Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
RESPECT !!!  πρόεδρε που χάθηκες ρε συ τουλάχιστον μια καλημέρα !!!! Ελπίζω γρήγορα να αντιπαρέλθουν τα προβλήματα σου και να σε έχουμε πάλι κοντά μας... ο λόγος σου αποτελεί εγγύηση.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
494
Πόντοι
21
RESPECT !!!  πρόεδρε που χάθηκες ρε συ τουλάχιστον μια καλημέρα !!!! Ελπίζω γρήγορα να αντιπαρέλθουν τα προβλήματα σου και να σε έχουμε πάλι κοντά μας... ο λόγος σου αποτελεί εγγύηση.

γεια σου προεδραρα!!!!+1

δοκιμασε κανεις?φαινεται καλο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.280
Πόντοι
7.095
Συναγωνιστές, αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Είχα κυριολεκτικά χρόνια να ποστάρω αλλά ελπίζω ότι υπάρχουν ακόμη άτομα που με θυμούνται από παλιότερα (Ντέηβιντ, Καστέλ, Αλ Πατσίνο;;;). Δεν σας έχω ξεχάσει, διαδικτυακοί συναγωνιστές μου, απλά έχω πολύ καιρό που αποσύρθηκα από το άθλημα λόγω οικονομικών και προσωπικών μπλεξιμάτων! Μόνο κάνω λογκ ιν μία στο τόσο για να κοιτάω από περιέργεια τις εξελίξεις στην σεξοσκηνή της Θεσσαλονίκης, σε τρανς και όχι μόνο (αν και εκτός από τις τρανς δεν βλέπω σπουδαία κινητικότητα)!

Παρεμβαίνω, πάντως, για να σας πω ότι ο Δρακουμέλ είναι δικό μου άτομο, και προφανώς δεν είναι (όπως ούτε και εγώ φυσικά) κανένας νταβάς ή υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για κανέναν. Τον ξέρω διαδικτυακά εδώ και χρόνια από ένα άλλο σάιτ (δεν το κατονομάζω, αλλά είναι αθλητικού περιεχομένου, όχι μπουρδελιακού) και εγώ του είχα μάθει το bourdela.com προ αμνημονεύτων. Και σήμερα το πρωί που τον πετυχαίνω στο σκάιπ μου λέει "ρε μαλάκα, εγώ πόσταρα για να βοηθήσω τους δικούς σου και αυτοί με κράζουν".

Πάντως έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα. Σύμφωνοι, κι εγώ που δεν ασχολούμαι πολύ βλέπω ότι κυκλοφορούν (όπως κυκλοφορούσαν και ανέκαθεν) "ύποπτα" προφίλ και διάφοροι περίεργοι (πρόσεξα έναν τέτοιο που μάλλον πάει για αλλαγή επαγγέλματος σε σύμβουλο επενδύσεων γιατί λέει στον καθέναν πώς να επενδύσει τα λεφτά του και πόσα είναι σωστό να ξοδέψει και πόσα όχι) αλλά όχι να χρειάζεται κάθε νέο μέλος να έχει συστάσεις από παλιό για να αποδείξει ότι δεν είναι κλώνος ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Σε λίγο θα γίνει σύλλογος εδώ μέσα.

Αυτά είχα να πω γιατί μου το ζήτησε ο φίλτατος. Συγνώμη για την παρέμβαση. Συνεχίστε να επιτελείτε το θεάρεστο έργο σας και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παλιούς συναγωνιστές.
πρόεδρε τον παίρνεις....κι εγώ σε θυμάμαι αλλά δε με ανέφερες....αγόραρε!!!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Άντρας βαμμένος με περούκα και χωρίς βυζί...χωρίς να θέλω να την θίξω, αν και το έκανα...
δαβιδ για πες ρε συ περισσοτερα προσφατα την εκανες τη δουλεια?
τι λεει στο κρεβατι?και απο money?

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Όχι δεν την έχω συναντήσει ποτέ, απλά δεν μου αρέσει.

Από τις 2 αυτές φωτό μου δείχνει για αυτό που είπα, τώρα αν κάποιος άλλος βλέπει φυσικό μαλλί ή βυζί οκ γούστα είναι αυτά, αν σε εσάς αρέσει όλα καλά!

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ντελα
με ξεπετοκριτικες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ειναι εδω η Dany παλι?
ειδα την κριτικη καποιου...
παρολο που στο ts-dating γραφει πως ειναι εδω , αναφερει το τηλεφωνο της Βραζιλιας και το κειμενο επισης ειναι αυτο που ειχε οσο ηταν εκει στα πορτογαλικα.
επισης ειχα μαθει πως ειχε σοβαρο προβλημα με την αστυνομια και δε μπορουσε να φυγει απο τη χωρα...
αυτος που εκανε την κριτικη γραφτηκε χθες βραδυ στο site. μου μυριζει μουφα προφιλ και στημενη κριτικη για λογους ανταγωνισμου...
παντως αν ειναι εδω η συγκεκριμενη δε θα την προτεινα γιατι ειναι γενικα τον τελευταιο καιρο ψιλοαδιαφορη με τους πελατες ηρθε και το προβλημα με την αστυνομια και εδεσε το γλυκο...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
230
Πόντοι
1
ντελα
με ξεπετοκριτικες
συμφωνω και εγω, καθαρη πολυ και ενω δεν εδειχνε να βιαζεται σε ξενερωνε στο κρεβατι, παγοκολωνα. δεν το σκεφτηκα ποτε για δευτερη φορα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
τα εχουμε μπερδεψει λιγο...
εγω - παροτι δεν εχω βρεθει με αυτα τα ατομα- δε βλεπω καμια τρανς.
βλεπω δυο cross-dressers με εμφανη ελειψη θηκυκοτητας...

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
194
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια, εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη που ειναι τωρα θεσσαλονικη ?

δωσε infos αν καποιος την εχει δοκιμασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom