batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
την εχεις φαει;
αξιζει;
όχι μορε μπαζο ειναι
την εχεις φαει;
αξιζει;
στειλε με πμ κανα ινφο ρε :-*όχι μορε μπαζο ειναι
στειλε με πμ κανα ινφο ρε :-*
καποιοσ που γνωριζει καπια πληροφορια? η γνωριζει κατι?
την εχεις φαει;
αξιζει;
Κάνεις και ρίμες !!!!!ετσι στο φιλαρακι μου το γιωτακι!! να σας ανοιξει το κωλακι !!!
οχι ποτε δεν θα πηγαινα με τρανς ! αν και πολλες τρανς της πολης που πλεον παιζουν top trans της πολης πριν μια 5ετια πρωτου το αλλαξουν μου εδινα πιπες ... και μου το επεξαν και ψωλαραδες !Κάνεις και ρίμες !!!!!
Νίνα κάνατε και τίποτα μεταξύ σας ???
Ο Αλενταδόρος πάντως που είναι και πιο κοινωνικός και πιάνει την κουβέντα είχε πει ότι είναι και καλό παιδί, τώρα σκηνικό Νίνα και Γιώτα μαζί (αν και με ιντριγκάρει να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα πήγαινα ειδικά μετά απο τα σχόλια της Νινας), όταν έχουμε σταθερά καλύτερες επιλογές !!!
@ Βάτραχε το μόνο που έχω να πω είναι ότι άμα δεις την Νίνα σε βλέπω να μετακομίζεις, εμένα μου θυμίζει στα χαρακτηριστικά την Στικούδη πράσινα γατίσια μάτια με λίγο τουπέ.
ΣΕ λέω ανέβα να ΣΕ φτιάξω στην Σαλονίκη τίποτα εσύ ΑΦΟΥ!!!
@Αλεφα μας άφησες...
το γλεντουσες με την Γιωτα Νινα?οχι ποτε δεν θα πηγαινα με τρανς ! αν και πολλες τρανς της πολης που πλεον παιζουν top trans της πολης πριν μια 5ετια πρωτου το αλλαξουν μου εδινα πιπες ... και μου το επεξαν και ψωλαραδες !
χαχα οχι μονο δυο φορες καθαρα επαγγαλματικατο γλεντουσες με την Γιωτα Νινα?
χαχα οχι μονο δυο φορες καθαρα επαγγαλματικα
ηρθε πελατης σε εμενα και μετα απο λιγο ηθελα να δοκιμαση κατι διαφορετικο ..ηταν καλοκαιρι περνω τηλ το κοριτσι του λεω το και το .... και παμε στην καβατζα του ρειχνη ενα πουτσο .... ορθια εξω απο το αμαξι και ενω αυτη τον πηδουσε εγω τον τσιμπουκονο αυτα !Τι εννοεις νινα;ήρθε σαν πελάτης αυτη η γιωτα και σε πληρωσε για sex;
αλλα υπαρχουν πολλα κοριτσια που πρωτου το αλλαξουν σαν αγορια μου εδινα τσιμπουκια
Α οκ.εγω νόμιζα ότι εσύ πηρες τσιμπούκι στην γιώτα σαν τρανς όπως είναι τώρα και όχι πριν την αλλαγηηρθε πελατης σε εμενα και μετα απο λιγο ηθελα να δοκιμαση κατι διαφορετικο ..ηταν καλοκαιρι περνω τηλ το κοριτσι του λεω το και το .... και παμε στην καβατζα του ρειχνη ενα πουτσο .... ορθια εξω απο το αμαξι και ενω αυτη τον πηδουσε εγω τον τσιμπουκονο αυτα !
του εσκιζε την κωλοτρυπιδα με την ψωλιτσα τις και εγω ρουφουσα την ψωλαρα του !
οχι με καποιους αλλους που τωρα ειναι ειναι τρανςΑ οκ.εγω νόμιζα ότι εσύ πηρες τσιμπούκι στην γιώτα σαν τρανς όπως είναι τώρα και όχι πριν την αλλαγη
οχι απολυτα παντα ! αναλογος το ατομο .... προσωπικα ενεργετικη δεν ημουν ποτε ουτε πριν ουτε τωρα ! ! ! ! ! ενεργο-ενεργετικη μονο με φραγκα και μονο με φραγκα που θελω εγω (οχι ο πελατης ) και οταν γινομαι ενερη στο συσκεκριμενο κομματι γινομαι μονο για τα φραγκαη πλειοψηφεια των ατομων που γενηθηκαν αγορια και στην πορεια γινανε τρανς εχουν σχεδον παντα τον ιδιο παρανομαστη......ειναι ανοιχτα στο να δοκιμαζουν καινουρια πραγματα.....οποτε συνηθως στο προγραμμα περιλαμβανει πιπα και σεξ με τρανς... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αγορι δεν με ελεγες λεσβια με ελεγες !Νίνα εσύ σαν αγόρι υπήρξες πότε ενεργητικη;με άντρα ή με γυναικα