Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
περα απο την πλακα ,της πλακας ειναι
ναι συμφωνω οτι ειναι μονο για ενεργ.
αλλα αντικειμενικα ρε μαγγες ειναι μουναρα ενταξει ειπαμε στο συμειο εκεινο χολενη

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.664
Πόντοι
7.095
τυπε μην βγαζουμε κομπλεξ μπαζο δεν ειναι μουναρα απο τις λιγες ειναι ισως η καλυτερη στην πολυ αλλα στο κρεβατι 1000% ξεπετα μεγαλη για αυτο την κανουμε πολεμο εδω και χρονια μπας και γινει καλη βιζιτα αλλα δεν βαζει μυαλο με τπτ
μουνάρα δεν είναι με τίποτα...πουτσάρα μήπως?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλησπερα απο Αθηνα...
για ακομα μια φορα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι...
εμεις στη Θεσσαλονικη ειμαστε πολυ πισω απο την Αθηνα. εχουμε αλλο Θεο.
ηρθα Αθηνα για δουλεια και ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα μια τρανς εισαγωγης (στη Θεσσαλονικη το εκανα)...
μετα απο 2 ,3 αποτυχημενες κλησεις λογω γεματου προγραμματος εκλεισα ραντεβου με τη Ditta εκ Βραζιλιας.

βρεθηκαμε σημερα το μεσημερι σε ενα ωραιο διαμερισμα στο κεντρο αν και η τιμη για outcall ηταν η ιδια.
Παραδοξως μονο 150 ευρω η ωρα και επισης παραδοξως μιλαει αγγλικα απταιστως.
πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ και πληρως ενεργοπαθητικη ( εγω εξακολουθω να κανω χρηση της παθητικοτητας των κοριτσιων αλλα το λεω για οποιον θελει και το κατι παραπανω!)
ωραιο σωμα με αρκετα tatoo  σε ωραια σημεια. στηθος οχι μεγαλο αλλα αρκετα ερεθιστικο. το πεος της καλο και λειτουργικο ( οσον αφορα τη στυση της).
μειναμε 1 ωρα μαζι και ομολογω πως μου αρεσε αλλα πρεπει να φυγω για τα πατρια εδαφη σημερα.
ηταν να φυγει για Βρυξελες την Πεμπτη αλλα good news θα ερθει θεσσαλονικη για μια εβδομαδα την Τριτη.
δεν ξερω που θα μεινει αφου πριν 3 ωρες το αποφασισε και ψαχνει μαλλον τωρα . ειπε πως θα μου στειλει sms μολις κλεισει καπου.
παντως απο πλευρας value for money αξιζει πολλα!!!!
ελπιζω να βρει χωρο να μεινει και να τη δω παλι.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
καλησπερα απο Αθηνα...
για ακομα μια φορα επιβεβαιωνεται αυτο που εχω πει και εγω και πολλοι πολλοι αλλοι...
εμεις στη Θεσσαλονικη ειμαστε πολυ πισω απο την Αθηνα. εχουμε αλλο Θεο.
ηρθα Αθηνα για δουλεια και ειπα να δοκιμασω για πρωτη φορα μια τρανς εισαγωγης (στη Θεσσαλονικη το εκανα)...
μετα απο 2 ,3 αποτυχημενες κλησεις λογω γεματου προγραμματος εκλεισα ραντεβου με τη Ditta εκ Βραζιλιας.

βρεθηκαμε σημερα το μεσημερι σε ενα ωραιο διαμερισμα στο κεντρο αν και η τιμη για outcall ηταν η ιδια.

πολυ καλη συμμετοχη στο σεξ και πληρως ενεργοπαθητικη ( εγω εξακολουθω να κανω χρηση της παθητικοτητας των κοριτσιων αλλα το λεω για οποιον θελει και το κατι παραπανω!)
ωραιο σωμα με αρκετα tatoo  σε ωραια σημεια. στηθος οχι μεγαλο αλλα αρκετα ερεθιστικο. το πεος της καλο και λειτουργικο ( οσον αφορα τη στυση της).
μειναμε 1 ωρα μαζι και ομολογω πως μου αρεσε αλλα πρεπει να φυγω για τα πατρια εδαφη σημερα.
ηταν να φυγει για Βρυξελες την Πεμπτη αλλα good news θα ερθει θεσσαλονικη για μια εβδομαδα την Τριτη.
δεν ξερω που θα μεινει αφου πριν 3 ωρες το αποφασισε και ψαχνει μαλλον τωρα . ειπε πως θα μου στειλει sms μολις κλεισει καπου.
παντως απο πλευρας value for money αξιζει πολλα!!!!
ελπιζω να βρει χωρο να μεινει και να τη δω παλι.

Ωραίος ο πατριώτης

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Βρηκε χωρο και ερχεται Τριτη

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δε βρηκε δωματιο δυστυχως  αλλα το ξενοδοχειο εχει parking απο οπου μπορεις να πας κατευθειαν στον οροφο χωρις να σε δει κανεις

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
:pipa1:
Πές!
Μρύζ κοπργιά!  :2funny: :2funny:
Hot μας τα έχεις πρηξει ,βρες κανένα φόρουμ για αστεία εδώ μπουρδελοφορουμ είναι αν το έχεις καταλάβει ,μην πεταγεσαι συνέχεια σαν την τσουτσου με μαλακιες που εδώ δεν εχουν αξία

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:pipa1:Hot μας τα έχεις πρηξει ,βρες κανένα φόρουμ για αστεία εδώ μπουρδελοφορουμ είναι αν το έχεις καταλάβει ,μην πεταγεσαι συνέχεια σαν την τσουτσου με μαλακιες που εδώ δεν εχουν αξία
Λυπούμαι!
Νόμισα πως αυτα που λέγονται για τα πουσταρια που δηλώνουν τραβελίες δεν είναι σοβαρά! :dunno:

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1

Στο site οι φωτο ειναι πραγματικες? ετσι ειναι και στην πραγματικοτητα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μαλλον ερχεται και η Melinda αυριο

ωραιες καμπυλες!
αλλα διαβαζοντας τις κριτικες δισταζω...
την εχει συναντησει κανεις?
γιατι 250 για μιση ωρα και 300 για μια ωρα δεν ειναι για πεταμα.
και αυτη σε ξενοδοχειο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
μαλλον ερχεται και η Melinda αυριο

ωραιες καμπυλες!
αλλα διαβαζοντας τις κριτικες δισταζω...
την εχει συναντησει κανεις?
γιατι 250 για μιση ωρα και 300 για μια ωρα δεν ειναι για πεταμα.
και αυτη σε ξενοδοχειο
μολις της τηλεφωνησα!
ακυρες οι παραπανω τιμες που εγραψαν στις κριτικες.
250 η 300 ευρω την ωρα μου ειπε

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
αυριο 18-5 θα ειμαι θεσ/κη αν θελετε να βρεθουμε στειλτε πμ

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
χθες βραδυ εκανα τη μαλακια να κλεισω ενα ραντεβου με μια νεοφερμενη trans εκ βραζιλιας .
ευτυχως ηταν ανωδυνη και ανεξοδη η προσπαθεια μου, λεπτομερειες σε ποστ που εκανα σε αλλο θρεντ...

σημερα λοιπον με την ουρα στα σκελια λογω του χθεσινου μου καζου  πηγα και συναντησα τη δοκιμασμενη Ditta  στο ξενοδοχειο της.
2 ευρω στο parking και απο  to parking κατευθειαν με ασανσερ στο δωματιο της. ουτε με ειδε κανεις στο υπογειο ουτε τιποτα.
ωραια περιποιηση και 150 ευρω για 1 ωρα και κατι...
θα μεινει μεχρι τη δευτερα!
ισως ξαναπαω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom