Φίλε θα σου γράψω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη που ήμουν παρθένος μέχρι τα 22 και πήγα σε πουτάνα.Ό,τι γράφω λοιπόν είναι βιωματικό και όχι λόγια του άερα.Αν και τίποτα δεν είναι απόλυτο και ουδείς αλάθητος.Λοιπόν , οι μοναδικές γυναίκες που σίγουρα δεν τις πειράζει να είσαι παρθένος είναι οι ιερόδουλες.Κάποιες μάλιστα γουστάρουν γιατί σπάει τη μονοτονία της δουλειάς.Θα είναι πολύ λυτρωτικό να πας με μία που παράγματι δε νοιάζεται καθόλου για το αν έχεις εμπειρίες ή όχι.Το αν θα σε καταλάβει , κι αυτό παίζει.Αυτές που καταλαβαίνουν είναι συνήθως αυτές που είναι gfe , που δίνουν φιλιά , αγκαλιάζουν κλπ.Αλλά είναι μύθος ότι η πουτάνα σίγουρα θα καταλάβει.Κι αυτό γιατί κάποιες (πολλές δηλ) προσφέρουν τόσο τυποποιημένες υπηρεσίες που δεν υπάρχει διαφορά είτε είσαι έμπειρος είτε όχι , ούτε μπορείς να εκφράσεις ερωτικά κάτι από τον εαυτό σου.Για αυτό το καλύτερο είναι να μιλήσεις και να το πεις.Στην ίδια την πουτάνα και όχι στην τσατσά γιατί αυτή μπορεί να είναι στ’αρχίδια της.Όπως και να ‘χει οι πουτάνες δε νοιάζονται καθόλου αν είσαι παρθένος ή όχι.
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει να σου αρέσει πολύ και η ίδια η ιερόδουλη , δηλ δεν έχει νόημα να σου πεις κάποιος «στην τάδε να πας!» και να πας οπωσδήποτε γιατί μπορεί εσένα προσωπικά να μη σε τραβάει.Το καλύτερο είναι ο συνδυασμός , να ψάξεις εσύ και να αναζητήσεις και πληροφορίες στο σάιτ για το αν είναι καλή.Προτάσεις μπορούν να γίνουν αλλά να εμπιστευτείς και το ένστικτο σου και τα γούστα σου.
Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες δεν πιστεύω ότι είναι όλες τόσο καριόλες ώστε να σε κράξουν επειδή είσαι παρθένος.Αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο το μπουρδέλο για να είσαι πιο εξασφαλισμένος.Γενικά όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να ξεκινάς με βάση το τι θα νομίσουν οι γυναίκες για σένα.Ο πούτσος σου είναι πρώτα για δική σου ευχαρίστηση , δεν είσαι ο σκλάβος που είναι υποχρεωμένος να ικανοποιεί τις γυναίκες.Ένα κάρο σεξουαλικά προβλήματα στον άντρα ξεκινούν από άγχος επίδοσης και λοιπές μουνοδουλικές ανασφάλειες.Βρες πρώτα μια σωστή σύντροφο και καλή κοπέλα και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους όσον αφορά αυτή τη σχέση.Το να αγχώνεσαι υποθετικά για το τι θα σκεφτεί για σένα το όποιο τυχαίο τσουλάκι , μόνο κακό σου κάνει.Επίσης δε σημαίνει ότι οι ξεβγαλμένες θέλουν τον άντρα έμπειρο.Εγώ πιστεύω το αντίθετο , ότι οι μικρές και χωρίς πολλές εμπειρίες είναι αυτές που αναζητούν την εμπειρία στον άντρα.Αλλά πάνω από όλα είναι στο άτομο