Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εισαι βιτζιοζος....
Ισως....αλλα ισως και να εχω μια διαφορετικη ασπιδα προφυλαξης του εαυτου μου....και να μην επιτρεπω, να μου τον ποδοπατουν.. η καθεμια που μπαινει στη ζωη μου....εχεις σκεφτει οτι κατα βαθος εμεις οι ανδρες ειμαστε συναισθηματικοι....και αυτες ειναι ψυχρες και λειτουργουν με την κοινη λογικη και το ατομικο τους συμφερον.... και το βουτυρο στο ψωμι τους, ειναι οταν βρισκουν κανενα μαλακα απο μας, για να του πουλανε το παραμυθι της αγαπης και της αποκλειστικοτητας....τα εχεις σκεφτει :idiot: :idiot: αυτα αγαπητε φιλε!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ισως....αλλα ισως και να εχω μια διαφορετικη ασπιδα προφυλαξης του εαυτου μου....και να μην επιτρεπω, να μου τον ποδοπατουν.. η καθεμια που μπαινει στη ζωη μου....εχεις σκεφτει οτι κατα βαθος εμεις οι ανδρες ειμαστε συναισθηματικοι....και αυτες ειναι ψυχρες και λειτουργουν με την κοινη λογικη και το ατομικο τους συμφερον.... και το βουτυρο στο ψωμι τους, ειναι οταν βρισκουν κανενα μαλακα απο μας, για να του πουλανε το παραμυθι της αγαπης και της αποκλειστικοτητας....τα εχεις σκεφτει :idiot: :idiot: αυτα αγαπητε φιλε!!

Συμφωνω απολυτα. Ετσι εχουν τα πραγματα. Γι'αυτο ειμαι πολυ επιλεκτικος και δεν αφηνω οποια να'ναι να μπαινει στην ζωη μου. Και πλεον κοιταζω μονο σε αλλοδαπες εξ ανατολας...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οχι καλυτερα να παντρευτει μια ανοργασμικια παρθενα, και μετα απο 5 χρονια να τρεχει στα στουντιο και στα σιτιτουρ....
Την παίρνεις την ανοργασμικιά παρθένα και την κάνεις ξεφτέρι, και τη φτιάχνεις όπως θες σα να φτιάχνεις την πόλη σου από την αρχή στο starcraft

joker09

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και βεβαια ειναι ενα επαγγελμα για το οποιο και οι ιδιες το κανουν μενωντας στην σκια. Δεν εχω παει σε καμια δεξιωση και να μου ερθει καποια να μου πει με περισια περηφανεια ονομαζομαι ετσι και εξασκω το επαγγελμα της πουτανας! Σε αντιθεση με αλλους εργασιακους κλαδους που π.χ. ερθει και σου συστηθει με ονοματεπωνυμο και επαγγελμα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και βεβαια ειναι ενα επαγγελμα για το οποιο και οι ιδιες το κανουν μενωντας στην σκια. Δεν εχω παει σε καμια δεξιωση και να μου ερθει καποια να μου πει με περισια περηφανεια ονομαζομαι ετσι και εξασκω το επαγγελμα της πουτανας! Σε αντιθεση με αλλους εργασιακους κλαδους που π.χ. ερθει και σου συστηθει με ονοματεπωνυμο και επαγγελμα.

Αμα σου πει μοντελο, το ιδιο ειναι....

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Οχι καλυτερα να παντρευτει μια ανοργασμικια παρθενα, και μετα απο 5 χρονια να τρεχει στα στουντιο και στα σιτιτουρ....
τότε μιλάμε για χαμηλή εκτίμηση και βιαστική κρίση..Γω, απ' όσα πρόλαβα να διαβάσω βλέπω οτι επι του θέματος είσαι πολύ ανεκτικός, εξού οτι αναγκάστηκαν κάποιοι (μαλάκες ή οχι να σε επαναφέρουν). Η πουτάνα φίλε είναι χρήσιμη και μόνο, οχι επιτακτική, οχι κοινωνική λειτουργος (πλεον). Το μουνί το χει στο φτερό να το πουλήσει πολλαπλώς για να ευκολυνθεί!
Τhats all !

