amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Μπουρδέλο για συνέδριο πρωτη φορά τ΄ακούω!!!
σιοπι θα ινε ορεο γιτονα...
μην πας χωρις εμενα ομωςφαντάσου και να το δείς !!!
η κοινωνία στην οποία ζούμε το έχει καταντήσει έτσι. Στην Ολλανδία, στο Βέλγιο κτλ είναι έτσι τα πράγματα?οι ιδιες παντως μαλλον το θεωρουν υποτιμητικο .. στη μανα τους το λενε?
Καλημέρα για αρχή...Στη μάνα μας δεν το κρύβουμε γιατί νιώθουμε υποτιμητικά...Αλλά επειδή ο τρόπος που αυτές μεγάλωσαν ίσως είναι τόσο διαφορετικός που δεν θα μπορούσαν αυτές να δεχτούν το τι ακριβώς κάνουμε... εκεί το κάνεις για να προστατέψεις τους γονείς σου από τυχόν στεναχώρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει με μια τέτοια ανακοίνωση...οι ιδιες παντως μαλλον το θεωρουν υποτιμητικο .. στη μανα τους το λενε?
η κοινωνία στην οποία ζούμε το έχει καταντήσει έτσι. Στην Ολλανδία, στο Βέλγιο κτλ είναι έτσι τα πράγματα?
Δίκιο. Μάλλον έχουν "εξελιχτεί". να σου πω όμως πως λίγες είναι οι μάνες που αδιαφορούν πλήρως για τα παιδιά τους, ακόμα και στο εξωτερικό. Είναι πιο σκληρές αλλά δεν αδιαφορούν.εχμ....δεν το εχει καταντησει.....ετσι ητανε.....απλα μαλλον εννοεις οτι στην Ολλανδια η κοινωνια το εχει "εξελιξει" ετσι ωστε να εχουν διαφορετικη αποψη....
μη συγκρινετε ρε παιδια αλλες ευρωπαικες χωρες με την ελλαδα ή τις μεσογειακες.....ολλανδια-βελγια-αγγλιες.....εκει οι ανθρωποι εχουν τελειως διαφορετικες σχεσεις με τις οικογενειες τους.......εκει η μανα μπορει και να αδιαφορει που το παιδι της κανει την οποιαδηποτε δουλεια.....αφου ενηλικιωθηκε.....
εδω ειμαστε μια χωρα οπου δυστυχως το 80% των μαντραχαλων και μαντραχαλισων μενει ακομα με τους γονεις του μετα τα 30!!! τι ολλανδια και red light district συζηταμε εδω περα?
Δίκιο. Μάλλον έχουν "εξελιχτεί". να σου πω όμως πως λίγες είναι οι μάνες που αδιαφορούν πλήρως για τα παιδιά τους, ακόμα και στο εξωτερικό. Είναι πιο σκληρές αλλά δεν αδιαφορούν.
Και καλά κάνουν και είναι σκληρές γιατί έτσι μαθαίνει το παιδί πως να στέκεται στα δικά του πόδια...και όχι όπως σωστά είπε η mounitsa να είναι με την μαμά και τον μπαμπά μέχρι τα 30 τους...Δίκιο. Μάλλον έχουν "εξελιχτεί". να σου πω όμως πως λίγες είναι οι μάνες που αδιαφορούν πλήρως για τα παιδιά τους, ακόμα και στο εξωτερικό. Είναι πιο σκληρές αλλά δεν αδιαφορούν.
απλά είναι δίπλα σου χωρίς να παρεμβαίνουν και να σε παραχαιδεύουν. και αυτό είναι το σωστό.Και καλά κάνουν και είναι σκληρές γιατί έτσι μαθαίνει το παιδί πως να στέκεται στα δικά του πόδια...και όχι όπως σωστά είπε η mounitsa να είναι με την μαμά και τον μπαμπά μέχρι τα 30 τους...
Είναι αλλιώς έξω...εδώ όσο και να θέλουμε να λέμε ότι εκσυγχρονιστήκαμε, δε...απλά είναι δίπλα σου χωρίς να παρεμβαίνουν και να σε παραχαιδεύουν. και αυτό είναι το σωστό.
Και καλά κάνουν και είναι σκληρές γιατί έτσι μαθαίνει το παιδί πως να στέκεται στα δικά του πόδια...και όχι όπως σωστά είπε η mounitsa να είναι με την μαμά και τον μπαμπά μέχρι τα 30 τους...
τι εννοείς ακριβώς??? γιατί θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω.απλα εκει οι κοινωνιες ειναι ετσι δομημενες οπου εαν μια κοπελα αποφασισει να γινει ιεροδουλη πχ δε θα νοιαστει για το χωριο-τη γειτονια....γιατι δεν υπαρχει σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως εδω αυτη η εξαρτηση απο τετοιους δεσμους....εκει οι καθενας κοιταει τη δουλεια του....
τι εννοείς ακριβώς??? γιατί θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω.
Κοίτα κι εγώ πριν μπώ στο χωρό το θεωρούσα "κάπως" το επάγγελμα της ιερόδουλης.. Μπαίνοντας όμως και ζώντας τις καταστάσεις έχω αλλάξει 1000% γνώμη... δεν ξέρω πως θα μου φανεί αν προκύψει κάτι τέτοιο στο μέλλον...αλλά σαν πρώτη αντίδραση δεν έχω κανένα πρόβλημα... πιστεύω στη φάση που το παιδί θα μου έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει αυτό, θα του έλεγα μάλλον το τι έκανα εγώ, το πως ήταν και από εκεί και πέρα ας έπαιρνε μόνη της την σωστή απόφαση για τον εαυτό της...Είναι προς τιμήν της Πάολας που συμμετέχει στο thread, με λίγα λόγια και σταράτα. Χωρίς να χρειάζεται φυσικά να απαντήσεις, γιατί δεν σς αγγίζει άμεσα (μιας και δεν έχεις παιδιά), προφανώς και θα έχει περάσει από το μυαλό σου, αν είχες μια θυγατέρα στα 20, αν θα το έβλεπες θετικά ή όχι, αν σου έλεγε πως βγάζει χρήματα κάνοντας "συντροφιά" σε άνδρες. Το γεγονός όμως πως εσύ υπήρξες ιερόδουλη, πιστεύω πως δεν θα το ανακοίνωνες στο παιδί σου, ή τουλάχιστο θα το έλεγες μόνο αν οι περιστάσεις (πχ ιδιοσυγκρασία και αυαισθησία παιδιου) το επέτρεπαν.