Νέα

Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Ιαν 2022
Like
5.222
Πόντοι
1.041

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Στην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω. Επειδή είχαμε αποκτήσει οικειότητα όμως τη σκουπιζα και συνεχίζαμε. Αυτό με τη ντομάτα πάντως το είχα πάθει κ εγώ. Βγήκε φλούδα από ντομάτα ατόφια. Οπότε η λύση μετά από συζήτηση ήταν πλέον να ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Πάντως μετά από τέτοιο σκηνικό εννοείται πλησιάζεις κώλο για γλυψιμο φυλαγμενος κ πας σιγά σιγα

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.215
Πόντοι
201
Στην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω. Επειδή είχαμε αποκτήσει οικειότητα όμως τη σκουπιζα και συνεχίζαμε. Αυτό με τη ντομάτα πάντως το είχα πάθει κ εγώ. Βγήκε φλούδα από ντομάτα ατόφια. Οπότε η λύση μετά από συζήτηση ήταν πλέον να ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Πάντως μετά από τέτοιο σκηνικό εννοείται πλησιάζεις κώλο για γλυψιμο φυλαγμενος κ πας σιγά σιγα
Γαμησετα το έχω πάθει και έκανα να πλησιάσω κωλο κάνα χρόνο Τώρα μόνο με κλυσμα αλλ δεν την πολυαρεσει να το κανει..οπότε χωρίς κλυσμα δεν μπαίνω

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Γαμησετα το έχω πάθει και έκανα να πλησιάσω κωλο κάνα χρόνο Τώρα μόνο με κλυσμα αλλ δεν την πολυαρεσει να το κανει..οπότε χωρίς κλυσμα δεν μπαίνω
Πρέπει να είσαι σκληροπυρηνικός είναι η αλήθεια, δες το σαν κασκαντεριλικι που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη, σαν ταξίδι στο άγνωστο που δεν ξέρεις που θα καταληξει

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.605
Πόντοι
46.423
chocolate GIF

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.215
Πόντοι
201
Πρέπει να είσαι σκληροπυρηνικός είναι η αλήθεια, δες το σαν κασκαντεριλικι που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη, σαν ταξίδι στο άγνωστο που δεν ξέρεις που θα καταληξει
Βέβαια το απρόοπτο να μπαίνεις οπότε θες εκεί πίσω είναι καλύτερο από το προγραμματισμένο αλλά ντοματουλα κάί μερεντιτσα το έκοψα..το κακο είναι ξέρω που θα καταλήξει και μόνο στην σκέψη δεν το βάζω καθόλου ειδικά να πας να βάλεις δάχτυλο και να ακουμπάς τον καφέ βράχο που ειναι έτοιμος να βγει γαμησετααα

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
724
Πόντοι
81
Στην επαγγελματικη σου ζωη;

Χαχαχ, τωρα το ειδα αυτο. Οπως το εθεσα εχεις τα δικια σου. Εννοουσα οτι οποια γυναικα εχω παρει απο κωλο, στην προσωπικη μου ζωη, της της τον εχω γλυψει κιολας. Αντιθετως δεν εχω γλυψει ποτε σουφρα ιεροδουλης ουτε σε αυτες που εχω γαμησει απο πισω.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556
Φαντάσου τύπε να έχει φάει ντομάτες γεμιστές και να πεταχτεί και το καπάκι της ντομάτας :grin:

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
θα μου αρεσε να φαω και κωλο και κυριως κωλαντερο γεμιστο με πικαντικο κιμα απο τα κωλομαγουλα της συνοδευομενο απο ενα καλο woodbridge κρασι

...

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Στην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω.
Μόνο τις πρώτες;;; Εγώ δεν έχω βγει ποτε ασπροπρόσωπος από κώλο!

Πλέον το αποφεύγω γιατί σιχαίνομαι να πιάνω την καπότα για να την βγάλω. :confused:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Μόνο τις πρώτες;;; Εγώ δεν έχω βγει ποτε ασπροπρόσωπος από κώλο!

Πλέον το αποφεύγω γιατί σιχαίνομαι να πιάνω την καπότα για να την βγάλω. :confused:
Εγώ είμαι πιο σκληροπυρηνικός. Όταν μου δώσει κώλο η γυναίκα μου μόνο ακαποτο

Roditis

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
461
Πόντοι
21
Δεν υπαρχει καλυτερη προετοιμασια απο το βαθυ γλυψιμο και σαλιωμα για την κωλοτρυπα που προκειται να παρει τον πουτσο μου. Ανοιγμα τα κωλομερια και χωσιμο τη γλωσσα μεσα, οσο πιο βαθεια γινεται :alivedick:

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Εγώ είμαι πιο σκληροπυρηνικός. Όταν μου δώσει κώλο η γυναίκα μου μόνο ακαποτο
Πάντως θαυμάζω τον τρόπο που βρίσκεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματα σου!
Σιχαίνεσαι να βρίσκεις τοματόφλουδες στον πούτσο σου; Ξεφλουδιζεις τις ντομάτες.
Σιχαίνεσαι να πιάνεις την καπότα για να τη βγάλεις; Δε βάζεις καθόλου καπότα.
Μαρεσεις :cheesy:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Σιχαίνεσαι να βρίσκεις τοματόφλουδες στον πούτσο σου; Ξεφλουδιζεις τις ντομάτες.
Μαρεσει

Μαρεσεις :cheesy:
Λύση υπάρχει για όλα. Πρέπει να το βλέπεις σφαιρικά το θεμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.332
Πόντοι
9.297
Πανω σε τρελου επιπεδου καυλες, πανω στην γλυφοκωλαδα, βαζω δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα της, και το βγαζω με το χρωμα της μερεντας...το αστειο ειναι οτι δεν ηξερα που να το σκουπησω, και το σκουπησα πανω στο κωλο της.

Μετά συνέχισα την γλυφοκωλαδα ακάθεκτος :rockon::rockon:
Eγω έχω βάλει δάχτυλο στον κωλο κάποιας και μετά το εγλειψα...
Έβαλα ένα άλλο δάχτυλο στον κωλο της και το εγλειψε και αυτή...
Και μετά γλωσσοφιλο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα μου αρέσει πολύ να με γλύφουν εκεί
Ελπίζω να δείχνεις και την ανάλογη μεγαλοψυχία ώστε να ανταποδώσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom