ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πάντα καλά!
πέρασες καλά το Πάσχα?
αρνάκι φάγαμε?
να ειδες τωρα ψαχνεσαι να ανοιξω το κουτακι παλι
πάντα καλά!
πέρασες καλά το Πάσχα?
αρνάκι φάγαμε?
περσονάκο τι έγινε ρε φίλε?
αφήσαμε την αριστερά (τη δική σου ντε) ιδεολογία και αναλάβαμε να μπινελικώσουμε τις ιερόδουλες?
Ωραίος ο παίχτης!σε πάω!
Οπότε να υποθέσω ότι τα εθνίκια και οι ακροδεξιοί είναι υπέρ των κατατρεγμένω,ιερόδουλων,φτωχών ή και ξυπόλητων μεταναστών?
Μέρος της δικής σου αριστερας κι αυτό να υποθέσω ε?
(πρόσεχε μόνο το φίλο σου το ζερο μη σε μπανάρει γιατί προσβάλλεις τη θεματολογία του φόρουμ!λέω εγώ τώρα)!
αχχχχχααχαχααχχαχαχαχααχα
μισό να δημιουργήσω τύψεις στην κυρία Αννα που δεν έγινε πουτάνα και δουλεύει χρόνια καθαρίστρια στο νοσοκομείο για 600 Ευρώ και μεγάλωσε 3 παιδία
περσονα ελα στα πετρελεα
καλοπροέραιτα σε ρωτάω ρε!να ειδες τωρα ψαχνεσαι να ανοιξω το κουτακι παλι
ναι αλλα σου έκανα παράθεση σε συγκεκριμένο σου ποστ!εγώ δεν προσβάλλω κανένα που δεν προβάλλει την αλήθεια...
Ο ΖΙΡΡΟΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
έχεις ένα τεράστιο πρόβλημα. δεν έχεις ακόμα κατανοήσει ότι δεν τα έχω με την ιδεολογία και τις ιερόδουλες αλλά με την υποκρισία και τη βλακεία.
Υποκριτής ήταν και ο πρώην πρόεδρας του Αρείου πάγου υποκρίτρια χρεώνεται για μένα και η κατερίνα μ αυτά που γράφει. Δεν κάνω διακρίσεις. το ξεχείλωμα των αρχών δεν είναι ούτς θέμα επαγγέλματος ούτς μορφωσης ούτε ηλικίας. ειναι απλά θέμα ανθρώπου.
Του αυγουλά ξέχασακαρφώνεσαι ρε, άκου γαλατά
μήπως κι αυτουνού που έφερνε τις κολώνες από πάγο?
Καλύτερος από την ιερόδουλο να είναι που? Στις υπηρεσίες που παρέχει...???
Ή το πρόβλημα μας για να είμαστε καλύτεροι απο μια ιερόδουλο είναι καθαρά θέμα εξωτερικής εμφάνισης????
Κάτι πήγες να πείς αλλα το έκαψες αδερφέ...
Μην το ξεκινάς λοιπόν από τη βάση του ποιος είναι καλύτερος. Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε. Πελάτες και Πουτάνες. Αν κάποιος επιλέγει το δρόμο του περιθωρίου είναι επιλογή του. Σεβαστή από όλους αλλα θα πρέπει και να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του, αλλιώς ψεύδεται στον ίδιο του τον εαυτό. Υποτιμητικό λοιπόν το επάγγελμα δεν είναι. Δεν είναι όμως και κοινωνικά αποδεκτό. Αυτό λέω και ελπίζω να είμαι σαφής και κατανοητός.
Ασχολειστε ολοι με το τι ειναι οι ιεροδουλες. Με τον πελατη πριν απο εσας που προσπαθησε πχ να τις γαμησει χωρις καποτα και τις χτυπησε δεν σας βλεπω να ασχολειστε.
Πιστεύω πως όλοι πάνω κάτω έτσι νιώθουν.
ευτυχως υπαρχουν και αυτοι να λες. αλλιως αντε να κραταγες μετα τη κορη σου τη μανα σου την αδερφη σου κτλ.
ευτυχως υπαρχουν και αυτοι να λες. αλλιως αντε να κραταγες μετα τη κορη σου τη μανα σου την αδερφη σου κτλ.
Σεβαστή από όλους αλλα θα πρέπει και να υποστεί τις συνέπειες των επιλογών του, αλλιώς ψεύδεται στον ίδιο του τον εαυτό. Υποτιμητικό λοιπόν το επάγγελμα δεν είναι. Δεν είναι όμως και κοινωνικά αποδεκτό. Αυτό λέω και ελπίζω να είμαι σαφής και κατανοητός. Αφού επιλέγεις να περιθωριοποιηθείς, οφείλεις να υποστείς και τις συνέπειες των επιλογών σου. Έτσι δεν πάει για όλους? Γιατί η πουτάνα να αποτελέσει εξαίρεση? Όπως λοιπόν η κάθε πουτάνα μπορεί να κάνει μαθήματα ηθικής στους (εν δυνάμει ή μη) πελάτες της άλλο τόσο μπορεί ο κάθε πελάτης (αγάμητος ή μη) να κράζει. Αυτό είναι το νόμισμα με τις δύο όψεις που έχει αξία.
Συμπεραίνω οτι απο την στιγμή που δεν κάνει η κόρη σου αυτή την δουλειά ,το επάγγελμα της πουτάνας σου είναι και σένα αδιάφορο.Χοντρά χοντρά όλοι κάπως έτσι νιώθουν.Οι υπόλοιπες ευαισθησίες που δήθεν προβάλλετε για τις πουτάνες είναι για τον πούτσο.Η πορνεια ειναι κοινωνικα κατακριτεα. Γνωστο ειναι αυτο. Ομως το τι λεει η πουριτανη κοινωνια μας μου ειναι εντελως αδιαφορο. Ας κοιταξουνε τις κορες τους που ψαχνουνε για τον πλουσιο γαμπρο να του τα φανε. Αυτες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες απο ολες.
Ουτε εγω θα ηθελα η κορη μου να κανει αυτη τη δουλεια. Γιατι προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι ολα για πουλημα.
Ρωτηστε καμια ιεροδουλο να σας πει τι παλικαρια πανε εκει που δουλευουν. Ψυχακηδες, βιαιοι, κομπλεξικοι, ξεκωλιαρηδες. Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που πανε απλα γιατι θελουν να κανουν σεξ και δεν εχουν γκομενα, αλλα ειναι νορμαλ παλικαρια στα μυαλα. Δεν ειδα ομως κανεναν να κατακρινει τους ψυχακηδες και τους νταβατζηδες. Ασχολειστε ολοι με το τι ειναι οι ιεροδουλες. Με τον πελατη πριν απο εσας που προσπαθησε πχ να τις γαμησει χωρις καποτα και τις χτυπησε δεν σας βλεπω να ασχολειστε.
Η κοινωνια ειναι μια μηχανη πολυ παλια, την οποια συχνα βαφουμε για να δειχνει καθαρη και καινουρια. Ομως η λαμαρινα κατω απο τις απειρες στρωσεις χρωματος σαπιζει ολο και πιο πολυ. Στο τελος μονο το χρωμα θα μεινει, η λαμαρινα θα εχει εξαφανιστει.
Ας αφησουμε τα τυπικα και ας ασχοληθουμε με την ουσια των πραγματων...
Η κοινωνια ειναι μια μηχανη πολυ παλια, την οποια συχνα βαφουμε για να δειχνει καθαρη και καινουρια. Ομως η λαμαρινα κατω απο τις απειρες στρωσεις χρωματος σαπιζει ολο και πιο πολυ. Στο τελος μονο το χρωμα θα μεινει, η λαμαρινα θα εχει εξαφανιστει.
Ας αφησουμε τα τυπικα και ας ασχοληθουμε με την ουσια των πραγματων...
Εισαι το ειδος ανθρωπου που οδηγησε την κοινωνια εδω που εφτασε.