Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

diverr_

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Η επιστροφή του άρχοντα του θρεντ !!!!!

@diverr_ πες μας λίγα παραπάνω για το ενεργητικό της Φιόνας

βασικα ενεργητικα δεν ξερω τι κανει , σιγουρα ειναι λειτουργικη και νορμαλ μεγεθος γιαυτο και ειπα για φιονα.
στο παθητικο δεν λεει οχι σε τιποτα και γενικως ειναι συνεργασιμη δεν θα δυσκολευτει να την χειριστη σαν πρωταρης.
ασ με συγχωρηση ο φιλος που ειπα αποψη χωρις να ειμαι παθητικος αλλα νομιζω αυτο εννοουσε λεγοντασ πρωταρης να μην παει με κανενα 20αρη+ και φυγει κουτσαινοντας  :grin: :grin:
αν ψαχνει να μαθει ποια εχει καλες επιδοσεισ στο ενεργητικο τοτε δεν ειναι πρωταρης θα επρεπε να θεσει αλλιως την ερωτηση!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
@dimitris τον τίτλο του ΑΡΧΟΝΤΑ του θρεντ και της πόλης μας τοn έχει ο ΑΛΕΦΑΣ !!!!

@diverr δεν χρειάζεται να είσαι παθητικός για να μπορείς να πεις την γνώμη σου. Απλά αν διαβάσεις θα δεις οτι η Φιόνα είναι καθαρά παθητική ή τουλάχιστον για να μην είμαι απόλυτος θα πω ότι εκεί είναι ο τομέας της. Φυσικά δεν θα τον στείλουμε και στο άλλο άκρο να μας το σακατέψει το παλικάρι μας !!! :)

pujozepe

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Και ποιο είναι το άλλο άκρο δηλαδή, το 20+ που σακατευει  :fuck1:

Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
μια με ενα κοκκινο φιατ νομιζω που την στηνει στη μαζαρακη λιγο παιχνιδιαρα ξερουμε τιποτα γι αυτην??

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
τη νανα την κυπρια πρεπει ν λεσ φιλε.την τιμησα στο παρελθον,οντωσ παιχνιδιαρα,ευχαριστη κ βγαζει καλα γουστα.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
Η επιστροφή του άρχοντα του θρεντ !!!!!

@diverr_ πες μας λίγα παραπάνω για το ενεργητικό της Φιόνας

@dimitri αν θυμάμαι παλιότερα η Νίνα είχε γράψει ότι έκανε παρτούζα με την Γιώτα και της έμεινε χαραγμένη η εμπειρία κάνε ένα κόπο και δες θα πάρεις τις απαντήσεις που θες. Βέβαια μην περιμένεις κάτι συγκλονιστικό εμφανισιακά απο βυζιά θα δεις κάτι τεράστια (γουστάρει να κάνει Ισπανικά) αλλα αυτό που θυμάμαι ήταν ότι την είχα στα 4 όσο και ανάσκελα και γούσταρα τρελά να τα βλέπω να πηγαίνουν πέρα δώθε. Αυτή τα έπιανε και εγώ της έλεγα άστα ελεύθερα!!!   :tits: Γενικά γούσταρε την φάση και ήταν απλά ΟΚ για τα λεφτά της. Όσο για το ενεργητικό της κομμάτι δεν ξέρω (μιας και δεν είναι του γούστου μου) αλλά της το ξεκαθάρισα απο την αρχή μιας και την είδα με άγριες διαθέσεις.
ετσι στο φιλαρακι μου το γιωτακι!!  να σας ανοιξει το κωλακι !!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
@dimitris τον τίτλο του ΑΡΧΟΝΤΑ του θρεντ και της πόλης μας τοn έχει ο ΑΛΕΦΑΣ !!!!

@diverr δεν χρειάζεται να είσαι παθητικός για να μπορείς να πεις την γνώμη σου. Απλά αν διαβάσεις θα δεις οτι η Φιόνα είναι καθαρά παθητική ή τουλάχιστον για να μην είμαι απόλυτος θα πω ότι εκεί είναι ο τομέας της. Φυσικά δεν θα τον στείλουμε και στο άλλο άκρο να μας το σακατέψει το παλικάρι μας !!! :)
μαθε λιγο μπαλιτσα στα παιδια ρε γιγαντα...να καταλαβουν τι εστι αλεφαντος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177
τι μπορει να θελω. αν γενικα ειναι καλη. βιαζεται? Ειναι ενταξει ατομο?

Καλη ειναι,δε βιαζεται,καλο ατομο.Το ξενοδοχειο του πουτσου ειναι,οπως και το δωματιο αλλα αυτα ειναι ασημαντα.
Για μπετα και καροτιερες δεν ξερω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom