Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι καθολου υποτιμητικο διοτι...
ειναι ειναι μια απολυτα εντιμη συναλαγη καθ΄ ολα.
βλεπεις το "εμπορευμα" ευθειας.
ξερεις τι θα δωσεις και τι θα παρεις.
δεν σε πρηζουν με ερωτησεις.
δεν τις πειραζει αν πας και με αλλες.
αν δεν γουσταρεις δεν παιρνεις.
δεν σε δεσμευουν για τιποτα.
και πολλα αλλα... για να μην πλατιαζουμε..

ΣΥΝΕΠΩΣ ενα τοσο ντομπρο και ξεκαθαρο επαγγελμα.. πως μπορει να ειναι Υποτιμητικο ?

Υποτιμητικο ειναι το επαγγελμα των βατοπαιδιων και οτι
αυτοι πρεσβευουν... και φυσικα διαλεγω Ιεροδουλες Δαγκωτο.

ΤΕΛΟΣ

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Ο προβληματισμός σας, βασίζεται και είναι επηρεασμένος από το σημερινό σύστημα αξιών, που λόγω χριστιανισμού έχει δαιμονοποιήσει το -εξωσυζικό- σεξ.
Σκεφτείτε ότι στην αρχαία Ελλάδα του 12θεου, οι εταίρες απολάμβαναν υψηλού κύρους και η παρέα τους ήταν περιζήτητη.
Όταν λέω εταίρες, εννοώ τις Πάολες, τις Σαμάνθες και τις Ντάριες της εποχής, έτσι;
η διαφορά τών σημερινών ιερόδουλων μέ τίς εταίρες τής αρχαίας ελλάδος είναι ότι η εταίρες ήταν εξαιρετικά μορφωμένες καί είχαν επίπεδο μορφωτικο πολύ υψηλό ..γί αυτό είχαν κύρος..
οί σημερινές ιερόδουλες είναι συνήθως χαμηλού επιπέδου μορφωτικού τό πολύ απόφοιτες λυκείου καί κατά κανόνα από προβληματική οικογένεια ..παιδιά χωρισμένων κλπ..
άν θέλεις θά μπορούσα νά τίς τοποθετήσω στήν κατηγορία σήριαλ τόλμη καί γοητεία (σαπουνόφουσκας) καί εφημερίδας μέ θέμα μέ ποιά τά έχει ο γκλέτσος κλπ...
φυσικά υπάρχουν καί εξαιρέσεις..
γιά τίς κοπέλες πού ανάφερες
1. ντάρια  καί σαμάνθα (παιδί αστέρι καί γλύκα) επίπεδο πού αναφέρω ποιό πάνω
2,πάολα ίσως από τίς μεγαλύτερες εξαιρέσεις,πολύ καλό επίπεδο μορφωτικό,εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας θά μπορούσε άνετα νά δούλευε σέ τμήμα δημοσίων σχέσεων πολυεθνικής ..έχει  καί τό χάρισμα νά γίνετε συμπαθής

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι προσωπικές εμπειρίες είναι σεβαστές και μάλιστα έχουν υπέρμετρη ισχύ στο να καθορίζουν τις προσωπικές απόψεις...

Ένεκα τούτου καλό θα ήταν να διευρύνουμε (πάντα ...αν είναι εφικτό) τις προσωπικές εμπειρίες

...νομίζω

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι καθολου υποτιμητικο διοτι...
ειναι ειναι μια απολυτα εντιμη συναλαγη καθ΄ ολα.
βλεπεις το "εμπορευμα" ευθειας.
ξερεις τι θα δωσεις και τι θα παρεις.
δεν σε πρηζουν με ερωτησεις.
δεν τις πειραζει αν πας και με αλλες.
αν δεν γουσταρεις δεν παιρνεις.
δεν σε δεσμευουν για τιποτα.
και πολλα αλλα... για να μην πλατιαζουμε..

ΣΥΝΕΠΩΣ ενα τοσο ντομπρο και ξεκαθαρο επαγγελμα.. πως μπορει να ειναι Υποτιμητικο ?

Υποτιμητικο ειναι το επαγγελμα των βατοπαιδιων και οτι
αυτοι πρεσβευουν... και φυσικα διαλεγω Ιεροδουλες Δαγκωτο.

ΤΕΛΟΣ
αγοράζεις όμως ανθρώπινο κρέας,στήθος μπούτι,όπως τό θέτεις μέ κάνεις καί αισθάνομε ότι αγοράζω κρέας από χασαπι..τό βλέπεις απευθείας,ξέρεις τί θά δώσεις καί τί θά πάρεις...μήπως όντως αυτό κάνουμε ..μερικές φορές...μόνο πού είναι ανθρώπινο ζωντανό  κρέας..μερικές φορές αυτό σκέφτομε καί στεναχωριέμαι...
κακά τά ψέματα εάν είχαμε τήν δυνατότητα νά βρίσκαμε γυναίκες έξω από τά μουρδέλα δέν θά πηγέναμε...
αλλά δέν τήν έχουμε οί περισσότεροι τουλάχιστον,είτε διότι είμαστε απασχολημένοι,είτε διότι είμαστε παντρεμένοι..είτε δέν βρίσκουμε ωραίες γυναίκες εύκολα 22χρονες διότι είμαστε κάποιας ηλικίας,,όπως εγώ πού είμαι 46...
σέ τελεική ανάλυση δέν είναι καλύτερο νά πηγαινεις μέ μιά γυναικα επειδή είσαι ερωτευμένος καί πού σέ γουστάρει καί τήν γουστάρεις..γιά μένα προσωπικά είναι πολύ καλύτερο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι προσωπικές εμπειρίες είναι σεβαστές και μάλιστα έχουν υπέρμετρη ισχύ στο να καθορίζουν τις προσωπικές απόψεις...

Ένεκα τούτου καλό θα ήταν να διευρύνουμε (πάντα ...αν είναι εφικτό) τις προσωπικές εμπειρίες

...νομίζω

...χωρίς απάντηση,

προφανώς

νομίζω  :cool2:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αγοράζεις όμως ανθρώπινο κρέας,στήθος μπούτι,όπως τό θέτεις μέ κάνεις καί αισθάνομε ότι αγοράζω κρέας από χασαπι..τό βλέπεις απευθείας,ξέρεις τί θά δώσεις καί τί θά πάρεις...μήπως όντως αυτό κάνουμε ..μερικές φορές...μόνο πού είναι ανθρώπινο ζωντανό  κρέας..μερικές φορές αυτό σκέφτομε καί στεναχωριέμαι...
κακά τά ψέματα εάν είχαμε τήν δυνατότητα νά βρίσκαμε γυναίκες έξω από τά μουρδέλα δέν θά πηγέναμε...
αλλά δέν τήν έχουμε οί περισσότεροι τουλάχιστον,είτε διότι είμαστε απασχολημένοι,είτε διότι είμαστε παντρεμένοι..είτε δέν βρίσκουμε ωραίες γυναίκες εύκολα 22χρονες διότι είμαστε κάποιας ηλικίας,,όπως εγώ πού είμαι 46...
σέ τελεική ανάλυση δέν είναι καλύτερο νά πηγαινεις μέ μιά γυναικα επειδή είσαι ερωτευμένος καί πού σέ γουστάρει καί τήν γουστάρεις..γιά μένα προσωπικά είναι πολύ καλύτερο
Αγαπητε μου φιλε koproni65 εξεφρασα την αποψη μου οσον αφορα το επαγγελμα...και μονο.
Ανιλαμβανομενος τις αναστολες - ενοχες - στενοχωριες σου, απανταω ευθεως. (Παντα Φιλικα)
ΝΑΙ ενοικιαζω, αν το θετεις ετσι, ανθρωπινο κρεας για 20-30 λεπτα (αλλα αισθανομαι οτι δεν το προσβαλω) και δεν μου ανηκει. Με την λογικη αυτη ομως δεν πρεπει να ξαναγορασω και κρεας απο τον χασαπη γιατι το ζωο εκτελεστηκε και πουληθηκε για να φαγωθει !!! (Ετσι δεν ειναι) ?
Οσον αφορα τις γυναικες έξω από τά μουρδέλα σου λεω οτι βρισκω, αλλα προτιμω την ιεροδουλη, απο την γειτονισα που
μου την πεφτει διοτι δεν δημιουργω προβλημε στο ζευγαρι και ετσι αισθανομαι καλυτερος ανθρωπος.
(επιλογες υπαρχουν). (Μηπως ειμαι λαθος) ?
Οσον αφορα οτι είναι καλύτερο νά πηγαινεις μέ μιά γυναικα επειδή είσαι ερωτευμένος καί πού σέ γουστάρει...
Σου λεω οτι οταν πηγαινω σε ενα μπουρδελο κανω καθαρη συναλαγη οπως και οταν ημουν ερωτευμενος εκανα καθαρη
συναλαγη, δηλαδη εδινα και επαιρνα.
Μηπως ο ΕΡΩΤΑΣ, ή ο ΓΑΜΟΣ δεν ειναι συναλαγες ?

Θα σου συνιστουσα παντως σεβομενος την ηλικια σου διοτι ειμαι μικροτερος κατα 12 χρονια να μην αντιμετωπιζεις
ετσι τον αγοραιο ερωτα διοτι..
(Η ανθρωπινη λογικη, ειναι κατωτερη απο την λογικη της Φυσης, διοτι ειμαστε προιον αυτης)
Και μην ξεχνας οτι..
Στα πρεζακια πουλανε ναρκωτικα επειδη γνωριζουν οτι ειναι ανθρωποι εξαρτημενοι.
ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν την ιδια οικονομικη ανεση.
Στον καθε πολεμο πεθαινουν άνθρωποι και παιδια (για υλικα συμφεροντα).
Τα βατοπαιδια υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Οι ιεροδουλες μπορει να εξαναγκαζονται μπορει ομως και να αγαπουν την δουλεια τους !!
Ειμαστε ανθρωποι με ημερομνια ληξης.
Ο ηλιος καποτε θα σβησει και η ζωη στην Γη θα ειναι αδυνατη.
Ολοι ειμαστε ανθρωποι ΔΗΛΑΔΗ (ανθρωπινη σαρκα...ζεστή)
....

(Κοντευω να παθω καταθλιψη με ολα αυτα και δεν βλεπω την ωρα να παω να κανω
καμια συναλαγη...) :thumbsup:

Φιλικα.

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
(Το συναλλαγη γραφεται με δυο λαμδα)

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι θεωρω υποτιμητικες τις υπηρεσιες καποιων κοριτσιων -πλην μερικων- απεναντι μας.
και τολμω να πω οτι ζηλευω την cg κατασταση.
και ναι δεν ειμαι "φτιαγμενοσ" για να καταθετω 250-500 ευρω την βραδια.οπως κανουν μερικοι μερικοι. >:(

MOUNARAAA

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
o RAFMAN ειναι και ΜΑΓΓΑΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟΣ  !!!

Η απαντηση του ειναι Καταλυτικη και Καλυπτει ολες τις πτυχες του θεματος ΕΡΜΗΤΙΚΑ !!!

RAFMAN εχεις παρα πολυ καλο σκεπτικο ΕΥΓΕ !!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Αγαπητε μου φιλε koproni65 εξεφρασα την αποψη μου οσον αφορα το επαγγελμα...και μονο.
Ανιλαμβανομενος τις αναστολες - ενοχες - στενοχωριες σου, απανταω ευθεως. (Παντα Φιλικα)
ΝΑΙ ενοικιαζω, αν το θετεις ετσι, ανθρωπινο κρεας για 20-30 λεπτα (αλλα αισθανομαι οτι δεν το προσβαλω) και δεν μου ανηκει. Με την λογικη αυτη ομως δεν πρεπει να ξαναγορασω και κρεας απο τον χασαπη γιατι το ζωο εκτελεστηκε και πουληθηκε για να φαγωθει !!! (Ετσι δεν ειναι) ?
Οσον αφορα τις γυναικες έξω από τά μουρδέλα σου λεω οτι βρισκω, αλλα προτιμω την ιεροδουλη, απο την γειτονισα που
μου την πεφτει διοτι δεν δημιουργω προβλημε στο ζευγαρι και ετσι αισθανομαι καλυτερος ανθρωπος.
(επιλογες υπαρχουν). (Μηπως ειμαι λαθος) ?
Οσον αφορα οτι είναι καλύτερο νά πηγαινεις μέ μιά γυναικα επειδή είσαι ερωτευμένος καί πού σέ γουστάρει...
Σου λεω οτι οταν πηγαινω σε ενα μπουρδελο κανω καθαρη συναλαγη οπως και οταν ημουν ερωτευμενος εκανα καθαρη
συναλαγη, δηλαδη εδινα και επαιρνα.
Μηπως ο ΕΡΩΤΑΣ, ή ο ΓΑΜΟΣ δεν ειναι συναλαγες ?

Θα σου συνιστουσα παντως σεβομενος την ηλικια σου διοτι ειμαι μικροτερος κατα 12 χρονια να μην αντιμετωπιζεις
ετσι τον αγοραιο ερωτα διοτι..
(Η ανθρωπινη λογικη, ειναι κατωτερη απο την λογικη της Φυσης, διοτι ειμαστε προιον αυτης)
Και μην ξεχνας οτι..
Στα πρεζακια πουλανε ναρκωτικα επειδη γνωριζουν οτι ειναι ανθρωποι εξαρτημενοι.
ολοι οι ανθρωποι δεν εχουν την ιδια οικονομικη ανεση.
Στον καθε πολεμο πεθαινουν άνθρωποι και παιδια (για υλικα συμφεροντα).
Τα βατοπαιδια υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Οι ιεροδουλες μπορει να εξαναγκαζονται μπορει ομως και να αγαπουν την δουλεια τους !!
Ειμαστε ανθρωποι με ημερομνια ληξης.
Ο ηλιος καποτε θα σβησει και η ζωη στην Γη θα ειναι αδυνατη.
Ολοι ειμαστε ανθρωποι ΔΗΛΑΔΗ (ανθρωπινη σαρκα...ζεστή)
....

(Κοντευω να παθω καταθλιψη με ολα αυτα και δεν βλεπω την ωρα να παω να κανω
καμια συναλαγη...) :thumbsup:

Φιλικα.
η λογική σου έχει βάσει καί ουσία αλλά αυτή η συναλαγή πέρνεις καί δίνεις..εμένα προσωπικά δέν μού πάει άν καί αναγκάζομε καί τήν κάνω..μερικές φορές..
όλα στή ζωή είναι ένα εμπόριο..ακόμη καί οι ανθρώπινες σχέσεις...τό κριτίριο γιά μιά οποισδήποτε μορφής σχέση είναι τό τί θά μάς δώσει ό άλλος καί τί θά κερδίσουμε..πολλή παρτίστικα λογική..
δέν πάμε επίσης μέ ιερόδουλο γιά νά μήν κάνουμε καμάκι στή γυναίκα τού γείτονα αλλά  είναι καί  οί λόγοι πού αναφέρω...
σωστά νοικιάζουμε κρέας δέν αγοράζουμε ..καί είναι ένας λόγος πού τό επάγγελμα τής ιερόδουλου είναι υποτιμητικό... αλλά  σωστά καί αποδεκτό από τούς λογους πού αναφέροντε από άλλους...
υπάρχουν φυσικά επαγγέλματα χειρότερα όπως τού απατεώνα ,τού ψεύτη ,του τοκογλύφου κλπ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
o RAFMAN ειναι και ΜΑΓΓΑΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟΣ  !!!

Η απαντηση του ειναι Καταλυτικη και Καλυπτει ολες τις πτυχες του θεματος ΕΡΜΗΤΙΚΑ !!!

RAFMAN εχεις παρα πολυ καλο σκεπτικο ΕΥΓΕ !!!
ότα σταματίσεις νά βλέπεις τά πράματα σάν μιά παρτίστικη συναλαγή  καί όταν καταλάβεις τί διαφορά τού πνεύματος καί τής ύλης τά ξαναλέμε...
αλλά μήν λές ότι εσαι ιερόδουλος δέν σέ πιστεύω καί μάλιστα ξένη...μάλλον άνδρας είσαι πού κρύβεσε πίσω από νικαμε γιά χαβαλέ..η καμμιά γυναίκα ελλεηνίδα.. πού δέν έχει τι νά κάνει καί χτενίζει τό μουνί της στό ιντερνετ...

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ρε σεις εχουν ακουστει ολες οι αποψεις και η δική μου.
Άλλοι το θεωρουν υποτιμητικό και άλλοι οχι
Οι περισσότερες γυναίκες που εκδίδονται σε οικους, ξενοδοχεια και αλλού το κρατανε εφτασφράγιστο μυστικό, αρα θεωρουν υποτιμητικο αυτο που κανουν τελεια και παυλα.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Να κανουμε το θεμα "θεωρειτε υποτιμητικο για την κορη σας η την αδελφη σας η τη κοπελα σας να ειναι πορνη?"
Εγω παντως το θεωρω.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ισως οι πιο κατάλληλες να δώσουν απάντηση είναι οι ίδιες οι πουτάνες !
Νομιζω λοιπόν ότι κάποιες θα πουν πως ΝΑΙ είναι υποτιμιτικό και κάποιες άλλες ΟΧΙ .
Ολες όμως αν μπορούσαν είμαι σίγουρος πως θα διάλεγαν κάποιο άλλο επάγγελμα.
Κι εγώ και όλοι μας, αν μπορούσαμε να ήμασταν πρίγκιπες είναι σίγουρο πως αυτό θα διαλέγαμε για επάγγελμα. Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι εμείς, που δεν είμαστε πουτάνες, κάνουμε τιμημένα επαγγέλματα.?!
Και εν πάει περιπτώσει, τιμημένα ή υποτιμητικά απο ποιόν ? Απο τον κοινωνικό, οικογενειακό ή αλλο περίγυρο ?
Τι καλά και τιμημένα που νοιώθουν όλοι οι νέοι επιστήμονες και μή, που αναγκάζονται να εργάζονται ή να υποαπασχολούνται για 500 - 700 ευρά το μήνα ! Αυτό δεν είναι υποτιμητικό ??????
Ετσι δεν είναι ρε παιδιά ? Παλιότερα το να είσαι ηθοποιός (θεατρίνος) ή ποδοσφαιριστής ήταν κατά κάποιο τρόπο  υποτιμητικό, αλλά όχι σήμερα ! Δηλαδή το τί είναι υποτιμητκό ή όχι εξαρτάται και απο τη χρονική στιγμή ! Ε κανένας λογικός άνθρωπος (μεταξύ αυτών και οι πουτάνες), δε θα κάτσει να περιμένει πότε θα θεωρηθεί το επάγγελμα τιμημένο για να το ακολουθήσει! Απλά θα κάτσει μπροστά στο καθρέφτη του και θα πεί στη φάτσα που βλέπει απέναντί του : έχεις τ΄ αρχίδια να εκπορνευτείς και να κονομήσεις ? ή θα κάτσεις να κοιτάς τη ζωή να γλυστράει μέσα απο τα χέρια σου ?!!! Και όποια απόφαση κι αν πάρει θα είναι τιμημένη και άξια γιατί μια τέτοια στιγμή αλλάζει τα δεδομένα!
Καλύτερα λοιπόν, θα σκεφτεί ο καθένας μας, επάγγελμα υποτιμητικό (απο κάποιους) και με πολλά και γρήγορα λεφτά παρά να είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης που περιμένει να αλλάξει η κενωνία για να δεί άσπρη μέρα! Αλλος θα σκεφτεί αλλιώς, και θα πεί όχι εγω δε κανω τέτοια, και με γειά του με χαρά του , αλλά μη κλαίγεται μετά και μη κριτικάρει κρυμμένος πίσω απο δικαιολογίες ηθικοπλαστικές, αυτούς ή αυτές που έκαναν μια άλλη επιλογή διαφορετική απο τη δική τους !
Για μένα όλες οι τάνες που επέλεξαν να είναι τάνες είναι τιμημένες και όσες δεν το επέλεξαν και το κάνουν καταναγκαστικά είναι θύματα αυτών που πραγματικά κάνουν το πιο υποτιμητικό επαγγελμα που υπάρχει !
Μιά και όμως είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, όλες οι τάνες θα συνεχίσουν να είναι τάνες και όλοι οι άντρες θα αναζητούν τη συντροφιά τους!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Ο προβληματισμός σας, βασίζεται και είναι επηρεασμένος από το σημερινό σύστημα αξιών, που λόγω χριστιανισμού έχει δαιμονοποιήσει το -εξωσυζικό- σεξ.
Σκεφτείτε ότι στην αρχαία Ελλάδα του 12θεου, οι εταίρες απολάμβαναν υψηλού κύρους και η παρέα τους ήταν περιζήτητη.
Όταν λέω εταίρες, εννοώ τις Πάολες, τις Σαμάνθες και τις Ντάριες της εποχής, έτσι;

Υποστηρίζεται, ότι η ηθική που επιβάλλεται ή ακολουθείται, είναι διαφορετική από εποχή σε εποχή και καθορίζεται από αιτίες που είναι ανεξάρτητες από τον προσδιορισμό του "σωστού" και του "λάθους" ...

Πιθανόν να είναι χρήσιμη για τον σχολιασμό αυτού του θέματος, ότι η αποτίμηση της οικογένειας ως προς τον οικονομικό ιστό μιας κοινωνίας, αποτελεί μια από τις βασικότερες συνιστώσες του.

Η πολιτεία, ως "διαχειριστής" (...και όχι μόνο) της κοινωνίας, υποστηρίζεται ότι καθορίζει και διαμορφώνει πόσες "οικογένειες" θέλει, πόσες ιερόδουλες θέλει, πόσους "επιτυχημένους", πόσους "αποτυχημένους" κλπ, έστι ώστε να "επιβιώνει" και να συντηρείται...

νομίζω ...

:cool2:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ρε σεις εχουν ακουστει ολες οι αποψεις και η δική μου.
Άλλοι το θεωρουν υποτιμητικό και άλλοι οχι
Οι περισσότερες γυναίκες που εκδίδονται σε οικους, ξενοδοχεια και αλλού το κρατανε εφτασφράγιστο μυστικό, αρα θεωρουν υποτιμητικο αυτο που κανουν τελεια και παυλα.
μπορεί οί ίδιες νά τό θεωρούν υποτιμητικό αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί από μάς έχουν εκτιμήσει μερικές γιά τίς υπηρεσίες τους τουλάχιστον καί γιά τήν συμπεριφοράτους ,εγώ τουλάχιστο μερικές τίς έχω εκτιμσει καί έχω βοηθήσει όσο περνούθσε από τό χέρι μου..όπως νά βγάλουν άδεια παραμονής ..δέν ενοώ χρηματικά γιά νά μήν παρεξηγηθώ..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
καλημερα...... βλεπω το προχωρισαμε το θεμα....... λοιπον να κανουμε καποιο συνεδριο σχετικα με το θεμα.......

Η πλέον κατάλληλη αίθουσα για να πραγματοποιηθεί το συνέδριο, είναι το σαλόνι του οίκου ανοχής που βρίσκεται στην Κολωνού 27Α (Μεταξουργείο)...

...με πρόχειρη εκτίμηση, χωράνε σε αυτό το σαλόνι, πάνω από 200 άτομα !

Ένεκα τούτου (δικαιολογημένα) προτείνω να ονομασθεί το "Συνεδριακό" μπουρδέλο,

όπως αντίστοιχα, ονομάσαμε το Φωκαίας 24 ως "Λαβύρινθο"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Καθολου τα εχουμε ξαναπη αυτα..........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μπουρδέλο για συνέδριο πρωτη φορά τ΄ακούω!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom