Νέα

θελω να κανουμε ανταλλαγη ζευγαριων αλλα δεν θελει η γυναικα μου.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
πριν μπω σε αυτην την διαδικασια τα ξεκαθαριζεις....μηπως εσυ δεν ξεκαθαριζεισ τιποτα

ρε τυπε μην αρπαζεσαι σου δινω μια πιθανοτητα!
δεν θα γινει πουστης μια πιπα θα παρεις!

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Φιλε μου , νομιζω οτι πρεπει να επιμεινης. Μια ωραια σκεψη για να την πεισεις ειναι να της πεις οτι την εχασες στα χαρτια ... και ως γνωστον αυτα ειναι χρεη τιμης !!!
Νομιζω μετα απο αυτο δεν θα εχει πια καμμια αντιρρηση.

πασχετζα τυπε;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλησπερα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω με την γυναικα μου ανταλλαγη ζευγαριων ...
με τρελενη αυτη η ιδεα αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουροσ να δω την γυναικα μου με αλλον....το εχουμε συζητηση αλλα δεν θελει....τι να κανω ακουω της γνωμες σας..παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις ...
Κόψε τις πολλές τσόντες.

greekswingers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
2.994
Πόντοι
441
Αν πραγματικά το θες μόνο τότε θα το καταφέρεις έστω και ας πούμε μια δοκιμή αλλά να το θες καταρχήν θα ξεκινάς με τα απλά οπότε το κάνετε θα της λες ότι θα ήταν πολύ ωραία να είχαμε παρέα να μην ήμασταν μόνοι και θα της γαμαω το μυαλό φαντασιωνοντας το same room οπότε χρησιμοποιειτε βοηθήματα θα λες ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν αντί για δονητή ήταν αληθινή πουτσαρα και την έσκιζε μπουρου μπουρου και πολλά ακόμα ξεκινά με τα βασικά κ σου λέω και τα υπόλοιπα εκεί να της γαμαω το μυαλό αυτή θα σκέφτεται άλλους κάποια στιγμή μπορεί να σου πει ας πούμε ότι κουράστηκε να τα ακούει εκεί θα της πεις ότι σειρά  της να σου λέει ας πούμε ότι θέλει πουτσες θέλει να την γαμησουν .......και έχεις έτοιμη μια παρτούζιαρα λέγοντας της ότι είναι η καλύτερη πουτανα και θα θέλει να είναι όλες οι γυναίκες μέσα τους φαντάζονται θέλουν σκέφτονται τον εαυτό τους πουτανα πορνοσταρ παρτουζιαρα επίσης τσόντες με swingers με παρτούζες με λεσβιες με gangbang όλα τα σχετικά κάποια στιγμή θα καταλάβεις πώς το γουστάρει κ τι ποθεί περισσότερο αυτά καλημερες εγγύηση

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Οταν την πεισεις εδω  ειμαστε.......

Επισκέπτης
Με όλο το θάρρος φίλε, άλλα είναι σαν να λες, "θέλω να αγοράσω Πόρσε άλλα δεν έχω τα χρήματα"

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
καλησπερα τον τελευταιο καιρο θελω να κανω με την γυναικα μου ανταλλαγη ζευγαριων ...
με τρελενη αυτη η ιδεα αλλα και παλι δεν ειμαι 100% σιγουροσ να δω την γυναικα μου με αλλον....το εχουμε συζητηση αλλα δεν θελει....τι να κανω ακουω της γνωμες σας..παρακαλω μονο σοβαρες απαντησεις ...

Ξεκινηστε απο κατι πιο ηπιο οπως την Gisele Bittencourt

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ολα κι ολα τυπε,ο τυπος μονο την γυναικα του θελει να του γαμησουν,οχι τον ιδιο   :grin: :grin: :grin:
τωρα δηλαδη τυπε πρεπει να προσπαθησουμε να πεισουμε τη γυναικα του.ποσο δυσκολο να ειναι; :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Ρε σεις μου θημηζει μια φαση που μου προτηνε καποιος να πηδηξουμε μαζι τη γυναικα του σε χοτελι και τελικα!αυτη δεν ηρθε
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιτ να πω οτι ο τυπος ακομα τρεχει
:2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ρε σεις μου θημηζει μια φαση που μου προτηνε καποιος να πηδηξουμε μαζι τη γυναικα του σε χοτελι και τελικα!αυτη δεν ηρθε
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Περιτ να πω οτι ο τυπος ακομα τρεχει
τυπε καταλαβαινεις οτι αν πεις οτι φυγατε απραγοι απο το χοτελ θα προκυψουν καποιες αμφιβολιες :S :S :S

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
δεν μπορειτε να μην μπαχαλεψετε ετσι;μην δειτε καποιον να θελει να του γαμησουν τη γυναικα και τον ιδιο αμεσως να σπευσετε :S :S  :S

τωρα δηλαδη τυπε πρεπει να προσπαθησουμε να πεισουμε τη γυναικα του.ποσο δυσκολο να ειναι; :S :S :S

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
του φιλου μου το απωθημενο εγινε πραγματικοτητα.ο φιλος 35 ετων μπουλης κοντόχοντρος ασχημουλης και η γυναικα του μπουλα και αυτή χοντρη και κοντη.αυτος ο φιλος μου ειχε απωθημενο από το λυκειο τη πιο ομορφη κοπελα του λυκειου οπως μου λεγε τη γουσταρε πολύ αλλα δεν του δινε σημασια και του λεγε ο τελευταιος αντρας στη γη να ηταν δεν θα πηγαινε μαζι του. ετυχε μια μερα στη δουλεια του και την γνωρισει μετα από 17 χρονια.και κανονισαν να βγουν μια μερα με τη γυναικα του.να μην τα πολυλογω ο φιλος μου εκανε παρτουζα με τη γυναικα και τη φιλη του και μου ειπε ηταν η μερα με τη νυχτα η γυναικα με τη φιλη του σε όλους τους τομεις.επισης του εκανε και εξευτελιστικα σχολια του τυπου ότι παλι καλα που δεν τον παντρευτηκε γιατι εχει μικρη ψωλη ότι μονο η γυναικα του αξιζει και ότι αυτή θα τον γαμουσε με στραπ γιατι μονο αυτό του αρεσει και διαφορα τετοια.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Αν πραγματικά το θες μόνο τότε θα το καταφέρεις έστω και ας πούμε μια δοκιμή αλλά να το θες καταρχήν θα ξεκινάς με τα απλά οπότε το κάνετε θα της λες ότι θα ήταν πολύ ωραία να είχαμε παρέα να μην ήμασταν μόνοι και θα της γαμαω το μυαλό φαντασιωνοντας το same room οπότε χρησιμοποιειτε βοηθήματα θα λες ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν αντί για δονητή ήταν αληθινή πουτσαρα και την έσκιζε μπουρου μπουρου και πολλά ακόμα ξεκινά με τα βασικά κ σου λέω και τα υπόλοιπα εκεί να της γαμαω το μυαλό αυτή θα σκέφτεται άλλους κάποια στιγμή μπορεί να σου πει ας πούμε ότι κουράστηκε να τα ακούει εκεί θα της πεις ότι σειρά  της να σου λέει ας πούμε ότι θέλει πουτσες θέλει να την γαμησουν .......και έχεις έτοιμη μια παρτούζιαρα λέγοντας της ότι είναι η καλύτερη πουτανα και θα θέλει να είναι όλες οι γυναίκες μέσα τους φαντάζονται θέλουν σκέφτονται τον εαυτό τους πουτανα πορνοσταρ παρτουζιαρα επίσης τσόντες με swingers με παρτούζες με λεσβιες με gangbang όλα τα σχετικά κάποια στιγμή θα καταλάβεις πώς το γουστάρει κ τι ποθεί περισσότερο αυτά καλημερες εγγύηση
Πολυ καλη προσεγκιση και με τις μεγαλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας . Αλλα θελει υπομονη ...πολυ υπομονη . Λες ,τραβιεσε , ξανα λες , ξανα λες  μεχρι να δεις ανταποκριση σε καποιο σεναριο. Το μοτο σου πρεπει να ειναι οτι βασικα ολες θελουν κατα βαθος αλλα δεν εμπιστευονται  και δεν ειναι σιγουρες. Πρεπει να το περασεις σιγα σιγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom