυτη η εχει παθει αυχενικο και εχει κολισει το κεφαλι της προς τον ουρανο και δεν κατεβενει με τπτ η προσπαθει να γινει αστροφυσικος και μετραει τα αστρα να πουμε φοβερα πραγματα μιλαμε αλλα και πολυ σπασμενει στο προσωπο
λιγο πιο πανω αντιγονη η σοφια οπως την λενε αρκετα κιλα μηδεν φρεσκαδα
μετα μια με ενα σουζουκι σουιφτ ασχολιαστη παμε παρακατω
και τελος μια αλλη ξανθια με λεπτα χαρακτηριστικα κοντουλα πρωτη φορα την βλεπω οταν σταματησα ομως απελπισια ειχε κατι μουτρα σαν του παμπλο του γκαρσια τωρα στα πλει οφ αβαφει απεριπιητη ξυνει με κατι τρυπια καλσον εκει περα ενα χαλη και μισο
φωτεινει εξερεση χθες η νινα φοβερα ανανεωμενει περιποιημενη οπως παντα και με φοβερη διαθεσει που την ειδα για πρωτη φορα ετσι ουτε κινητα στα χερια και να μην ασχολειτε πολυ δυνατη χθες βραδυ και μπραβο της πηρε ποντους να συνεχεισει ετσι και θα αλλαξουμε γνωμη αν μας πει καποιος οτι αλλαξε και στο κρεββατι

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
αυτη η σαρα εινε καπου στη μοναστηριου καθαρω ωραιο σπιτι μου ειπε  .. αλλα τα 80 ευρω για μια ωρα κ 2 εκτονωσεισ εινε καπωσ αλμυρα νομιζω ρε μαγκεσ για τα σημερινα δεδωμενα.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
αυτη η σαρα εινε καπου στη μοναστηριου καθαρω ωραιο σπιτι μου ειπε  .. αλλα τα 80 ευρω για μια ωρα κ 2 εκτονωσεισ εινε καπωσ αλμυρα νομιζω ρε μαγκεσ για τα σημερινα δεδωμενα.

Ξερουμε ομως πως είναι γιατι πολυ την κοιλιά της κρυβει

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
δοκιμασε και μασ λεσ φιλαρακι.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τι να σου πω βρε φιλαρακω αν ειχα δοκιμασει πολυ ευχαριστοσ να ενημερωνα,,,απο την εμπειρια του πιατσοβιου σαν φωνη ζεστη μου ακουγεται παντοσ πριν καμια εβδομαδα που μιλησαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom