Δε νοιωθω καποια ντροπη και ειμαι υπερηφανος για τον εαυτο μου,τωρα απο κει και περα ειναι καποια μηνυματα απο καποιους που ειναι εντελως Μ@λ@κιες,π.χ πανε σε ψυχιατρο, δεν εισαι normal , μη φυσιολογικο κτλπ υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε στα 18 σου η πρεπει να τηρουμε κατα γραμμα οτι κανουν οι αλλοι? γι αυτο βλεπεις κοριτσακια 15 χρονων να εχουν ολοκληρωσει και το χουνε κανει μοδα σημερα,εμενα δε μ'αρεσει,δε το παιζω ηθικος αλλα πρεπει να εχεις και μια συγκεκριμενη ωριμοτητα-σοβαροτητα για να το κανεις.
Τωρα οσο αναφορα εμενα δεν ειμαι η χειροτερη περιπτωση,ξερω εναν τυπο που ειναι 35 ετων και δεν εχει παει με γυναικα και οσο αναφορα τη παρθενια δεν υπαρχει στον αντρα,στη γυναικα υπαρχει γιατι αλλαζει το αιδιο της αφου κοβεται ο παρθενικος υμενας,οποτε δε θεωρω τον εαυτο μου παρθενο,απλα δεν ειμαι εμπειρος,ετσι θα το διατυπωνα.
Και τελος μη το κανουμε chat room γιατι ειναι κουραστικο και για μενα αλλα και για τους υπολοιπους που θελουν να ακουσουν καποιες αποψεις,ευχαριστω!