Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
αγορι δεν με ελεγες λεσβια με ελεγες !
οχι ποτε !
ενεργετικη μονο λεφτα και μονο 6 χρονια που κανω την δουλεια  και με ανδρα και με γυναικα .... και μονο με καλα λεφτα
Ενεργητικη πως τωρα; αφού είπες ότι δεν έχεις πλέον.

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
είναι με διαφορά η πιό όμορφη της πόλης η Νίνα αλλά με το πιό μικρό πουλί...

kakalos4

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αλανια ποια προτεινετε για ενεργοπαθητικο??για πρωταρη?η Ιωάννα καλη ειναι?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.319
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

al pacinouli !! που εισαι μωρο μου ?????  δεν σε προλαβα σημερα ! ! ! την ωρα που εφευγα με την λευκη μπεμπα περνουσες απο απεναντι !!! !!!!

δωσε τα φωτα σου !! προσβαλουν το μουνακι μου και το λενε μικρο πουτσακι  !! :rockon: :rockon: :rockon:

karxarias1985

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
νινα κουκλαρα μην ακουσ τι λενε... :2funny: :2funny: :2funny:
συνεχισε αυτο που κανεισ καλα.... :pipa1: :pipa1: :pipa1:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Δεν είναι κακό να μάθουν όσοι θέλουν να πάνε μαζί της αν έχει πουλι ή όχι. ΠΡΈΠΕΙ να ξέρουν όσοι θέλουν να πάνε μαζί της.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
τα γουστα ειναι υποκειμενικα...η ιωαννα ειναι καλη στο ενεργητικο κομματι και πολυ καλη στο αυταρχικο....ειναι και καλη στο παθητικο...η νινα ειναι κυριως του παθητικου.....απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου υποκειμενικου η εμφανιση..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

al pacinouli !! που εισαι μωρο μου ?????  δεν σε προλαβα σημερα ! ! ! την ωρα που εφευγα με την λευκη μπεμπα περνουσες απο απεναντι !!! !!!!

δωσε τα φωτα σου !! προσβαλουν το μουνακι μου και το λενε μικρο πουτσακι  !! :rockon: :rockon: :rockon:
που ρε σε ποιο σημειο??

χαχαχα πρεπει να το αγριεψεις λιγο το μουνακι σου σε οσους διαδιδουν τετοιες φημες

νομιζω δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...

επισης τις τελευταιες νυχτες πετυχαινω συχνα τη Νανσυ την κουκλιτσα στην 26ης

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.319
που ρε σε ποιο σημειο??

χαχαχα πρεπει να το αγριεψεις λιγο το μουνακι σου σε οσους διαδιδουν τετοιες φημες

νομιζω δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...

επισης τις τελευταιες νυχτες πετυχαινω συχνα τη Νανσυ την κουκλιτσα στην 26ης
απεναντι απο το ποστο μου 12.30

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
αλλα υπαρχουν πολλα κοριτσια  που πρωτου το αλλαξουν σαν αγορια μου εδινα τσιμπουκια :rockon: :rockon: :rockon:
κ εσυ πριν αλαξεις εκανες τα δικα σου κ δε σ εκρινε καμια τρανς για αυτο πρωτον , δευτερον να σεβεσαι τα προσωπικα δεδομενα του καθε παιδιου τρανσ κ πελατη διοτι στην προκειμενη  εδω μεσα δεν ενδιαφερει καποιον σε ποιον επερνα εγω κ εσυ πιπες κ ποιος μας το παιξε ψωλαρας  καθως κ πια το παιζει τοπ ειναι δικαιωμα της κ κρινει παντα ο πελατης.  επισης περι προσωπικων δεδομενων του αλλουνου τρανς κ πελατη βγαζουμε ολες ταπεινα το σκασμο κ δεν εκθετουμε ποτε αυτους που ισως εμεις θεωρουμε κατωτερους μας. ειναι ακομψο κ δε σε τιμαει αυτο που κανεις. κ επειδη μιλας για φιλη μου που αγαπω για αυτο σου κανω κ την παρατηρηση κ ειναι η δευτερη φορα που το κανεις για να δειξεισ οτι εισαι καλυτερη κ ανωτερη απο τις αλλες. ασ πουμε οτι εισαι  , ησυχασε ολη η δοξα δικια σου......

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.319
κ εσυ πριν αλαξεις εκανες τα δικα σου κ δε σ εκρινε καμια τρανς για αυτο πρωτον , δευτερον να σεβεσαι τα προσωπικα δεδομενα του καθε παιδιου τρανσ κ πελατη διοτι στην προκειμενη  εδω μεσα δεν ενδιαφερει καποιον σε ποιον επερνα εγω κ εσυ πιπες κ ποιος μας το παιξε ψωλαρας  καθως κ πια το παιζει τοπ ειναι δικαιωμα της κ κρινει παντα ο πελατης.  επισης περι προσωπικων δεδομενων του αλλουνου τρανς κ πελατη βγαζουμε ολες ταπεινα το σκασμο κ δεν εκθετουμε ποτε αυτους που ισως εμεις θεωρουμε κατωτερους μας. ειναι ακομψο κ δε σε τιμαει αυτο που κανεις. κ επειδη μιλας για φιλη μου που αγαπω για αυτο σου κανω κ την παρατηρηση κ ειναι η δευτερη φορα που το κανεις για να δειξεισ οτι εισαι καλυτερη κ ανωτερη απο τις αλλες. ασ πουμε οτι εισαι  , ησυχασε ολη η δοξα δικια σου......
τρομερη αναλυση ! ! ! ! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
δεν αναφέρθηκα ουτε σε ονοματα ουτε σε προσωπα χωρια οτι δεν παει το μυαλο σου ουτε καν σε πιον αναφερομαι ! ! ! ! !

Συνημμένα

• 17419.jpg
    17419.jpg
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom