Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που με ενδιαφερει ποια ειναι πιο θυλικη και για τη ρια εχω ακουσει καλα λογια

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αυτο που με ενδιαφερει ποια ειναι πιο θυλικη και για τη ρια εχω ακουσει καλα λογια
η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωση γι αυτο που ψαχνεις.....σχεδον σε ολα τα σαιτ θα βρεις καταχωρηση της....περνεις τηλεφωνο και κανονιζεις....

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
οκ ευχαριστω για το χρονο σου και μια τελευταια ερωτηση αναμεσα σε λουιζα και στελλα ποια θα ελεγες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οκ ευχαριστω για το χρονο σου και μια τελευταια ερωτηση αναμεσα σε λουιζα και στελλα ποια θα ελεγες
εδω φιλαρακι εχει να κανει καθαρα με το υποκειμενικο μου γουστο.....η στελλα ειναι πιο ωραια αλλα εχω περασει καλυτερα με λουιζα....αλλα εχε υποψιν οτι εγω με το συγκεκριμενο αθλημα ασχολουμαι τα τελευταια 15 χρονια....οποτε ξερω να χειριζομαι καταστασεις....για σενα για αρχη η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωση

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
οκ thanks
το καταλαβα απ το τηλ που μιλησα η λουιζα ειναι πιο ευγενικη
Να σαι καλα καλη σου μερα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
εδω φιλαρακι εχει να κανει καθαρα με το υποκειμενικο μου γουστο.....η στελλα ειναι πιο ωραια αλλα εχω περασει καλυτερα με λουιζα....αλλα εχε υποψιν οτι εγω με το συγκεκριμενο αθλημα ασχολουμαι τα τελευταια 15 χρονια....οποτε ξερω να χειριζομαι καταστασεις....για σενα για αρχη η ρια ειναι η καλυτερη περιπτωση

η στελα είναι μια από της μεγαλητερς ξεπετες ever .....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η στελα είναι μια από της μεγαλητερς ξεπετες ever .....
αγαπητε βατραχε επειδη παρακολουθεις τα θεματα με τρανς θα εχεις παρατηρησει οτι ποτε δεν εχω γραψει ασχημα πραγματα για καμια τρανς....προτιμω να τονιζω τα θετικα τους στιχεια.....απλα οτα με ρωταει καποιος συναγωνιστης για τρανς και μου δινει2-3 επιλογες για να διαλεξω και να προτεινω τον κατευθεινω εκει που νομιζω οτι θα περασει καλυτερα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
χα χα καταλαβα αν παω δηλαδη ουτε να το σκεφτω για παθητικο το πιασα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι τιμες ειναι λιγο πολυ ιδιες...50-60 αν εισαι ενεργητικος 70-80 αν εισαι παθητικος....εαν θελεις και να τελειωσει μπορει να χρεωσει και παραπανω...αναλογα με την περιπτωση... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
οι τιμες ειναι λιγο πολυ ιδιες...50-60 αν εισαι ενεργητικος 70-80 αν εισαι παθητικος....εαν θελεις και να τελειωσει μπορει να χρεωσει και παραπανω...αναλογα με την περιπτωση... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
και οι 2 ψιλοξεπετες ειναι man...ασε ποy η λουιζα ειναι γυρω στα 50

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
και οι 2 ψιλοξεπετες ειναι man...ασε ποy η λουιζα ειναι γυρω στα 50
φιλαρακι ...μια μικρη λεπτομερεια δεν λαμβανεις υποψιν...οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι οποιος παει μετα απο μενα θα περασει καλα.....ειναι θεμα διαθεσεις ορεξης χημειας.....τι απαιτησεις εχεις οταν θα πας σαν πελατης......οταν εγω ρωταω κατι και περνω απαντηση μετραω πολυ το ποιος θα μου απαντησει τι εμπειρια εχει και μετα λαμβανω υποψιν οσα προανεφερα.....καλα να περνας φιλαρακι :grin: :grin: :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
εγω την στελλα την εχω παρει δεν περασα καθολου ωραια ......
την άλλη προσπαθησα φετος αλλα δεν τ καταφερα .....παντα κανω παζαρι τ ξερουν ολη δεν αναχομαι ν μου πιανουν τ κωλο ....ολες τ υδια προσφερουν στ πρωτο ραντεβού .....ελαχιστων εξερεσεων....

Horny Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλήσπέρα.
Ως καινούριος στη φάση να ρωτήσω και γω τους λέουρες ποιές κυρίες θεωρείτε τις καλύτερες για ενεργητικο;

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
φιλαρακι ...μια μικρη λεπτομερεια δεν λαμβανεις υποψιν...οταν εγω λεω οτι περασα καλα δεν σημαινει οτι οποιος παει μετα απο μενα θα περασει καλα.....ειναι θεμα διαθεσεις ορεξης χημειας.....τι απαιτησεις εχεις οταν θα πας σαν πελατης......οταν εγω ρωταω κατι και περνω απαντηση μετραω πολυ το ποιος θα μου απαντησει τι εμπειρια εχει και μετα λαμβανω υποψιν οσα προανεφερα.....καλα να περνας φιλαρακι :grin: :grin: :grin:
δηλαδη να παει ο τσακαλος...και ο θεος βοηθος...πρεπει να ξεπερασει καποιες λεπτομερειες ... να εχει ορεξη , διαθεση, χημεια ,  η  αλλη  μαζι του και 50-80 ευρω για να περασει καλα....ωραιες πουτανες!!!
για να την βγαλεις γκομενα και να πιεις ενα καφεδακι  τι θελει?
παντα φιλικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom