Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κοιτα τα χαλια σου πατσαβουρα, που ησουν παντρεμενη και γαμιοσουν αριστερα-δεξια. Εσυ δεν εισαι πουτανα νομιζεις? Τετοιες μαναδες κανουν την τσατσα της κορης τους οταν αυτη μεγαλωσει...
Σημερα με απογοητευσες!!!! Ντροπη σου, που μιλας σε μελος.. ανεξαρτητου φυλλου ,ετσι???? Εχεις ψυχικα κενα μεσα σου......ευχομαι να τα καλυψεις στο μελλον και να γινεις καλυτερος ανθρωπος!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μην ανησυχεις, γαμαω και χωρις να πληρωσω... Γιατι δεν ειμαι για τα τσιρκα οπως εσυ, και σιγουρα δεν ειμαι σκατανθρωπος οπως εσυ.

Γαμα και χωρις να πληρωνεις.

Στην πουτσα μας βλαμενε.

Και τι ηρθες να το παιξεις στο bourdela ρε γαμημενε? Συμπαρασταση στις πουτανες για τη δουλεια που επελεξαν ?

Σιγα βρε μαλακα, ρομπεν των πουτανων.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ωχ ωχ σου την είπε και ο παίχτουρας, τα πράματα δεν είναι καθόλου καλά..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σημερα με απογοητευσες!!!! Ντροπη σου, που μιλας σε μελος.. ανεξαρτητου φυλλου ,ετσι???? Εχεις ψυχικα κενα μεσα σου......ευχομαι να τα καλυψεις στο μελλον και να γινεις καλυτερος ανθρωπος!!!!

Δεν γουσταρω σχολια απο ανθρωπους που δεν με γνωριζουν προσωπικα. Να προσεχει τι λεει η λεγαμενη. Εδω μεσα επειδη μερικοι μπερδευουν την ανθρωπια με το αγαπουλικι προς τις ιεροδουλες, νομιζουν πως μπορουν να λενε οτι θελουν. Και εγω δεν καθομαι να γλυφω την καθε μια εδω μεσα μπας και γαμησω οπως κανουν μερικοι και δεν εννοω εσενα προσωπικα. Ουτε νταβατζης ειμαι, ουτε θελω να γινω. Και παλι δεν υποννοω κατι για σενα προσωπικα. Και ναι ειμαι κατα του trafficking, και δεν θα γυρισω το βλεμμα μου αλλου αν δω κατι... γιατι εχω αρχιδια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κοιτα τα χαλια σου πατσαβουρα, που ησουν παντρεμενη και γαμιοσουν αριστερα-δεξια. Εσυ δεν εισαι πουτανα νομιζεις? Τετοιες μαναδες κανουν την τσατσα της κορης τους οταν αυτη μεγαλωσει...

ΩΠ !!!!

Αυτο ειναι φαουλ και χτυπημα κατω απο την μεση....

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.....

ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ απαντηση αυτη .....

εισαι εντελως φαουλ .....

ζητα και μια συγνωμη απλα τωρα και αστο το θεμα

το παρατραβηξες ολιγον και δεν υποστηριζω κανεναν ....

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ΩΠ !!!!

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.....

Ενταξει ειπαμε.

Εχουν πεσει πολλα βρισιδια, αυτο σε πειραξε?

Αν ξενοπηδιοτανε καλα της ειπε.

Εξαλλου εχουμε γεμισει καριολες που την ειδαν ηθικες. Τον πουλο και αυτες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΩΠ !!!!

ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.....

Ας ανακαλεσει τα περι αγαπουληδων και θα αναγνωρισω οτι ημουν υπερβολικος. Και θα ζητησω συγνωμη δημοσια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν γουσταρω σχολια απο ανθρωπους που δεν με γνωριζουν προσωπικα. Να προσεχει τι λεει η λεγαμενη. Εδω μεσα επειδη μερικοι μπερδευουν την ανθρωπια με το αγαπουλικι προς τις ιεροδουλες, νομιζουν πως μπορουν να λενε οτι θελουν. Και εγω δεν καθομαι να γλυφω την καθε μια εδω μεσα μπας και γαμησω οπως κανουν μερικοι και δεν εννοω εσενα προσωπικα.
Συγνωμη, που μπηκα στην μεση...απλα πιστευω οτι χανεις ευκολα τον αυτοελεγχο σου... και καποιοι το εχουν πιασει και σε κουρδιζουν για να σπανε πλακα....το εχεις σκεφτει αυτο :idiot: :idiot:....σε καθε περιπτωση, μην κατηγορεις σε προσωπικο επιπεδο κανενα και καμμια.... εφοσον ειμαστε ολοι αγνωστοι και αγνωστες.....οσοι ξερονται μεταξυ τους...αλλουνου παπα ευαγγελιο(αυτους και αυτες ενας σκεπτομενος τους συλλαμβανει.. απο μετρα μακρια)!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ενταξει ειπαμε.

Εχουν πεσει πολλα βρισιδια, αυτο σε πειραξε?

Αν ξενοπηδιοτανε καλα της ειπε.

Εξαλλου εχουμε γεμισει καριολες που την ειδαν ηθικες. Τον πουλο και αυτες.

χμμμ...
τώρα δέσαμε... βρήκες το μέλος που σε καμία μα καμία περίπτωση δεν λέει την ηθική σοφία του  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ας ανακαλεσει τα περι αγαπουληδων και θα αναγνωρισω οτι ημουν υπερβολικος. Και θα ζητησω συγνωμη δημοσια.
Βρε φιλε κι εμενα αγαπουλη με λενε ....

Πρεπει να δωσω σημασια ?

ΑΠΛΑ εκφρασου οπως αισθανεσαι ....

Το αν ειναι αληθινο η οχι θα το ξερεις μοναχα ΕΣΥ και ο Θεος αν υπαρχει...

Στο κατω κατω της γραφης οπως εχουμε γινει λογικοτατο ειναι να μην υπαρχει εμπιστοσυνη πουθενα

εδω συγγενεις σε πουλανε για ψιχουλα....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συγνωμη, που μπηκα στην μεση...απλα πιστευω οτι χανεις ευκολα τον αυτοελεγχο σου... και καποιοι το εχουν πιασει και σε κουρδιζουν για να σπανε πλακα....το εχεις σκεφτει αυτο :idiot: :idiot:....σε καθε περιπτωση, μην κατηγορεις σε προσωπικο επιπεδο κανενα και καμμια.... εφοσον ειμαστε ολοι αγνωστοι και αγνωστες.....οσοι ξερονται μεταξυ τους...αλλουνου παπα ευαγγελιο(αυτους και αυτες ενας σκεπτομενος τους συλλαμβανει.. απο μετρα μακρια)!!!

Εβρισε μια γκομενα και κατι εγινε.

Τι μαλακες ειστε ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Μιλαμε για σκατοψυχους. Μπορει να ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια, αλλα δεν θα μας απαγορεψουν κιολας να την ονειρευομαστε. Μην αγχωνεσαι, ενω ειμαι στο φορουμ ταυτοχρονα κανω και κατι αλλο και το εχω ριξει στο γελιο. Δεν παιρνω τοσο σοβαρα τετοια ατομα...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ !!!!!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μιλαμε για σκατοψυχους. Μπορει να ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια, αλλα δεν θα μας απαγορεψουν κιολας να την ονειρευομαστε. Μην αγχωνεσαι, ενω ειμαι στο φορουμ ταυτοχρονα κανω και κατι αλλο και το εχω ριξει στο γελιο. Δεν παιρνω τοσο σοβαρα τετοια ατομα...

Δεν ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια.

Ειναι ηλιθιο. Τα παντα βασιζονται στις ατελεις, παντου στη φυση. Πηξαμε στους ονειροπολους που κλαψομουνιαζουν γιατι δεν κανουν τιποτα για να αλλαξουν αυτα που τους πειραζουν.

Ακους εκει τελεια κοινωνια. Κατσε να κανουμε κοινωνια πρωτα, και μετα συζηταμε για το τελεια. Ακομα ζωα ειμαστε, με την επικαλυψη της ψευδο-λογικης που νομιζουμε οτι εχουμε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι ουτοπικο πραγμα μια τελεια κοινωνια.

Ειναι ηλιθιο. Τα παντα βασιζονται στις ατελεις, παντου στη φυση. Πηξαμε στους ονειροπολους που κλαψομουνιαζουν γιατι δεν κανουν τιποτα για να αλλαξουν αυτα που τους πειραζουν.

Ακους εκει τελεια κοινωνια. Κατσε να κανουμε κοινωνια πρωτα, και μετα συζηταμε για το τελεια. Ακομα ζωα ειμαστε, με την επικαλυψη της ψευδο-λογικης που νομιζουμε οτι εχουμε.

Εγω θα συμπεριφερομαι ομως νιωθω εγω οτι ειναι σωστο. Δεν θα μου επιβαλλει ο καθε maximus avnanius (ektor lopez και ΣΙΑ) το πως πρεπει να συμπεριφερομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom