erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
για μαζεψου γιατι πολυ αερα πηρες. λιγοτερα με την συγκεκριμενη γιατι με βλεπω να και δεξιους απο σημερα
για μαζεψου γιατι πολυ αερα πηρες. λιγοτερα με την συγκεκριμενη γιατι με βλεπω να και δεξιους απο σημερα
Τι εμενα καλε .. εσυ δεν εχεις ποσταρει καμμια πεντακοσαρια φωτο απο κωλους που επηδηξες;
Αφεντικουλη εδω εισαι?????????????Τοκλεισα το μαγαζι
τα κατάφερες να το χρεωκοπήσεις ρε θηρίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε είχε πάρει σύμβουλο?
Αφου δεν ησουνα εκει....τοκανα @@δελοτα κατάφερες να το χρεωκοπήσεις ρε θηρίο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφου δεν ησουνα εκει....τοκανα @@δελο
κάτσε σύ.. οι χίτες σαν και μένα προηγούνται.. σεβασμός στους παλιούς κομμουνιστοφάφους..
Τιs κλασσικεs μωρε.....Σβετλανα Ταττιανα Ρουφιαναμμμμ.. ποιές έφερες???
Τιs κλασσικεs μωρε.....Σβετλανα Ταττιανα Ρουφιανα
κάτσε σύ.. οι χίτες σαν και μένα προηγούνται.. σεβασμός στους παλιούς κομμουνιστοφάφους..
oχι φιλαρακι. χιτης, χυστης δεν εχει σημασια για μενα. η κοπελα μου εχει στειλει 10 π.μ. το εχουμε κανονισει, μην μπαινεις σφηνα εσυ τωρα. οχι τιποτε αλλο, αλλα αγορασα καινουριο υποκαμισο για παρτη της.
oχι φιλαρακι. χιτης, χυστης δεν εχει σημασια για μενα. η κοπελα μου εχει στειλει 10 π.μ. το εχουμε κανονισει, μην μπαινεις σφηνα εσυ τωρα. οχι τιποτε αλλο, αλλα αγορασα καινουριο υποκαμισο για παρτη της.
Μα τι να κανω????? Ειπα και στην Ερη να βοηθησει....αλλα κανει μονο πιπαρε μαλάκα πάλι τις ίδιες
αφού τις βαρεθήκανε οι πελάτες.. και κώλο δίενι μόνο η Σβετλάνα...
αντε αμόλα να φέρεις καμμιά καινούργια .. απολύεσαι γαμώ την τσατσά σου..
Μα τι να κανω????? Ειπα και στην Ερη να βοηθησει....αλλα κανει μονο πιπα
Οι πελατεs ζηταγανε και κωλο!!!!!!!!!!!
Τί χρώμα?
Αχ κουκλος θα σαι να βγουμε κρυφα ο γυιος μου δεν με αφηνει μαζι σου
δώστου λεφτά να έρθει στο μπουρδέλο μας.. μπας και κάνουμε σεφτέ σήμερις .. γιατί με την τσατσά που έχω (life) δεν βλέπω να βγάζω τα έξοδα ...