Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια.

Ειναι ηλιθιο. Τα παντα βασιζονται στις ατελεις, παντου στη φυση. Πηξαμε στους ονειροπολους που κλαψομουνιαζουν γιατι δεν κανουν τιποτα για να αλλαξουν αυτα που τους πειραζουν.

Ακους εκει τελεια κοινωνια. Κατσε να κανουμε κοινωνια πρωτα, και μετα συζηταμε για το τελεια. Ακομα ζωα ειμαστε, με την επικαλυψη της ψευδο-λογικης που νομιζουμε οτι εχουμε.

τελεια κοινωνια δεν υπαρχει πουθενα

αν υπηρχε θα ηταν τελειως ΑΧΑΡΗ

απλα προσπαθουμε να ειμαστε λιγο καλυτεροι σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ειναι κακο αυτο ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω θα συμπεριφερομαι ομως νιωθω εγω οτι ειναι σωστο. Δεν θα μου επιβαλλει ο καθε maximus avnanius (ektor lopez και ΣΙΑ) το πως πρεπει να συμπεριφερομαι.

Σιγουρα.

Αλλα καμια συμπεριφορα δεν σε κανει ανωτερο απο καποιον αλλον με μια διαφορετικη συμπεριφορα.

Εσυ το παιζεις ηθικος και οτι γαμας χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις και αλλες μαλακιες.

Λες και μας νοιαζει η λες και κατι τρεχει στα γυφτικα στην τελικη.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τελεια κοινωνια δεν υπαρχει πουθενα

αν υπηρχε θα ηταν τελειως ΑΧΑΡΗ

απλα προσπαθουμε να ειμαστε λιγο καλυτεροι σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ειναι κακο αυτο ?

Συμφωνω, αλλα δε θεωρω προσπαθεια μια συζητηση στο bourdela.tv. Δεν το λεω προσωπικα για σενα προφανως. Γενικα μιλαω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια.

Ειναι ηλιθιο. Τα παντα βασιζονται στις ατελεις, παντου στη φυση. Πηξαμε στους ονειροπολους που κλαψομουνιαζουν γιατι δεν κανουν τιποτα για να αλλαξουν αυτα που τους πειραζουν.

Ακους εκει τελεια κοινωνια. Κατσε να κανουμε κοινωνια πρωτα, και μετα συζηταμε για το τελεια. Ακομα ζωα ειμαστε, με την επικαλυψη της ψευδο-λογικης που νομιζουμε οτι εχουμε.
Δυστυχως...εχεις δικιο σε μεγαλο ποσοστο...για ολους υπαρχει ομως, ενας φεγγιτης ελπιδας.. για καλυτερη κοινωνια και ολοι μπορουμε σιγα-σιγα να το προσπαθουμε... ανεξαρτητα αν το κατορθωσουμε!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εγω θα συμπεριφερομαι ομως νιωθω εγω οτι ειναι σωστο. Δεν θα μου επιβαλλει ο καθε maximus avnanius (ektor lopez και ΣΙΑ) το πως πρεπει να συμπεριφερομαι.

Σωστος μεχρι εκει

ομως οχι προσωπικες επιθεσεις ....

Αν εχεις προσωπικα να την βρεις να τα λυσετε μεταξυ σας

η αν δεν μπορεις να την βρεις μεσω πμ ειναι μια καλη λυση...

οχι φορα παρτιδα αυτα ειναι αδικο και για τους δυο σας

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγω δεν καταλαβενω γιατη νομιζεται οτι ειναι μαγκια το αυτονοητο...

ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σιγουρα.

Αλλα καμια συμπεριφορα δεν σε κανει ανωτερο απο καποιον αλλον με μια διαφορετικη συμπεριφορα.

Εσυ το παιζεις ηθικος και οτι γαμας χωρις να χρειαζεται να πληρωνεις και αλλες μαλακιες.

Λες και μας νοιαζει η λες και κατι τρεχει στα γυφτικα στην τελικη.

Περι πηδηματος ανευ χρηματων ηταν για το σχολιο του maximus avnanius οτι τα ακουμπαω σε αυτον οταν παω στις πουτανες.
Δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα μερικοι εχουν συμπεριφορα ζωων....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δυστυχως...εχεις δικιο σε μεγαλο ποσοστο...για ολους υπαρχει ομως, ενας φεγγιτης ελπιδας.. για καλυτερη κοινωνια και ολοι μπορουμε σιγα-σιγα να το προσπαθουμε... ανεξαρτητα αν το κατορθωσουμε!!!!

Αν πιστευεις αυτα που λες γινε εθελοντης σε κατι που σου αρεσει, βοηθα στις φωτιες το καλοκαιρι, κανε ανακυκλωση, μη ρυπαινεις, υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα. Δεν ειναι καθολου δυσκολο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Συμφωνω, αλλα δε θεωρω προσπαθεια μια συζητηση στο bourdela.tv. Δεν το λεω προσωπικα για σενα προφανως. Γενικα μιλαω.

