You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 242
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.339
- Πόντοι
- 9.297
Οι πουτανες είναι πάντα καθερες και έτοιμες...οι ερασιτέχνες πάντα είναι αμφίβολες.
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 3.425
Το γλυφοκωλι ειναι ωραιο αν το σουφρακι ειναι περιποιημενο, δεν παιζουν τριχες και ειναι ροζ ροζ μαι μυρωραδο.
Στην πραγματικοτητα ειχε μες την τριχα, μαυριζει και εμδεχομενως βρωμαει.
Η γκομενα πρεπει να ειναι καυλιαρα, να γουσταρει να καθαριζει τον κωλο της με κλισμα και να δεχεται γλυψιμο, οι περισσοτερες ειναι μπουχεσες
Η γκομενα πρεπει να ειναι καυλιαρα, να γουσταρει να καθαριζει τον κωλο της με κλισμα και να δεχεται γλυψιμο, οι περισσοτερες ειναι μπουχεσες
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.028
- Πόντοι
- 456
Σε όλες τις σχέσεις μου έκανα γλειφοκωλάδα, πάντα. Ακόμη κι αυτές που στην αρχή δεν θέλανε μετά το δεχόταν.Το γλυφοκωλι ειναι ωραιο αν το σουφρακι ειναι περιποιημενο, δεν παιζουν τριχες και ειναι ροζ ροζ μαι μυρωραδο.
Σε ξεπέτες το ίδιο, εκεί δεν είχα ποτέ αντίρρηση.
Γλειφοκωλι δεν έχω κάνει αλλά να σας πω μια διαφορετική εμπειρία που είχα με μια κοπέλα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξ και κατά την διάρκεια έβλεπα να ξεχειλίζουν αίματα στο σεντόνι. Ήμασταν και σε ξενοδοχείο, γάμησε τα. Αυτή μου έλεγε να κλείσουμε τα φώτα και να μην την κοιτάω στο μουνι επειδή υποτίθεται ντρεπόταν χωρίς να μου πει τον λόγο. Ούτε εγώ όμως είχα καταλάβει τι γινόταν. Με τα πολλά κατάφερα να τελειώσω αλλά το σπέρμα είχε και αίματα μαζί. Τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, όλα ήταν με αίματα και όταν την ρώτησα τι είναι μου είπε ότι αιμορραγεί από τα δόντια της χαχαχα
Τελευταία τροποποίηση:
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
Οτι κωλοτρυπιδα εχω γαμησει στην προσωπικη μου ζωη, την εχω γλυψει κιολας
markisiosLOG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.989
- Πόντοι
- 2.391
Οχι και τοσο συχνο, εχω δει πεθαμενους και χεσμενοι δεν ειναιΧεζεσαι πάνω σου. Αδειάζει το έντερο. Δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος και ο κωλο σφιγκτήρας χαλαρωνει
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 3.425
Στην επαγγελματικη σου ζωη;Οτι κωλοτρυπιδα εχω γαμησει στην προσωπικη μου ζωη, την εχω γλυψει κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε μου, κατι δν σου πε μαλλον.Γλειφοκωλι δεν έχω κάνει αλλά να σας πω μια διαφορετική εμπειρία που είχα με μια κοπέλα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξ και κατά την διάρκεια έβλεπα να ξεχειλίζουν αίματα στο σεντόνι. Ήμασταν και σε ξενοδοχείο, γάμησε τα. Αυτή μου έλεγε να κλείσουμε τα φώτα και να μην την κοιτάω στο μουνι επειδή υποτίθεται ντρεπόταν χωρίς να μου πει τον λόγο. Ούτε εγώ όμως είχα καταλάβει τι γινόταν. Με τα πολλά κατάφερα να τελειώσω αλλά το σπέρμα είχε και αίματα μαζί. Τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, όλα ήταν με αίματα και όταν την ρώτησα τι είναι μου είπε ότι αιμορραγεί από τα δόντια της χαχαχα
Τσεκαριστηκες;
Καύλα δάση φιλαράκι, γλυψιμο μουνόχειλο και κωλοτρυπιδα!!Ρε παιδια εγώ τρελένομαι να γλείφω κώλο...μου αρέσει πολύ να την έχω στα τέσσερα και να της γλείφω την κωλάρα ενώ της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι ταυτόχρονα..πιστεύω σε ολες αρέσει, αρκεί να ξεπεράσουν το κόμπλεξ και τις αναστολές τους.
Εσάς σας αρέσει? Το κάνετε στις γυναίκες?
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Όπως σε όλα μα όλα , τίποτε δεν είναι απορριπτέο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις , και τίποτα δεν είναι αποδεκτό όταν θα διακινδυνεύσεις την υγεία σου . Τώρα το πόσο μπορείς να εξασφαλίσεις και να προστατεύσεις αυτά τα δυο , είναι μόνο στην κρίση του καθενος .
Αν έχω το αγγελάκι πεντακάθαρο και μοσχομυριστό , με συγχωρείτε αλλά θα το μουλιασω πατοκορφα…… Αν έχω την πατσαβούρα που το παίζει δήθεν και βρωμάει , νόμιμη η παράνομη , απλά θα φύγω. Το θέμα είναι εκεί να σκεφτεις καθαρά με το πάνω κεφάλι . Δύσκολο μεν, πρέπει δε
Αν έχω το αγγελάκι πεντακάθαρο και μοσχομυριστό , με συγχωρείτε αλλά θα το μουλιασω πατοκορφα…… Αν έχω την πατσαβούρα που το παίζει δήθεν και βρωμάει , νόμιμη η παράνομη , απλά θα φύγω. Το θέμα είναι εκεί να σκεφτεις καθαρά με το πάνω κεφάλι . Δύσκολο μεν, πρέπει δε
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 13.607
- Πόντοι
- 2.256
Αυτο που λες ειναι μια πολυ απλη πράξη για τον εγκεφαλο, αν μυριζει ιχθυόσκαλα οχι δεν τολμας να "κατεβεις", ντύνεσαι και φευγεις.Αν μοσχοβολάει εννοειται πως θα ανταμείψεις αυτη και τον εαυτο σου με full service, ασε που της φτιαχνεις και τη διαθεση για ενα δυνατο κωλογαμησι.Ειναι σαν την ωραια επιθεση που η ομαδα ανοιγει σαν βενταλια, με τα μπακ να ανεβαινουν και την επιθεση να ειναι σε κινησηΌπως σε όλα μα όλα , τίποτε δεν είναι απορριπτέο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις , και τίποτα δεν είναι αποδεκτό όταν θα διακινδυνεύσεις την υγεία σου . Τώρα το πόσο μπορείς να εξασφαλίσεις και να προστατεύσεις αυτά τα δυο , είναι μόνο στην κρίση του καθενος .
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Μήπως σου έκοψε το πουλί με τα δόντιαΓλειφοκωλι δεν έχω κάνει αλλά να σας πω μια διαφορετική εμπειρία που είχα με μια κοπέλα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε σεξ και κατά την διάρκεια έβλεπα να ξεχειλίζουν αίματα στο σεντόνι. Ήμασταν και σε ξενοδοχείο, γάμησε τα. Αυτή μου έλεγε να κλείσουμε τα φώτα και να μην την κοιτάω στο μουνι επειδή υποτίθεται ντρεπόταν χωρίς να μου πει τον λόγο. Ούτε εγώ όμως είχα καταλάβει τι γινόταν. Με τα πολλά κατάφερα να τελειώσω αλλά το σπέρμα είχε και αίματα μαζί. Τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, όλα ήταν με αίματα και όταν την ρώτησα τι είναι μου είπε ότι αιμορραγεί από τα δόντια της χαχαχα
Περίοδο είχε το βλήμα και ντρεπόταν να το πειΜήπως σου έκοψε το πουλί με τα δόντια
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Το καταλάβαμε....αλλά είπα να το πάω ένα βήμα ποιο πέρα χαχαχαΠερίοδο είχε το βλήμα και ντρεπόταν να το πει
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 4.948
- Πόντοι
- 1.446
Μόνο κωλούς από ανατολικό μπλοκ και Ασία ...
εκει οι κωλοι είναι καλογιαλισμενοι και έτοιμοι για δράση ...!
Είναι καυλα να τους γυαλίσεις τη σουφρα με τη γλώσσα και να τις ανοίγεις βασανιστηκα ...
Σε εμπιστευονται περισσότερο και μετά παίρνουν και τον πουτσο ...
εκει οι κωλοι είναι καλογιαλισμενοι και έτοιμοι για δράση ...!
Είναι καυλα να τους γυαλίσεις τη σουφρα με τη γλώσσα και να τις ανοίγεις βασανιστηκα ...
Σε εμπιστευονται περισσότερο και μετά παίρνουν και τον πουτσο ...
Όπως ακριβώς τα λες.Όπως σε όλα μα όλα , τίποτε δεν είναι απορριπτέο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις , και τίποτα δεν είναι αποδεκτό όταν θα διακινδυνεύσεις την υγεία σου . Τώρα το πόσο μπορείς να εξασφαλίσεις και να προστατεύσεις αυτά τα δυο , είναι μόνο στην κρίση του καθενος .
Το ιδανικό είναι καθαρό κωλαράκι. Αφού το γλείφεις - παίζεις μαζί του, κάνεις υπέροχο γαμήσι!
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 916
- Πόντοι
- 81
Πάντα στο σεξ θα κατέβω να γλείψω το μουνακι της γυναίκας μου και πάντα θα κάνω ένα πέρασμα από κωλο. Από όσα έχω κουβεντιάσει κατά καιρούς με πρώην ακομπλεξαριστες τους αρέσει πάρα πολύ το γλυψιμο της σουφρας τους εννοείται πάντα με πλήρη καθαριότητα αφού όσες είναι καθαρές μόνο τότε χαλαρώνουν κ οι ίδιες κ σαφηνουν να το κάνεις. Στο σεξ πρέπει να γίνονται όλα αυτά αφού το παιχνίδι μόνο τότε θα γίνει ωραίο. Δε λέει τίποτα το μπες βγες χυσε και τέλος. Ειδικά για τις γυναίκες τα προκαταρκτικά, γλυψιματα τρύπας κώλου δάχτυλα κλπ παίζουν μεγάλο ρολο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 308
- Εμφανίσεις
- 46K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις