Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
αυτη

ή
αυτη

ειναι καλυτερη???

αν θυμαμαι καλα η πρωτη ειχε καποτε ενα διαμερισμα στη Μαρτιου
και η δευτερη  κοντα στην καμαρα????

ειχα συναντηση μαζι της την βδομαδα που μας περασε που ημουν στα μερη σας. την πετυχα κατα τις 1μιση στον οπαπ και ηταν μαζι με μια ξανθια η οποια δεν με κανε κλικ καθολου,50 ευρω το δωρακι της στο ξενοδοχειο λιγο γεματουλα αλλα πολυ θερμη,κοινωνικη και αναφτρα!!

prostyxos83

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
psofise to thread... toso poly sas apasxoloun oi ekloges re magges pou stamathsate tis mpourdelosyzhthseis??  :huh: :huh: :huh:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
:2on1:
psofise to thread... toso poly sas apasxoloun oi ekloges re magges pou stamathsate tis mpourdelosyzhthseis??  :huh: :huh: :huh:

Ποιος τους γαμαει αυτούς ,ι Jennifer Kai I deniz den παίζονται απλά δεν γράφω παραπάνω γιατι μερικοί εδώ ασχολούνται με μαλακιες και τους βαριεμαι αφορητα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
:2on1:
Ποιος τους γαμαει αυτούς ,ι Jennifer Kai I deniz den παίζονται απλά δεν γράφω παραπάνω γιατι μερικοί εδώ ασχολούνται με μαλακιες και τους βαριεμαι αφορητα

5015 απαντήσεις στο μπαζο Νινα ,και σε αυτα που δεν θα δει ξανά εύκολα η φτωχομανα Θεσσαλονίκη τίποτα ,

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Πηγες ρε μαγκα τελικα; Αν ναι εισαι ωραιος!
Θα μας πεις κανα νεο ρε παιχταρα μου;Τα χασαμε τα κορμια γιατι πετουσαμε αετο...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ξεχασες και το "φτιαχνω/εφτιαξα/πινω φραπε"

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
5015 απαντήσεις στο μπαζο Νινα ,και σε αυτα που δεν θα δει ξανά εύκολα η φτωχομανα Θεσσαλονίκη τίποτα ,
τυπε μην βγαζουμε κομπλεξ μπαζο δεν ειναι μουναρα απο τις λιγες ειναι ισως η καλυτερη στην πολυ αλλα στο κρεβατι 1000% ξεπετα μεγαλη για αυτο την κανουμε πολεμο εδω και χρονια μπας και γινει καλη βιζιτα αλλα δεν βαζει μυαλο με τπτ

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
τυπε μην βγαζουμε κομπλεξ μπαζο δεν ειναι μουναρα απο τις λιγες ειναι ισως η καλυτερη στην πολυ αλλα στο κρεβατι 1000% ξεπετα μεγαλη για αυτο την κανουμε πολεμο εδω και χρονια μπας και γινει καλη βιζιτα αλλα δεν βαζει μυαλο με τπτ

στους τυφλουσ βασιλευει η νινα

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
τωρα βγαζεις κομπεξ αδερφε
οποιος λεει οτι δεν ειναι μεγαλο κορμι ειναι της πλακας
φοβερη γυναικα αλλα ειπαμε πασχει αλλου

Φιλε μου επετρεψε να εχω το δικο μου γουστο και την δικια μου εμπειρια (βλεπε αλινα και jennifer,δεν κανω διαφημηση μιας που φυγανε)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
τωρα βγαζεις κομπεξ αδερφε
οποιος λεει οτι δεν ειναι μεγαλο κορμι ειναι της πλακας
φοβερη γυναικα αλλα ειπαμε πασχει αλλου

Πές οτι τον έχει σαν ατροφικό γυφτοφάσουλο που σηκώνεται υποβασταζόμενο μόνο στο κατούρημα .  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom