Νέα

Θέλω τη γνώμη σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JVC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οτι δε δοκιμασες ποτε ειναι στατιστικα αδυνατο να σου λειπει...

Πιθανον.........αλλα εδω δεν μιλαμε για Ταυλανδεζικο φαι .......δεν το δοκιμασα ουτε το θελω!!!!!
Μιλαμε για κατι που  το θελουν ολοι.......και που υπαρχει εν αφθονια εξω και που τεσπα δεν μπορει παρα να σ επηρεασει και το περιβαλλον σου καπωs..........

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Λαιφακο,αν υποθεσουμε οτι το παλικαρι ειναι οντως 25αρης και οντως δεν εχει ακομα σεξουαλικη επαφη,πιστευω οτι θα του ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να φτασει (σε βαθος χρονου) σε ενα σημειο που να ξεμπλοκαρει το κεφαλι του στο θεμα της ερωτικης συνευρεσης γενικα....

Συμφωνεις..?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λαιφακο,αν υποθεσουμε οτι το παλικαρι ειναι οντως 25αρης και οντως δεν εχει ακομα σεξουαλικη επαφη,πιστευω οτι θα του ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να φτασει (σε βαθος χρονου..) να φτασει σε ενα σημειο που να ξεμπλοκαρει το κεφαλι του στο θεμα της ερωτικης συνευρεσης γενικα....

Συμφωνεις..?

Καπωs ετσι το βλεπω κι εγω φιλε μου δυστυχωs.........Μια δειλια μια ατολμια στην ερωτικη ανευρεση......Ενα τρακ πιθανον στην ωρα του φλερτ.......Το βλεπω κι εγω λιγακι  δυσκολο......Και μετα με μια γυναικα να το παει μεχρι το τερμα.......
25 χρονων!!!!!!!!  Πολυ φοβαμαι οτι θα πεσει σε καμμια εξυπνουλα....Θα τον κανει οτι θελει.......κι απο σεξ ισωs μονο τα κλασσικα εικονογραφημενα....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε κοριτσια το το αμπελοφιλοσοφειτε,αναλαβετε τον νεο με το αγνο παρθενο μαλι,και εξηγιστε του το παραμυθι.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καπωs ετσι το βλεπω κι εγω φιλε μου δυστυχωs.........Μια δειλια μια ατολμια στην ερωτικη ανευρεση......Ενα τρακ πιθανον στην ωρα του φλερτ.......Το βλεπω κι εγω λιγακι  δυσκολο......Και μετα με μια γυναικα να το παει μεχρι το τερμα.......
25 χρονων!!!!!!!!  Πολυ φοβαμαι οτι θα πεσει σε καμμια εξυπνουλα....Θα τον κανει οτι θελει.......κι απο σεξ ισωs μονο τα κλασσικα εικονογραφημενα....

Και ξερεις πιο ειναι το παραξενο ολων.......??
Οτι στα 25....του ρθε (στην τρελα που λεει και ο γνωστος... :grin:) να παει να γαμησει επι πληρωμη..

Δηλαδη τοοοοοσο καιρο απο την στιγμη που ενηλικιωθηκε δεν καταφερε να παει με γυναικα.....και τωρα του ρθε αναλαμπη μεσω του φορουμ....... :think: :think:????

Υστερα φταινε οι γυναικες που λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Νεαρέ μου,

Αρχικά, όταν έχεις προτάσεις από κυρίες να τις γαμήσεις, να το κάνεις. Το αντίθετο, είναι αμαρτία. Το έιπε και ο Καζατζάκης (Ζορμπάς).

κατά δεύτερο λόγο, θεωρώ ΄τι το μουρδέλο δεν ειναι λύση για να αρχίσει κανείς. κάνε λίγο σκόντο, συναισθηματικό και ψυχολογικό, και πήδα καμία από τις δυνφοιτήτριές σου που are willing to do so. Τα υπόλοιπα, είναι παπαριές. ¨οταν λοιπόν είσαι σε θέση να ξέρεις πλέον τι να κάνεις με τις τρύπες των θηλικών (γιατί για τα μυαλά τους δεν θα μάθεις και εσύ ποτέ) και σου φυγει και το άγχος, [size=12pt]θα βρεις και την κα΄ταληλη κυρία για κάτι το σοβαρώτερο.[/size]

Κράτα όσα είπε, και να αγνοήσεις το υπογραμμισμένο :rockon:

Γαμο μοναχα μη ζητησειs...............

Εσύ νέε μου, θα πας μπροστά :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Υστερα φταινε οι γυναικες που λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Τουναντίον αγαπητέ... Δεν υπάρχουν πραγματικές γυναίκες πλέον να μας ξεπαρθενέψουν... Να μας κάνουν να νιώσουμε άντρες... Να μας δείξουν τι εστί βερύκοκο βρε αδερφέ... :coffee:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και ξερεις πιο ειναι το παραξενο ολων.......??
Οτι στα 25....του ρθε (στην τρελα που λεει και ο γνωστος... :grin:) να παει να γαμησει επι πληρωμη..

Δηλαδη τοοοοοσο καιρο απο την στιγμη που ενηλικιωθηκε δεν καταφερε να παει με γυναικα.....και τωρα του ρθε αναλαμπη μεσω του φορουμ....... :think: :think:????

.......Καλα ,  αυτεs φταινε ετσι κι αλλοιωs........χαχαχαχαχαχαχα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories