dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με καυλωσες πρωι πρωι
Δεν μου φαίνεσαι όμως
αβγαλτούλης εσύ.
Με καυλωσες πρωι πρωι
γιατι εχω την εντυπωση οτι ο τυπος δεν ειναι 25.....αυτες οι ιστοριες μου θυμιζουν πιτσιρικαρια!!!
δεν ξερω 2 περιπτωσεις βλεπω εγω......ή ειναι πιτσιρικας και μαζευει αποψεις και πληροφοριες
ή οντως ειναι 25 και τον εχουν χτυπησει οι ορμονες στο κεφαλι.........
Είχες αυπνίες γίγαντα? Μας έστειλες μιλάμε..
Πάντως μάγκες όποιος φτιάχνει κλώνους με τέτοια θέματα κάθε φορά για να γίνεται τζέρτζελο, τι να πω...
Άμα πάει για πρώτη φορά με πουτάνα σε αυτη την ηλικία, ειδικά σε μπουρδέλο, το πιο πιθανό είναι να μην πιάσει ποτέ γκόμενα και να βολευτεί με αυτά.Εγω θα προτεινα καλητερα cg αλλα και σε μπουρδελο μια χαρα ειναι ..και σε περιπτωση που πεσεις σε καμια καριολα και δεν καταφερεις να τελειωσεις μην αγχωνεσαι περα απο τα λεφτα δεν εχεις να χασεις τιποτα ουτε θα παρεξηγηθει η πουτανα αμα δεν την γαμησεις καλα.
ναι καλα τα λες αλλα αφου γαμησει πρωτα μια φορα να δει πως ειναι!!Άμα πάει για πρώτη φορά με πουτάνα σε αυτη την ηλικία, ειδικά σε μπουρδέλο, το πιο πιθανό είναι να μην πιάσει ποτέ γκόμενα και να βολευτεί με αυτά.
Γνώμη μου είναι να επικεντρωθεί στο να βρει γκόμενα.
Αυτο ειναι αληθεια..ετσι και αρχισει σε μερικους μηνες θα εχει χασει το μετρημα αμα εχει την οικονομικη ανεση...αλλα καλητερο απο το να μην κανει τιποταΜετά την πρώτη φορά θα ακολουθήσει και δεύτερη...και τρίτη...
Το ότι δεν είναι πιτσιρίκι ειναι λόγος επιπλέον για να κολλήσει...
καλα τα λετε αλλα εγω θα ρωτησω κατι ασχετο,ποια ειναι αυτη που εχεις στο αβαταρ σου?Αυτο ειναι αληθεια..ετσι και αρχισει σε μερικους μηνες θα εχει χασει το μετρημα αμα εχει την οικονομικη ανεση...αλλα καλητερο απο το μα μην κανει τιποτα
ενατξει οκ δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι και απαραιτητο!! και αλλοι γαμησαν και μια και δυο και δεν κολησαν!Μετά την πρώτη φορά θα ακολουθήσει και δεύτερη...και τρίτη...
Το ότι δεν είναι πιτσιρίκι ειναι λόγος επιπλέον για να κολλήσει...
Μια ξαδερφη μουκαλα τα λετε αλλα εγω θα ρωτησω κατι ασχετο,ποια ειναι αυτη που εχεις στο αβαταρ σου?
ναι πεσμου τι δεν καταλαβες!Για το "και αλλοι γαμησαν και μια και δυο και δεν κολησαν!
ολλα ειναι θεμα χαρακτηρα και εμπειριων!!"
,δίνεις μόνος σου την απάντηση,μιλάμε για παρθένο.
Για τα άλλα δε κατάλαβα που θες να καταλήξεις,αλλα δεν πειράζει,καλά να 'μαστε!
μπααααααααααα.....και οι μικρες εχουνε απαιτησεις πλεον!Α,μάλιστα.
Έχεις δίκιο,το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να βρει μια μικρή κοπελίτσα που είναι πιο πιθανό να έχει λίγες εμπειρίες.
οχι αλλα ουτε και εντελως ασχετος!!!!!Ε δε χρειάζεται να είσαι κι ο Peter Νοrth για να ικανοποιήσεις μια 17αρα!
ποια θα κατσει στα 25 μ εναν παρθενο που δεν ξερει.....?