Δεν νομίζω να αναφέρεται στην Φαίη...
Και μιας και πιστεύω φίλε μου Δαβίδ ότι ξέρεις θα το πώ εγώ για να σε βγάλω απο τον κόπο... λοιπόν πριν πολύ καιρό εκεί κοντά που έκανε πιάτσα η Ηλέκτρα είχε και μια φίλη που κάνανε μαζί πιάτσα...τα παλικάρια την είχαν φέρει από Αθήνα για να δουλέψει για λίγο καιρό και μετά πίσω...πήγαμε λοιπών στο διαμέρισμα που τότε ήταν λίγο πιο πέρα απο την εκκλησία των αγίων πάντων και σε κάποια στιγμή ακούω πόρτα ... μου λέει μια φίλη μου είναι χαλαρά δε τρέχει τίποτα...ξεκινάμε και σε κάποια στιγμή ακούγετε μιά πόρτα να κλείνει και τότε μου λέει το παραμύθι για κάμερες και ότι είναι στο δίπλα δωμάτιο και παρακολουθεί για λόγους ασφαλείας... μου πάσαρε το τηλ της στα γρήγορα...και μου είπε ότι με 20,00 θα συνεχίζαμε για ακομη 30 λεπτά μιάς και ο φίλος μας είχε βαρεθεί και έφυγε και θα γυρνούσε να την πάρει μόλις θα τον καλούσε στο κινητό...anyway είπα ευχαριστώ δε θα πάρω (ψιλο φρικαρισμένος απο αυτά που άκουγα) και με την ιδέα ότι θα με δω στο γυαλί πρώτο όνομα !!!! την έκανα ... κατεβήκαμε μαζί και μου λέει θα πάω με τον φίλο μου ο οποίος την περίμενε απο κάτω και την πήγε ξανά στην πιάτσα....
Φίλε μου Δαβίδ δε ξέρω ρε σύ αποκλείεται να έχεις κάνει την διατριβή σου πάνω στο άθλημα και απο αυτά που γράφεις πιστεύω ότι δε μας γράφεις μαλακίες αλλά κολλητέ πιστεύω ότι δε μας λές όσο πραγματικά ξέρεις...πάντα φιλικά...
η φιλη της ηλεκτρας που λες δεν ειναι η φαιη??και ποια ειναι??το ταττου στον ωμο μου αρεσε πολυ...και δεν το ξεχνω με τιποτα