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ξερω... αλλα δυσκολο να βρεις σωστη γυναικα που να δεχτει να την πληρωνεις..
Κατα την γνωμη μου παντα..
Γι αυτο πηγαινω στα στουντιο και τις απολαμβανω ολες...και οχι μια.... αν δοκιμασω διαφορετικα να κανω σχεση!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Γι αυτο πηγαινω στα στουντιο και τις απολαμβανω ολες...και οχι μια.... αν δοκιμασω διαφορετικα να κανω σχεση!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καλα ξυγιεσαι φιλαρακι. αφου εχεις φραγκα θα βρεις οτι γουσταρεις και οποτε το γουσταρεις..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
είσαι και πολύ γαμίκος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artful-s-funny-images-95-1.jpg

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τότε μιλάμε για χαμηλή εκτίμηση και βιαστική κρίση..Γω, απ' όσα πρόλαβα να διαβάσω βλέπω οτι επι του θέματος είσαι πολύ ανεκτικός, εξού οτι αναγκάστηκαν κάποιοι (μαλάκες ή οχι να σε επαναφέρουν). Η πουτάνα φίλε είναι χρήσιμη και μόνο, οχι επιτακτική, οχι κοινωνική λειτουργος (πλεον). Το μουνί το χει στο φτερό να το πουλήσει πολλαπλώς για να ευκολυνθεί!
Τhats all !

Δεν μιλησα για πουτανα, μιλησα για κοπελα εκτος του χωρου.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δεν μιλησα για πουτανα, μιλησα για κοπελα εκτος του χωρου.
Ρε μαλάκα τις "κοπελες" δεν υπερασπιζεσαι τόση ώρα??? οτι δεν είναι υποτιμητικό το επάγγελμα τους? τι σκατουλες? αλλου διαβάζω?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
διαβασε ξανα απο το 1132...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλα ξυγιεσαι φιλαρακι. αφου εχεις φραγκα θα βρεις οτι γουσταρεις και οποτε το γουσταρεις..
Mην το βλεπεις ετσι..τα ιδια χρηματα φευγουν σε καποιον...ειτε στον αγοραιο ερωτα...ειτε να εχει μονιμη σχεση...................εκτος, ελαχιστων περιπτωσεων ανδρων... που ειναι τιποτενιοι και ζουν εις βαρος των γυναικων που εχουν πλαι τους!!!!!!!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Mην το βλεπεις ετσι..τα ιδια χρηματα φευγουν σε καποιον...ειτε στον αγοραιο ερωτα...ειτε να εχει μονιμη σχεση...................εκτος, ελαχιστων περιπτωσεων ανδρων... που ειναι τιποτενιοι και ζουν εις βαρος των γυναικων που εχουν πλαι τους!!!!!!!!!!!!
εμενα το λες.. ειμαι τοσο χαλασμενος που δεν δεχομαι να πληρωσει γυναικα τιποτα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δε διαφωνούμε.
εδώ όμως δεν ομιλούμε για τους αγάμητους κομπλεξικούς.
ομιλούμε για τα μαθήματα κοινωνικής ηθικής που δικαιούται ή δε δικαιούται να κάνει μια πουτάνα.
σαφώς και ούτε αυτό που αναφέρεις είναι σωστό.
από την άλλη δε μπορεί να καταργηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στα πλαίσια μιας χαλαρής κοινωνικής ηθικής μόνο και μόνο για να θεωρούμεθα προοδευτικοί.
Και εν πάση περιπτώσει θεωρώ εαυτόν πολύ πιο προδευτικό από τους μαλακοπίτουρες που το πρωί τα χώνουν στις πουτάνες και το βράδυ ψάχνουν να γαμήσουν στη Φυλής ή το Μεταξουργείο.
Kαι τόση ώρα που χασκογέλαγες με τους άλλους..τι κατόρθωμα τελικά έχεις κάνει εσύ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom