Διαγραμμένο μέλος 218730
Content Creator
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2022
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 1.041
Δεν αφήνεις τπτ να πέσει χαμο..
Χομπίστα μου
Δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη ο κόλακαςΠου είσαι κορμάρα
Δεν αφήνεις τπτ να πέσει χαμο..
Χομπίστα μου
Δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη ο κόλακαςΠου είσαι κορμάρα
Εμένα μου αρέσει πολύ να με γλύφουν εκεί
Γαμησετα το έχω πάθει και έκανα να πλησιάσω κωλο κάνα χρόνο Τώρα μόνο με κλυσμα αλλ δεν την πολυαρεσει να το κανει..οπότε χωρίς κλυσμα δεν μπαίνωΣτην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω. Επειδή είχαμε αποκτήσει οικειότητα όμως τη σκουπιζα και συνεχίζαμε. Αυτό με τη ντομάτα πάντως το είχα πάθει κ εγώ. Βγήκε φλούδα από ντομάτα ατόφια. Οπότε η λύση μετά από συζήτηση ήταν πλέον να ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Πάντως μετά από τέτοιο σκηνικό εννοείται πλησιάζεις κώλο για γλυψιμο φυλαγμενος κ πας σιγά σιγα
Πρέπει να είσαι σκληροπυρηνικός είναι η αλήθεια, δες το σαν κασκαντεριλικι που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη, σαν ταξίδι στο άγνωστο που δεν ξέρεις που θα καταληξειΓαμησετα το έχω πάθει και έκανα να πλησιάσω κωλο κάνα χρόνο Τώρα μόνο με κλυσμα αλλ δεν την πολυαρεσει να το κανει..οπότε χωρίς κλυσμα δεν μπαίνω
Αν μπορούσαν οι αναρτήσεις να έχουν μυρωδιά σίγουρα αυτό θα ευωδιαζε!
Βέβαια το απρόοπτο να μπαίνεις οπότε θες εκεί πίσω είναι καλύτερο από το προγραμματισμένο αλλά ντοματουλα κάί μερεντιτσα το έκοψα..το κακο είναι ξέρω που θα καταλήξει και μόνο στην σκέψη δεν το βάζω καθόλου ειδικά να πας να βάλεις δάχτυλο και να ακουμπάς τον καφέ βράχο που ειναι έτοιμος να βγει γαμησεταααΠρέπει να είσαι σκληροπυρηνικός είναι η αλήθεια, δες το σαν κασκαντεριλικι που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη, σαν ταξίδι στο άγνωστο που δεν ξέρεις που θα καταληξει
Στην επαγγελματικη σου ζωη;
Χαχαχα άλλος ένας που ταιριάζουμεκοιτα σύμπτωση...και εμενα μαρεσει να το κάνω...ποτε θα βρεθουμε?
Θα βρεις πολλούς εδω. Brace yourselfΧαχαχα άλλος ένας που ταιριάζουμε
Φαντάσου τύπε να έχει φάει ντομάτες γεμιστές και να πεταχτεί και το καπάκι της ντομάταςΣτην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω. Επειδή είχαμε αποκτήσει οικειότητα όμως τη σκουπιζα και συνεχίζαμε. Αυτό με τη ντομάτα πάντως το είχα πάθει κ εγώ. Βγήκε φλούδα από ντομάτα ατόφια. Οπότε η λύση μετά από συζήτηση ήταν πλέον να ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες. Πάντως μετά από τέτοιο σκηνικό εννοείται πλησιάζεις κώλο για γλυψιμο φυλαγμενος κ πας σιγά σιγα
Θα βρεις πολλούς εδω. Brace yourself
Μόνο τις πρώτες;;; Εγώ δεν έχω βγει ποτε ασπροπρόσωπος από κώλο!Στην πρώτη μου ερωτική σχέση όταν έπαιξε κωλογαμησι τις πρώτες φορές η πουτσα έβγαινε με καφέ αποχρώσεις πάνω.
Εγώ είμαι πιο σκληροπυρηνικός. Όταν μου δώσει κώλο η γυναίκα μου μόνο ακαποτοΜόνο τις πρώτες;;; Εγώ δεν έχω βγει ποτε ασπροπρόσωπος από κώλο!
Πλέον το αποφεύγω γιατί σιχαίνομαι να πιάνω την καπότα για να την βγάλω.
Πάντως θαυμάζω τον τρόπο που βρίσκεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματα σου!Εγώ είμαι πιο σκληροπυρηνικός. Όταν μου δώσει κώλο η γυναίκα μου μόνο ακαποτο
Πάντως θαυμάζω τον τρόπο που βρίσκεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματα σου!
Σιχαίνεσαι να βρίσκεις τοματόφλουδες στον πούτσο σου; Ξεφλουδιζεις τις ντομάτες.
Σιχαίνεσαι να πιάνεις την καπότα για να τη βγάλεις; Δε βάζεις καθόλου καπότα.
Μαρεσει
Λύση υπάρχει για όλα. Πρέπει να το βλέπεις σφαιρικά το θεμαΠάντως θαυμάζω τον τρόπο που βρίσκεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματα σου!
Σιχαίνεσαι να βρίσκεις τοματόφλουδες στον πούτσο σου; Ξεφλουδιζεις τις ντομάτες.
Σιχαίνεσαι να πιάνεις την καπότα για να τη βγάλεις; Δε βάζεις καθόλου καπότα.
Μαρεσεις
Eγω έχω βάλει δάχτυλο στον κωλο κάποιας και μετά το εγλειψα...Πανω σε τρελου επιπεδου καυλες, πανω στην γλυφοκωλαδα, βαζω δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα της, και το βγαζω με το χρωμα της μερεντας...το αστειο ειναι οτι δεν ηξερα που να το σκουπησω, και το σκουπησα πανω στο κωλο της.
Μετά συνέχισα την γλυφοκωλαδα ακάθεκτος
Ελπίζω να δείχνεις και την ανάλογη μεγαλοψυχία ώστε να ανταποδώσεις....Εμένα μου αρέσει πολύ να με γλύφουν εκεί