Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ετσι στο φιλαρακι μου το γιωτακι!!  να σας ανοιξει το κωλακι !!!
Κάνεις και ρίμες !!!!!
Νίνα κάνατε και τίποτα μεταξύ σας ???  :rolleyes:
Ο Αλενταδόρος πάντως που είναι και πιο κοινωνικός και πιάνει την κουβέντα είχε πει ότι είναι και καλό παιδί, τώρα σκηνικό Νίνα και Γιώτα μαζί  :think: (αν και με ιντριγκάρει να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα πήγαινα ειδικά μετά απο τα σχόλια της Νινας), όταν έχουμε σταθερά καλύτερες επιλογές !!!  :fuck1: :fuck1:

@ Βάτραχε το μόνο που έχω να πω είναι ότι άμα δεις την Νίνα σε βλέπω να μετακομίζεις, εμένα μου θυμίζει στα χαρακτηριστικά την Στικούδη πράσινα γατίσια μάτια με λίγο τουπέ.
ΣΕ λέω ανέβα να ΣΕ φτιάξω στην Σαλονίκη  τίποτα εσύ ΑΦΟΥ!!!

@Αλεφα μας άφησες...

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Κάνεις και ρίμες !!!!!
Νίνα κάνατε και τίποτα μεταξύ σας ???  :rolleyes:
Ο Αλενταδόρος πάντως που είναι και πιο κοινωνικός και πιάνει την κουβέντα είχε πει ότι είναι και καλό παιδί, τώρα σκηνικό Νίνα και Γιώτα μαζί  :think: (αν και με ιντριγκάρει να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα πήγαινα ειδικά μετά απο τα σχόλια της Νινας), όταν έχουμε σταθερά καλύτερες επιλογές !!!  :fuck1: :fuck1:

@ Βάτραχε το μόνο που έχω να πω είναι ότι άμα δεις την Νίνα σε βλέπω να μετακομίζεις, εμένα μου θυμίζει στα χαρακτηριστικά την Στικούδη πράσινα γατίσια μάτια με λίγο τουπέ.
ΣΕ λέω ανέβα να ΣΕ φτιάξω στην Σαλονίκη  τίποτα εσύ ΑΦΟΥ!!!

@Αλεφα μας άφησες...
οχι ποτε δεν θα πηγαινα με τρανς ! αν και πολλες τρανς της πολης που πλεον παιζουν top trans της πολης πριν μια 5ετια πρωτου το αλλαξουν μου εδινα πιπες ... και μου το επεξαν και ψωλαραδες !

Fantomass

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2016
Like
78
Πόντοι
6
οχι ποτε δεν θα πηγαινα με τρανς ! αν και πολλες τρανς της πολης που πλεον παιζουν top trans της πολης πριν μια 5ετια πρωτου το αλλαξουν μου εδινα πιπες ... και μου το επεξαν και ψωλαραδες !
το γλεντουσες με την Γιωτα Νινα?  :grin:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Τι εννοεις νινα;ήρθε σαν πελάτης αυτη η γιωτα και σε πληρωσε για sex;

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Τι εννοεις νινα;ήρθε σαν πελάτης αυτη η γιωτα και σε πληρωσε για sex;
ηρθε πελατης σε εμενα και μετα απο λιγο ηθελα να δοκιμαση κατι διαφορετικο ..ηταν καλοκαιρι περνω τηλ το κοριτσι του λεω το και το .... και παμε στην καβατζα του ρειχνη ενα πουτσο .... ορθια εξω απο το αμαξι και ενω αυτη τον πηδουσε εγω τον τσιμπουκονο αυτα !

του εσκιζε την κωλοτρυπιδα με την ψωλιτσα τις και εγω ρουφουσα την ψωλαρα του !

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
ηρθε πελατης σε εμενα και μετα απο λιγο ηθελα να δοκιμαση κατι διαφορετικο ..ηταν καλοκαιρι περνω τηλ το κοριτσι του λεω το και το .... και παμε στην καβατζα του ρειχνη ενα πουτσο .... ορθια εξω απο το αμαξι και ενω αυτη τον πηδουσε εγω τον τσιμπουκονο αυτα !

του εσκιζε την κωλοτρυπιδα με την ψωλιτσα τις και εγω ρουφουσα την ψωλαρα του !
Α οκ.εγω νόμιζα ότι εσύ πηρες τσιμπούκι στην γιώτα σαν τρανς όπως είναι τώρα και όχι πριν την αλλαγη

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η πλειοψηφεια των ατομων που γενηθηκαν αγορια και στην πορεια γινανε τρανς εχουν σχεδον παντα τον ιδιο παρανομαστη......ειναι ανοιχτα στο να δοκιμαζουν καινουρια πραγματα.....οποτε συνηθως στο προγραμμα περιλαμβανει πιπα και σεξ με τρανς... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Νίνα εσύ σαν αγόρι υπήρξες πότε ενεργητικη;με άντρα ή με γυναικα

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
η πλειοψηφεια των ατομων που γενηθηκαν αγορια και στην πορεια γινανε τρανς εχουν σχεδον παντα τον ιδιο παρανομαστη......ειναι ανοιχτα στο να δοκιμαζουν καινουρια πραγματα.....οποτε συνηθως στο προγραμμα περιλαμβανει πιπα και σεξ με τρανς... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οχι απολυτα παντα ! αναλογος το ατομο .... προσωπικα ενεργετικη δεν ημουν ποτε ουτε πριν ουτε τωρα ! ! ! ! !  ενεργο-ενεργετικη μονο με φραγκα  και μονο με φραγκα που θελω εγω (οχι ο πελατης  ) και οταν γινομαι ενερη στο συσκεκριμενο κομματι γινομαι μονο για τα φραγκα
ο μονο λογος που το κραταω ακομη ειναι τα φραγκα γιατι το γουστο και η ανωμαλια  πληρωνονται πολυ περισσοτερο απο οτι το μουνι !

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Νίνα εσύ σαν αγόρι υπήρξες πότε ενεργητικη;με άντρα ή με γυναικα
αγορι δεν με ελεγες λεσβια με ελεγες !
οχι ποτε !
ενεργετικη μονο λεφτα και μονο 6 χρονια που κανω την δουλεια  και με ανδρα και με γυναικα .... και μονο με καλα λεφτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom