Νέα

Θεωρείτε υποτιμητικό το επάγγελμα των ιεροδούλων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα badi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Συμπεραίνω οτι απο την στιγμή που δεν κάνει η κόρη σου αυτή την δουλειά ,το επάγγελμα της πουτάνας σου είναι και σένα αδιάφορο.Χοντρά χοντρά όλοι κάπως έτσι νιώθουν.Οι υπόλοιπες ευαισθησίες που δήθεν προβάλλετε για τις πουτάνες είναι για τον πούτσο.

Εγω λεω μονο να τις αντιμετωπιζουμε σαν ανθρωπους. Μουνοπανα εκει εξω κυκλοφορουν πολλα, και κανουν διαφορα επαγγελματα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συμπεραίνω οτι απο την στιγμή που δεν κάνει η κόρη σου αυτή την δουλειά ,το επάγγελμα της πουτάνας σου είναι και σένα αδιάφορο.Χοντρά χοντρά όλοι κάπως έτσι νιώθουν.Οι υπόλοιπες ευαισθησίες που δήθεν προβάλλετε για τις πουτάνες είναι για τον πούτσο.

πουτσος. αυτος ο παραξενος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω λεω μονο να τις αντιμετωπιζουμε σαν ανθρωπους. Μουνοπανα εκει εξω κυκλοφορουν πολλα, και κανουν διαφορα επαγγελματα.

κοίτα αδερφέ από τη στιγμή που αυτές από μόνες τους αποδέχονται τον ορισμό ΚΡΕΑΣ γιατί απαραίτητα περιμένεις απο κάποιον να δείξει την ευαισθησία που ζητάς;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εισαι το ειδος του ανθρωπου που δαγκωνει ολο σαπιες λαμαρινες αγαπουλη

Ειμαι το ειδος ανθρωπου που δεν θελει να βλαψει κανεναν, δεν θελει να εκμεταλλευτει κανεναν, και δεν κρινει τους αλλους για τις επιλογες του. Και ειμαι σιγουρος πως αυτο ειναι το σωστο.

Αγαπουλης θα ημουν αν ημουν τακτικος πελατης...και δεν ειμαι...
Δεν ειμαι κοροιδο να μου τα τρωει η οποιαδηποτε γυναικα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
κοίτα αδερφέ από τη στιγμή που αυτές από μόνες τους αποδέχονται τον ορισμό ΚΡΕΑΣ γιατί απαραίτητα περιμένεις απο κάποιον να δείξει την ευαισθησία που ζητάς;

Εγω δεν μπορω να υποχρεωσω καποιον να συμπεριφερεται οπως εγω. Ομως εχω δικαιωμα να λεω την γνωμη μου για το τι θεωρω σωστο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
περσόνα πες για τα πετρέλαια σε περιμένουνε  :s&m_1:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ευτυχως υπαρχουν και αυτοι να λες. αλλιως αντε να κραταγες μετα τη κορη σου τη μανα σου την αδερφη σου κτλ.

Καποιοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ανθρωπος και για τι προοριζοταν απο οποιον τον δημιουργησε. Αν μπορουσα με εναν μαγικο τροπο να εξαφανισω απο τον πλανητη ανθρωπους σαν και σενα θα το εκανα. Γιατι μετα θα εμενε ενας καλυτερος κοσμος για τα παιδια μας.

Καλο θα ηταν να μην κανεις παιδια, τουλαχιστον να μην μεταδωσεις τα γονιδια σου...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φλώρικος κόσμος θα έμενε  :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είσαι ανάλγητος τραγικός τύπος που δεν αιχύνεσαι διόλου...
ααααααααχαχαχχααχαχαχααααα

εισθε ανεπιθυμητος κυριε  :crazy:

Καποιοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ανθρωπος και για τι προοριζοταν απο οποιον τον δημιουργησε. Αν μπορουσα με εναν μαγικο τροπο να εξαφανισω απο τον πλανητη ανθρωπους σαν και σενα θα το εκανα. Γιατι μετα θα εμενε ενας καλυτερος κοσμος για τα παιδια μας.

Καλο θα ηταν να μην κανεις παιδια, τουλαχιστον να μην μεταδωσεις τα γονιδια σου...

μη ξεχασεις να ξαναεβαφες και τη θαλασσα γαλαζια λαλαλαλολολο  :dancing:

κατσ κατ ρε. θα σε φαω

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨ

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φλώρικος κόσμος θα έμενε  :tickedoff:

Υπαρχουν ανθρωποι που οταν βλεπουν καποιον σε δυσκολη θεση, προσπαθουν να τον βαλουν ακομα πιο βαθια στα σκατα. Και υπαρχουν και αυτοι που θα κανουν το σωστο. Σκεψου σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια σου επειδη εχεις τα μυαλα που εχεις. Δυστυχως το πνευματικο σου επιπεδο σου επιτρεπει μονο προτασεις των 4 λεξεων. Και με απλοικες λεξεις οπως "φλωρικος".

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Υπαρχουν ανθρωποι που οταν βλεπουν καποιον σε δυσκολη θεση, προσπαθουν να τον βαλουν ακομα πιο βαθια στα σκατα. Και υπαρχουν και αυτοι που θα κανουν το σωστο. Σκεψου σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια σου επειδη εχεις τα μυαλα που εχεις. Δυστυχως το πνευματικο σου επιπεδο σου επιτρεπει μονο προτασεις των 4 λεξεων. Και με απλοικες λεξεις οπως "φλωρικος".

μπαρδόν που δε φιλοσοφώ

αλλά αν εσύ δεν έχεις το μυαλό να δεις το χιούμορ και ένα μέρος της πικρής αλήθειας σε μια απλή φράση δε σου φταίει κανείς  :dancing:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
μπαρδόν που δε φιλοσοφώ

αλλά αν εσύ δεν έχεις το μυαλό να δεις το χιούμορ και ένα μέρος της πικρής αλήθειας σε μια απλή φράση δε σου φταίει κανείς  :dancing:

Χιουμορ σε τετοια θεματα δεν κανω ποτε. Την πικρη αληθεια ναι την βλεπω. Και οπως ξανα εγραψα δεν θα ηθελα να κανει τετοια δουλεια η κορη μου. Δεν ειναι ολα για πουλημα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κανενα επαγγελμα δεν ειναι υποτιμητικο.....Οι ανθρωποι κανουν τα επαγγελματα!! :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

απλοϊκα μια και στοχαζεσαι

celebrity-pictures-charleton-heston-hiv-blame.jpg

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εισθε ανεπιθυμητος κυριε  :crazy:

μη ξεχασεις να ξαναεβαφες και τη θαλασσα γαλαζια λαλαλαλολολο  :dancing:

κατσ κατ ρε. θα σε φαω

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨ

Αν σου εδιναν 1 εκατομυριο ευρω θα καθοσουν να σε γαμησουν απο τον κωλο? Η τελος παντων πες μας ποσα θες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν σου εδιναν 1 εκατομυριο ευρω θα καθοσουν να σε γαμησουν απο τον κωλο? Η τελος παντων πες μας ποσα θες.

θα εδινα εναμιση μονο και μονο για να απαντησει η κορη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom