You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωση γι αυτο που ψαχνεις.....σχεδον σε ολα τα σαιτ θα βρεις καταχωρηση της....περνεις τηλεφωνο και κανονιζεις....αυτο που με ενδιαφερει ποια ειναι πιο θυλικη και για τη ρια εχω ακουσει καλα λογια
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εδω φιλαρακι εχει να κανει καθαρα με το υποκειμενικο μου γουστο.....η στελλα ειναι πιο ωραια αλλα εχω περασει καλυτερα με λουιζα....αλλα εχε υποψιν οτι εγω με το συγκεκριμενο αθλημα ασχολουμαι τα τελευταια 15 χρονια....οποτε ξερω να χειριζομαι καταστασεις....για σενα για αρχη η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωσηοκ ευχαριστω για το χρονο σου και μια τελευταια ερωτηση αναμεσα σε λουιζα και στελλα ποια θα ελεγες
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)οκ thanks
το καταλαβα απ το τηλ που μιλησα η λουιζα ειναι πιο ευγενικη
Να σαι καλα καλη σου μερα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
εδω φιλαρακι εχει να κανει καθαρα με το υποκειμενικο μου γουστο.....η στελλα ειναι πιο ωραια αλλα εχω περασει καλυτερα με λουιζα....αλλα εχε υποψιν οτι εγω με το συγκεκριμενο αθλημα ασχολουμαι τα τελευταια 15 χρονια....οποτε ξερω να χειριζομαι καταστασεις....για σενα για αρχη η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωση
η στελα είναι μια από της μεγαλητερς ξεπετες ever .....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αγαπητε βατραχε επειδη παρακολουθεις τα θεματα με τρανς θα εχεις παρατηρησει οτι ποτε δεν εχω γραψει ασχημα πραγματα για καμια τρανς....προτιμω να τονιζω τα θετικα τους στιχεια.....απλα οτα με ρωταει καποιος συναγωνιστης για τρανς και μου δινει2-3 επιλογες για να διαλεξω και να προτεινω τον κατευθεινω εκει που νομιζω οτι θα περασει καλυτερα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)η στελα είναι μια από της μεγαλητερς ξεπετες ever .....
παιδια παντως τωρα ειδα κατι καινουριες φωτογραφιες της στελλας τι να πω πολυ ομορφη
αλλα δεν ξερω πως συμπεριφερεται
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ειναι καλη για εμπειρους παικτες...για αρχαριους οπως εισαι εσυ.....παιδια παντως τωρα ειδα κατι καινουριες φωτογραφιες της στελλας τι να πω πολυ ομορφη
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
οι τιμες ειναι λιγο πολυ ιδιες...50-60 αν εισαι ενεργητικος 70-80 αν εισαι παθητικος....εαν θελεις και να τελειωσει μπορει να χρεωσει και παραπανω...αναλογα με την περιπτωση...
και οι 2 ψιλοξεπετες ειναι man...ασε ποy η λουιζα ειναι γυρω στα 50οι τιμες ειναι λιγο πολυ ιδιες...50-60 αν εισαι ενεργητικος 70-80 αν εισαι παθητικος....εαν θελεις και να τελειωσει μπορει να χρεωσει και παραπανω...αναλογα με την περιπτωση...
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
φιλαρακι ...μια μικρη λεπτομερεια δεν λαμβανεις υποψιν...οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι οποιος παει μετα απο μενα θα περασει καλα.....ειναι θεμα διαθεσεις ορεξης χημειας.....τι απαιτησεις εχεις οταν θα πας σαν πελατης......οταν εγω ρωταω κατι και περνω απαντηση μετραω πολυ το ποιος θα μου απαντησει τι εμπειρια εχει και μετα λαμβανω υποψιν οσα προανεφερα.....καλα να περνας φιλαρακικαι οι 2 ψιλοξεπετες ειναι man...ασε ποy η λουιζα ειναι γυρω στα 50
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
εγω την στελλα την εχω παρει δεν περασα καθολου ωραια ......
την άλλη προσπαθησα φετος αλλα δεν τ καταφερα .....παντα κανω παζαρι τ ξερουν ολη δεν αναχομαι ν μου πιανουν τ κωλο ....ολες τ υδια προσφερουν στ πρωτο ραντεβού .....ελαχιστων εξερεσεων....
την άλλη προσπαθησα φετος αλλα δεν τ καταφερα .....παντα κανω παζαρι τ ξερουν ολη δεν αναχομαι ν μου πιανουν τ κωλο ....ολες τ υδια προσφερουν στ πρωτο ραντεβού .....ελαχιστων εξερεσεων....
Horny Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλήσπέρα.
Ως καινούριος στη φάση να ρωτήσω και γω τους λέουρες ποιές κυρίες θεωρείτε τις καλύτερες για ενεργητικο;
Ως καινούριος στη φάση να ρωτήσω και γω τους λέουρες ποιές κυρίες θεωρείτε τις καλύτερες για ενεργητικο;
δηλαδη να παει ο τσακαλος...και ο θεος βοηθος...πρεπει να ξεπερασει καποιες λεπτομερειες ... να εχει ορεξη , διαθεση, χημεια , η αλλη μαζι του και 50-80 ευρω για να περασει καλα....ωραιες πουτανες!!!φιλαρακι ...μια μικρη λεπτομερεια δεν λαμβανεις υποψιν...οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι οποιος παει μετα απο μενα θα περασει καλα.....ειναι θεμα διαθεσεις ορεξης χημειας.....τι απαιτησεις εχεις οταν θα πας σαν πελατης......οταν εγω ρωταω κατι και περνω απαντηση μετραω πολυ το ποιος θα μου απαντησει τι εμπειρια εχει και μετα λαμβανω υποψιν οσα προανεφερα.....καλα να περνας φιλαρακι
για να την βγαλεις γκομενα και να πιεις ενα καφεδακι τι θελει?
παντα φιλικα...
αυτο που με ενδιαφερει ποια ειναι πιο θυλικη και για τη ρια εχω ακουσει καλα λογια
Nα πας στη Ρια.Θα περασεις σιγουρα καλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K