Νέα

«Θερμό» σενάριο για το Αιγαίο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ελπίζω να λες όλες αυτές τις μαλακίες υπό την επήρρεια ναρκωτικών; Δεν εξηγείται αλλιώς η ποσότητα του οχετού

A όχι εξηγείται. Είσαι ηλίθιος τελικά - αυτό είναι?

...χαχαχα, Μωρή Πριγκήπισσα Νεοταξίτισα είσαι και Κεμαλίστρια μωρή πουτανίτσα Έ ? ...χεχεχε
  Ναί καλή μου, τα γουρούνια της λάσπης θα κατουράνε θα γαμάνε και θα χέζουνε στον τάφο του ηγέτη
  σου του μουσταφά κεμάλ μωρή πουτάνα ...χαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
...χαχαχα, Μωρή Πριγκήπισσα Νεοταξίτισα είσαι και Κεμαλίστρια μωρή πουτανίτσα Έ ? ...χεχεχε
   Ναί καλή μου, τα γουρούνια της λάσπης θα κατουράνε θα γαμάνε και θα χέζουνε στον τάφο του ηγέτη
   σου του μουσταφά κεμάλ μωρή πουτάνα ...χαχαχα

σου έχω πει ότι εδώ βγάζεις κάτι που δε μπορείς να είσαι στην πραγματική ζωή. Στην οποια θα πρέπει να πέφτει πολύ καρπαζιά

Σε λυπάμαι γιατί ποτε σου δε θα μπορέσεις να γίνεις τίποτα περισσότερο από άρχοντας του copy paste

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Προς Έλληνες: Μάγκες τα πουστράκια τουρκολάγνα νεοταξιτάκια ΤΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ στο κολαράκι τους
όταν τους βρίζουμε τον μουσταφά κεμάλ τους και τον εμβέρ χότζα τους, ιδίως όταν οι βρισές
έχουν να κάνουν και με γουρούνια που είναι μιαρά για τους μουσουλμανο-κεμαλιστές.

Λοιπόν Ξέρετε τί να κάνετε για να τους πονέσετε τα κολαράκια μέχρι να βγάλουν αφρούς από το στόμα.

...χεχεχε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...χεχεχε, δεν φταίω εγώ βολταιράκο, τα παράπονά σου στο Κεντρικό Οριακό Θεώρημα...μουάχαχαχα

Υ.Γ. Ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες πολύ για τα ποσοστά των Κούρδων.

Ναι, σίγουρα δεν θα κοιμηθώ το βράδυ.

Και αύριο θα αρχίσω απεργία πείνας προς υποστήριξη Οτσαλάν.

Ιδιαίτερα τώρα που ο Ραχιώτης κατέθεσε αγωγή του εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου:
www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=05.12.2008,id=71189492]Αγωγή Οτσαλάν στο Δημόσιο[/url]

Τι λε ρε παιδί μου, πως το σκέφθηκε τέτοιο ποσόν.
Εμ, δεν θα έχει μείνει τίποτε του Γιωτόπουλου οπότε λέει ας κάνω την αγωγή μήπως πάρω τίποτε σαν αμοιβή.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Απο σεναρια πολεμου και υποθεσεις καλα παμε....

Στο πρωτο μπαμ ομως.....μπουχος...

Οι ιδιοι που οταν ακουν "θερμουν σεναρια" κραδαινουν σπαθες και "βομβαρδιζουν" πολεις
 οι ιδιοι χεσμεντεν,οταν πεσει η πρωτη τουφεκια....παθαινουν καρδιακο επεισοδιο..

Σε σεναρια μπορω να απαντησω μονο με σεναρια-και μετα να παμε ολοι για υπνο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου σεναρίου, αλλά και η εξέλιξή του εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες...προς το παρόν το θεωρώ απίθανο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η χώρα μας θα πρέπει να εφησυχάσει, αλλά να παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή της κινήσεις της Τουρκίας σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο. 

