Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να γινει νομιμη εντελως η πορνεια, να δουλευουν τα κοριτσια σε χωρους καθαρους, να μην κινδυνευουν, να μην τις εκμεταλλευονται δικηγοροι, νταβατζηδες, αστυνομικοι κτλ.
Πρεπει να καθαρισει ο χωρος.

εσύ αρχισες να παραδέχεσαι ότι πας σε πουτάνες ή ακόμα ντρέπεσαι να το πεις δημόσια?

Δεν νομιζω οτι ντρεπεται. Και δεν υπαρχει λογος να ντρεπεται...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

με ένα απ τα νικ του το ειχε πει εδω μεσα "εγω δεν παω σε ιερόδουλες"
αν αμφιβάλλεις ή αν το αρνηθει μπορω να το ψαξω.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι να γινει νομιμη εντελως η πορνεια, να δουλευουν τα κοριτσια σε χωρους καθαρους, να μην κινδυνευουν, να μην τις εκμεταλλευονται δικηγοροι, νταβατζηδες, αστυνομικοι κτλ.
Πρεπει να καθαρισει ο χωρος

εγω μαζι σου, αλλα ξεκολα ακρη δεν θα βγαλεις.......

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Καλα εγω που μπαινω μονο με ενα νικ, το εχω δηλωσει. Εχω παει 20-25 φορες σε ολη μου τη ζωη. Σε περιοδους ανευ γυναικειας συντροφιας. και ειμαι οριακα 30. Αλλα πλεον το εχω κοψει το αθλημα γιατι μαλλον ειμαι μονογαμικος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εγω δεν καταλαβενω γιατη νομιζεται οτι ειναι μαγκια το αυτονοητο...

ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!!
Μαγκια δεν ειναι στις σημερινες εποχες να γαμας χωρις να πληρωνεις....αλλα μαγκια σημερα ειναι να γαμας και να πληρωνεις....το εχεις σκεφτει αυτο???? :idiot: :idiot:....τα τελευταια χρονια, σε καποιες γνωριμιες που κανω στην προσωπικη μου ζωη με καποιες γυναικες..ανεξαρτητου επιπεδου και επαγγελματος...απαιτω να τις πληρωνω (και ας με κανουν κεφι).... για να γαμηθουμε!!!!!.....Υ.Γ....για να μην νομισεις οτι χρειαζομαι ψυχιατρο...αυτο το κανω για να μην εχω υποχρεωση...καθοτι θελω να νοιωθω ελευθερος...δεν πιστευω σε αγαπες και λουλουδια!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Υποτιμητικο ειναι το να εισαι υπανθρωπος, να συμπεριφερεσαι σαν ζωο, να κανεις τα παντα για να γινεις πλουσιος, να πατας επι πτωματων, να εισαι νταβατζης-σωματεμπορας, να εκμεταλλευεσαι ανθρωπους. Διαφωνω καθετα με την αποφαση μιας γυναικας να γινει ιεροδουλος, γιατι εν τελει της κανει κακο στον ψυχικο της κοσμο, αλλα δεν αποφασιζω εγω...

Μερικοι χρειαζονται παλουκωμα και φωτια.

εγώ θα διαφωνήσω. Οσες το κάνουν, σίγουρα απολαμβάνουν υψηλές χρηματικές αποδοχές, αλλα σκέψου τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην ψυχική υγεία τους και στην σωματική τους ακαιρεότητα. Είναι δυσκολο και ψυχοφθόρο επάγγελμα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Ειχα ξεκοψει ενα πολυ μεγαλο διαστημα καθως θεωρουσα και θεωρω ακομη οτι δεν με καλυπτουν ολικα ....

Τωρα παω που και που....
Αυριο θα παω στην εκλεκτη μου ΝΤΕΝΙΖΑ .....

Σπασε τωρα και ασε με στην υσηχια μου....

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ....

ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ........

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εγώ θα διαφωνήσω. Οσες το κάνουν, σίγουρα απολαμβάνουν υψηλές χρηματικές αποδοχές, αλλα σκέψου τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην ψυχική υγεία τους και στην σωματική τους ακαιρεότητα. Είναι δυσκολο και ψυχοφθόρο επάγγελμα.

Το ιδιο λεω...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκια δεν ειναι στις σημερινες εποχες να γαμας χωρις να πληρωνεις....αλλα μαγκια σημερα ειναι να γαμας και να πληρωνεις....το εχεις σκεφτει αυτο???? :idiot: :idiot:....τα τελευταια χρονια, σε καποιες γνωριμιες που κανω στην προσωπικη μου ζωη με καποιες γυναικες..ανεξαρτητου επιπεδου και επαγγελματος...απαιτω να τις πληρωνω (και ας με κανουν κεφι).... για να γαμηθουμε!!!!!.....Υ.Γ....για να μην νομισεις οτι χρειαζομαι ψυχιατρο...αυτο το κανω για να μην εχω υποχρεωση...καθοτι θελω να νοιωθω ελευθερος...δεν πιστευω σε αγαπες και λουλουδια!!!!
μου αρεσει η αποψη σου αλλα γιατη μπλεκεις το γαμησει με της αγαπες και τα λουλουδια???

Το γαμησει για μενα ειναι κατι που γινεται και χωρις συναισθιμα, εγω οταν αγαπαω το λεω ερωτα και οχι γαμησει..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μου αρεσει η αποψη σου αλλα γιατη μπλεκεις το γαμησει με της αγαπες και τα λουλουδια???

Το γαμησει για μενα ειναι κατι που γινεται και χωρις συναισθιμα, εγω οταν αγαπαω το λεω ερωτα και οχι γαμησει..

Παιδια με τις ιεροδουλες λειπει κατι....αυτο που μπορεις να εχεις μονο με μια κοπελα που σε αγαπαει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Ετσι ειναι οπως ακριβως το γραφεις....αλλα και να γαμηθουν δυο ατομα..σε βαθος χρονου, αν δεν ειναι μια ξεπετα..... θα θελησει ενα απο τα δυο ατομα.... να εκμεταλευτει το αλλο....οποτε για να προφυλλασω τον εαυτο μου...απο ολες τις γυναικες...γιατι δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τις σημερινες..ανεξαρτητου εθνικοτητας και επαγγελματος..προτιμω να τις πληρωνω.......το διαστημα αυτο εχασα μια γκομενα στην περιοχη μου, γιατι με κανει κεφι και δεν δεχεται να τις δινω χρηματα....αποκαλωντας με προβληματικο και πουτανιαρη ανδρα!!!!!...τις ειπα να ψαχτει αλλου!!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ετσι ειναι οπως ακριβως το γραφεις....αλλα και να γαμηθουν δυο ατομα..σε βαθος χρονου, αν δεν ειναι μια ξεπετα..... θα θελησει ενα απο τα δυο ατομα.... να εκμεταλευτει το αλλο....οποτε για να προφυλλασω τον εαυτο μου...απο ολες τις γυναικες...γιατι δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τις σημερινες..ανεξαρτητου εθνικοτητας και επαγγελματος..προτιμω να τις πληρωνω.......το διαστημα αυτο εχασα μια γκομενα στην περιοχη μου, γιατι με κανει κεφι και δεν δεχεται να τις δινω χρηματα....αποκαλωντας με προβληματικο και πουτανιαρη ανδρα!!!!!...τις ειπα να ψαχτει αλλου!!!!!

Εισαι βιτζιοζος....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω... αλλα δυσκολο να βρεις σωστη γυναικα που να δεχτει να την πληρωνεις..
Κατα την γνωμη μου παντα..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
thfuckthis-.jpg

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δεν ξερω... αλλα δυσκολο να βρεις σωστη γυναικα που να δεχτει να την πληρωνεις..
Κατα την γνωμη μου παντα..
:think: γιατί ρε μάγκα?τι θα την κάνεις? θα την παντρευτείς? ενώ εχει φάει τόσο πούτσο ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
:think: γιατί ρε μάγκα?τι θα την κάνεις? θα την παντρευτείς? ενώ εχει φάει τόσο πούτσο ?

Οχι καλυτερα να παντρευτει μια ανοργασμικια παρθενα, και μετα απο 5 χρονια να τρεχει στα στουντιο και στα σιτιτουρ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom