You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 242
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
εννοειται παντα!
Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Δε γίνεται να τον γαμας χωρίς να τον γλυψεις. Ειναι γαιδουρια.
Σωστός! Φαντάζεσαι να γαμήσεις χωρίς μια πίπα πρώτα!Δε γίνεται να τον γαμας χωρίς να τον γλυψεις. Ειναι γαιδουρια.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Για τις ΜΗ κομπλεξικες ισχύουν αυτά...πολλές είναι ανυπόφορα κομπλεξικες σε σημείο ώστε να ψάχνουν κάτι άλλο οι άντρες τους πολλοί εκ των οποίων τυγχάνουν συναγωνιστές μας.Πάντα στο σεξ θα κατέβω να γλείψω το μουνακι της γυναίκας μου και πάντα θα κάνω ένα πέρασμα από κωλο. Από όσα έχω κουβεντιάσει κατά καιρούς με πρώην ακομπλεξαριστες τους αρέσει πάρα πολύ το γλυψιμο της σουφρας τους εννοείται πάντα με πλήρη καθαριότητα αφού όσες είναι καθαρές μόνο τότε χαλαρώνουν κ οι ίδιες κ σαφηνουν να το κάνεις. Στο σεξ πρέπει να γίνονται όλα αυτά αφού το παιχνίδι μόνο τότε θα γίνει ωραίο. Δε λέει τίποτα το μπες βγες χυσε και τέλος. Ειδικά για τις γυναίκες τα προκαταρκτικά, γλυψιματα τρύπας κώλου δάχτυλα κλπ παίζουν μεγάλο ρολο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Υπάρχουν τύποι που δεν γλείφουν τίποτα...σαν Ταλιμπανεζοι....θεωρούν μη αρρενωπό να δίνεις ευχαρίστηση στην γυναίκα.Εγωισμος στα όρια της καφριλας.....Δε γίνεται να τον γαμας χωρίς να τον γλυψεις. Ειναι γαιδουρια.
Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Ναι, ξερω ατομα που ειναι τέτοια γομαρια. Ε δεν ευχαριστιεσαι τίποτα ετσι, μονο ξεκαυλωνεις για λιγο.Υπάρχουν τύποι που δεν γλείφουν τίποτα...σαν Ταλιμπανεζοι....θεωρούν μη αρρενωπό να δίνεις ευχαρίστηση στην γυναίκα.Εγωισμος στα όρια της καφριλας.....
Ο πιο σιγουρος τροπος για να περάσεις καλά με μια γυναίκα ειναι να φροντίσεις πρώτα να περασει καλά αυτή και θα ανταμοιφθεις.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.274
- Πόντοι
- 1.056
Σωστός! Φαντάζεσαι να γαμήσεις χωρίς μια πίπα πρώτα!
Γομαρια όπως λες και να έχουν και γυναίκα μουνάρα!!!!Ναι, ξερω ατομα που ειναι τέτοια γομαρια. Ε δεν ευχαριστιεσαι τίποτα ετσι, μονο ξεκαυλωνεις για λιγο.
Ο πιο σιγουρος τροπος για να περάσεις καλά με μια γυναίκα ειναι να φροντίσεις πρώτα να περασει καλά αυτή και θα ανταμοιφθεις.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.813
- Πόντοι
- 2.356
Μου είχε κάτσει τέτοια αντίστοιχη αλλά "έπασχε" λίγο από καθαριότητα και εγώ δεν τόλμησα μάγκα μου. χαχαχχαΝα σου κάτσει αυτή και να συχενεσαι να την γλύψεις …… ιεροσυλία θα ναι ύστερα
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.274
- Πόντοι
- 1.056
Έπρεπε με τρόπο να της πεις να κάνει μπάνιο ή να κάνατε μαζί....Μου είχε κάτσει τέτοια αντίστοιχη αλλά "έπασχε" λίγο από καθαριότητα και εγώ δεν τόλμησα μάγκα μου. χαχαχχα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Αυτοί οι τύποι τσιγκουνευονται και το σάλιο τους ακόμα...για πέντε ψωλιες και τελειωμα στο Εμετουργειο είναι και για τίποτα άλλο.Ναι, ξερω ατομα που ειναι τέτοια γομαρια. Ε δεν ευχαριστιεσαι τίποτα ετσι, μονο ξεκαυλωνεις για λιγο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Μπορεί να γουστάρει αγριαδες και ξεφτιλισμα....Γομαρια όπως λες και να έχουν και γυναίκα μουνάρα!!!!
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.274
- Πόντοι
- 1.056
Όταν λέω γομαρια εννοώ βάζουν μέσα την πουτσα χύνουν και γύρισμα πλάτη μετά!Μπορεί να γουστάρει αγριαδες και ξεφτιλισμα....
Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Βέβαια, αναγνωρίζω σε αυτά τα γομάρια, οτι παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία. Αυτοί είναι που μπορούν και γαμάνε κάτι ελεεινά μπάζα που οχι γλύψιμο αλλά ούτε για καλημέρα δεν είναι...
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.274
- Πόντοι
- 1.056
Γιατί νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι από αυτούς γαμανε ωραία μουνιαΒέβαια, αναγνωρίζω σε αυτά τα γομάρια, οτι παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία. Αυτοί είναι που μπορούν και γαμάνε κάτι ελεεινά μπάζα που οχι γλύψιμο αλλά ούτε για καλημέρα δεν είναι...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Υπάρχουν πάρα πολύ τέτοιοι....Όταν λέω γομαρια εννοώ βάζουν μέσα την πουτσα χύνουν και γύρισμα πλάτη μετά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί είναι χρηματοδότες...για το ωραίο σεξ τους κάθονται οι ωραίες γκόμενες;Γιατί νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι από αυτούς γαμανε ωραία μουνια
manilakano
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2021
- Like
- 175
- Πόντοι
- 0
Χανω πασα ιδεα!!!! Να αρεσε σε καποιον το γλυψιμο του κλανια...επειδη τη βρισκει με τη γευση ή την αισθηση...να πω παει καλα. Αλλα οι περισσοτεροι γλειφουν κωλο για να ευχαριστησουν τη γκομενα να τους πει μπραβο πηδηχταρα μου...Δε ξερω βρε παιδια, εγω δε κανω απολυτως τιποτα για να ικανοποιησω τη γκομενα και μονο. Θα κανω οτι μου αρεσει οσο μου αρεσει κι αν της αρεσει παει καλα, αν δε της αρεσει ντυνεται και φευγει...στο πουτσο μου!!!! Και επι του θεματος ναι εχω γλυψει μερικες κωλοτρυπες, την ειδα ετσι και το κανα.
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 7.274
- Πόντοι
- 1.056
Εκεί καταλήγουμε λοιπόν!!!Υπάρχουν πάρα πολύ τέτοιοι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί είναι χρηματοδότες...για το ωραίο σεξ τους κάθονται οι ωραίες γκόμενες;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.332
- Πόντοι
- 9.297
Εννοείται...θυσιάζει η άλλη ποιοτικό σεξ για να μπορεί να πάρει κάνα κόσμημα η καλλυντικό η ο,τιδηποτε άλλο.Εκεί καταλήγουμε λοιπόν!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 308
- Εμφανίσεις
- 46K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις