VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
προσέξτε να μην μου ταλαιπωρήσετε πολύ το μωράκι... ...λες να ανέβω σαλονίκη;;αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι η Ιζαμπέλι που έρχεται 5/6
προσέξτε να μην μου ταλαιπωρήσετε πολύ το μωράκι... ...λες να ανέβω σαλονίκη;;αλλά το κερασάκι στην τούρτα είναι η Ιζαμπέλι που έρχεται 5/6
eimai etoimos na kanw kati pou i tha to metaniwsw i tha to thymamai mia zwi...
eimai kathodon gia trio me Ditta Nayla kai o Theos voithos...
Mods sorry gia ta greeklish. grafw apo to kinito...
apologismos arga apopse i avrio...
kalo mou voli...
...μας συγκίνησες πάλι .... περιμένουμε εντυπώσεις....eimai etoimos na kanw kati pou i tha to metaniwsw i tha to thymamai mia zwi...
kalo mou voli...
θα κατεβεις καθολου αθηνα μωράκι;;ευχαριστω ipanos και εγω σ αγαπω
Μια χαρα σου'κατσε πλακα πλακα...Ακόμη δεν πήγατε για υπνο αφου απάντησε και ο καστελ μετα απο τόσα χρόνια τελικά σας ενεργοποίησα
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ θρεντ ΕΧΩ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
M α γιατι?δεν βλεπεισ την φιλη σου την νινα που εχει γραψει 114000 καλημερες και καλησπερες?
επιβεβαιωνω κ εγω αυτη η λια ομορφη μεν αλλα ξεπετα απο τησ λιγεσ..........δοκιμαστε αγωρια κελλυ με τα τησ 2 στην 26ησ απο τησ ομορφωτερεσ κ καλυτερεσ παρουσιεσ κ η υπυρεσιεσ τησ πολυ καλεσ........επισησ νανα η κυπρια σασ την πρωτινω πολυ καλη περιπτωση.ωστε για τα ρεπορταζ αλ πατσινο μην τουσ κανεισ τη χαρει εινε τυχερεσ καπιεσ ξεπετεσ που δεν μενω θεσσαλονικη αλλιοσ θα σασ εδινα συνεχεια ρεποταζ κ θα εσωζα κ πολυ κοσμο.....αλ συνεχισε ετσι φιλε μου ξερουμε ολη πλεων πιει εινε η μουφεσ εδω μεσα.
εδω θα μαθετε να ακουτε τα παντα και τα καλα θα λεμε και τα κακα ειναι σαιτ ενημερωσεις και οχι κοπλιμεντων
και σταματηστε ορισμενες να βαζετε τους φιλους γκομενους οτι στο διαλο ειναι να πεταγοντε απο το πουθενα και να με 5 μυνηματα
ολα και ολα να μας κανουν κριτικη και να μασ πριζουν δεν ειμαστε κιριζια
[/quote. Συμφωνώ απόλυτα ουτος η αλλιώς η πιάτσα σε ξεβραζει όταν δεν άξιζεις καλο απόγευμα αγόρια
να σε καλα καυλα οσο θα συνεχιζεις να κανεις τετοιο κρεβατι θα ειμαστε εδω να τα λεμεευχαριστω ipanos και εγω σ αγαπω
να σε καλα καυλα οσο θα συνεχιζεις να κανεις τετοιο κρεβατι θα ειμαστε εδω να τα λεμε
"τιμη και δοξα στον δασκαλο αλ"
eimai etoimos na kanw kati pou i tha to metaniwsw i tha to thymamai mia zwi...
kalo mou voli...