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Προς Έλληνες: Μάγκες τα πουστράκια τουρκολάγνα νεοταξιτάκια ΤΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ στο κολαράκι τους
όταν τους βρίζουμε τον μουσταφά κεμάλ τους και τον εμβέρ χότζα τους, ιδίως όταν οι βρισές
έχουν να κάνουν και με γουρούνια που είναι μιαρά για τους μουσουλμανο-κεμαλιστές.

Λοιπόν Ξέρετε τί να κάνετε για να τους πονέσετε τα κολαράκια μέχρι να βγάλουν αφρούς από το στόμα.

...χεχεχε
hot scorpion Χωσε τα!  :rockon: :rockon:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αριστερά και Mικρά Ασία  
Βλάση Αγτζίδη  Διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας του ΑΠΘ

Παντα υπαρχει και η αλλη γνωμη για διαβαστε το ????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι στρατοκαυλοι εχουν πολυ γελιο :2funny:

μου θυμιζουν κατι κατα φαντασιαν προπονητες που οποτε βλεπουν ματς ουρλιαζουν στους καναπεδες :P

ειχα την ατυχια να γνωρισω αρκετους ενστολους  και μονο 2-3 δεν ηταν στρατοκαυλοι....ακομα χειροτεροι ειναι οι κατα φαντασιαν ενστολοι....

υ.γ. στρατιγικη.τζι αρ ειναι το σαιτ σιγουρα? μηπως ειναι τα ταξιδια_του_γκιουλιβερ.τζι αρ?

υ.γ.2 η φωτο του κεμαλ ειναι υποχρεωτικη εαν θυμαμαι καλα σε μαγαζια και δημοσια κτηρια....ο κεμαλ ειναι επισης αυτος που εκανε την τουρκια δημοκρατικο κρατος και λατρευεται οσο λιγοι....ας μην κανανε μλκιες οι δικοι μας να τους ειχαμε και μεις στο πορτοφολι μας....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλα ρε μεγαλε και ποιον ηθελες να ειχαν ? Τον Βενιζελο? :happy:

Ορθόν αλλά από την άλλη, με εξαίρεση μερικά κραγμένα κομματόσκυλα, κανείς σοβαρός έλληνας δεν έχει στο μαγαζί του αφίσσα ή φωτό κάποιου πολιτικού ηγέτη...
Επίσης στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες υπάρχει μόνο φωτό του εν ενεργεία πρωθυπουργού και φυσικά δεν έχουμε μαυσωλεία και άλλες τέτοιες μπούρδες...
Άντε κανά ίδρυμα- think tank να τσιμπάμε καμια επιχορήγηση...

Αυτά περί εθνικισμού και προσωπολατρείας στις δύο χώρες...

Και κάτι ακόμα: Κανείς σοβαρός δε λέει ότι δεν μπορώ να έχω φιλικές σχέσεις με τούρκους κτλ. Όταν όμως η συζήτηση φτάσει σε εθνικά θέματα, νομίζεις ότι χτυπάς σε γκρό μπετόν...Οί άνθρωποι πάνω απ' όλα είναι τουρκοι και αφήνουν τα διεθνιστικά ιδεολογήματα και τα "έλληνες- τούρκοι εργάτες ενωμένοι" στους αφελείς...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υ.γ.2 η φωτο του κεμαλ ειναι υποχρεωτικη εαν θυμαμαι καλα σε μαγαζια και δημοσια κτηρια....ο κεμαλ ειναι επισης αυτος που εκανε την τουρκια δημοκρατικο κρατος και λατρευεται οσο λιγοι....ας μην κανανε μλκιες οι δικοι μας να τους ειχαμε και μεις στο πορτοφολι μας....

Δημοκρατικό κράτος με υποχρεωτικές φωτό νεκρών ηγετών, μαυσωλεία και γιγαντοαφίσσες παντού (για τα άλλα επιτευγματα του κεμαλισμού θα μιλήσουμε άλλη φορά..)
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Να' σαι καλά ρε Μουνίτσα, ευθημήσαμε και απόψε...
Διότι το μόνο κράτος με τέτοιο καθεστώς υποχρεωτικής προσωπολατρείας είναι η Βόρειος Κορέα!

Και όσο για την αυθόρμητη λατρεία των Τουρκων στον Κιμ Ιλ Σουνγκ, ε, συγνώμη, στον Κεμάλ, έχει αρχίσει να ξηλώνεται σιγά - σιγά...
Τα κεμαλικά κόμματα δεν τα πάνε και τόσο καλά και το βαθύ κράτος που στήριζε με μεθόδους σταλινικές την κεμαλική προπαγάνδα- προσωπολατρεία αν και παραμένει ισχυρό, δεν είναι πλέον ο μοναδικός πόλος εξουσίας στην Τουρκία...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τυπικα τους εκανε ή οχι δημοκρατια? ήταν ή οχι εθνοπατερας?
την ποιοτητα της δημοκρατιας δεν την εξεταζω....οπως δεν εξεταζω και τη δικη μας δημοκρατια....

παντως παλιοτερα τουλαχιστον ηταν υποχρεωτικη η φωτο του κεμαλ το ξερω γιατι και μεις ειχαμε στα μαγαζια μας απο το νομο....ξερεις εσυ κατι διαφορετικο για το σημερα?

αυτο για τη λατρεια που λες το εχω μυριστει και εγω :)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ορθόν αλλά από την άλλη, με εξαίρεση μερικά κραγμένα κομματόσκυλα, κανείς σοβαρός έλληνας δεν έχει στο μαγαζί του αφίσσα ή φωτό κάποιου πολιτικού ηγέτη...

Άσχετο, αλλά τι θυμήθηκα τώρα.
Υπήρχε κάποια εποχή, γύρω στο 70, που ήταν της μόδας μία εικόνα του Τζων και του Μπομπ Κέννεντυ.

Την θυμάμαι κορνιζαρισμένη σε καφενεία, σε μπακάλικα, σε σπίτια ακόμη και σε χωριά.

Μπορεί βέβαια να ήταν και ένας τρόπος για να μην κρεμάν την εικόνα του Παπαδόπουλου.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Επίσης στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες υπάρχει μόνο φωτό του εν ενεργεία πρωθυπουργού και φυσικά δεν έχουμε μαυσωλεία και άλλες τέτοιες μπούρδες...
Άντε κανά ίδρυμα- think tank να τσιμπάμε καμια επιχορήγηση...

Αυτά περί εθνικισμού και προσωπολατρείας στις δύο χώρες...

Και κάτι ακόμα: Κανείς σοβαρός δε λέει ότι δεν μπορώ να έχω φιλικές σχέσεις με τούρκους κτλ. Όταν όμως η συζήτηση φτάσει σε εθνικά θέματα, νομίζεις ότι χτυπάς σε γκρό μπετόν...Οί άνθρωποι πάνω απ' όλα είναι τουρκοι και αφήνουν τα διεθνιστικά ιδεολογήματα και τα "έλληνες- τούρκοι εργάτες ενωμένοι" στους αφελείς...
Βρε ανθρωπε μου ,οποιος δεν θελει να ζυμωσει ολη μερα κοσκινιζει!
Επειδη εχεις ενα επιπεδο,μου κανει εντυπωσει ο τροπος που ψυριζεις
την μαιμου
Φυσικα και η Τουρκια δεν ειναι Ελλαδα, αλλα εμεις τι κανουμε?
Παμε μπροστα ,εκμεταλευομαστε με επιθετικη διπλωματια ρωγμες του
Κεμαλικου καθεστωτος (Χαγη κλπ),κλεινουμε θεματα ? η βρισκουμε συνεχεια δικαιολογιες να μην κανουμε τιποτα.
Ο κινεζος κατι ξεκινησε αλλα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άσχετο, αλλά τι θυμήθηκα τώρα.
Υπήρχε κάποια εποχή, γύρω στο 70, που ήταν της μόδας μία εικόνα του Τζων και του Μπομπ Κέννεντυ.

Την θυμάμαι κορνιζαρισμένη σε καφενεία, σε μπακάλικα, σε σπίτια ακόμη και σε χωριά.

Μπορεί βέβαια να ήταν και ένας τρόπος για να μην κρεμάν την εικόνα του Παπαδόπουλου.
Μήπως ήταν ο Βασιλεύς :grin: και δε θυμάσαι καλά?  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα που το θυμηθηκα....στη σεριφο υπαρχει παντως μια ταβερνιτσα οπου μεσα εχουν σε κορνιζα το βασιλια :2funny:

μεγαλη κορνιζα....μες τη μεση του μαγαζιου....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τυπικα τους εκανε ή οχι δημοκρατια? ήταν ή οχι εθνοπατερας?
την ποιοτητα της δημοκρατιας δεν την εξεταζω....οπως δεν εξεταζω και τη δικη μας δημοκρατια....

παντως παλιοτερα τουλαχιστον ηταν υποχρεωτικη η φωτο του κεμαλ το ξερω γιατι και μεις ειχαμε στα μαγαζια μας απο το νομο....ξερεις εσυ κατι διαφορετικο για το σημερα?

αυτο για τη λατρεια που λες το εχω μυριστει και εγω :)

Κάθε έθνος έχει μερικούς πολύ σημαντικούς ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά σε κάποια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του...
Οι ΗΠΑ πχ έχει τον Τζωρτζ Ουάσινγκτον αλλά και τον Αβρααμ Λινκολ, η Γερμανία τον Βίσμαρκ, η Ιταλία τον Γκαριμπάλντι  κ.τ.λ.
Ωστόσο αντίστοιχο καθεστώς προσωπολατρείας ακόμη και μετά θάνατον (και για 60 χρόνια από το θάνατο! ) και προσήλωσης στις ιδέες δεν συναντάται σε δημοκρατικά καθεστώτα...

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν αναδείχθηκε κάποια άλλη τόσο ισχυρή προσωπικότητα αλλά και πάλι, η λατρεία στον κεμάλ δεν εξηγείται εύκολα και σίγουρα δεν συνάδει με σύγχρονο κράτος...

Βρε ανθρωπε μου ,οποιος δεν θελει να ζυμωσει ολη μερα κοσκινιζει!
Επειδη εχεις ενα επιπεδο,μου κανει εντυπωσει ο τροπος που ψυριζεις
την μαιμου
Φυσικα και η Τουρκια δεν ειναι Ελλαδα, αλλα εμεις τι κανουμε?
Παμε μπροστα ,εκμεταλευομαστε με επιθετικη διπλωματια ρωγμες του
Κεμαλικου καθεστωτος (Χαγη κλπ),κλεινουμε θεματα ? η βρισκουμε συνεχεια δικαιολογιες να μην κανουμε τιποτα.
Ο κινεζος κατι ξεκινησε αλλα...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω...
Ωστόσο, αυτά που ξεκίνησε να κάνει ο κινέζος απέχουν παρασάγγας από αυτό που οι ειδικοί θεωρούν επιθετική διπλωματία και κατατάσσεται στον κατευνασμό και μάλιστα έναντι ενός κράτους αναθεωρητικού και με βεβαρυμένο μητρώο παραβίασης του διεθνούς δικαίου...
Την  εξωτερική αυτή πολιτική συνεχίζει με κάποιες παραλλαγές και η νυν κυβέρνηση...
Εννοείται ότι αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το τί θα κάνουμε εμείς και όχι τί κάνει η Τουρκία, από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ποιον του δυνητικού μας (και ενίοτε πραγματικού) αντιπάλου...

Και επιμένω: Καμία διεθνή συνθήκη, καμία συμμαχία από μόνη της, κανένας διεθνής οργανισμός δνε πρόκειται να διασφαλίσει τα σύνορά μας...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Σουβλάκια στον Μπαϊρακτάρη έχεις φάει?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom