You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 48K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εδω μεσα ειναι Σοδομα και Γομορα ?????
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
ρε παιδια τι καφεδες και κοθραφεξαλα λεμε? μιν περιμενετε κατα την γνωμη μου ..... και εξαλου τι θα βγη στο φιναλε? ενα πηδημα δωρο?φίλε όταν έχουν γκόμενο η μαστρωπό περιμένεις να σου πουν ναι πάμε για καφέ έστω και φιλικά από την στιγμή που σε γνώρισαν σαν πελάτη μόνο?
Ξέρεις καθημερίνα πόσες προτάσεις για καφέ έχουν?
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια τι καφεδες και κοθραφεξαλα λεμε? μιν περιμενετε κατα την γνωμη μου ..... και εξαλου τι θα βγη στο φιναλε? ενα πηδημα δωρο?
Μα δεν το είπα εγώ αυτό.Στον φίλο παραπάνω που λεεί για τον λόγο που δεν βγαίνουν για καφέ με πελάτες τους.
Είναι δυνατόν να βγούνε έτσι απλά;Ειδικά όταν έχουν γκόμενο η νταβατζή
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Συμβαίνει, ενίοτε, ...και το αντίθετο
Δηλαδή να σε γνωρίσουν ως φίλο (άρα να σου προτείνουν αυτές να πάτε για καφέ) και να μην σας θέλουν για πελάτες ...
Προλαβαίνω τις τυχόν απορίες σας, διευκρινίζοντας ότι η φιλική γνωριμία έγινε με γνωστό το δεδομένο ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας ιερόδουλος
είπαμε, ότι αυτά συμβαίνουν ..."ενίοτε"
Δηλαδή να σε γνωρίσουν ως φίλο (άρα να σου προτείνουν αυτές να πάτε για καφέ) και να μην σας θέλουν για πελάτες ...
Προλαβαίνω τις τυχόν απορίες σας, διευκρινίζοντας ότι η φιλική γνωριμία έγινε με γνωστό το δεδομένο ότι η κοπέλα είναι επαγγελματίας ιερόδουλος
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
και εγω να συμπληρωασο κατι που μου ετυχε πριν ακριβωσ 13 χρονια ... μεσα στο δωματιο την ωρα που τελειωσαμε μου λεει " ΕΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΝΗΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ" αντε τωρα βγαλετε συμπερασμα!!!!!!Συμβαίνει, ενίοτε, ...και το αντίθετο
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παλικαρι μου να σε διορθωσω λιγο αν θελεις....... οι νταβατζιδες μασ εχουν αφιση χρονους απο καιρο..... αγαπητικος γκομενος το δεχομε......Μα δεν το είπα εγώ αυτό.Στον φίλο παραπάνω που λεεί για τον λόγο που δεν βγαίνουν για καφέ με πελάτες τους.
Είναι δυνατόν να βγούνε έτσι απλά;Ειδικά όταν έχουν γκόμενο η νταβατζή
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συμβαίνει, ενίοτε, ...και το αντίθετο
Δεν έχει σημασία αν ήταν η όχι ιερόδουλος.Αλλά οι συνθήκες που γνωριστήκατε.
Σαν πελάτης της μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σου προτείνει αύτή μάλιστα για καφέ
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παλικαρι μου να σε διορθωσω λιγο αν θελεις....... οι νταβατζιδες μασ εχουν αφιση χρονους απο καιρο..... αγαπητικος γκομενος το δεχομε......
Αν δεν ξέρεις από τον χώρο μην μιλάς έτσι αβασάνιστα
Πολλές δεν έχουν νταβατζή αλλά μερικές έχουν.Αλλά και ο γκόμενος-αγαπητικός πολλές φορές ασκεί και τον ρόλο του νταβά
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
παλικαρια τα ζοω εχουν ξηπνηση απο καιροΔεν έχει σημασία αν ήταν η όχι ιερόδουλος.Αλλά οι συνθήκες που γνωριστήκατε.
Σαν πελάτης της μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σου προτείνει αύτή μάλιστα για καφέ
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
και εγω να συμπληρωασο κατι που μου ετυχε πριν ακριβωσ 13 χρονια ... μεσα στο δωματιο την ωρα που τελειωσαμε μου λεει " ΕΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΝΗΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ" αντε τωρα βγαλετε συμπερασμα!!!!!!
Την ρώτησες :
"γιατί να μην πηγαίνω σε μπουρδέλα???"
Εσύ, έβγαλες κάποιο συμπέρασμα ??? ...η απλά σου έκανε εντύπωση αυτή η φράση ???
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
δυστυχος θα σε λυπησω δεν προλαβα να την ρωτησω γιατι μου ειπε αυτη την φραση στα αγγλικα! εβγενε απο το δωματιο και να σου τονισο και το εξης περασαμε θαυμασια στο δωματιο κανενα προβλημα..... μιλαμε για το 1996 στο μπουδελο τησ κων/λεωσ 166Την ρώτησες :
"γιατί να μην πηγαίνω σε μπουρδέλα???"
Εσύ, έβγαλες κάποιο συμπέρασμα ??? ...η απλά σου έκανε εντύπωση αυτή η φράση ???
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δυστυχος θα σε λυπησω δεν προλαβα να την ρωτησω γιατι μου ειπε αυτη την φραση στα αγγλικα! εβγενε απο το δωματιο και να σου τονισο και το εξης περασαμε θαυμασια στο δωματιο κανενα προβλημα..... μιλαμε για το 1996 στο μπουδελο τησ κων/λεωσ 166
Μην μας πεις οτι σε καψουρευτηκέ κιόλας
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
οχι φιλε μου δεν με καψουρευτικε, δεν θελω εγω να με καυψουρευοντε ειδικα πληρωμενες πορνες!Μην μας πεις οτι σε καψουρευτηκέ κιόλας
σωστάφίλε όταν έχουν γκόμενο η μαστρωπό περιμένεις να σου πουν ναι πάμε για καφέ έστω και φιλικά από την στιγμή που σε γνώρισαν σαν πελάτη μόνο?
Ξέρεις καθημερίνα πόσες προτάσεις για καφέ έχουν?
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι φιλε μου δεν με καψουρευτικε, δεν θελω εγω να με καυψουρευοντε ειδικα πληρωμενες πορνες!
και μου αρέσει που λέτε μετά οτι δεν θεωρείται υποτιμιτικό το επάγγελμα της πόρνης
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
φιλε θα σου υπενθημησω κατι ¨ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ" εχεις μιαλο να καταλαβης ελπιζω.......και μου αρέσει που λέτε μετά οτι δεν θεωρείται υποτιμιτικό το επάγγελμα της πόρνης
νά σέ διορθώσω λίγο ..σχεδόν όλες έχουν νταβατζή ιμπερισάριο η νταβατζή αγαπητικό ..ελάχιστες οχι...ο νοών νοήτωΑν δεν ξέρεις από τον χώρο μην μιλάς έτσι αβασάνιστα
Πολλές δεν έχουν νταβατζή αλλά μερικές έχουν.Αλλά και ο γκόμενος-αγαπητικός πολλές φορές ασκεί και τον ρόλο του νταβά
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ενδιαφερον θεματακι φιλε...σε αριθμησα για να πω την αποψη μου πανω σε αυτα ακριβως που εθεσες...1)Το να εκδίδεται με οποιοδήποτε τρόπο μια μια γυναίκα για χρήματα το θεωρείτε υποτιμητικό και πόσο ανεκτικοί μπορεί να είμαστε με το επάγγελμα αυτό?
2)Αποδεχόμαστε μια πόρνη αν ανήκει στο κοινωνικό μας περιβάλλον?
1)Σημασια δεν εχει το τι θεωρει ο καθενας για αυτο το επαγγελμα...η ουσια ειναι πως ναι,ειναι υποτιμητικο...απο αυτους αραγε που θα υποστηριξουν το αντιθετο,ποσοι αραγε θα λοξοκοιταξουν μια κοπελια που θα δηλωσει οτι εκδιδεται?
Τωρα για το αλλο που λες για γινε λιγο πιο σαφης...τι εννοεις 'ανεκτικοι' με το επαγγελμα αυτο?Εμεις τις ανεχομαστε τις κοπελες αυτες η εκεινες εμας? Εμεις επιτελουμε βαρυ κοινωνικο εργο με τεραστιο ψυχικο αλλα και σωματικο κοστος η εκεινες?
2)Αποδεχομαι φυσικα μια πορνη αν ανηκει στο κοινωνικο μου περιβαλλον...δεν χρειαζεται να αναλωθω στο να λεω κλισε τυπου 'ειναι κι αυτες ανθρωποι'...ας πω απλα οτι σε καποιους τομεις της ζωης μας 'ειμαστε κι εμεις πορνες'...
psolas1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νά σέ διορθώσω λίγο ..σχεδόν όλες έχουν νταβατζή ιμπερισάριο η νταβατζή αγαπητικό ..ελάχιστες οχι...ο νοών νοήτω
σωστός.Ειδικά οι ξένες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K