Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
...και οι οποιεσδήποτε επιλογές μας συσχετίζονται με την οικονομία ???

...δηλαδή, καθορίζονται οι επιλογές μας (καλές ή κακές) από την οικονομία ???

ναι φίλε φαρκέλι!! Τι φορας, τι τρως και γενικότερα οι επιλογές σου καθορίζονται από αυτην!!
Η γνωστή φράση: όπου φτωχός και η μοίρα του, τι σου λέει;;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ναι φίλε φαρκέλι!! Τι φορας, τι τρως και γενικότερα οι επιλογές σου καθορίζονται από αυτην!!
Η γνωστή φράση: όπου φτωχός και η μοίρα του, τι σου λέει;;

Πολλά "μου λέει" ...

...και έχω δεί "τον άνθρωπο να κλαίει" ...

...για όλα αυτά  :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• gayrepost.gif
    gayrepost.gif
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 14

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το να ειναι καποια πουτανα στην ψυχη θεωρω οτι ειναι πολυ χειροτερο!!!τουλαχιστον συναγωνιστες γνωριζεις απο την αρχη με τι εχεις να κανεις οταν πας σε ενα οικο!!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
το να ειναι καποια πουτανα στην ψυχη θεωρω οτι ειναι πολυ χειροτερο!!!τουλαχιστον συναγωνιστες γνωριζεις απο την αρχη με τι εχεις να κανεις οταν πας σε ενα οικο!!!
οχι βεβαια δεν ειναι υποτιμιτικο να εισαι πουτανα, αλλα να εισαι πουτανος και πουστης  :2funny:

Επισκέπτης
συμφωνω με αυτους που λενε οτι να ειναι καποια πουτανα στη ψυχη ειναι χειροτερο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να θεσω κι εγω την αποψη μου μιας και εχω α'υ'πνιες ....

Πιστευω οτι το λειτουργημα της ιεροδουλης ΕΙΝΑΙ αξιοπρεπες οσο ειναι και η ιδια που το ασκει ....

Δηλαδη εννοω αναλογα με το ξεκαθαρισμα που εχει κανει με τον εαυτο της αναλογικα παντα με την θεση που βρισκεται
(αν εχει να υλοποιησει προσωπικες της αναγκες-στοχους μαγκια της
αν εχει να θρεψει παιδια γιατι ''καποιος'' την παρατησε η ''εφυγε'' προωρα 2 φορες μαγκια της
αν ομως εξυπηρετει νταβατζιλικια ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ τοτε ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ)

ΣΥΜΦΩΝΩ  απολυτα με την αποψη του duracell στα αρχικα ποστ

Και απαντω στο ερωτημα περι γαμου με ιεροδουλη

Αποψη μου ειναι οτι ....

1ον . Εφοσον ξεκαθαρισει την θεση της με τον συντροφο της
(επαγγελμα (αν δεν το γνωριζει) και λογους που ασκησε το επαγγελμα)

2ον . Εφοσον δωσει στον συντροφο σημαδια οτι ''πραγματικα''
τον ΣΕΒΕΤΑΙ και τον ΕΚΤΙΜΑ , τον ΑΓΑΠΑ και τον ΘΕΛΕΙ

3ον . Και τελος αφου εγκαταλειψει το επαγγελμα απο την επισημοποιηση μιας σχεσης (εναρξη της δηλαδη)

Τοτε NAI θα παντρευομουν μια ΠΡΩΗΝ ιεροδουλη.

Δεν πρεπει να απορριπτουμε ΤΙΠΟΤΑ στην ζωη ουτε να γινομαστε ρατσιστες
ετσι κι αλλιως αυτο το επαγγελμα ειναι λειτουργημα και οταν ασκειται οπως ''πρεπει''
ειναι οφελιμο για ΟΛΟΥΣ

Ας αναλογιστουμε ολοι τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν οι ιεροδουλες στον κοσμο ?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Να θεσω κι εγω την αποψη μου μιας και εχω α'υ'πνιες ....

Πιστευω οτι το λειτουργημα της ιεροδουλης ΕΙΝΑΙ αξιοπρεπες οσο ειναι και η ιδια που το ασκει ....

ετσι κι αλλιως αυτο το επαγγελμα ειναι λειτουργημα και οταν ασκειται οπως ''πρεπει''
ειναι οφελιμο για ΟΛΟΥΣ

Ας αναλογιστουμε ολοι τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν οι ιεροδουλες στον κοσμο ?

Επειδή ακολουθώ τη συμβουλή σου και αναλογίζομαι, μήπως θα μπορούσες να μου πεις εσύ τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες στον κόσμο που ασκούν το "λειτούργημά" τους; Επίσης, μήπως θα μπορούσες να μου πεις με ποια κριτήρια ορίζεις εσύ το αν κάποιος κάνει μια δουλειά, ένα επάγγελμα ή ένα λειτούργημα μπας και αρχίσω επιτέλους να ξεχωρίζω τις δουλειές από τα επαγγέλματα ή από την απασχόληση ή από το έργο και την εργασία ή από το λειτούργημα;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επικροτώ την θέση σου φίλτατε Αχαχουχα, με βρίσκεις σύμφωνο σε αρκετά σημεία  :thumbsup:

...αλήθεια πως επέλεξες αυτό το νικ (αν επιτρέπεται) ???

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
οχι βεβαια δεν ειναι υποτιμιτικο να εισαι πουτανα, αλλα να εισαι πουτανος και πουστης  :2funny:

Κάποιες πρόσθετες διευκρινίσεις για να καταλάβουμε αυτόν τον διαχωρισμό ???  :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μήπως εννοεί ότι να είναι κανείς ζιγκολό είναι υποτιμητικό αλλά να  είναι κάποια πουτάνα όχι;;; :think: :think: :think: :think: :think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

...απορίας άξιον εστί

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Όλες οι απόψεις και γνώμες σεβαστές, αρκετές τοποθετήσεις άξιες προβληματισμού. Ο καθένας μας αποτυπώνει τις υποκειμενικές του απόψεις, όλοι όμως σαν "χρήστες των υπηρεσιών" των κοριτσιών, συμφωνούμε πως είναι απαραίτητες.
Αν εξαιρούσαμε αυτό το κριτήριο, αν δηλαδή δεν είχαμε καλέσει ποτέ cg, αν δεν είχαμε επισκεφθεί studio κλπ, αναρωτιέμαι ποιές θα ήταν οι θέσεις μας. Επίσης αναρωτιέμαι πόσοι θα είχαμε παραπλήσιες απόψεις αν τυχαία μαθαίναμε πως η σύντροφός μας δεν κάνει υπερωρίες στη δουλειά της, αλλά αλλού, ή αν τυχαία ερχόταν στο ραντεβού μια ανηψιά μας.
Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την μεγάλη φθορά (ψυχική και σωματική) που υφίστανται τα κορίτσια, το γεγονός πως πρέπει να δείχνουν "ορεξάτες", ανεξάρτητα το πως αισθάνονται ή πόσο τις έχουν ταλαιπωρήσει κάποιοι πελάτες. 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καθολου υτοτιμητικο  ισα ισα  μεγαλο λυτουργιμα

Επισκέπτης
Περί σεβασμού και αναγκαιότητας δεν υπάρχει αμφιβολία πως συμφωνούμε όλοι. Αν δεν κάνω λάθος όμως μόνο ο apostolakiss έγραψε πως δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο για τα συγγενικά του πρόσωπα, με τον οποίο συμφωνώ και εγώ.

Σύντροφοι εδώ νομίζω ότι υπάρχει μια αντίφαση.Πως είναι δυνατόν να σεβόμαστε πραγματικά τις πόρνες και από την άλλη να σοκαριζόμαστε αν μάθουμε ότι η αδελφή μας,η γυναίκα μας ή κάποιο άλλο συγγενικό μας πρόσωπο ασκεί αυτό το επάγγελμα? :think: :think: :think:
Άρα μάλλον δεν το σεβόμαστε στην πραγματικότητα αυτό το επάγγελμα...απλά το θεωρούμε αναγκαίο γιατί μπορούμε και εκτονώνουμε τις ορμές μας!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση την μεγάλη φθορά (ψυχική και σωματική) που υφίστανται τα κορίτσια, το γεγονός πως πρέπει να δείχνουν "ορεξάτες", ανεξάρτητα το πως αισθάνονται ή πόσο τις έχουν ταλαιπωρήσει κάποιοι πελάτες.

Πολύ σημαντική επισήμανση αυτή! Γι'αυτό πρέπει κι εμείς να φερόμαστε με τον δέοντα σεβασμό για το λειτούργημα που επιτελεί κάθε τέτοιο κορίτσι. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα για να έχω την ευχαρίστηση ότι τουλάχιστον βοήθησα το κορίτσι να αποδώσει στη δύσκολη δουλειά που κάνει.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Υποτιμητικά επαγγέλματα εγώ προσωπικά θεωρώ του ιερέα,του αστυνομικού,του στρατιωτικού,του μαστρωπού,του 'προστάτη',του επιχειρηματία,του πολιτικού,του εισαγγελέα,του ρουφιάνου,του δημοσίου υπαλλήλου και των διαφόρων 'διευθυντάδων' και 'προϊσταμένων' σε διάφορες επιχειρήσεις του κρατικού και ιδιωτικού φορέα.
Τις ιερόδουλες της γουστάρω με τα χίλια και δεν θεωρώ ότι κάνουν κάτι 'υποτιμητικό' όπως οι παραπάνω κατηγορίες που ανέφερα.
Εξάλλου οι ιερόδουλες είναι οι μοναδικές γυναίκες που με ένα προσυμφωνημένο ποσό θα πάρουν τον οποιοδήποτε για να τον κάνουν να χύσει ακόμα και αυτούς που η κοινωνία τους έχει αποκλείσει με χλευασμό και ρατσισμό (όπως άσχημους,χοντρούς,μικρόφαλλους,κοντούς,καραφλούς ακόμα και ψυχολογικά ασταθείς).Μην πούμε και για τους παραφιλικούς και τα βίτσια τους (φετιχιστές,ουρόλαγνους, κλπ).Οπότε οι ιερόδουλες προσφέρουν στην κοινωνία και ήταν πάντα εύκολος στόχος ρατσιστικών επιθέσεων απο 'ηθικοθρησκευτικά'  :jerking: στοιχεία.Δεν τις 'αγιοποιώ' σε καμία περίπτωση και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι άτομα τυχοδιωκτικά,φιλάργυρα και πολλές φορές με ψεύτικο εαυτό (όπως και ο κάθε έμπορας που εμπορεύεται κάτι) αλλά πιστεύω ότι η προσφορά τους στην κοινωνία είναι μεγάλη.Και μόνο του ότι είναι 'κοινωνικό περιθώριο' απο ηθικοσυντηρητικούς κύκλους  :jerking: δεν κάνουν τίποτα που να θεωρείται υποτιμητικό κατα την άποψή μου πάντα.  :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Υποτιμητικά επαγγέλματα εγώ προσωπικά θεωρώ του ιερέα,του αστυνομικού,του στρατιωτικού,του μαστρωπού,του 'προστάτη',του επιχειρηματία,του πολιτικού,του εισαγγελέα,του ρουφιάνου,του δημοσίου υπαλλήλου και των διαφόρων 'διευθυντάδων' και 'προϊσταμένων' σε διάφορες επιχειρήσεις του κρατικού και ιδιωτικού φορέα.
Τις ιερόδουλες της γουστάρω με τα χίλια και δεν θεωρώ ότι κάνουν κάτι 'υποτιμητικό' όπως οι παραπάνω κατηγορίες που ανέφερα.
Εξάλλου οι ιερόδουλες είναι οι μοναδικές γυναίκες που με ένα προσυμφωνημένο ποσό θα πάρουν τον οποιοδήποτε για να τον κάνουν να χύσει ακόμα και αυτούς που η κοινωνία τους έχει αποκλείσει με χλευασμό και ρατσισμό (όπως άσχημους,χοντρούς,μικρόφαλλους,κοντούς,καραφλούς ακόμα και ψυχολογικά ασταθείς).Μην πούμε και για τους παραφιλικούς και τα βίτσια τους (φετιχιστές,ουρόλαγνους, κλπ).Οπότε οι ιερόδουλες προσφέρουν στην κοινωνία και ήταν πάντα εύκολος στόχος ρατσιστικών επιθέσεων απο 'ηθικοθρησκευτικά'  :jerking: στοιχεία.Δεν τις 'αγιοποιώ' σε καμία περίπτωση και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι άτομα τυχοδιωκτικά,φιλάργυρα και πολλές φορές με ψεύτικο εαυτό (όπως και ο κάθε έμπορας που εμπορεύεται κάτι) αλλά πιστεύω ότι η προσφορά τους στην κοινωνία είναι μεγάλη.Και μόνο του ότι είναι 'κοινωνικό περιθώριο' απο ηθικοσυντηρητικούς κύκλους  :jerking: δεν κάνουν τίποτα που να θεωρείται υποτιμητικό κατα την άποψή μου πάντα.  :rockon:
Το θρεντ κλειδωσε... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πολύ σοφά τα λόγια του Vrikolaka!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Οι γυναίκες αυτές κατά κάποιο τρόπο προσφέρουν κοινωνικό λειτούργημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom