Πές οτι τον έχει σαν ατροφικό γυφτοφάσουλο που σηκώνεται υποβασταζόμενο μόνο στο κατούρημα .
περα απο την πλακα ,της πλακας ειναι
Πές οτι τον έχει σαν ατροφικό γυφτοφάσουλο που σηκώνεται υποβασταζόμενο μόνο στο κατούρημα .
ναι συμφωνω οτι ειναι μονο για ενεργ.περα απο την πλακα ,της πλακας ειναι
μουνάρα δεν είναι με τίποτα...πουτσάρα μήπως?τυπε μην βγαζουμε κομπλεξ μπαζο δεν ειναι μουναρα απο τις λιγες ειναι ισως η καλυτερη στην πολυ αλλα στο κρεβατι 1000% ξεπετα μεγαλη για αυτο την κανουμε πολεμο εδω και χρονια μπας και γινει καλη βιζιτα αλλα δεν βαζει μυαλο με τπτ
καλησπερα απο Αθηνα...
για ακομα μια φορα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι...
εμεις στη Θεσσαλονικη ειμαστε πολυ πισω απο την Αθηνα. εχουμε αλλο Θεο.
ηρθα Αθηνα για δουλεια και ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα μια τρανς εισαγωγης (στη Θεσσαλονικη το εκανα)...
μετα απο 2 ,3 αποτυχημενες κλησεις λογω γεματου προγραμματος εκλεισα ραντεβου με τη Ditta εκ Βραζιλιας.
βρεθηκαμε σημερα το μεσημερι σε ενα ωραιο διαμερισμα στο κεντρο αν και η τιμη για outcall ηταν η ιδια.
Παραδοξως μονο 150 ευρω η ωρα και επισης παραδοξως μιλαει αγγλικα απταιστως.
πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ και πληρως ενεργοπαθητικη ( εγω εξακολουθω να κανω χρηση της παθητικοτητας των κοριτσιων αλλα το λεω για οποιον θελει και το κατι παραπανω!)
ωραιο σωμα με αρκετα tatoo σε ωραια σημεια. στηθος οχι μεγαλο αλλα αρκετα ερεθιστικο. το πεος της καλο και λειτουργικο ( οσον αφορα τη στυση της).
μειναμε 1 ωρα μαζι και ομολογω πως μου αρεσε αλλα πρεπει να φυγω για τα πατρια εδαφη σημερα.
ηταν να φυγει για Βρυξελες την Πεμπτη αλλα good news θα ερθει θεσσαλονικη για μια εβδομαδα την Τριτη.
δεν ξερω που θα μεινει αφου πριν 3 ωρες το αποφασισε και ψαχνει μαλλον τωρα . ειπε πως θα μου στειλει sms μολις κλεισει καπου.
παντως απο πλευρας value for money αξιζει πολλα!!!!
ελπιζω να βρει χωρο να μεινει και να τη δω παλι.
δε βρηκε δωματιο δυστυχως αλλα το ξενοδοχειο εχει parking απο οπου μπορεις να πας κατευθειαν στον οροφο χωρις να σε δει κανεις
δε βρηκε δωματιο δυστυχως αλλα το ξενοδοχειο εχει parking απο οπου μπορεις να πας κατευθειαν στον οροφο χωρις να σε δει κανεις
Πές!Σκατουλες :S
Hot μας τα έχεις πρηξει ,βρες κανένα φόρουμ για αστεία εδώ μπουρδελοφορουμ είναι αν το έχεις καταλάβει ,μην πεταγεσαι συνέχεια σαν την τσουτσου με μαλακιες που εδώ δεν εχουν αξίαΠές!
Μρύζ κοπργιά!
Λυπούμαι!Hot μας τα έχεις πρηξει ,βρες κανένα φόρουμ για αστεία εδώ μπουρδελοφορουμ είναι αν το έχεις καταλάβει ,μην πεταγεσαι συνέχεια σαν την τσουτσου με μαλακιες που εδώ δεν εχουν αξία
βρεθηκαμε σημερα το μεσημερι σε ενα ωραιο διαμερισμα στο κεντρο αν και η τιμη για outcall ηταν η ιδια.
Παραδοξως μονο 150 ευρω η ωρα και επισης παραδοξως μιλαει αγγλικα απταιστως.
πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ και πληρως ενεργοπαθητικη ( εγω εξακολουθω να κανω χρηση της παθητικοτητας των κοριτσιων αλλα το λεω για οποιον θελει και το κατι παραπανω!)
ωραιο σωμα με αρκετα tatoo σε ωραια σημεια. στηθος οχι μεγαλο αλλα αρκετα ερεθιστικο. το πεος της καλο και λειτουργικο ( οσον αφορα τη στυση της).
μειναμε 1 ωρα μαζι και ομολογω πως μου αρεσε αλλα πρεπει να φυγω για τα πατρια εδαφη σημερα.
ηταν να φυγει για Βρυξελες την Πεμπτη αλλα good news θα ερθει θεσσαλονικη για μια εβδομαδα την Τριτη.
ειναι πολυ ομορφηΣτο site οι φωτο ειναι πραγματικες? ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα?
μολις της τηλεφωνησα!μαλλον ερχεται και η Melinda αυριο
ωραιες καμπυλες!
αλλα διαβαζοντας τις κριτικες δισταζω...
την εχει συναντησει κανεις?
γιατι 250 για μιση ωρα και 300 για μια ωρα δεν ειναι για πεταμα.
και αυτη σε ξενοδοχειο
μολις της τηλεφωνησα!
ακυρες οι παραπανω τιμες που εγραψαν στις κριτικες.
250 η 300 ευρω την ωρα μου ειπε