Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Υπαρχουν ανθρωποι που οταν βλεπουν καποιον σε δυσκολη θεση, προσπαθουν να τον βαλουν ακομα πιο βαθια στα σκατα. Και υπαρχουν και αυτοι που θα κανουν το σωστο. Σκεψου σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια σου επειδη εχεις τα μυαλα που εχεις.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειμαι το ειδος ανθρωπου που δεν θελει να βλαψει κανεναν, δεν θελει να εκμεταλλευτει κανεναν, και δεν κρινει τους αλλους για τις επιλογες του. Και ειμαι σιγουρος πως αυτο ειναι το σωστο.

Αγαπουλης θα ημουν αν ημουν τακτικος πελατης...και δεν ειμαι...
Δεν ειμαι κοροιδο να μου τα τρωει η οποιαδηποτε γυναικα.

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ειμαι το ειδος ανθρωπου που δεν θελει να βλαψει κανεναν, δεν θελει να εκμεταλλευτει κανεναν, και δεν κρινει τους αλλους για τις επιλογες του. Και ειμαι σιγουρος πως αυτο ειναι το σωστο.

Αγαπουλης θα ημουν αν ημουν τακτικος πελατης...και δεν ειμαι...
Δεν ειμαι κοροιδο να μου τα τρωει η οποιαδηποτε γυναικα.
δημοσιος υπαλληλος ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω θα εδινα 2 για να απαντησεις εσυ.

θα ταπαιρνα λοιπον θατρωγες και τη φαπα σου και θαφευγα, εσυ με την απορια θα εμενες.

Ειδες λοιπον τυποι σαν εμενα πως βγαζουνε 1 πανω στο 1 μυριακι απο κατι χαβαλα σαν εσενα? πουτανα κενωνια γαμσετα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καποιοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ανθρωπος και για τι προοριζοταν απο οποιον τον δημιουργησε. Αν μπορουσα με εναν μαγικο τροπο να εξαφανισω απο τον πλανητη ανθρωπους σαν και σενα θα το εκανα. Γιατι μετα θα εμενε ενας καλυτερος κοσμος για τα παιδια μας.

Καλο θα ηταν να μην κανεις παιδια, τουλαχιστον να μην μεταδωσεις τα γονιδια σου...

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι......

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
θα ταπαιρνα λοιπον θατρωγες και τη φαπα σου και θαφευγα, εσυ με την απορια θα εμενες.

Ειδες λοιπον τυποι σαν εμενα πως βγαζουνε 1 πανω στο 1 μυριακι απο κατι χαβαλα σαν εσενα? πουτανα κενωνια γαμσετα

Αφου ΟΛΑ σε αυταρχικα προγραμματα θα τα φας στα στουντιο...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η πορνεια ειναι κοινωνικα κατακριτεα. Γνωστο ειναι αυτο. Ομως το τι λεει η πουριτανη κοινωνια μας μου ειναι εντελως αδιαφορο. Ας κοιταξουνε τις κορες τους που ψαχνουνε για τον πλουσιο γαμπρο να του τα φανε. Αυτες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες απο ολες.

Ουτε εγω θα ηθελα η κορη μου να κανει αυτη τη δουλεια. Γιατι προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ολα για πουλημα.
Ρωτηστε καμια ιεροδουλο να σας πει τι παλικαρια πανε εκει που δουλευουν. Ψυχακηδες, βιαιοι, κομπλεξικοι, ξεκωλιαρηδες. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που πανε απλα γιατι θελουν να κανουν σεξ και δεν εχουν γκομενα, αλλα ειναι νορμαλ παλικαρια στα μυαλα. Δεν ειδα ομως κανεναν να κατακρινει τους ψυχακηδες και τους νταβατζηδες. Ασχολειστε ολοι με το τι ειναι οι ιεροδουλες. Με τον πελατη πριν απο εσας που προσπαθησε πχ να τις γαμησει χωρις καποτα και τις χτυπησε δεν σας βλεπω να ασχολειστε.
Πάλι λάθος είσαι.
Η πορνεία δεν είναι κοινωνικά κατακριτέα. Δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή. Έτερον εκάτερον.

Δεν θα ήθελες η κόρη σου να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί πιστεύεις πως δεν είναι όλα για πούλημα. Ωστόσο το πρώτο που θα κοιτούσες εσύ και εγώ για την κόρη σου/μου θα ήταν ο γαμπρός να έχει αποκατασταθεί οικονομικά...

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα, απάντα μου ειλικρινά για πιο λόγο να φωνάξω εγώ για τις συνθήκες εργασίας που επέλεξε κάποιος άλλος για τον εαυτό του???? Ή μήπως δεν ήξερε τί θα αντιμετωπίσει.... :idiot:

Έχω εκφέρει την άποψη μου προ πολλού για τις ιερόδουλες και δεν μεταπείθομαι. Αν η Κατερίνα και η όποια Κατερίνα θέλει να φωνάζει ας το κάνει δικαίωμα της. Αν εσύ θες να υπερασπιστείς τα δικαιώματα της πουτάνας κάντο δικαίωμα σου. Μην ψάχνεις όμως για συμπαραστάτες...
Αυτά και καλό απόγευμα σε όλους και όλες!

Επισκέπτης
θα εδινα εναμιση μονο και μονο για να απαντησει η κορη σου
Γι'αυτό και γω φροντίζω να προικίσω γερά την κόρη μου να μην μπαίνει σε τέτοια διλλήματα.
ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Θα κλάψω απο συγκίνηση με τους αγαπούληδες εδώ μέσα.Α στο καλό σας.. (:jerking:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γι'αυτό και γω φροντίζω να προικίσω γερά την κόρη μου να μην μπαίνει σε τέτοια διλλήματα.

προικισε τη καλα ομως γιατι μπορει να μου πει καποια μερα ποσα θελω να της παρω κωλο. Χρυσαφι ζηταω 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γι'αυτό και γω φροντίζω να προικίσω γερά την κόρη μου να μην μπαίνει σε τέτοια διλλήματα.Θα κλάψω απο συγκίνηση με τους αγαπούληδες εδώ μέσα.Α στο καλό σας.. (:jerking:)
Δωσε λυση στο κοσμο εδω με την πολυτιμη και χρησιμη αποψη σου!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι λάθος είσαι.
Η πορνεία δεν είναι κοινωνικά κατακριτέα. Δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή. Έτερον εκάτερον.

Δεν θα ήθελες η κόρη σου να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί πιστεύεις πως δεν είναι όλα για πούλημα. Ωστόσο το πρώτο που θα κοιτούσες εσύ και εγώ για την κόρη σου/μου θα ήταν ο γαμπρός να έχει αποκατασταθεί οικονομικά...

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα, απάντα μου ειλικρινά για πιο λόγο να φωνάξω εγώ για τις συνθήκες εργασίας που επέλεξε κάποιος άλλος για τον εαυτό του???? Ή μήπως δεν ήξερε τί θα αντιμετωπίσει.... :idiot:

Έχω εκφέρει την άποψη μου προ πολλού για τις ιερόδουλες και δεν μεταπείθομαι. Αν η Κατερίνα και η όποια Κατερίνα θέλει να φωνάζει ας το κάνει δικαίωμα της. Αν εσύ θες να υπερασπιστείς τα δικαιώματα της πουτάνας κάντο δικαίωμα σου. Μην ψάχνεις όμως για συμπαραστάτες...
Αυτά και καλό απόγευμα σε όλους και όλες!

Δεν θα κοιτουσα την τσεπη του γαμπρου μου. Γιατι ξερω τι ειναι σημαντικο για ενα ζευγαρι να ειναι καλα μαζι. Θα κοιτουσα την μορφωση του, το επιπεδο του, τις ικανοτητες του και τι θα μπορουσε να καταφερει στο μελλον μαζι με την κορη μου. Και πανω απο ολα θα κοιταζα αν την αγαπαει πραγματικα ή αν αγαπαει πιο πολυ την περιουσια της.

Δεν ειμαι δικηγορος της Κατερινας, ουτε την ξερω προσωπικα. Λεω την γνωμη μου μονο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Γι'αυτό και γω φροντίζω να προικίσω γερά την κόρη μου να μην μπαίνει σε τέτοια διλλήματα.Θα κλάψω απο συγκίνηση με τους αγαπούληδες εδώ μέσα.Α στο καλό σας.. (:jerking:)

Κοιτα τα χαλια σου πατσαβουρα, που ησουν παντρεμενη και γαμιοσουν αριστερα-δεξια. Εσυ δεν εισαι πουτανα νομιζεις? Τετοιες μαναδες κανουν την τσατσα της κορης τους οταν αυτη μεγαλωσει...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κοιτα τα χαλια σου πατσαβουρα, που ησουν παντρεμενη και γαμιοσουν αριστερα-δεξια. Εσυ δεν εισαι πουτανα νομιζεις? Τετοιες μαναδες κανουν την τσατσα της κορης τους οταν αυτη μεγαλωσει...
ρε πουστάκι, γιατι μιλας επι προσωπικου ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ωωωωωωω φορτωνει ο πετισιον μαν  :o

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
κατσε να κανω κατι που με εμαθε ο περσονας  :dancing:

φτιαξε αλλο ενα πετισιον ρε παιχτουμπα μη και χασεις το ετησιο γαμησι. Στη κορη να λες οτι πας για τσιγαρα ε

Ρε ξεκωλιαρη δεν εφτιαξα εγω το petition online για το θεμα αυτο. Το ειδα στην αρχικη σελιδα του σαιτ και ειπα να ανοιξω ενα θεμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ξεκωλιαρη δεν εφτιαξα εγω το petition online για το θεμα αυτο. Το ειδα στην αρχικη σελιδα του σαιτ και ειπα να ανοιξω ενα θεμα.

ειναι συγγενικο το ζητημα και σε καιει? ελα πε μη ντρεπεσαι, ουτε μεις ντραπηκαμε οπως προετρεψες στο πετισιον

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ειναι συγγενικο το ζητημα και σε καιει? ελα πε μη ντρεπεσαι, ουτε μεις ντραπηκαμε οπως προετρεψες στο πετισιον

Εδω εσυ ντρεπεσαι να μας πεις τι προγραμμα παιρνεις στο στουντιο. Αυταρχικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom