Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Δεν νομίζω να αναφέρεται στην Φαίη...
Και μιας και πιστεύω φίλε μου Δαβίδ ότι ξέρεις θα το πώ εγώ για να σε βγάλω απο τον κόπο... λοιπόν πριν πολύ καιρό εκεί κοντά που έκανε πιάτσα η Ηλέκτρα είχε και μια φίλη που κάνανε μαζί πιάτσα...τα παλικάρια την είχαν φέρει από Αθήνα για να δουλέψει για λίγο καιρό και μετά πίσω...πήγαμε λοιπών στο διαμέρισμα που τότε ήταν λίγο πιο πέρα απο την εκκλησία των αγίων πάντων και σε κάποια στιγμή ακούω πόρτα ... μου λέει μια φίλη μου είναι χαλαρά δε τρέχει τίποτα...ξεκινάμε και σε κάποια στιγμή ακούγετε μιά πόρτα να κλείνει και τότε μου λέει το παραμύθι για κάμερες και ότι είναι στο δίπλα δωμάτιο και παρακολουθεί για λόγους ασφαλείας... μου πάσαρε το τηλ της στα γρήγορα...και μου είπε ότι με 20,00 θα συνεχίζαμε για ακομη 30 λεπτά μιάς και ο φίλος μας είχε βαρεθεί και έφυγε και θα γυρνούσε να την πάρει μόλις θα τον καλούσε στο κινητό...anyway είπα ευχαριστώ δε θα πάρω (ψιλο φρικαρισμένος απο αυτά που άκουγα) και με την ιδέα ότι θα με δω στο γυαλί πρώτο όνομα !!!! την έκανα ... κατεβήκαμε μαζί και μου λέει θα πάω με τον φίλο μου ο οποίος την περίμενε απο κάτω και την πήγε ξανά στην πιάτσα....
Φίλε μου Δαβίδ δε ξέρω ρε σύ αποκλείεται να έχεις κάνει την διατριβή σου πάνω στο άθλημα και απο αυτά που γράφεις πιστεύω ότι δε μας γράφεις μαλακίες αλλά κολλητέ πιστεύω ότι δε μας λές όσο πραγματικά ξέρεις...πάντα φιλικά...

η φιλη της ηλεκτρας που λες δεν ειναι η φαιη??και ποια ειναι??το ταττου στον ωμο μου αρεσε πολυ...και δεν το ξεχνω με τιποτα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6

Μια σταθερή αξία της πόλης μας (60,00€ ΜΟΝΟ στο σπίτι) αλλά στην περίπτωση της ισχύει το ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Βέβαια με το ύψος της και της ποδάρες της δεν προσφέρετε για αυτοκίνητο και φυσικά δεν θα το απολαύσεις το ίδιο  :knockinb:.
Απο της καλές παρουσίες της πόλης μας   :fuck1: :fuck1: με σώμα όπως το βλέπεις (γυμνασμένο) και με   :tits2:, βέβαια αυτό που αξίζει είναι το χαμόγελο και ότι μπορείς να ανταλλάξεις 2 κουβέντες. Το γουστάρει το άθλημα και πιστεύω ότι αξίζει. Απο της αγαπημένες στάσεις [size=10pt]bareback[/size] δηλαδή τ'ανάσκελα :) με τα πόδια ψηλά αλλά γενικά δεν θα σου χαλάσει χατίρι σε όποια στάση και να της πεις.

φιλε σορρυ που επεμβαινω στο θεμα της Θεσσαλονικης
αλλα bareback σημαινει χωρις καποτα (κατα κυριως λογο σεξ)
μαλλον κατι αλλο ηθελες να γραψεις

ΑΔΕΡΦΈ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  !!!! Είσαι απολύτως σωστός ΔΕΝ παιζουμε με αυτά ούτε για πλάκα !!!!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε παιδιά αυτή η Nikol Minaz (sexy latin girl) που γράφει, πρέπει να είναι crossάκι...ξέρουμε αν αξίζει την κατάθεση;

jonpapas3

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!
Θελω να δοκιμασω για πρωτ φορα τραβελακι και ειμαι αναμεσα απο καποιες και θελω τη βοηθεια σας!
Ποιες απο τις παρακατω δεν πρεπει να κανω το λαθως να συναντησω?
Το σοκολατακι:

Λουιζα:

Αννυ:

Ναντια

stella

Με προτιμηση την τελευταια....

