Καλημερα,ειμαι 25 ετων δεν εχω παει με γυναικα μεχρι σημερα,σκεφτομουν εντελως διαφορετικα,ισως γιατι ειμαι και λιγο εγωιστης,θεωρουσα απο πολυ μικρος οτι η σωστη κοπελα ειναι αυτη που θα κανει μια σχεση και στο καπακι θα παει για γαμο,προσπαθουσα να πετυχω καποια κοπελα η οποια να μην ειχε σχεσεις,γιατι την ηθελα μονο για μενα,οπως παιρνεις ενα αυτοκινητο καινουργιο με ενα μεταχειρισμενο,καπως ετσι ζουσα λοιπον τοσο καιρο με αυτο το σκεπτικο,κατι το οποιο ειναι πολυ δυσκολο ακομη και σπανιο για να βρεις,βεβαια οταν σπουδαζα υπηρχαν 2-3 προτασεις απο κοπελες συμφοιτητριες μου τις οποιες τις απερριψα ειτε γιατι δε μου αρεσαν ειτε δεν ηταν του γουστου μου και μια ειχε σχεση με αλλον και δε γουσταρα να μπω αναμεσα τους,ενω αυτη με ηθελε με χειλια.
Κοπελες που ηθελα δε με ηθελαν και τρωγα παντα πιτες,εχω ξενερωσει να τρωω πιτες παρ'ολο που δεν ειμαι ασχημος,μια χαρα εμφανιση εχω.
Επισης φιλοι μου στην παρεα μου προτειναν να παω σε μπουρδελο γιατι ειχανε παει αυτοι πανε και εσυ μου λενε,ενας μαλιστα μου κερνουσε και πηδημα σε οικο ανοχης το οποιο δε το κανα δεκτο,πιστευα οτι σε αυτα τα σπιτακια με το ροζ φωτακι κρυβονται πολλα απο πισω και πηγαινει η σαρα και η μαρα,τα σιχαινομουνα, ελεγα π.χ αυτες που δουλευουν εκει πανε με 50 αντρες την ημερα θα παω και γω? ηταν και οι αρρωστιες τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα,δισταζα να παω να κανω κατι τετοιο,ασε που στο μυαλο μου σκεφτομουνα μια γυναικα παρθενα που θα την πηδηξω εγω μονον εγω.
Ξαφνικα συνειδητοποιω στον εαυτο μου οτι οσο το καθυστερω τοσο επιβαρυνω τον εαυτο μου,γιατι τωρα τελευταια το σκεφτομαι συνεχεια και αγχονομαι,λεω απο μεσα μου πως δε το κανα τοσα χρονια,εφοσον δεν εχω καποια κοπελα λεω να παω σε οικο ανοχης στη θεσσαλονικη,το θεμα ειναι ρε παιδια τι θα αντιμετωπισω εκει περα και πως θα το παρει η ιεροδουλη,υπαρχει περιπτωση να με ειρωνευτει η να γελασει μαζι μου?
Απο τη συμπεριφορα σου μπορει να καταλαβει εαν δεν εχεις παει με γυναικα? π.χ με το που θα σε δει?
(θα παρακαλεσω να μην υπαρξουν αστεια σχολια γιατι ειναι κατι σοβαρο για μενα το συγκεκριμενο θεμα)