mainomenosorlandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2015
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ιωαννα
ρε παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας αυτή η Ιωάννα φαίνεται ωραίο μανάρακι. Δέχεται σε δικό της χώρο; Αυτό το ενεργοπαθητικό τι σημαίνει; Εγχειρισμένη δεν είναι; μη πεταχτεί κανένα παλαμάρι και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε
όχι μουνακι εχει τ τουμπανο...
καταρχας....οταν ενα ατομο εχει γυναικειο στηθος αλλα χαμηλα εχει πεος τοτε λεμε οτι ειναι τρανς....συνηθως κανουν αλλαγη φυλου λενε γυναικα εξ αλλαγης.....αν δεν το αναφερουν σημαινει γυναικειο στηθος με πεος χαμηλα....η ιωαννα εχει μεγαλο εργαλειορε παιδιά δώστε λίγο τα φώτα σας αυτή η Ιωάννα φαίνεται ωραίο μανάρακι. Δέχεται σε δικό της χώρο; Αυτό το ενεργοπαθητικό τι σημαίνει; Εγχειρισμένη δεν είναι; μη πεταχτεί κανένα παλαμάρι και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε
καταρχας....οταν ενα ατομο εχει γυναικειο στηθος αλλα χαμηλα εχει πεος τοτε λεμε οτι ειναι τρανς....συνηθως κανουν αλλαγη φυλου λενε γυναικα εξ αλλαγης.....αν δεν το αναφερουν σημαινει γυναικειο στηθος με πεος χαμηλα....η ιωαννα εχει μεγαλο εργαλειο
απο τις κορυφαιες μελαχροινες τρανς....υποκειμενικο γουστοτουμπανο τ μωρο ....
απο τις κορυφαιες μελαχροινες τρανς....υποκειμενικο γουστο
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)μουτρο κουραζεις .....πλεων τ ξερουν κ οι πετρες τ μωρο είναι Μουναροςςςς τελος.....
καταρχας....οταν ενα ατομο εχει γυναικειο στηθος αλλα χαμηλα εχει πεος τοτε λεμε οτι ειναι τρανς....συνηθως κανουν αλλαγη φυλου λενε γυναικα εξ αλλαγης.....αν δεν το αναφερουν σημαινει γυναικειο στηθος με πεος χαμηλα....η ιωαννα εχει μεγαλο εργαλειο
μουτρο κουραζεις .....πλεων τ ξερουν κ οι πετρες τ μωρο είναι Μουναροςςςς τελος.....
μηπως γραφει 100 τοις εκατο γυναικα;;;;;;;;;;;;;;ρε συ τρολλαρεις;;;;; σε θεμα που γραφεις ειναι για τρανς και τραβεστι....αν ψαχνεις γυναικα πανε στο κολ γκερλ θεσσαλονικη η στην μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης.....γραψε στο γκουγκλ την λεξη τρανσεξουαλ και κανε αναζητηση....να παρεις πληροφοριες/.....Άρα η Ιωάννα είναι οπλισμένη από κάτω; Γιατί στην αγγελία της γράφει 100% transexual προσοχή στης απομιμήσεις ή κάτι τέτοιο
εχει μεγαλο καυλι....σε καλυψα;;;;;;;;;Μούναρος με καυλί ή χωρίς;
εχει μεγαλο καυλι....σε καλυψα;;;;;;;;;
βατραχε....αν και ειμαι αποκλειστικα ενεργητικος δεν μπορω να παραβλεψω οτι εχει μεγαλο λειτουργικο εργαλειο....οσοι ειναι παθητικοι απλα θα περασουν καλααυτό τ μωρο ειναι τρελα ...
βατραχε....αν και ειμαι αποκλειστικα ενεργητικος δεν μπορω να παραβλεψω οτι εχει μεγαλο λειτουργικο εργαλειο....οσοι ειναι παθητικοι απλα θα περασουν καλα
καλωςμουτρο μην μου τη χαλας εγω την βλεπω σαν γυναικα ....