H Πρώτη  είναι  SUPER  H  Λία η  λουίζα  καλή  για  την  Άννυ  δεν  ξέρω  δεν  δωκίμασα  για  την  τελευταία  τη  στέλλα...Απλά  ΜΑΚΡΥΑ 

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
ρε παιδιά αυτή η Nikol Minaz (sexy latin girl) που γράφει, πρέπει να είναι crossάκι...ξέρουμε αν αξίζει την κατάθεση;
Το πρέπει γιατί το λές ?  :2funny: :2funny:
Ναι λοιπόν είναι, το αν αξίζει θέλει ανάλυση. Σκέψου ότι θα παίζεις μπάλα σε γήπεδο σαν αυτά που παίζει η ομάδα σου. Αν θυμάμαι καλά 30αρι θα σου πει...20αρι θα της πεις με χώρο μέτριο κοντά στην Εθνικής Αμύνης. Κορμί γυμνασμένο σαν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες με πλάκα στήθος. Αν θες την γνώμη και όσο μετράει απλά για ένα  :zfuck: θα σου έλεγα.

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές και στις εξωτικές κοριτσάρες!
Έχοντας δει πολλές αγγελίες, έχω καταλήξει στην εξής τριάδα: 1)                                                            2)                                                            3)

Ψάχνω κάποια που να είναι κυρίως, ή/και μόνο, ενεργητική, ίσως και με μία νότα GFE. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, άκρως δεκτή, κατά προτίμηση με το σχετικό link. Για τις άνωθι κορασίδες, όποια πληροφορία, καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ a priori για την βοήθεια.

ΥΓ1: Καθότι το παρόν αποτελεί το πρώτο μου post, ελπίζω να μην υπάρχει κάτι "λάθος", ή κάτι που να αντιβαίνει στους κανόνες.
ΥΓ2: Όπου ******, είναι το k a n e s e x. c o m (συγγνώμη για την ανάπηρη γραφή, δεν ξέρω πως να το κάνω να είναι ορθότερα γραμμένο)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Το πρέπει γιατί το λές ?  :2funny: :2funny:
Ναι λοιπόν είναι, το αν αξίζει θέλει ανάλυση. Σκέψου ότι θα παίζεις μπάλα σε γήπεδο σαν αυτά που παίζει η ομάδα σου. Αν θυμάμαι καλά 30αρι θα σου πει...20αρι θα της πεις με χώρο μέτριο κοντά στην Εθνικής Αμύνης. Κορμί γυμνασμένο σαν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες με πλάκα στήθος. Αν θες την γνώμη και όσο μετράει απλά για ένα  :zfuck: θα σου έλεγα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

VIalus

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές και στις εξωτικές κοριτσάρες!
Έχοντας δει πολλές αγγελίες, έχω καταλήξει στην εξής τριάδα:

1)
2)
3)

Ψάχνω κάποια που να είναι κυρίως, ή/και μόνο, ενεργητική, ίσως και με μία νότα GFE. Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση, άκρως δεκτή, κατά προτίμηση με το σχετικό link. Για τις άνωθι κορασίδες, όποια πληροφορία, καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ a priori για την βοήθεια.

ΥΓ1: Καθότι το παρόν αποτελεί το πρώτο μου post, ελπίζω να μην υπάρχει κάτι "λάθος", ή κάτι που να αντιβαίνει στους κανόνες.
ΥΓ2: Όπου ******, είναι το k a n e s e x. c o m (συγγνώμη για την ανάπηρη γραφή, δεν ξέρω πως να το κάνω να είναι ορθότερα γραμμένο)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Εγω ενα εχω να πώ οτι απο τοτε που εφυγε η Υβάννα εχουμε να δουμε ωραιο μωρο στην πολη μας. Εχουμε μεινει με την πλεμπα εκτος ορισμένων, μετρημενων στα δακτυλα του ενος χεριού, φωτεινών εξαιρέσεων και αυτες ως επι των πλείστων μονης κατευθυνσης οσο και αν δηλωνουν οτι παιζουν και στα δύο ταμπλό. Δεν έρχονται απο Αθήνα ούτε οι Ελληνίδες. Δλδ χέσε μέσα.

karxarias1985

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να μ βοιθισει καπιοσ φιλοσ δε μ στελνει μην.

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
χρονια πολλα και καλα παιδες ! έχει κανεις πληροφοριες για την Λουίζα που ειναι απο τα μερη σας !

ευχαριστω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ευχαριστω πολυ φίλος , αν δοκιμασω θα ενημερωσω ,

εγω ειμουν ετημος αλλα 50 ρε φιλε είναι πολλα οποτε δεν ειχα ορεξη να πιασω κουβεντα εχω κατι άλλο στ μιαλο μου για σημερα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
πολλα χρονια στο κουρμπετι....ενεργοπαθητικη....καλη περιπτωση....εκτος απροοπτου θα περασεις καλα...αν εισαι ενεργητικος...αν εισαι παθητικος δεν γνωριζω γιατι δεν εχω δοκιμασει..

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1

ευχαριστω πολυ φίλος , αν δοκιμασω θα ενημερωσω ,

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Χρόνια πολλά παίδες και πάντα με υγεία.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια ενεργό παθητική για σημερα.?
Θέλω να περάσω καλα και δεν με ενδιαφέρει η τιμή.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.693
Πόντοι
38.177

Stories

Νέο!