Ελα βρε δεν παρεξηγω τιποτα ....
(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ)

το ξερω οτι με παιρνει κι εμενα εμμεσα η μπαλα....

τι να κανω ?

ετσι αισθανομαι ετσι πρατω .....

σε οποιον αρεσει ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Περι πηδηματος ανευ χρηματων ηταν για το σχολιο του maximux avnanius οτι τα ακουμπαω σε αυτον οταν παω στις πουτανες.
Δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα μερικοι εχουν συμπεριφορα ζωων....

Ολοι εχουμε συμπεριφορα ζωων, δεν ειναι κατι νεο η κατι κακο αυτο.

Το θεμα ειναι ποια ειναι η δικη μας συμπεριφορα σε αυτους που θεωρουμε περισσοτερο ζωα απο εμας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν πιστευεις αυτα που λες γινε εθελοντης σε κατι που σου αρεσει, βοηθα στις φωτιες το καλοκαιρι, κανε ανακυκλωση, μη ρυπαινεις, υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα. Δεν ειναι καθολου δυσκολο.
Σε ευχαριστω για την υποδειξη σου...κατι κανω στην προσωπικη μου ζωη, για να βαλω το λιθαρακι μου, εκει που  νομιζω οτι θα συνεισφερω!!!!!...Ευχομαι το ιδιο και για σενα....αν το πιστεψεις καποτε...η αν το πιστευεις ηδη!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε ευχαριστω για την υποδειξη σου...κατι κανω στην προσωπικη μου ζωη, για να βαλω το λιθαρακι μου, εκει που  νομιζω οτι θα συνεισφερω!!!!!...Ευχομαι το ιδιο και για σενα....αν το πιστεψεις καποτε...η αν το πιστευεις ηδη!!!!

Σωστος. Και εγω κατι κανω αν και θα μπορουσα περισσοτερα προφανως.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΠΑΙΔΙΑ ΛΗΞΤΕ ΤΟ .....

ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Υποτιμητικο ειναι το να εισαι υπανθρωπος, να συμπεριφερεσαι σαν ζωο, να κανεις τα παντα για να γινεις πλουσιος, να πατας επι πτωματων, να εισαι νταβατζης-σωματεμπορας, να εκμεταλλευεσαι ανθρωπους. Διαφωνω καθετα με την αποφαση μιας γυναικας να γινει ιεροδουλος, γιατι εν τελει της κανει κακο στον ψυχικο της κοσμο, αλλα δεν αποφασιζω εγω...

Ολοι εχουμε συμπεριφορα ζωων, δεν ειναι κατι νεο η κατι κακο αυτο.

Το θεμα ειναι ποια ειναι η δικη μας συμπεριφορα σε αυτους που θεωρουμε περισσοτερο ζωα απο εμας.

Μερικοι χρειαζονται παλουκωμα και φωτια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Ετσι μπραβο .....

ολοι μπορουμε περισσοτερα αλλα να πιανουν και τοπο εκει που αξιζει πραγματικα.... ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υποτιμητικο ειναι το να εισαι υπανθρωπος, να συμπεριφερεσαι σαν ζωο, να κανεις τα παντα για να γινεις πλουσιος, να πατας επι πτωματων, να εισαι νταβατζης-σωματεμπορας, να εκμεταλλευεσαι ανθρωπους. Διαφωνω καθετα με την αποφαση μιας γυναικας να γινει ιεροδουλος, γιατι εν τελει της κανει κακο στον ψυχικο της κοσμο, αλλα δεν αποφασιζω εγω...

Μερικοι χρειαζονται παλουκωμα και φωτια.

Φιλε μου εδω εισαι και παλι λαθος....

Αλλο το να εκμεταλευεσαι ανθρωπους και να πατας επι πτωματων

και αλλο η επιλλογη να εκμεταλευτεις τον εαυτο σου για ενα καλυτερο αυριο.....

η νυχτα με την μερα λεμε ....

για σκεψου το λιγο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαιρομαι που σε πρωτογνωριζω σημερα(δεν ετυχε να παρακολουθησω γραφη σου, εδω μεσα)....το κλεισιμο της απαντησης που μου εδωσες... μου δινει να καταλαβω, οτι εισαι ανωτερος ανθρωπος απο μενα...και ειναι τιμη μου που σε γνωριζω εστω ηλεκτρονικα!!!!!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Χαιρομαι που σε πρωτογνωριζω σημερα(δεν ετυχε να παρακολουθησω γραφη σου, εδω μεσα)....το κλεισιμο της απαντησης που μου εδωσες... μου δινει να καταλαβω, οτι εισαι ανωτερος ανθρωπος απο μενα...και ειναι τιμη μου που σε γνωριζω εστω ηλεκτρονικα!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ .....
000203FB.gif
000203FB.gif
000203FB.gif
000203FB.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom