satanas999
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2007
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Αν ειναι ομορφος και καθαρος ο κωλος της γυναικας γιατι οχι;
Ομοίως. Χωρίς γλυφοκωλι δεν έχει νόημα η ζωή....Γλυφοκώλι κάνω πάντα στην δικιά μου και μετά ακάποτο σφυροκόπημα απο πίσω, γουστάρουμε φουλ!
Μιας και μιλάμε για κωλοτρυπίδες μερικά χρόνια πριν και πιο νέος βρέθηκα σε ένα κοσμικό πάρτυ,στη παρέα καθοντουσαν κάτι μοντέλο βίζιτες και κάποιοι ψιλό πουστο επώνυμοι, κάποια στιγμή κάθισε δίπλα μου στον καναπέ ο γνωστός μάνατζερ Ρεβης,αφού η ώρα περνούσε πίνοντας και σαχλαμαριζοντας ο Ρεβης άρχισε να δίνει συμβουλές στα κορίτσια να κάνουν οικονομία και να μην τρώνε τα λεφτά τούς σε κοκες, και πάντα στους πελάτες η στους γκόμενους τούς να δέχονται η να κάνουν γλειφωκολι γιατί ερεθίζει απίστευτα και ο άντρας καυλώνει και χύνει πιο εύκολα,μετά απευθύνθηκε σε μένα και με ρώτησε με ύφος: Εσάς κύριε Κώστα σας έχει κάνει ποτέ γυναίκα γλυφωκολι? Του απάντησα ναι μου έχει κάνει και μου άρεσε,και συνεχίζει,την επόμενη φορά να προτιμήσεται να σας κάνει γλυφωκολι άντρας θα ενθουσιαστειτε απίστευτα!! Σιγά σιγά και διακριτικά άρχισα να απομακρύνομαι καί την έκανα με ελαφρά πηδηματακια!!
Γιατί??????χαχαχαΜιας και μιλάμε για κωλοτρυπίδες μερικά χρόνια πριν και πιο νέος βρέθηκα σε ένα κοσμικό πάρτυ,στη παρέα καθοντουσαν κάτι μοντέλο βίζιτες και κάποιοι ψιλό πουστο επώνυμοι, κάποια στιγμή κάθισε δίπλα μου στον καναπέ ο γνωστός μάνατζερ Ρεβης,αφού η ώρα περνούσε πίνοντας και σαχλαμαριζοντας ο Ρεβης άρχισε να δίνει συμβουλές στα κορίτσια να κάνουν οικονομία και να μην τρώνε τα λεφτά τούς σε κοκες, και πάντα στους πελάτες η στους γκόμενους τούς να δέχονται η να κάνουν γλειφωκολι γιατί ερεθίζει απίστευτα και ο άντρας καυλώνει και χύνει πιο εύκολα,μετά απευθύνθηκε σε μένα και με ρώτησε με ύφος: Εσάς κύριε Κώστα σας έχει κάνει ποτέ γυναίκα γλυφωκολι? Του απάντησα ναι μου έχει κάνει και μου άρεσε,και συνεχίζει,την επόμενη φορά να προτιμήσεται να σας κάνει γλυφωκολι άντρας θα ενθουσιαστειτε απίστευτα!! Σιγά σιγά και διακριτικά άρχισα να απομακρύνομαι καί την έκανα με ελαφρά πηδηματακια!!
Μπράβο ρε φίλε .Γλυφοκωλι της κάνω με την γλώσσα σαν να την γαμαει , αργά και βασανίστηκαν . Με μια προϋπόθεση ισπανική από πλευρά της μουλιασμα στα σρχιδια και πέρασμα μετά ένα γλυφοκωλι σε μένα
Τέτοια συμπυκνωμένη γνώση, μόνο στο bou βρίσκεις. Αβαδιστα, που λέγανε και κάτι παλιές μπουρδελοαγγελιες...Τα σάκχαρα της "μερέντας" ανεβάζουν τους βαθμούς του αλκοόλ και γίνεσαι χειρότερα
η Φάντα κάνει δουλειά;Θα πεθάνουμε από κάτι,ας πάμε χορτατοι....εγώ πάντως έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου στοματικό διάλυμα με οινόπνευμα...βοηθάει.
Ούτε γλυφομούνι;Μπα ούτε καν
Μόνο για αυτόχειρες...η Φάντα κάνει δουλειά;
Τότε μην ασχολείσαι με γυναίκες αλλά προτίμησε το ψάρεμα.Μπα μαν. Με τπτ. Μακριά, το είπα και πιο πάνω...
Μικρόβια, μπίχλα και κακό.
Μη κάνετε σα μαλάκες στη κάθε βρωμιάρα και της δίνετε και αξία. Και όμορφη να είναι πλέον με αυτά που φοράνε και όπως καλωπίζονται όλες μουνάρες είναι αράχτε
Αγγίξες τις παρυφές της σώου μπηζ...θα πατούσες και την κορυφή αν δεν έφευγες...θα το διαπραγματευτούν να μην γίνει κάτι με άντρα.Παρεδωσες τα όπλα νωρίς...Κριμας.Μιας και μιλάμε για κωλοτρυπίδες μερικά χρόνια πριν και πιο νέος βρέθηκα σε ένα κοσμικό πάρτυ,στη παρέα καθοντουσαν κάτι μοντέλο βίζιτες και κάποιοι ψιλό πουστο επώνυμοι, κάποια στιγμή κάθισε δίπλα μου στον καναπέ ο γνωστός μάνατζερ Ρεβης,αφού η ώρα περνούσε πίνοντας και σαχλαμαριζοντας ο Ρεβης άρχισε να δίνει συμβουλές στα κορίτσια να κάνουν οικονομία και να μην τρώνε τα λεφτά τούς σε κοκες, και πάντα στους πελάτες η στους γκόμενους τούς να δέχονται η να κάνουν γλειφωκολι γιατί ερεθίζει απίστευτα και ο άντρας καυλώνει και χύνει πιο εύκολα,μετά απευθύνθηκε σε μένα και με ρώτησε με ύφος: Εσάς κύριε Κώστα σας έχει κάνει ποτέ γυναίκα γλυφωκολι? Του απάντησα ναι μου έχει κάνει και μου άρεσε,και συνεχίζει,την επόμενη φορά να προτιμήσεται να σας κάνει γλυφωκολι άντρας θα ενθουσιαστειτε απίστευτα!! Σιγά σιγά και διακριτικά άρχισα να απομακρύνομαι καί την έκανα με ελαφρά πηδηματακια!!
Ούτε γλυφομούνι;
Μπα μαν. Με τπτ. Μακριά, το είπα και πιο πάνω...
Μικρόβια, μπίχλα και κακό.
Μη κάνετε σα μαλάκες στη κάθε βρωμιάρα και της δίνετε και αξία. Και όμορφη να είναι πλέον με αυτά που φοράνε και όπως καλωπίζονται όλες μουνάρες είναι αράχτε
Το ένα βρωμάει το άλλο μυρίζει, αλλά την πουτσα του μια χαρά θέλει να του την ρουφάνε!!!Τότε μην ασχολείσαι με γυναίκες αλλά προτίμησε το ψάρεμα.
Εκεί δεν χρειάζεται να γλύψεις καμμία τρύπα....