Νέα

θελω να κανουμε ανταλλαγη ζευγαριων αλλα δεν θελει η γυναικα μου.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
OP
OP
nick19

nick19

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Like
597
Πόντοι
80
ναι σιγουρα θελει υπομονη πολλυ ...δεν θελω ομως τριο θελω ανταλλαγη εγω να γαμω αλλη γυναικα και αυτη να γαμιεται απο αλλον αντρα...

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
Πολυ καλη προσεγκιση και με τις μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας . Αλλα θελει υπομονη ...πολυ υπομονη . Λες ,τραβιεσε , ξανα λες , ξανα λες  μεχρι να δεις ανταποκριση σε καποιο σεναριο. Το μοτο σου πρεπει να ειναι οτι βασικα ολες θελουν κατα βαθος αλλα δεν εμπιστευονται  και δεν ειναι σιγουρες. Πρεπει να το περασεις σιγα σιγα.

Γιαυτο μεχρι να πειστει η καθε γυναικα εμεις παμε και βγαζουμε γουστα με τη καθε καριολα  :pipa2: :zfuck: :fuck1: :fuck2: :wanker:

Δε κανει να καταπιεζομαστε  :hi:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αν πραγματικά το θες μόνο τότε θα το καταφέρεις έστω και ας πούμε μια δοκιμή αλλά να το θες καταρχήν θα ξεκινάς με τα απλά οπότε το κάνετε θα της λες ότι θα ήταν πολύ ωραία να είχαμε παρέα να μην ήμασταν μόνοι και θα της γαμαω το μυαλό φαντασιωνοντας το same room οπότε χρησιμοποιειτε βοηθήματα θα λες ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν αντί για δονητή ήταν αληθινή πουτσαρα και την έσκιζε μπουρου μπουρου και πολλά ακόμα ξεκινά με τα βασικά κ σου λέω και τα υπόλοιπα εκεί να της γαμαω το μυαλό αυτή θα σκέφτεται άλλους κάποια στιγμή μπορεί να σου πει ας πούμε ότι κουράστηκε να τα ακούει εκεί θα της πεις ότι σειρά  της να σου λέει ας πούμε ότι θέλει πουτσες θέλει να την γαμησουν .......και έχεις έτοιμη μια παρτούζιαρα λέγοντας της ότι είναι η καλύτερη πουτανα και θα θέλει να είναι όλες οι γυναίκες μέσα τους φαντάζονται θέλουν σκέφτονται τον εαυτό τους πουτανα πορνοσταρ παρτουζιαρα επίσης τσόντες με swingers με παρτούζες με λεσβιες με gangbang όλα τα σχετικά κάποια στιγμή θα καταλάβεις πώς το γουστάρει κ τι ποθεί περισσότερο αυτά καλημερες εγγύηση

Συγχαρητήρια η καλύτερη προσέγγιση που έχω ακούσει με απόλυτα σίγουρη επιτυχία απλά θέλει χρόνο και υπομονή αλλά τελικά θα σας ανοίξουν νέοι τρόποι για σέξ. Καλή επιτυχία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα όλα αυτά αλλα αν σου λεει από την αρχη υποτιμητικα και με φατσα αηδιας ότι αυτά είναι για πουτανες και αυτη δεν τα κανει?

εσεις καλα τα λετε αλλα για το 10% που εχει την πουτανιά
και το άλλο 20% που το συζηταει.

για το άλλο 70% που ουτε καν το συζηταει και σε κοβει αγρια "σταματα σταματα, για ποια με περασες για καμμια πουτανα?"
ή εγω ζω σε άλλο κοσμο και εσεις ειστε μεσα στα πουτανακια.
εδώ κωλο δεν δινουν οι μισες...

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
καλα όλα αυτά αλλα αν σου λεει από την αρχη υποτιμητικα και με φατσα αηδιας ότι αυτά είναι για πουτανες και αυτη δεν τα κανει?

για το άλλο 70% που ουτε καν το συζηταει και σε κοβει αγρια "σταματα σταματα, για ποια με περασες για καμμια πουτανα?"
Φέρτην στο κέφι, κάντης κανα δωράκι και μεθυσέ την, θα το σκεφτεί καλύτερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φέρτην στο κέφι, κάντης κανα δωράκι και μεθυσέ την, θα το σκεφτεί καλύτερα.
δεν πινει.
και εχω ξεπαρθενιασει και αλλα κωλαρακια και καποιες το εδιναν γιατι ετσι εκαναν και με αλλους.

αλλα όταν πεταγεται σαν να την εχει κτυπησει ηλεκτρικο ρευμα και αγριευει ακομα και όταν πας απαλα απαλα και εχει προηγηθεί οργασμος με γλυφομουνι και είναι μεσα στα ζουμια και γαμας το μουνι δυνατα και αλύπητα.

όπως φοβούνται σε βαθμο τρελας το πρωκτικο καποιες, ετσι ακομη περισσοτερες, απορριπτουν εξ αρχης κάθε κουβεντα για παρτουζες με απειλητικο κατευθείαν τονο. "αν θες τετοια πηγαινε σε άλλη" "για ποια με περασες" κτλ κτλ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
...και όταν ειχα και άλλη (που εδινε κωλο) οντως πηγαινα σε άλλη , τωρα δεν εχω δευτερη για καβαντζα.

δεν χωριζεις επειδή η άλλη δεν κανει παρτουζες ή δεν δινει κωλο.

το πολύ πολύ μπλοφαρεις για λιγο καιρο ότι την παρατας επειδή δεν τα κανει.

και εκει πχ 1 τα εκανε , άλλη δεν λυγισε και χωρισε οριστικα. προτιμουν να χωρισουν από το να δωσουν κωλο ή ακομα περισσοτερο να κανουν παρτουζα. στο μυαλο τους είναι η υψιστη ανωμαλια και θα τις ταμπελιασει ως πουτανες που δεν θελουν με τιποτα να εχουν τετοια φημη.

μαγικη λυση δεν υπαρχει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιες μισες δεν δινουν κωλο?
οι 100% ευρωπαιες αυτές που ειχαν εστω και 1/4 ασιατικη καταγωγή πχ ποντιες ή μικρασιατισσες διναν ολες.
για ελληνιδες αναφέρομαι.
στις ξενες από τις 3 που ειχα η 1 εδινε η γαλλιδα,
η γεωργιανη
και η ρωσιδα (τωρινη) οχι
οποτε λογω μικρου δειγματος σχεσεων με ξεενς δεν μπορω να αναφερω στατιστικα για ξενες

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1

ποιες μισες δεν δινουν κωλο?

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
οι 100% ευρωπαιες αυτές που ειχαν εστω και 1/4 ασιατικη καταγωγή πχ ποντιες ή μικρασιατισσες διναν ολες.
για ελληνιδες αναφέρομαι.
στις ξενες από τις 3 που ειχα η 1 εδινε η γαλλιδα,
η γεωργιανη
και η ρωσιδα (τωρινη) οχι
οποτε λογω μικρου δειγματος σχεσεων με ξεενς δεν μπορω να αναφερω στατιστικα για ξενες

ολες οι γυναικες ξεκολιαζονται οι ελληνιδες το ζητανε κιολας αλλα θελει να εισαι μαστορης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ολες οι γυναικες ξεκολιαζονται οι ελληνιδες το ζητανε κιολας αλλα θελει να εισαι μαστορης
οκ οι περισσοτεροι δεν ειμαστε μαστορες.
εχεις κατι να προτινεις για να γινουμε μαστορες?
γιατι εγω εχω ξεπαρθενιασει καποιες από πισω, καποιες αρνουνταν 1 χρονο και συνεχισαν να αρνουνται και καποιες δοκιμασαν καποτε με αλλον και όταν επεσαν στα χερια μου ηταν κατηγορηματικες ότι δεν θα ξαναδωσουν γιατι πονουσαν, δεν τους αρεσε κλπ.

οι συμβουλες που γραφετε οντως πιανουν σε καποιες .
τις εχω δοκιμασει σε ολες και δεν πιανουν σε ολες.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Τύποι το πράγμα είναι σοβαρό. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε για να δώσει κώλο η δικιά του?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βοηθεια συναγωνιστες, όταν αρχιζω την κουβεντα μου την κοβει αγρια.
όταν παω να χωθω χωρις κουβεντα τοτε ακομη χειροτερα πεταγεται και "τι πηγες να μου κανεις?" "δεν θα το ξανακανεις αυτό.." μονο οπλο δεν εχει βγαλει να με απειλησει. εν τω μεταξυ φιλη της που δινει κωλο προσαπαθει να με βοηθησει στον τιμιο αγωνα μου αλλα την κοβει αγρια και αυτην.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
βοηθεια συναγωνιστες, όταν αρχιζω την κουβεντα μου την κοβει αγρια.
όταν παω να χωθω χωρις κουβεντα τοτε ακομη χειροτερα πεταγεται και "τι πηγες να μου κανεις?" "δεν θα το ξανακανεις αυτό.." μονο οπλο δεν εχει βγαλει να με απειλησει. εν τω μεταξυ φιλη της που δινει κωλο προσαπαθει να με βοηθησει στον τιμιο αγωνα μου αλλα την κοβει αγρια και αυτην.

τυπε μισο,

λες στη γυναικα σου για τριο και λεει οχι

και η φιλη της γυναικας σου που ειναι και δικια σου φιλη σε βοηθαει η προσπαθει να σε βοηθησει στο εργο σου? καταλαβα σωστα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μισο,

λες στη γυναικα σου για τριο και λεει οχι

και η φιλη της γυναικας σου που ειναι και δικια σου φιλη σε βοηθαει η προσπαθει να σε βοηθησει στο εργο σου? καταλαβα σωστα?
δεν είναι συζυγος, η τωρινη μου σύντροφος είναι γκομενα που την εχω 5 χρονια, μαλιστα με την φιλη της συζητάνε ανοικτα αλλα η δικια μου τσατιζετε.
να πω λεπτομερεια η φιλη είναι απελευθερωμενη λογω επαγγέλματος και την ειχα δοκιμασει πριν χρονια όχι από κωλο, βασικα μεσω αυτης την γνωρισα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
χεσε τη γκομενα, πιασε τη φιλη και ολα οκ θα πανε

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.560
Πόντοι
206
μονη της επρεπε να του πει πηγαινε με τη φιλη μου που γουσταρει απο κωλο.να ξεχαρμανιασει και αυτος να εχει και το κεφαλι της υσηχο αυτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom