Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Καλημερα και απο μενα. συμφωνω μπορει να μην ειναι αποδεκτο το επαγγελμα της τανας αλλα χωρις αυτες θα ειχε αυξηθει η εγκληματικοτητα . αυτο ειναι λειτουργημα που κανουν  σκεψου οτι ειναι αναγκασμενες να δεχτουν και το βρωμιαρη και το χοντρο και το γερο και αλλους πολλους .οσο για τους 300 ... αστα αυτοι μας δουλευουν με υποσχεσεις και με θα θα θα.... αλλα ας ξυπνησουμε και μην ψηφιζουμε μονο για το συμφερον μας ατομικα. 
μη αποδεκτο φιλε μου ειναι απο τους πολυ συντηριτικουσ ανθρωπουσ και περισοτερο απο αυτουσ που λεμεν ανθρωπουσ της παλιας σχολης οπωσ της οικογενειας μου που λεγανε για αυτο το θεμα αυτες μαθανε το ευκολο χρημα........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Το περισσότερο έγκυρο (αλλά και ενδιαφέρων) συνέδριο

μπορεί να γίνει σε οίκο ανοχής και με την συμμετοχή επαγγελματιών ιερόδουλων...

νομίζω ...  :cool2: :cool2:
να σου πω σχετικα...... δεν νομιζω να καιρδισουμε και τιποτα..... προβλεπω στο τελος να συνετε συνδικαλιστικο σιλλαλητιριο ενα εν λογο συνεδριο.....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
να σου πω σχετικα...... δεν νομιζω να καιρδισουμε και τιποτα..... προβλεπω στο τελος να συνετε συνδικαλιστικο σιλλαλητιριο ενα εν λογο συνεδριο.....
εδω ρε παιδια η χυλοπιτες πανε συννεφο και οπια και να γνωρισης πια το παει στα πολυ σοβαρα..... καλο να υπαρχουν οι πορνες πληρωνησ , πηδας και αντε γεια χαρα.....

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Όπως  πάω σχεδόν κάθε  μέρα  σε  αυτές. το  ίδιο αισθανόμενε  και  για  αυτές. και  εμείς οι  άντρες  αν  μπορούσαμε  να  κάναμε  πολλές φορές θα  ανοίγαμε και μείς μπουρδέλα  να  έρχονται οι γυναίκες .και  ας  πάρουμε  τις ιερόδουλες που  αυτές  είναι  από  μέσα  και  εμείς από  έξω εγώ  πιστεύω  ότι  είμαστε  στο  ίδιο σκαλοπάτι και  πόσες  άλλες κοπέλες  20 30 η  και 40δεν  πηγαίνουν με  τον  παππού με  το  καλό  αυτοκίνητο για  να  πάρουν  μια  καλή  θέση στην  κοινωνία με  μεγάλες διαφορές  ηλικίας και  πόσες  γυναίκες  ανοίγουν τα  πόδια  μπροστά  στο  χρήμα και  δεν  τις  παντρευόμαστε  τελικά και  πόσες  μετά  παντρεμένες  οι  παντρεμένοι  έχουν  και  άλλες ερωτικές  σχέσεις. και  γίνεται  γνωστό  στην κοινωνία  όπου  ζουν .εμείς   τις  βάζουμε  σε  κατηγορίες  αλλά  τελικά  όλες  είναι  ίδιες. τελικά όλοι ζούμε  σε  ένα μπουρδέλο  φυσικά  υπάρχουν  και οι  εξαιρέσεις .εγώ δεν  έχω  κανένα πρόβλημα  μαζί  τους έχω  γνωρίσει  παρά  πολλές  στο  χώρο  αυτό  και  με  έχουν τραβήξει  αρκετές. οι  περισσότερες  από  αυτές  είναι  κοπέλες  που τις  έχουν  παραμελήσει  οι  γονείς τους και  παρατήσει  στους  δρόμους και τέτοιες  επιλέγουν   οι   νταβατζιδες  οι  αγαπητικοί  είναι  το  ίδιο    για  να  τις  έχουν  πιο  σίγουρες και  δεν  θα  τους  πειράξει  και  κανένας  δικός  τους .παρατηρείστε  πόσες  ρουμάνες  έχουν  έρθει  τελευταία και  κάνουν  και ακαπότα  με  20  ευρώ  και  δεν  θα είχα  και  κανένα  πρόβλημα  να  είχα  και  γυναίκα  από  αυτό  τον  χώρο. διότι  και  εγώ  που   πηγαίνω  σε  αυτές είμαι   το ιδιο. αν  είχα  περισσότερα  χρήματα  θα  είχα  γυναίκες  από  έξω  με  αυτά  που  έχω εκεί  μπορώ  να  είμαι με   τόσες  γυναίκες  που θελω

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
:cool2:

Σε αυτό το βιβλίο του Ζαν Πολ Σαρτ,
γίνονται διάφορες και διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος
αν (ή όχι) καθώς και κατα πόσο
θεωρείται υποτιμητικό (ή και αξιοσέβαστο) το επάγγελμα της πόρνης

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=29434.0;attach=142699;image[/img[/URL]]
[/quote]

Μόνο ένα βιβλίο του Σατρ έχω διαβάσει (Ο τοίχος), το οποίο χάρισα αντί να το πετάξω στα σκουπίδια, και δεν ξαναδιαβάζω άλλο!!!

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Επειδή βαριέμαι να διαβάσω... όλες τις σελίδες...

η απάντηση είναι μία:

Κανένα επάγγελμα δεν είναι υποτιμητικό!

τέλος.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
εδω εινε το θεμα...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χαιρομαι που με παρακολουθεις.Θα βελτιωθω για τους φαν. :dancing:
Πληροφοριακα η αποψη πρωτιστος ετεθη και κατοπιν τα σχολια που εγιναν προκαλεσαν την αντιδραση.
Δες λιγο πισω,πιτσιρικο.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
ε οχι και υποτιμητικό να εισαι ιεροδουλος και να σε απαυτωνει ο καθενας μια χαρα δουλειά ειναι

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Όπως έλεγε και ο Σιδιρόπουλος ‘και τι με νοιάζει εμένα’

Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια ατομικα ναι αποδεχωμενο το επαγγελμα της πορνης , ιεροδουλου σαν ενα καθημερινο κοινο επεγγελμα, απλος επειδη υποθηκαν πολλα σχετικα με σχεση κτλ οχι ειμαι αρνιτικος να συναψω οποιαδηποτε σχεση ακομα και καφε δεν το εχω επιδιωξη ουτε θα το επιδιωξω οσο και αν μου αρεση σαν κορμι..... η εστι απο μια επμειρια να το κανω..... για εμενα οι δρομοι μασ με μια εν λογο γυναικα ειναι εντελως παραλληλη.....
Εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα να κανω παρεα να βγω για καφε η οτιδηποτε αλλο με μια ιεροδουλη θα το προτιμουσα  απο το να εβγαινα με καποιον απο τους δηθεν κυριους κυριες υψηλου επιπεδου...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδή για να καταλάβω…Οι περισσότεροι λέτε πως δεν είναι υποτιμητικό αλλά δεν θα παντρευόσασταν ή δεν θέλατε κάποια από το συγγενικό σας περιβάλλον να είναι πουτάνα…μήπως είναι αντιφατικό;
Και για να προλάβω σχόλια του στυλ « μήπως οι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι είναι καλύτεροι;» εάν κάποιος από το συγγενικό σας περιβάλλον ήταν δημοσιογράφος θα ντρεπόσασταν, ή θα ήσασταν αδιάφοροι; Εάν η γυναίκα σας αύριο αποφάσιζε να ασχοληθεί με την πολιτική θα τη χωρίζατε; ή θα το κρύβατε ας πούμε από τους γύρω σας;(Γιατί αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με τα κόκκινα σπιτάκια είμαι σίγουρος πως θα το κάνατε)
Οι απαντήσεις που δόθηκαν απαντάνε στο ερώτημα «πρέπει να σεβόμαστε τις πουτάνες ως ανθρώπους» ή «είναι λειτούργημα η δουλειά της πουτάνας» ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο…αλλά όχι για το αν είναι υποτιμητικό.Αν λέμε πως δεν θα θέλαμε να κάνουμε σχέση με κάποιον που κάνει κάτι, ε τότε το θεωρούμε υποτημιτικό, τέλος.Άσχετα από το αν είναι σωστή ή όχι μια τέτοια αντιμετώπιση. Δεν μπορείς να ελέγξεις το πως αισθάνεσαι.

(Και εγώ θα ήθελα να είχα μεγαλώσει με παραστάσεις που θα μου επέτρεπαν να μην το θεωρώ υποτιμητικό και να το βλέπω σαν ένα επάγγελμα όπως όλα τα άλλα....όμως δεν έχω!)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλα ειμαστε σοβαροι υποτιμητικο το αρχαιοτερο επαγγελμα και το μοναδικο που εχει μελλον παλια λεγανε κανε μια δουλεια να ζησεις και εμποριο να πλουτισεις τωρα λεμε κανε μια δουλεια να ζησεις και πουτανια για να πλουτισεις ....!!!!
εγω δεν θα ντρεπομουν κοθολου η γυναικα μου να εκανε αυτο το επαγγελμα ισα ισα που θα το εβρισκα και ελκυστικο αλλα ως γνωστο δεν αφηνει ο νομος τις ιεροδουλες να ειανι εγγαμες και ετσι δεν μπορω να παντρευτω μια ιεροδουλο ;) ;) ;)!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
καλα ειμαστε σοβαροι υποτιμητικο το αρχαιοτερο επαγγελμα και το μοναδικο που εχει μελλον παλια λεγανε κανε μια δουλεια να ζησεις και εμποριο να πλουτισεις τωρα λεμε κανε μια δουλεια να ζησεις και πουτανια για να πλουτισεις ....!!!!
εγω δεν θα ντρεπομουν κοθολου η γυναικα μου να εκανε αυτο το επαγγελμα ισα ισα που θα το εβρισκα και ελκυστικο αλλα ως γνωστο δεν αφηνει ο νομος τις ιεροδουλες να ειανι εγγαμες και ετσι δεν μπορω να παντρευτω μια ιεροδουλο ;) ;) ;)!!!!
Αλήθεια ο νόμος απαγορεύει να είναι εγγαμες οι ιερόδουλες?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Όπως  πάω σχεδόν κάθε  μέρα  σε  αυτές. το  ίδιο αισθανόμενε  και  για  αυτές. και  εμείς οι  άντρες  αν  μπορούσαμε  να  κάναμε  πολλές φορές θα  ανοίγαμε και μείς μπουρδέλα  να  έρχονται οι γυναίκες .και  ας  πάρουμε  τις ιερόδουλες που  αυτές  είναι  από  μέσα  και  εμείς από  έξω εγώ  πιστεύω  ότι  είμαστε  στο  ίδιο σκαλοπάτι και  πόσες  άλλες κοπέλες  20 30 η  και 40δεν  πηγαίνουν με  τον  παππού με  το  καλό  αυτοκίνητο για  να  πάρουν  μια  καλή  θέση στην  κοινωνία με  μεγάλες διαφορές  ηλικίας και  πόσες  γυναίκες  ανοίγουν τα  πόδια  μπροστά  στο  χρήμα και  δεν  τις  παντρευόμαστε  τελικά και  πόσες  μετά  παντρεμένες  οι  παντρεμένοι  έχουν  και  άλλες ερωτικές  σχέσεις. και  γίνεται  γνωστό  στην κοινωνία  όπου  ζουν .εμείς   τις  βάζουμε  σε  κατηγορίες  αλλά  τελικά  όλες  είναι  ίδιες. τελικά όλοι ζούμε  σε  ένα μπουρδέλο  φυσικά  υπάρχουν  και οι  εξαιρέσεις .εγώ δεν  έχω  κανένα πρόβλημα  μαζί  τους έχω  γνωρίσει  παρά  πολλές  στο  χώρο  αυτό  και  με  έχουν τραβήξει  αρκετές. οι  περισσότερες  από  αυτές  είναι  κοπέλες  που τις  έχουν  παραμελήσει  οι  γονείς τους και  παρατήσει  στους  δρόμους και τέτοιες  επιλέγουν   οι   νταβατζιδες  οι  αγαπητικοί  είναι  το  ίδιο    για  να  τις  έχουν  πιο  σίγουρες και  δεν  θα  τους  πειράξει  και  κανένας  δικός  τους .παρατηρείστε  πόσες  ρουμάνες  έχουν  έρθει  τελευταία και  κάνουν  και ακαπότα  με  20  ευρώ  και  δεν  θα είχα  και  κανένα  πρόβλημα  να  είχα  και  γυναίκα  από  αυτό  τον  χώρο. διότι  και  εγώ  που   πηγαίνω  σε  αυτές είμαι   το ιδιο. αν  είχα  περισσότερα  χρήματα  θα  είχα  γυναίκες  από  έξω  με  αυτά  που  έχω εκεί  μπορώ  να  είμαι με   τόσες  γυναίκες  που θελω

Γράψιμο χωρίς ανάσα  :rockon:

Βάλε κανά κόμμα και καμιά τελεία  :sunglasses:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Αυτο ειναι πολυ δυσκολο να το απαντησω αλλα θα προσπαθησω ....

Κατ' αρχας δεν εδωσα συμβουλη (δεν ειμαι συμβουλατορας)
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ....

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, γιατί τουλάχιστον είσαι ο μόνος που προσπάθησε να απαντήσει σε όλες αυτές τις κουβέντες του συρμού που διαβάζω μέχρι τώρα. Δεν συμφωνώ βέβαια με τον ορισμό του λειτουργήματος, γιατί τότε θα έπρεπε να μιλάς για το "λειτούργημα της Ζάνας" και το "επάγγελμα της ΄Νάντιας" ας πούμε, όπως και για το "λειτούργημα" ορισμένων και όχι όλων των σουβλατζήδων, πλασιέ, πορτιέρηδων κλπ. μιας και το κριτήριό σου είναι ο επαγγελματισμός τους. Παρόλα αυτά, προσπάθησες όμως να το σκεφτείς το θέμα. Διότι εδώ βλέπω τον καθένα να μπαίνει και να αμολάει μια α-νοησία του στυλ "το λειτούργημα της ιερόδουλης", "αν δεν υπήρχαν θα σκοτωνόμασταν", "γαμάνε όλοι οι ανάπηροι" κλπ. Και ρωτώ εγώ τον καθένα:
Γιατί είναι "λειτούργημα"; Τι είναι το λειτούργημα, ρε μάγκες, και γιατί δεν διανοηθήκατε πιθανότατα να μιλήσετε για το "λειτούργημα" του σουβλατζή ή του πλασιέ ας πούμε;  Γιατί κάνει λειτούργημα η πόρνη και όχι ο πορτιέρης;
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι θα αυξάνονταν οι βιασμοί και θα σκοτωνόμασταν αν δεν υπήρχαν πόρνες; Μαντεύετε το μέλλον ή εξάγετε το συμπέρασμα αυτό από χώρες που απαγορεύεται η πορνεία, σαν τη Σαουδική Αραβία, ας πούμε, για την οποία φυσικά και δεν υπάρχουν στοιχεία γι το αν υπάρχουν ή όχι περισσότεροι βιασμοί από την Ελλάδα.
Πώς είστε σίγουροι ότι μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου; Είστε σίγουροι ότι είναι όντως το αρχαιότερο αυτό και όχι του γεωργού ας πούμε;
Γι αυτό λέω ότι μπαίνει ο καθένας, αμολάει την κοινοτοπία του χωρίς να την σκεφτεί καν. Γιατί έχει μάθει να ζει και να επαναλαμβάνει σλόγκαν. Άλλωστε έτσι τον έχουν μάθει. Να λέει σλόγκαν, σαν διαφημιστικά τρέιλερ, και να την κάνει χωρίς να σκέφτεται. Και μετά του φταίνε οι πολιτικοί –γιατί κι αυτό σλόγκαν είναι αφού το ίδιο άκριτα αναπαράγεται - και ας τους ψηφίζει ή τους υποστηρίζει.
Με όλα αυτά που λέω, δεν εννοώ ότι είναι υποτιμητικό το επάγγελμα της πόρνης, όπως δεν είναι και κανένα άλλο, ούτε ότι έχω τίποτα εναντίον τους. Άλλο όμως αυτό και άλλο να το ονομάζω άκριτα ως απαραίτητο συστατικό μιας κοινωνίας, ως πυλώνα της ψυχικής και κοινωνικής ισορροπίας μιας κοινωνίας ονομάζοντάς το «λειτούργημα»  και άλλα τέτοια.

Αν δεν υπηρχαν ιεροδουλες ...
μαλλον θα ειχαμε πολλαπλασια φαινομενα βιασμων
με πολυ ασχημες καταληξεις (φανταζομαι)
Ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες, εκτρωσεις - και πολλα αλλα ...

Η διαφορα ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ'' θεωρω ΕΓΩ ....
οτι πρεπει να οριζεται απο τον τροπο που ασκει το επαγγελμα - εργασια του ο ''εργαζομενος''

Αυτο αλλωστε φαινεται απο τον τροπο που συμπεριφερεται
και δουλευει ο ''εργαζομενος''

Αν δηλαδη ειναι ...

ψυχρος και βιαστικος η ζεστος και υπομονετικος
αν μιλαει σχετικα με το επαγγελμα του...
δηλαδη αν δινει συμβουλες αλλα οχι δολιες και πονηρες με ΜΟΝΟ σκοπο
το κερδος αλλα με κυριο γνωμωνα την καλυτερη εξυπηρετηση του ''πελατη''
και οχι αρπακολατζιδικα....

Επισης εγω πιστευω οτι το ΚΕΡΔΟΣ ....
Δεν πρεπει να ειναι αυτοσκοπος σε καμια δουλεια
(τωρα μαλλον διαβαζομαι για ρομαντικος και βλακας)

Πιστευω επισης οτι το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ....
Ερχεται οταν δειχνεις ΣΕΒΑΣΜΟ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ''ΠΕΛΑΤΗ'' ..........

Με αυτα τα ολιγα ελπιζω να σε καλυψα εν ολιγης

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, γιατί τουλάχιστον είσαι ο μόνος που προσπάθησε να απαντήσει σε όλες αυτές τις κουβέντες του συρμού που διαβάζω μέχρι τώρα. Δεν συμφωνώ βέβαια με τον ορισμό του λειτουργήματος, γιατί τότε θα έπρεπε να μιλάς για το "λειτούργημα της Ζάνας" και το "επάγγελμα της ΄Νάντιας" ας πούμε, όπως και για το "λειτούργημα" ορισμένων και όχι όλων των σουβλατζήδων, πλασιέ, πορτιέρηδων κλπ. μιας και το κριτήριό σου είναι ο επαγγελματισμός τους. Παρόλα αυτά, προσπάθησες όμως να το σκεφτείς το θέμα. Διότι εδώ βλέπω τον καθένα να μπαίνει και να αμολάει μια α-νοησία του στυλ "το λειτούργημα της ιερόδουλης", "αν δεν υπήρχαν θα σκοτωνόμασταν", "γαμάνε όλοι οι ανάπηροι" κλπ. Και ρωτώ εγώ τον καθένα:
Γιατί είναι "λειτούργημα"; Τι είναι το λειτούργημα, ρε μάγκες, και γιατί δεν διανοηθήκατε πιθανότατα να μιλήσετε για το "λειτούργημα" του σουβλατζή ή του πλασιέ ας πούμε;  Γιατί κάνει λειτούργημα η πόρνη και όχι ο πορτιέρης;
Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι θα αυξάνονταν οι βιασμοί και θα σκοτωνόμασταν αν δεν υπήρχαν πόρνες; Μαντεύετε το μέλλον ή εξάγετε το συμπέρασμα αυτό από χώρες που απαγορεύεται η πορνεία, σαν τη Σαουδική Αραβία, ας πούμε, για την οποία φυσικά και δεν υπάρχουν στοιχεία γι το αν υπάρχουν ή όχι περισσότεροι βιασμοί από την Ελλάδα.
Πώς είστε σίγουροι ότι μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου; Είστε σίγουροι ότι είναι όντως το αρχαιότερο αυτό και όχι του γεωργού ας πούμε;
Γι αυτό λέω ότι μπαίνει ο καθένας, αμολάει την κοινοτοπία του χωρίς να την σκεφτεί καν. Γιατί έχει μάθει να ζει και να επαναλαμβάνει σλόγκαν. Άλλωστε έτσι τον έχουν μάθει. Να λέει σλόγκαν, σαν διαφημιστικά τρέιλερ, και να την κάνει χωρίς να σκέφτεται. Και μετά του φταίνε οι πολιτικοί –γιατί κι αυτό σλόγκαν είναι αφού το ίδιο άκριτα αναπαράγεται - και ας τους ψηφίζει ή τους υποστηρίζει.
Με όλα αυτά που λέω, δεν εννοώ ότι είναι υποτιμητικό το επάγγελμα της πόρνης, όπως δεν είναι και κανένα άλλο, ούτε ότι έχω τίποτα εναντίον τους. Άλλο όμως αυτό και άλλο να το ονομάζω άκριτα ως απαραίτητο συστατικό μιας κοινωνίας, ως πυλώνα της ψυχικής και κοινωνικής ισορροπίας μιας κοινωνίας ονομάζοντάς το «λειτούργημα»  και άλλα τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom