Νέα

Γουστάρετε να γλείφετε γυναικείους κώλους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Το ένα βρωμάει το άλλο μυρίζει, αλλά την πουτσα του μια χαρά θέλει να του την ρουφάνε!!!
Σωστός ρε Driver1981...
O τύπος με θύμισε έναν Ρωσοποντιο ( με ύμνο Ρωσίας στο κινητό ...για να μην τρελαίνονται μερικοί) που μας έλεγε,όταν υπηρετούσα στον Βόρειο Έβρο, ότι δεν γλείφει τις γυναίκες.Η πλάκα είναι ότι πολλές( του περιβάλλοντος τους προφανώς..) συμβιβάζονται με αυτό μπροστά στην ανάγκη τους να βρουν ταίρι.Αλλα σε άλλα περιβάλλοντα γυναικών αυτά αποκλείω να περνάνε .

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Είναι ένα από τα φετίχ μου αν είναι φρεσκοπλυμενος και γυαλί .Δεν λέω όχι παντός και στα στανταρακια μου όταν κάνουμε 69.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.490
Πόντοι
3.556
Αγγίξες τις παρυφές της σώου μπηζ...θα πατούσες και την κορυφή αν δεν έφευγες...θα το διαπραγματευτούν να μην γίνει κάτι με άντρα.Παρεδωσες τα όπλα νωρίς...Κριμας.
Δεν πειράζει τύπε ας θυσιαστούν άλλοι για την δόξα!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.459
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι, είχα μια γκόμενα πριν πολλά φεγγάρια η οποία μου έστησε κώλο να γλείψω ή να τον βάλω μέσα, ακάποτα μάλιστα ζητούσε, αλλά δεν τόλμησα. Τρόμαξα όταν είδα πλημμελή καθαριότητα. Αφήστε τα. χαχα

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Είχα μια γκόμενά για 2 χρόνια.
Ήταν ΤΟ ΘΕΟΜΟΥΝΟ. Ψηλή με πιασίματα. Όχι χοντρή. Τόσο όσο έπρεπε.
Την είχα γλειψει ΠΑΝΤΟΎ της άρεσε με τον τρόπο της το ζήταγε. Και έχουνε. ΕΧΥΝΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
Με αυτήν μου έτυχε και για πρώτη φορά στη ζωή μου το λεγόμενο squirting. Σκέτη καυλα. Ένα βράδυ στο ξενοδοχείο ντράπηκα φεύγοντας που κάναμε τα σεντόνια ΜΟΎΣΚΕΜΑ έπειτα από 5 γύρους. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο. Κάποιες το σηκώνουν και ΣΤΟ σηκώνουν. 24 ώρες.
Αυτά..

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Σωστός ρε Driver1981...
O τύπος με θύμισε έναν Ρωσοποντιο ( με ύμνο Ρωσίας στο κινητό ...για να μην τρελαίνονται μερικοί) που μας έλεγε,όταν υπηρετούσα στον Βόρειο Έβρο, ότι δεν γλείφει τις γυναίκες.Η πλάκα είναι ότι πολλές( του περιβάλλοντος τους προφανώς..) συμβιβάζονται με αυτό μπροστά στην ανάγκη τους να βρουν ταίρι.Αλλα σε άλλα περιβάλλοντα γυναικών αυτά αποκλείω να περνάνε .
Ο Βόρειος Έβρος είναι καθαρός....ο Πόντιος έλεγε παπάτζες

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Μιας και μιλάμε για κωλοτρυπίδες μερικά χρόνια πριν και πιο νέος βρέθηκα σε ένα κοσμικό πάρτυ,στη παρέα καθοντουσαν κάτι μοντέλο βίζιτες και κάποιοι ψιλό πουστο επώνυμοι, κάποια στιγμή κάθισε δίπλα μου στον καναπέ ο γνωστός μάνατζερ Ρεβης,αφού η ώρα περνούσε πίνοντας και σαχλαμαριζοντας ο Ρεβης άρχισε να δίνει συμβουλές στα κορίτσια να κάνουν οικονομία και να μην τρώνε τα λεφτά τούς σε κοκες, και πάντα στους πελάτες η στους γκόμενους τούς να δέχονται η να κάνουν γλειφωκολι γιατί ερεθίζει απίστευτα και ο άντρας καυλώνει και χύνει πιο εύκολα,μετά απευθύνθηκε σε μένα και με ρώτησε με ύφος: Εσάς κύριε Κώστα σας έχει κάνει ποτέ γυναίκα γλυφωκολι? Του απάντησα ναι μου έχει κάνει και μου άρεσε,και συνεχίζει,την επόμενη φορά να προτιμήσεται να σας κάνει γλυφωκολι άντρας θα ενθουσιαστειτε απίστευτα!! Σιγά σιγά και διακριτικά άρχισα να απομακρύνομαι καί την έκανα με ελαφρά πηδηματακια!!
φοβήθηκες Κωστάκι;;;;
αχαχχααχ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Ο Βόρειος Έβρος είναι καθαρός....ο Πόντιος έλεγε παπάτζες
Τον πίστεψα...ήταν και λίγο γκαου και φυσικά ένας τέτοιος τύπος σιγά μην ασχολείται με το να προσφέρει ευχαρίστηση σε μια γυναίκα παρά μόνο στον εαυτό του .
Πολλοί θεωρούν ότι είναι δείγμα ανδρισμού να μην γλείφουν γυναίκες...είναι εγωιστική αυτή η προσέγγιση .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Πρώτα φτύσιμο....

Animated GIF

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Να σου κάτσει αυτή και να συχενεσαι να την γλύψεις …… ιεροσυλία θα ναι ύστερα

Συνημμένα

• 0BF90240-889B-4F04-8203-4A9FAA270306.jpeg
    0BF90240-889B-4F04-8203-4A9FAA270306.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 92

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Εννοείται ότι πριν αρχίσουμε το οτιδήποτε, μπάνιο-ντουζ και οι δύο, πάντα, αλλιώς ....
Με τρελαίνει το μουνογλύφι, περνάω όμως και την τρυπίδα μερικά χεράκια.
εννοειτε πληρες μπανιο και οι δυο. και εννοειται αποτριχωση. τοτε ειναι η μεγιστη καυλα στο σεξ.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Θα πεθάνουμε από κάτι,ας πάμε χορτατοι....εγώ πάντως έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου στοματικό διάλυμα με οινόπνευμα...βοηθάει.
Οκ υπαρχουν και οι δυσαρεστες καταστασεις αλλα πιστευω σπάνιες αλλιως θα ειχαν φυγει πολλοι απο εμας τοσα χρονια. Οπως εγραψε και ενας φιλος επανω στις καυλες μπορει να κανεις απιστευτα πράγματα. Αλλωστε ο ανθρωπος εκει που ''ξεφτιλιζεται'' ειναι στο σεξ και στον θανατο του

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Οκ υπαρχουν και οι δυσαρεστες καταστασεις αλλα πιστευω σπάνιες αλλιως θα ειχαν φυγει πολλοι απο εμας τοσα χρονια. Οπως εγραψε και ενας φιλος επανω στις καυλες μπορει να κανεις απιστευτα πράγματα. Αλλωστε ο ανθρωπος εκει που ''ξεφτιλιζεται'' ειναι στο σεξ και στον θανατο του
Ενδιαφέρουσα η τελευταία φράση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom