Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παπαρια μαντολες , μαλακιες ως συνηθως απο στερημενους που δεν εχουν πατησει σε μπουρδελο. Δεν πανε οι ψυχακιδες στα μπουρδελα , αυτοι πηδανε συγγενικα τους προσωπα ειναι απιστοι η παιδεραστες. Και ολες οι πουτανες που πηγαινα τακτικα θα θελανε να τις εσκιζα τρελα και εκτος κοκκινου σπιτιου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.059
Πόντοι
22.785
Σε καμια περιπτωση ειναι δουλεια κ αυτη..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι βεβαια... κατι πουταναρια που κυκλοφορανε εξω εκεινες ειναι να τις υποτιμας... :idiot: :idiot:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ειναι ντροπη και μονο η σκεψη οτι καποιος θεωρει ενα επαγγελμα υποτιμητικο. Δεν γνωριζεις ποιες συνθηκες εκαναν τον αλλον/η να παει να γινει σκουπιδιαρης, ιεροδουλη, βοθρατζης, νεκροθαφτης, κηπουρος, μπατσος, παπας, κτλ.  :headbang:

Εβαλα αρκετα επαγγελματα που εσεις εδω στην Ελλαδα τα θεωρειτε υποτυμιτικα γι'αυτον/η που τα εξασκει.  :headbang:

Για ποιο λογο να θεωρειται λοιπον αυτο το "επαγγελμα", "λειτουργημα", "εργασια", "δουλεια" "ημιαπασχοληση"... (Πλεον δεν ξερω τι το θεωρειτε εσεις)..... υποτιμιτικο.  :-

Αλλη γουσταρει (και μπραβο της) να γαμιεται για τα λεφτα....
Αλλη το εξασκει διοτι την απειλουν για την ζωη της....
Αλλη το κανει γιατι δεν ξερει να κανει τιποτε αλλο απο το το να γαμιεται...
Αλλη το κανει για...
για..
για...

Μην το ψαχνεις πολυ...... Get over it.  :)

...και επιπλέον να θυμίσω ότι είναι το μόνο επάγγελμα που δεν έχει χαθεί απο αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα , ενώ άλλα <αξιοπρεπή> επαγγέλματα έχουν εξαφανιστεί !

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ειναι μια δουλεια της π-----ς!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παιδια γιατι τοσο φιλοσοφια??? εχω μια απορια..... ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΑ?
δεν θα το ασκουσα ποτε,δεν θα παντρευομουν πουτανα αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι κοινονικο λειτουργημα......

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια γιατι τοσο φιλοσοφια??? εχω μια απορια..... ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΑ?

Δεν ειναι ευκολο να παρεις απαντηση σε μια τοσο συνθετη ερωτηση.
Αν ανατρεξεις στο θεμα με τις Ελεινηδες θα δεις (συμφωνα με αυτα που καταλαβαινω εγω) οτι οπως και να το κανεις πουτανα θα παντρευτεις.
Αρα ειτε την παιρνεις και ειναι δηλωμενη και σε γαμαειη εφορια ειτε την παιρνεις και σε γαμανε ολοι οι αλλοι και η εφορια

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δεν θα το ασκουσα ποτε,δεν θα παντρευομουν πουτανα αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι κοινονικο λειτουργημα......
οκ οπωσ το βλεπει κανενας μια περιπτοση που ξερω ειναι ενας παντρεφτικε μια κοπελια, κανανε παιδια ολα καλα, απο καθαρη τυχη σε καπια υπηρεσια που πιγε να αναζητηση καπιο εγγραφο πεφτη πανω σε χαρτι που ελεγε οτι η συζυγος του για 6 χρονια ιταν δηλωμενη πορνη.... να σασ πο το φιναλε? ο κυριος νοσιλευτικε σε ψυχιατρικη κλινικη για 2 χρονια.... αυτα λοιπον....

masterjim1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
0
μια χαρα επαγγελμα ειναι αρκει να το κανουν με τι θελησει τους και ασφαλως να προσεχουν την υγιεινη τους.

Επισκέπτης
δε μπορεις να ξερεις πως σκεφτεται η καθε πουτανα αλλα μαλλον οι περισσοτερες δεν ειναι και περηφανες...τωρα αν ρωτατε αν ειναι υποτιμητικο για μας εξαρταται τι εννοειτε.μπορει καποιον να μη τον νοιαζει,αλλος μπορει να ντρεπεται που παει,αλλος τις παντρευεται,αλλος παει για καφε μαζι τους και παει λεγοντας...αλλα δε νομιζω οτι οι περισσοτεροι το θεωρουν επαγγελμα που το περηφανευεσαι,ασχετως αν μας προσφερει τεραστια διευκολυνση και ικανοποιηση

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
δε μπορεις να ξερεις πως σκεφτεται η καθε πουτανα αλλα μαλλον οι περισσοτερες δεν ειναι και περηφανες...τωρα αν ρωτατε αν ειναι υποτιμητικο για μας εξαρταται τι εννοειτε.μπορει καποιον να μη τον νοιαζει,αλλος μπορει να ντρεπεται που παει,αλλος τις παντρευεται,αλλος παει για καφε μαζι τους και παει λεγοντας...αλλα δε νομιζω οτι οι περισσοτεροι το θεωρουν επαγγελμα που το περηφανευεσαι,ασχετως αν μας προσφερει τεραστια διευκολυνση και ικανοποιηση
συνφωνω!!!!

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Εγώ είμαι εκτός θέματος; Μάλλον εσύ υπεκφεύγεις.
Και τι σε πείραξε που ανέφερα τον Κούγια; Συγγενής του είσαι ή μήπως φοβάσαι ότι θα μου στείλει εξώδικο;
δεν θα σου απαντησω καλυτερα να διαβασης τουσ ορουσ πολιτικης του σιτε... εκει θα κατατοπιστης

Επισκέπτης
οπως και να χει χρειαζεται να σεβομαστε τις σωστες επαγγελματιες και να σακατευουμε τους κομπλεξικους μισογυνηδες που τις πειραζουν

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
οπως και να χει χρειαζεται να σεβομαστε τις σωστες επαγγελματιες και να σακατευουμε τους κομπλεξικους μισογυνηδες που τις πειραζουν
εγω προσοπικα δεν τις καταδικαζο ηταν επιλογι τουσ στην ζωη το επαγγελμα τουσ μα ομος δεν θα εβαζα και στην ζωη μου, στο σπιτι μου μια πορνη οσο και αν περνουσα καλα μαζι τις .... φιλια ναι κοινη ζωη οχι....

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Και στην κορφή κανέλλα, που λέει κι'η γιαγιά μου.
Συμπλήρωσε πρώτα μήνα στο σάιτ και μετά έλα να μου κάνεις μαθήματα.
μην καταντας κουραστικος ....... γινετε αηδια στο τελος.....

Επισκέπτης
εγω προσοπικα δεν τις καταδικαζο ηταν επιλογι τουσ στην ζωη το επαγγελμα τουσ μα ομος δεν θα εβαζα και στην ζωη μου, στο σπιτι μου μια πορνη οσο και αν περνουσα καλα μαζι τις .... φιλια ναι κοινη ζωη οχι....
αααααχ ποσοι την πατανεεεε.......εμενα μ αρεσουν παντως οι πουτανες ,αν σε δουν μαλακα σου ριχνουν τρελο δουλεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom