Νέα

θελω να κανουμε ανταλλαγη ζευγαριων αλλα δεν θελει η γυναικα μου.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
τυπε μισο,

λες στη γυναικα σου για τριο και λεει οχι

και η φιλη της γυναικας σου που ειναι και δικια σου φιλη σε βοηθαει η προσπαθει να σε βοηθησει στο εργο σου? καταλαβα σωστα?

Η φίλη του δίνει κώλο και η γυναίκα του όχι  :S

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
μόνο τον κώλο τους σκέφτονται μερικές  :S

kmen100

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
13
Πόντοι
0
καλησπερα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω με την γυναικα μου ανταλλαγη ζευγαριων ...
με τρελενη αυτη η ιδεα αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουροσ να δω την γυναικα μου με αλλον....το εχουμε συζητηση αλλα δεν θελει....τι να κανω ακουω της γνωμες σας..παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις ...

Φίλε μου να ξέρεις ότι θα γίνει αυτό που θέλει η γυναίκα σου.  Σε κάθε άλλη περίπτωση να ξέρεις ότι θα το κουβαλάς μέχρι να τελειώσει η σχέση σας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.935
Πόντοι
19.795
Και εγω θελω να ανταλλαξω την γυναικα μου με ενα καινουργιο κινητο. Ας ειναι και μεταχειρισμενο, δεν με πειραζει. :grin:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
δεν είναι συζυγος, η τωρινη μου σύντροφος είναι γκομενα που την εχω 5 χρονια, μαλιστα με την φιλη της συζητάνε ανοικτα αλλα η δικια μου τσατιζετε.
να πω λεπτομερεια η φιλη είναι απελευθερωμενη λογω επαγγέλματος και την ειχα δοκιμασει πριν χρονια όχι από κωλο, βασικα μεσω αυτης την γνωρισα

Θα κάνεις υπομονή και θα φροντίζεις το θέμα να έρχεται στην κουβεντα σε τακτά χρονικά διαστήματα.Όχι κάθε μέρα και αν είναι θα ψηθεί αν όχι απλά δεν γουστάρει.Πάντος θέλει υπομονή.....

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.640
Πόντοι
4.125
φιλαράκο μια ειναι η λύση. να την φέρεις προ τετελεσμένου γεγονότος, να της εμφανίσεις το άλλο ζευγάρι και να της έρθει ο ουρανός κατακούτελα. θα δεις που θα ενδώσει... ξέρεις πόσα cg τα έχουν με τύπους που θα ήθελαν να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι..

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Με δεδομενο οτι σε σχετικο γκαλοπ ,οι γυναικες θα το εκαναν αυτο μονο αν δεν ηξεραν τους παρτενερ τους (δηλ τους ηταν αγνωστοι) πρεπει να υποθεσουμε οτι δεν θελει να την πεις πουτανα (αντε βγαλε νοημα...)
Οποτε εχεις δυο προοπτικες ,στηνες ενα χολιγουντιανο σεναριο που μπλεκετε με γαμιολες και την "πιανεις" στο κρεβατι σε ομαδικη παρτουζα
ή τις δινεις σαφεστατα και με το μαλακο να καταλαβει ,οτι οσο πιο πουτανακι ειναι τοσο πιο πολυ σε γκαυλωνει .Αν βλεπει μαζι σου τσοντες....αν παιζει το....γατακι της μπροστα σου .... να παιζει με το δονητη ...αν σου λει φαντασιωσεις....αν ...αν ...αν  Και καπου εκει στην συνταξη κοντα θα φατε μαζι το εφαπαξ στις πουτανες.....!! Ζησε μαιμο ....

Theos Dionisos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Τυπε κανε αποχη 4 5 μερες απο το σεξ μαζι της και μετα βγειτε για ποτακι κ συγκεκριμένα πηγανε την σε ενα swingger club αλλα μην της πεις κατι..μπειτε μεσα παρτε το ποτακι σας και αστο να παει λαου λαου...θα ερθει η ορεξη εκει θα φσνει αν θελει πραγματικα...εξαλλου γιατι σκας γκομενα σ ειναι οχι γυναικα σου...

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
εγω θα σου δωσω μια συμβουλη μην φερεις αλλον η αλλη στο κρεβατι σου γιατι θα χασεις την γυναικα σου σιγουρα
σου το λεω μετα απο εμπειρια οσες γυναικες γαμησα σε τετοια φαση μετα την κανανε

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω με την γυναικα μου ανταλλαγη ζευγαριων ...
με τρελενη αυτη η ιδεα αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουροσ να δω την γυναικα μου με αλλον....το εχουμε συζητηση αλλα δεν θελει....τι να κανω ακουω της γνωμες σας..παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις ...

φιλε στειλε π.μ. στο μελος ντοντινος ψάχνεις κι αυτος να του <γαμησουν> τη γυναικα

τωρα αν οντως υπαρχει γυναικα...... θα σε γελασω :S :S  εχει ακουστει όμως ότι ο τυπος κανει καλες  :pipa2:

OP
OP
nick19

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
εχει καπποιος εμπηρια να μην ηθελε η γυναικα του κ να την επεισε για ανταλλαγη?

zava

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
170
Πόντοι
281
ειχε αλλά πεθανε μετά αφού την έπεισε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom